Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nem, én az amerikai zart betara gondoltam ami most indult. kitérdekel a japan?

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Japán Open Béta 😊

mijaza JOB ?

Ha a JOB-ra gondolsz, akkor az már megy régen.
Tök jó, kb 2 és fél óra alatt gyüjtöttem 70k-t 😊

Nyomja valaki az USA closed betat?
Ha igen, melyik server?

MaDFoX
Nagyon hallgat mindenki... ...elindult ujra? Nem bannoltak? Miujsag?! (fene egye dolgoznom kell, pedig de tolnam most...) 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Gugger
Melyik szerveren vannak a magyarok az amin? Bartz? Sieghardt?

Okés, felírom

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Kéremszépen a parti jó csak ki kell tapasztalni. A játék elején mi is szivtunk 17-20as szinten amikor mondtuk hogy legyen egy csapatos összeröffenés mert ez igy uncsi. Erre nem találtunk mobot ami minimum annyit ad mint szólóban. Erre nekimentünk batár nagy dolgoknak. Eredmény, vagy 3 halál a partiban. Ott azt mondtuk, inkább szóló, a parti rendszer szar.(én is ezt mondtam)

Aztán egy idõ múlva újra csapatba mentünk(20+) és nem törödtünk hogy kisebb a mob és lám, jobban fejlõdtünk, rájöttünk hogy igy nem kell pihenni. Folyamatos a hent.
Utána elkezdtem egy másik karaktert nulláról, törpét. Ahogy átjöttem a törpéktõl egybõl DEbe mentem mert ott a jó pénz szólózásra. Közben találkoztam új magyar és régebbrõl ismert magyar playerekkel szintúgy 15-17es szintû karikkal. Most már 4en partiztunk 3 harcos 1 varazsló/healer. Kicsit nagyobb mobra mentünk mint a szokásos(sárga),de nem néztük az xpt. Korábbi magasabb szintû karim partitapasztalataival felvértezve most 15-17es szinten csak úgy repült felvele a % XP. Mert egyfolytában,pihenés nélkül írtottunk. Ezt régebben nem tudtuk. A lényege az egésznek hogy a végén mégiscsak lehet ám partizni alacsony szintû karival, csak tudni kell hogyan. Minden játékosnak meg kell találnia a helyét a partiban, utána már gyerekjáték az egész.

A másik a pénz ami a problémád volt. Én is igy gondoltam az elején DE, soloban egy nap alatt mondjuk irtasz 500 mobot, ha a jó cucc dobási esélyeit nézzük, nem elég ennyi mob hogy "mázlid" legyen nagyon jó cuccra. Mi partiban folyamatosan irtjuk a mobot és pár óra alatt szerintem 1000et minimum leölünk, ergo megnõ az esély a jó cuccra.
Igy jött össze az 1 millás karom is ami egy golembõl esett ki amit már több órája folyamatosan irtottunk.
Amúgy ma meg parti játékkal összejött 100k pénz + a csomó tárgy amit eladunk majd elosztunk a parti tagok között. Ez kb 150k 4 óra alatt úgy hogy nem untam, jó volt a társaság és egy halál sem idegesített volna félpercnél tovább 😊
Persze azt bevallom hogy ha nagyon kell a õénz jó cuccra akkor egy csontis küldit kell nyomni éjjel-nappal egyedül. De ez csak addig igaz amig nincs meg a relative jó fegyvered. Utána szenvedés nélkül lesznek meg a jóc cuccaid.

Na ennyi, csak hogy én is jól megmondjam a magamét 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

MaDFoX

A light armornal evasionnal szamit a light armor minosege? Pl legjobb d-s set, legrosszabb d-s, avagy kezdoruci😊
Mer ha nem akkor majd wooden set-el es triple edged jamadhr-al fogom tolni😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B-grade csirke. Miert nem S-grade?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

dzsonesz
na igen remelem nem lesz bann
ok raallok GM ekre bann ert halal, szerverleallasert szinten halal .......

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

MaDFoX
Ha egyaltalan vissza tudunk menni es nem bannolnak megint mindent... >D
Bar akkor mar sztm GM-eket PK-zz 😄D Ok tehetnek rola nem a playerek!
A /gmlist parancs megmondja vannak-e (nyilvanosan)...

dzsonesz
leallas elott is golemeket nyomtatok meg?

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

MaDFoX
hehhhe nem lesz meg a 20 ora? 😄

dzsonesz
na ezert a 3 oraert bosszubol japokat fogok pkzni....
rontjak a jatekidomet

MaDFoX
igen 3 ora 9-12-ig (-8h)

MaDFoX
Egyebkent a dropokrol:
*Egyenlo arany (tokmindegy ki utotte le, ki vette fel, kinek van aznap szulinapja 😉 )
*A legjobb ha nem kell senkinek, az adenat konnyu elosztani 😄
*Ha kell vkinek akkor a tobbieknek kifizeti es kesz (egyenlo arany).
*Ha tobb embernek kell akkor gaz van... vagy szerencse donti el, vagy megbeszelik normalisan. Kiabalas nincs, mert akkor jon a szerencse dolog (termeszetesen akkor is ki kell fizetni a tobbieket) 😄

Sztm eleg normalisan el lehet intezni (el lett intezve eddig mindig), ha vki nem igy erezte akkor bocsanatot kerek tole!

