Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pityogo2
még nemkell, majd holnap átadom neki a cuccoakt 8)
esetleg, ha megtudná vki mondani, mik is kellenének neki leginkább, örömmel várom 😊

Ide mit kéne írni?

ah nem lehet mert a server epp testing alatt all

pityogo2
holnap majd eladom a cuccaim. ha kellene vkinek vmi, szóljon:
hand axe😞40 p.attack) 425K
Bronze helmet😞33 p.def) 45K
Brigandine gaiters (sajna ez a neve: (null))😞68 p.def) 185K
iron boots😞ha jól emlékszem 27p.def) 40K
Leather gloves😞asszem 22 p.def) 30K
bármelyik cucc kéne, írjatok priviben, vagy üzenjetek gaméban: "lawahun

Ide mit kéne írni?

jo felmegyek

pityogo2
akkor majd át kéne pakolni sztem... veszek majd neki viper's canine-t pl, meg legjobb 20 szint alatti fegyverkezést....

Ide mit kéne írni?

lawa enis ott jaccom szolj csak es segitek "yal

pityogo2
de az is lehet, hogy simán nekikezdek 1 új orcnak, ami monk lesz....

Ide mit kéne írni?

LSC
akit érdekelnek a cuccaim cestus dwarven mace meg apróságok az jelentkezzen.

pityogo2
KB 7-800K-nyi cumóm van, lehet hogy elosztom, lehet hogy még játszik kicsit, nemtom...

Ide mit kéne írni?

Jah wow-ot en is varom, de meg sok ido😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

LSC
ezt úgy kell kérdezni : hanyas vagy te disznó? Hanyas?

LSC
majdnem 19.

Cactus
Hanyas voltál?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

LSC
hát talán én is kipróbálom de nem sok esélyt látok rá inkább a WoW-ot próbálnám ha lenne már open ha meg nem lessz akkor nyomják fel.

LSC
kicsit meguntam hogy 66* kell egy 50-70 fõs hent quest-et megcsinálni hogy legyen xp meg mani. Nincs eltalálva az egyensúj.

LSC
5-6 szinten a karomat adtam volna egy cestus-ért😊

pityogo2
én majd usa, oszt jóva

Ide mit kéne írni?

LSC
ez nem rossz ötlet én is kidobálom a cuccaimat mert már beuntam a dolgot a nemnrég kezdõknek meg jól jöhetnek a cuccok.

semo1
NEEEEEEEEE töröld le!!

Cactus
Majd ne feledkezz meg Pestisrõl sem osztáskor :]

Amúgy épp most fejeztem be a játékot, mert marhára laggol, disconnectel, stb. Így gyorsan meg lehet halni ha nem vigyázok.

MaDFoX
Valen a direkt IP cimeket beirtad?
Ha nem akkor surgosen, ha igen akkor a gepeddel lesz vmi (NAOB-on is ugyan ez lesz)!

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

pityogo2
én meg lehet hogy majd elajándékozgatom a cuccaim jobon, mert már a jobot krvára utálom...

Ide mit kéne írni?

Valen
Na leszedtem a gépemrõl a LineAge2 Japán Bétát, mivel ez a proxys dolog nem igazán mûködik ( gyk. bentvagyok a gémben 5-10 percig, majd kivág (disconnektál a serverrõl 😞(

Inkább megvárom a NAOB vagy a EOB változatot 😊)

mindenkinek további jó hentet 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

pityogo2
Gugger, mennyit szoktál te játszani? lehet hogy átmegyek hozzád együtt tolni a gamet....

Ide mit kéne írni?

Én egy 26-os shillen oraclével jaccogatok
MaDFoX
Kar hogy irto lassan respawnol, irthatnad oket (sztm atersz egyik ruinbol a masikba mire megjelenik... 😄DDDD) Nyomass ingajaratot! 😄DDD

MaDFoX
Nagy vagy Hancu!!!!!! 😄

Van vki aki oracle, shillen oracle, vagy cleric-el tolja?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gugger
ORK town eddig is jo volt a JOB ban is, most is jo! Gludio mar szaggat mint allat JOB -ban, most meg nem tudom lvl 7-nel vagyok! kell ennek a játéknak az 1GB RAM 😞

Ügyi vagy Manci 😊 ...

