Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg, ha megtudná vki mondani, mik is kellenének neki leginkább, örömmel várom 😊
Ide mit kéne írni?
hand axe😞40 p.attack) 425K
Bronze helmet😞33 p.def) 45K
Brigandine gaiters (sajna ez a neve: (null))😞68 p.def) 185K
iron boots😞ha jól emlékszem 27p.def) 40K
Leather gloves😞asszem 22 p.def) 30K
bármelyik cucc kéne, írjatok priviben, vagy üzenjetek gaméban: "lawahun
Ide mit kéne írni?
Ide mit kéne írni?
Ide mit kéne írni?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Amúgy épp most fejeztem be a játékot, mert marhára laggol, disconnectel, stb. Így gyorsan meg lehet halni ha nem vigyázok.

\"There is no respawn or load game in real life!\"
Ha nem akkor surgosen, ha igen akkor a gepeddel lesz vmi (NAOB-on is ugyan ez lesz)!
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Ide mit kéne írni?
Inkább megvárom a NAOB vagy a EOB változatot 😊)
mindenkinek további jó hentet 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ide mit kéne írni?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Angel

Mondjuk ahogy a gépedet nézem sztem ez a játék neked eddig se szagagatott!

Hátha sikerül. Tudom már csak pár hét és itt van az open amire úgy is csinálhatok új karit, de már a tököm tele van a sok krix-kraxal 😞
Nem lesz gond az amikkal, rendes tagok, lehet veluk beszélni, és értékelik, ha angolul kerdezel valaszolsz, stb... pedig nekem nem valami jó az angolom, mégis tök jól elbeszélgettem velük ...
Over the next few days you may notice some major changes. The danger in the world has become most apparent and the forces of the Elves, Dark elves, Humans, Dwarves and Orcs has dramatically increased. Prepare to see things happen that have not been seen before. The GMs will randomly announce some in-game events starting tomorrow. What dangers do I speak of? What will happen? You will have to be there to see!
Hm, ilyen eventek vannak JOBban is?
Debob - Lvl 2 Wizard
Dobtak egy pár 8-10k-s (Cat's Eye Earing, Composion Bow saft...) cuccot meg sok receptet sok "törpés cuccot".
És mindet szépen el is adogattam aztán meg vettem egy Reinforce Leather Gaiters-t 😊
ahh, no haggyuk, inkább nem is érdekel😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
(En is at akartam menni a closed-a de vegul is meggyoztek/rajottem, hogy nincs ertelme. AZ open-en mar erdemes elgondolkozni, csak ott meg a jofej amcsi Pk-stol tartok egy kicsit😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"