Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
Tök jó, kb 2 és fél óra alatt gyüjtöttem 70k-t 😊
Ha igen, melyik server?
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Aztán egy idõ múlva újra csapatba mentünk(20+) és nem törödtünk hogy kisebb a mob és lám, jobban fejlõdtünk, rájöttünk hogy igy nem kell pihenni. Folyamatos a hent.
Utána elkezdtem egy másik karaktert nulláról, törpét. Ahogy átjöttem a törpéktõl egybõl DEbe mentem mert ott a jó pénz szólózásra. Közben találkoztam új magyar és régebbrõl ismert magyar playerekkel szintúgy 15-17es szintû karikkal. Most már 4en partiztunk 3 harcos 1 varazsló/healer. Kicsit nagyobb mobra mentünk mint a szokásos(sárga),de nem néztük az xpt. Korábbi magasabb szintû karim partitapasztalataival felvértezve most 15-17es szinten csak úgy repült felvele a % XP. Mert egyfolytában,pihenés nélkül írtottunk. Ezt régebben nem tudtuk. A lényege az egésznek hogy a végén mégiscsak lehet ám partizni alacsony szintû karival, csak tudni kell hogyan. Minden játékosnak meg kell találnia a helyét a partiban, utána már gyerekjáték az egész.
A másik a pénz ami a problémád volt. Én is igy gondoltam az elején DE, soloban egy nap alatt mondjuk irtasz 500 mobot, ha a jó cucc dobási esélyeit nézzük, nem elég ennyi mob hogy "mázlid" legyen nagyon jó cuccra. Mi partiban folyamatosan irtjuk a mobot és pár óra alatt szerintem 1000et minimum leölünk, ergo megnõ az esély a jó cuccra.
Igy jött össze az 1 millás karom is ami egy golembõl esett ki amit már több órája folyamatosan irtottunk.
Amúgy ma meg parti játékkal összejött 100k pénz + a csomó tárgy amit eladunk majd elosztunk a parti tagok között. Ez kb 150k 4 óra alatt úgy hogy nem untam, jó volt a társaság és egy halál sem idegesített volna félpercnél tovább 😊
Persze azt bevallom hogy ha nagyon kell a õénz jó cuccra akkor egy csontis küldit kell nyomni éjjel-nappal egyedül. De ez csak addig igaz amig nincs meg a relative jó fegyvered. Utána szenvedés nélkül lesznek meg a jóc cuccaid.
Na ennyi, csak hogy én is jól megmondjam a magamét 😊
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Mer ha nem akkor majd wooden set-el es triple edged jamadhr-al fogom tolni😊)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ok raallok GM ekre bann ert halal, szerverleallasert szinten halal .......
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Bar akkor mar sztm GM-eket PK-zz 😄D Ok tehetnek rola nem a playerek!
A /gmlist parancs megmondja vannak-e (nyilvanosan)...
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
rontjak a jatekidomet
*Egyenlo arany (tokmindegy ki utotte le, ki vette fel, kinek van aznap szulinapja 😉 )
*A legjobb ha nem kell senkinek, az adenat konnyu elosztani 😄
*Ha kell vkinek akkor a tobbieknek kifizeti es kesz (egyenlo arany).
*Ha tobb embernek kell akkor gaz van... vagy szerencse donti el, vagy megbeszelik normalisan. Kiabalas nincs, mert akkor jon a szerencse dolog (termeszetesen akkor is ki kell fizetni a tobbieket) 😄
Sztm eleg normalisan el lehet intezni (el lett intezve eddig mindig), ha vki nem igy erezte akkor bocsanatot kerek tole!
A cucc erteket meg a piaci atlagar hatarozza meg nem a bolti...
Egyetertetek? 😉
meddig lesz lealas?
A ficko(k) 57 nap alatt ertek el a maxot (lvl75), ketten jatszottak, Anthara barlangjanak 2. szintjen, Maluk Lord, Maluk Knight, Paitan, Paitan's Knight, es Maluk Berserker volt az etlapon, napi atlag 20 ora jatekkal.
Egyebkent a legerosebb B grade cuccban van +4 re enchantolva minden... 😄
Egyebkent is irtam a party anyagi szempontol rosszabb mint a solo altalaban, de exp szempontbol jobb lehet.
Itt egy kep hogyan kell varazslokkal golemeket "farmolni" (level 30-as mobok):

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Remélem csak restart
--Mace of Jugementet
--Doom Hammert
--Mace of Miraclet
--Mace of Prayert
kb ez a sorrendem most 😄
playernel ~600-700 korul lehet
Pls! 😄D
A lovet mar nem tudtam atjatszani a kurva hosszu teszt miatt... 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Debob - Lvl 2 Wizard
és kurvára idegesítõ, mert kidob deszktopra, meg minden és kész, és közbne meg vna amikor tudok játaszani van amikor meg nem, és ez miért vna, nektek is van?
๏̯͡๏﴿
+Ó Ent nyelven is eltudok számolni 10ig..
Majd felébredsz!

Privizz rá õ biztos tud par nevet 😊
Sajnos simán (névismeret nélkül nem tudsz szolni senkinek)