Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugysem erdekel senkit sem de en is 3. serveren leszek

Valen
Arrgh, szétcsúszott a táblázat 😞(((, mind1 felteszem a weblapomra txt-ben 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Human Fighter - Elven Fighter - Dark Fighter - Orc Fighter - Dwarven Fighter
INT: 21 23 25 18 20
STR: 40 36 41 40 39
CON: 43 36 32 47 45
MEN: 25 26 26 27 27
DEX: 30 35 34 26 29
WIT: 11 14 12 12 10

Human Mystic - Elven Mystic - Dark Mystic - Orc Mystic
INT: 41 37 44 31
STR: 22 21 23 27
CON: 27 25 24 31
MEN: 39 40 37 42
DEX: 21 24 23 24
WIT: 20 23 19 15

Majd szóljál mikor mész be a JOBba, hogy adjam az összes cuccot. Had legyen egy multimilliomos törpénk egy kicsit. 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

MaDFoX
Hat, nem tudom, meg a JOB-on is szorakoztak a GM-ek...
Egy sracnak 2000a-t dobott egy keltir, a zombik 5-6 fos csapatokba altak Despairban es agrok lettek, forgotten shrine-ben egy hilevel boss lett vmi zold manocska...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Na ez tetszik 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

HUNrricane
Csak a Bartz (1. szerveren) ment a Chaos Week!

Majd felébredsz!

LOOOL!

Birk@
hmmm Droprate megnõtt?

With the help of some guildmates, I spent approx. 25 hours farming for and buying the needed components. Most of that was before the prelude patch however. It was much easier afterwards when the drop rates went up and I could setup a store to buy items overnight while I was sleeping.

Birkus Maximus

MaDFoX
A chaod weekend az OSSZES szerveren ment. Gyakorlatilag a GM-ek altal eloidezett jelensegek, hitelen megjelent egy hunter gargoyle 25 zombival Giran foteren es campeltek 😄 meg hasonlok... 😄

MaDFoX
lvl10-en mar meghivasokat kaptam eddig is EU pledge-kbe, szoval nem hiszem hogy problemat okozna uj pledge-t talalni, bar sajnalnam... 😞

MaDFoX
Az 1. szerver az idealis, DE foglalt lesz soxor sztm (OB-kben tapasztaltabbak, nem fognak megcafolni). Az hogy a 3.-on nem lesznek amerikaiak persze marhasag, de ott lesz a tobbi europai is, szoval nyilvanosan kertek mindenkit hogy aki nem amerikai az probaljon a 3.-on koncentralodni...
Az 1. szerver backupja a 2. a 3.-e a 4. ilyen egyszeru...
Ha pedig az EU jatekosok a 3.-on lesznek (mint eddig) akkor nem ertem miert akarnek az 1.-re menni, ha a haverjaim a 3.-on lesznek... 😄 Max nelkulem szalad az ido tovabb...

Hát, ha partztok és csata közben a hátamögé kerülsz a mobnak akkor nagy valószínûséggel talál sztem.

Birk@
Akkor partyba kell nyomni ott idealis 😊

Birkus Maximus

MaDFoX
Valen: ha az LCD-d villog, akkor vidd szervizbe... (komolyan mondom) a technologiabol eredendoen nem villog... ...60Hz-n sem (digitalis)...

Tudod az a gond, hogy a Mortal Blow sokkal nagyobb eséllyel talál hatulról!
Ezért én általában passzív lények ellen mentem mivel agro háta mögé nehéz lenne beállni 😊
Ilyen 20-as szint környékén mindi patkányok ellen mentem, mert azok szinte mind passzivak. Beálltam a háta mögé és a Mortallal kezdtem. Ha agro volt az illetõ akkor meg íjaztam bele egy párat (vagy 3-4 lövést) aztán megpróbáltam a Mortalt, ha sikerült behalt az illetõ, ha nem akkor is, csak lassabban 😊

Birk@
Mortal blow csak akkor megy ha még nem harcolsz vele?