Angel
Cactus
Mondjátok meg pls melyik ez a pénzes hely, mert én is mennék szívesen fighterrel 😄 Kell a ZS nagyon...

Ezt a képet kb. 5 perce követtem el (teljesen egyedul irtottam ki) :
Én arra lennék kíváncsi, hogy változott vmit a játék gépigénye? Meg mindig szaggat vagy már valamennyire optimalizálták?
Mondjuk ahogy a gépedet nézem sztem ez a játék neked eddig se szagagatott!

Gugger

MaDFoX
Vannak Des, tegnap ejjel pont odaertem Giram megszallasanak vegere!!!!! 😄DD

Na kitöltöttem megint a reget 😊
Hátha sikerül. Tudom már csak pár hét és itt van az open amire úgy is csinálhatok új karit, de már a tököm tele van a sok krix-kraxal 😞

Gugger
taliztam lvl 4-en egy csavoval aki lecsapott mikor pihengettem, de utana rogton jott és segített 3-4 amcsi es levertuk a szemetet, 2x is 😄
Nem lesz gond az amikkal, rendes tagok, lehet veluk beszélni, és értékelik, ha angolul kerdezel valaszolsz, stb... pedig nekem nem valami jó az angolom, mégis tök jól elbeszélgettem velük ...

Gugger
elsõ tapasztalatok, nagyok jók! Mindenki angolul dumál, minden NPC, kvesztek minden angol! Partyztam rogton egy Kansas-i sráccal, nagyon pozitív volt, és k.nem tudják az amcsik mit kell csinálni! ORK szitiben nagy a mozgás, sok a kezdõ, stb...

Gugger
én bent vagyok az USA CB-n a "Bartz" szerveren, remélem a többi magyar is itt van !!! ???

semo1
Hanyadik szintü vagy?

Welcome to "Chaos Week" -- 3/22/2004 10:00:00 PM
Over the next few days you may notice some major changes. The danger in the world has become most apparent and the forces of the Elves, Dark elves, Humans, Dwarves and Orcs has dramatically increased. Prepare to see things happen that have not been seen before. The GMs will randomly announce some in-game events starting tomorrow. What dangers do I speak of? What will happen? You will have to be there to see!

Hm, ilyen eventek vannak JOBban is?

Debob - Lvl 2 Wizard

SAjna a mostani kör közel se olyan jó mint az elõzõ 😞(

Na nekem meg mondták ott hogy jó a pénz és elmentem még pár napja oda és a 3. skeleton scout dobott egy Bow of Forestet szinte csak pár percel az után hogy egy tracker skeleton leader dobott Strangernek egy szintén hasonló árban lévõ kardot. 😊 Az tényleg nagyon jo hely, harcosnak éppen ideális. Kár hogy én nem az vagyok. (Hancurmanci voltam)
A Grim Collector küldit csináltam (csinálom) és abból jött össze ilyen sok 😊
Dobtak egy pár 8-10k-s (Cat's Eye Earing, Composion Bow saft...) cuccot meg sok receptet sok "törpés cuccot".
És mindet szépen el is adogattam aztán meg vettem egy Reinforce Leather Gaiters-t 😊

Esett vmi 50k-s fegyver vagy hogy?

Jockey
jah, kit érdekel? meg amúgy is, kit érdekelek én, meg most akkor ki érdekelt miben, és hol?
ahh, no haggyuk, inkább nem is érdekel😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ferro_TwL
Ja es kb egy honapig tart majd (bar inkabb ne legyen igazam), es ugyanaz mint a japan, ahol kb 30-40 magyar nyomja. De biztos jobb a closed us beta ami meg par het es torlik a karikat aztan jon az open.
(En is at akartam menni a closed-a de vegul is meggyoztek/rajottem, hogy nincs ertelme. AZ open-en mar erdemes elgondolkozni, csak ott meg a jofej amcsi Pk-stol tartok egy kicsit😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

MaDFoX
Jahh kit erdekel a NACB... 😄D

Cactus
Mondjuk mindenkit, ugyanis ott játszunk. Valszeg addig míg nem lesz NAOB, de az még egy pár hét.

MaDFoX
Koszi Sonic persze hogy arra gondoltam (CB nem nekem valo) 😄