A cucc erteket meg a piaci atlagar hatarozza meg nem a bolti...

Egyetertetek? 😉

dzsonesz
ez a 3 ora biztos?

dzsonesz
szeva all!
meddig lesz lealas?

MaDFoX
Ferro ennel tobb golem is volt mar (2x ennyi)... 😄DDD

MaDFoX
#5787:
A ficko(k) 57 nap alatt ertek el a maxot (lvl75), ketten jatszottak, Anthara barlangjanak 2. szintjen, Maluk Lord, Maluk Knight, Paitan, Paitan's Knight, es Maluk Berserker volt az etlapon, napi atlag 20 ora jatekkal.
Egyebkent a legerosebb B grade cuccban van +4 re enchantolva minden... 😄

Ferro_TwL
Ketsegtelen vannak neha gondok a cucc elosztassal neha, de ez a legkevesebb. Csak mellekesen jegyzem meg, hogy az 1 millios karom megtalasaban en nem voltam benne (kileptem kajalni es a kov mob dobta😊 szoval ahhoz nincs kozom. Mivel kozosen meg egy sabre dropunk volt ott semmi gond nem volt 4-en osztoztunk. Kisebb cuccokkal neha van gond, hogy kinek mennyi hogyan de azert karpotol a gyorsabb expezes.

Egyebkent is irtam a party anyagi szempontol rosszabb mint a solo altalaban, de exp szempontbol jobb lehet.

Itt egy kep hogyan kell varazslokkal golemeket "farmolni" (level 30-as mobok):

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

MaDFoX
3 ora szunet... :S

Bazz, most ültem le játszani erre besarik!
Remélem csak restart

Most teszt van vagy mi?

Birk@
Most csak restratt volt vagy hosszú szünetlesz 😊

Birkus Maximus

MaDFoX
Dago epp kezdtem irni hogy adok lovet ha reggel latsz vegyel 1
--Mace of Jugementet
--Doom Hammert
--Mace of Miraclet
--Mace of Prayert

kb ez a sorrendem most 😄
playernel ~600-700 korul lehet

Pls! 😄D
A lovet mar nem tudtam atjatszani a kurva hosszu teszt miatt... 😄

Megy most vkinek a gém?

Laza
de, a jatek csapatra van kielezve... csakhogy a 'jatek' lvl25-30-tol kezdodik...magasabb szinteken mar tenyleg csak ugy tud jol fejlodni az ember, ha csapatban nyomul.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gugg, ahogy írtam délután is, a fórumban megadott este 8 usa idõzónára vonatkozik, de gondolom ez nem meglepõ😊 náluk -6/-9 hozzánk képest az idõ, attól függõen, hogy keleti v. nyugati parton vannak.

Debob - Lvl 2 Wizard

Gugger
Tart még a server update?

Gugger
Aki játszik az amcsi beta-n, monja már meg nekem, hogy csak én nem tudok bemenni, vagy Ti sem ?!

LSC
és még rám mondják hogy beteg vagyok. Pfff.

Lynx_TWL
és van amikor tudok írni van amikor nem😞

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ez a teherbebas*ott SocksCap client, mindg kiirja, hogy connection to SOCKS server refused or timed out.

és kurvára idegesítõ, mert kidob deszktopra, meg minden és kész, és közbne meg vna amikor tudok játaszani van amikor meg nem, és ez miért vna, nektek is van?

๏̯͡๏﴿

HUNrricane
Vágom.. Társalgás szinten ûzöm a japán, koreai, héber, nigériai, latin, orosz és etiópiai nyelveket..
+Ó Ent nyelven is eltudok számolni 10ig..

Majd felébredsz!

és tudsz koreaiul 😊

igazabol magyar, sot ez az en karim csak titkoltam😛

Cactus
Kizárásos alapon az :]

\"There is no respawn or load game in real life!\"

HUNrricane
Gondolom Koreai fickó..

Majd felébredsz!

53 millió SP és lvl 75 😊)
szegenynek csak hazard bowra meg wolf armorra futotta 😞

Nyilvan nem ejjel-nappal jaccik a srac:F

he...hehehe......hehehe....hehhhhhhhnemdúrva 😊

No comment

nah irr van

Asszem pestis osszegyujtotte az osszes magyar lineagezo nevet (vagyis azt akarja) Privizz rá õ biztos tud par nevet 😊
Sajnos simán (névismeret nélkül nem tudsz szolni senkinek)

minnyá feltöltök egyet ami nincs benn(en mindig ezen buktam el) ja, és az egyikre 2.4km a válasz