Birkus Maximus

agyhalál
Ha rálõ íjjal, akkor utánna hogy fogja segberakni?
Nem hiszem hogy a mob utánna még nekiáll pucsítani.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Birk@
LOL Lineage 2 fórum topic
Lineage II Bugs
Beetles, crickets and Pinrul Roaders here
hehe

Birkus Maximus

Birk@
Mert akkor rálõsz az íjjász speccel, aztán Mortal Blow és valszínû vége is a csatának 😊

Birkus Maximus

HUNrricane
Sorry Chaos Week..

Majd felébredsz!

persze

Birk@
hm akkor most valami láma kérdés... Azt nem lehet megcsinálni, hogy rálõsz íjjal, utána meg leváltasz tõrre?

Birkus Maximus

HUNrricane
Szerintem az 1-es szerver az ideális. Zárt bétán is csak az 1-es szerveren voltak berakott események. (A legutolsó az asszem valami Caos Week volt.. 😊

Majd felébredsz!

Na elmondom az én tapasztalataimat az assassinnal kapcsolatban.
Én véletlen lettem assassin mivel elõször palus knight akartam lenni, de a kvesztet nem tudtam vhogy megcsinálni. Aztán úgy döntöttem leszek assassin, mert az is tetszett nagyon.
Nos: ez a kaszt szerintem a legkiszámíthatatlanabb! De ez persze csak akkor, ha rõrrel mész nem pedig íjal.
Volt amikor pl. egy körben (egy teljes élettel) kinyírtam vagy 20 ratman warriort, de volt olyan, hogy a 3-4. után már pihennem kellett!
Mivel a Mortal Blow nem mindig talál és a tõrnek is alapból kicsi a pontossága ezért nagyon kiszámíthatatlan! És mivel light armort kell használni elég könnyen le tudnak sebezni olyan 24-es szintig! Sajna a 24-es szintig nem jutottam el (hála a tegnapi RAID-nek 😊) ezért nem tudtam kellõen kitapsztalni az assassint, mert ugye ott jönnek a nagyon jó skillek! Bleed, Sting, Boost Evasion, Accuracy...
Szóval nálam az jött le, hogy vmikor ûberkemény (ha talál a Mortal), de vmikor gyengusz!
Most csak ennyi jut eszembe.

Valen
menjunk az 5-ösre 😊)

azirafael
Legyen mindenki törpe hatalmas lándzsákkal!!!

azirafael
Akkor menjen mindenki a 3 szerverre!!!

krob
Erdekes amit torpirol irtatok....
Nem mindennel ertek egyet, leirom majd delutan scavengerrel es a spearel kapcsolatos tapasztalataimat, csak most ebed😊

Birk@
jaja ezlesz, csak elég szopacs egy lvl3 klán törpe nélkül

Birkus Maximus

Birk@
és szerinted az usas-ok ezért nem mennek oda? 😊

Birkus Maximus

pityogo2
akkor legyél sztem assa, lesz más törpe 8)

Ide mit kéne írni?

MaDFoX
En tuti a 3. szerverre megyek... ...az osszes ismeros EU jatekos (nem beszelve a tavolkeleti harcosokrol 😄) ott lesz... ...amugy is azt iranyoztak elo nem usakoknak... :S

Birk@
Bár ha a klán össze tud dobni törpének egy dwarven mace-t, akkor talán leszek, de eléggé felcsigázott ez a assassin 😊)))

Birkus Maximus

ez van

pityogo2
pont írtam volna befeje, csak csináltam 1 frissitést elõbb 😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
héééj, ezt én akartam írni...

Ide mit kéne írni?

nah megyek tanulni, hogy holnap játszani tudjak 😊

Én törpének inkább a heavy armour + pajzs + egykezes fegyver kombinációt ajánlom.

Birk@
Viszont magas szinten egyszerûen nélkülözhetetlen egy klánba, ráadásul csomó tárgyat tényleg csak õ tud összerakni. De ahhoz cuccokat viszont csak egy klán tudd összeszedni... Kicsit olyan tehát mint a leader, be kell áldoznia magát a playernek. Hát nemtom bennem van-e erõ hozzá 😊

Birkus Maximus

pityogo2
hát ja... törpe nagyon el eltt szurva...

Ide mit kéne írni?

Birk@
Hát... Aziraf, el kell hogy szomorítsalak törpe szinten sajna; ha a lándzsát választod, akkor lesz ugyan egy fegyvered, ami több ellenfelet is sebez, de ezt max 10%ban fogod kihasználni... Partyban szinte sehogy, ráadásul lasabb fegyver is. Persze lehet úgy is XPzni hogy összegyûjtöd a lényelet, aztán egybe, de iszonyú macerás a dolog. Általában a 4-5 lénybõl 1-2 mindíg kilóg szögbõl és nem ütöd õket, így utána még azokat is le kell nyomni... Szal a lándzsa jól néz ki, meg evasion táposabb mint magas pdef, de sajnos rosszabb mint a stun, amit a blunt-hoz kapsz.
24-ig elvittem a törpét JOB-ban, és íme az összegzés:
PKhoz sux, lassú. 30. szintig a sweeper csak arra jo hogy pénzed legyen belõle, de arra viszont nagyon; cca 2x annyit szedsz mint más player. De néha qrva idegesítõ hogy 5-6. próbálkozásra sikerül csak egy sweeper (szintfüggõ, minél nagyobb az eltérés köztetek, annál nehezebb rátenni) Volt már olyan, hogy egy velem 1 szintû lényre 10x-re sikerült... kb 2 perc...
Ha minden marad ami eddig volt, tuti nem fogsz fegyvert gyártani, mert egyszerûen nem éri meg... Se idõben, se ráfordításban. Talán 40. szint felett... 😞(( Szóval a törpétõl pont azt vették el, amiért csinálták. Ezért én tuti nem azzal leszek.

Birkus Maximus

HUNrricane
Én a fégyben szeretek járni! Vakond népeket nem csipem 😊)-

Majd felébredsz!

pityogo2
aki kér lodót, tessék ez a logomûhely címe.

Ide mit kéne írni?

HUNrricane
Ez már nem rajtam múlik. Én szeretném ugyan ezt a klánt összehozni. Az INQVISITORS klánt, amely rettegésben tartja majd újra középföldét..

Majd felébredsz!

pityogo2
nem én, Otto csinálta.az Ulead gif Animátor 5.0-val. énis próbálkoztam volna vele, csak nálam nem muxik a porgi 8(

Ide mit kéne írni?

Valen
De lehet hogy megint Elf leszek, csak nem harcos, hanem mage 😊)

ja az LCD képernyõk 2 hátránya:
1. kevés a fényereje, minden gém (pl. cs, lineage, ut, stb.) ami eddig a CRT-n megfelelõ gammát/brightness-t eredményezett, az itt joval kevesebb, nem látni semmit (túl sötét 😞(
2. max 75 Hz képfrissítési frekvencia, amelyet már kezdek villogni látni 😞(, a 60 Hz meg egyenesen öli a szemem 😞(, ja és nem a legszarabb TFT-m van 😊), míg a CRT-n mindig 100 Hz-en nyomtam a gamékat 😊)
3. a 17" TFT éles képet csak 1280x1024-es felbontásban produkál. 1024x768-ban kifolyik a szemem annyira el van mosva a kép a képalkotás miatt 😞(. Ja és nem támogat a TFT, csak 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024-es felbontásokat 😞(, tehát el lehet felejteni a 1280x960-at, meg a 1152x864-es felbontásokat 😞(

mivel csinálod a logód?

pityogo2
most lett megcsinálva, hála a logomûhelynek 8)))

Ide mit kéne írni?