Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
INT: 21 23 25 18 20
STR: 40 36 41 40 39
CON: 43 36 32 47 45
MEN: 25 26 26 27 27
DEX: 30 35 34 26 29
WIT: 11 14 12 12 10
Human Mystic - Elven Mystic - Dark Mystic - Orc Mystic
INT: 41 37 44 31
STR: 22 21 23 27
CON: 27 25 24 31
MEN: 39 40 37 42
DEX: 21 24 23 24
WIT: 20 23 19 15
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Egy sracnak 2000a-t dobott egy keltir, a zombik 5-6 fos csapatokba altak Despairban es agrok lettek, forgotten shrine-ben egy hilevel boss lett vmi zold manocska...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

With the help of some guildmates, I spent approx. 25 hours farming for and buying the needed components. Most of that was before the prelude patch however. It was much easier afterwards when the drop rates went up and I could setup a store to buy items overnight while I was sleeping.
Birkus Maximus
Az 1. szerver backupja a 2. a 3.-e a 4. ilyen egyszeru...
Ha pedig az EU jatekosok a 3.-on lesznek (mint eddig) akkor nem ertem miert akarnek az 1.-re menni, ha a haverjaim a 3.-on lesznek... 😄 Max nelkulem szalad az ido tovabb...

Ezért én általában passzív lények ellen mentem mivel agro háta mögé nehéz lenne beállni 😊
Ilyen 20-as szint környékén mindi patkányok ellen mentem, mert azok szinte mind passzivak. Beálltam a háta mögé és a Mortallal kezdtem. Ha agro volt az illetõ akkor meg íjaztam bele egy párat (vagy 3-4 lövést) aztán megpróbáltam a Mortalt, ha sikerült behalt az illetõ, ha nem akkor is, csak lassabban 😊
Nem hiszem hogy a mob utánna még nekiáll pucsítani.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Lineage II Bugs
Beetles, crickets and Pinrul Roaders here
hehe
Birkus Maximus
Birkus Maximus
Birkus Maximus
Majd felébredsz!
Én véletlen lettem assassin mivel elõször palus knight akartam lenni, de a kvesztet nem tudtam vhogy megcsinálni. Aztán úgy döntöttem leszek assassin, mert az is tetszett nagyon.
Nos: ez a kaszt szerintem a legkiszámíthatatlanabb! De ez persze csak akkor, ha rõrrel mész nem pedig íjal.
Volt amikor pl. egy körben (egy teljes élettel) kinyírtam vagy 20 ratman warriort, de volt olyan, hogy a 3-4. után már pihennem kellett!
Mivel a Mortal Blow nem mindig talál és a tõrnek is alapból kicsi a pontossága ezért nagyon kiszámíthatatlan! És mivel light armort kell használni elég könnyen le tudnak sebezni olyan 24-es szintig! Sajna a 24-es szintig nem jutottam el (hála a tegnapi RAID-nek 😊) ezért nem tudtam kellõen kitapsztalni az assassint, mert ugye ott jönnek a nagyon jó skillek! Bleed, Sting, Boost Evasion, Accuracy...
Szóval nálam az jött le, hogy vmikor ûberkemény (ha talál a Mortal), de vmikor gyengusz!
Most csak ennyi jut eszembe.
Nem mindennel ertek egyet, leirom majd delutan scavengerrel es a spearel kapcsolatos tapasztalataimat, csak most ebed😊
Birkus Maximus

Birkus Maximus
24-ig elvittem a törpét JOB-ban, és íme az összegzés:
PKhoz sux, lassú. 30. szintig a sweeper csak arra jo hogy pénzed legyen belõle, de arra viszont nagyon; cca 2x annyit szedsz mint más player. De néha qrva idegesítõ hogy 5-6. próbálkozásra sikerül csak egy sweeper (szintfüggõ, minél nagyobb az eltérés köztetek, annál nehezebb rátenni) Volt már olyan, hogy egy velem 1 szintû lényre 10x-re sikerült... kb 2 perc...
Ha minden marad ami eddig volt, tuti nem fogsz fegyvert gyártani, mert egyszerûen nem éri meg... Se idõben, se ráfordításban. Talán 40. szint felett... 😞(( Szóval a törpétõl pont azt vették el, amiért csinálták. Ezért én tuti nem azzal leszek.
Birkus Maximus
Ide mit kéne írni?
Majd felébredsz!
Ide mit kéne írni?
ja az LCD képernyõk 2 hátránya:
1. kevés a fényereje, minden gém (pl. cs, lineage, ut, stb.) ami eddig a CRT-n megfelelõ gammát/brightness-t eredményezett, az itt joval kevesebb, nem látni semmit (túl sötét 😞(
2. max 75 Hz képfrissítési frekvencia, amelyet már kezdek villogni látni 😞(, a 60 Hz meg egyenesen öli a szemem 😞(, ja és nem a legszarabb TFT-m van 😊), míg a CRT-n mindig 100 Hz-en nyomtam a gamékat 😊)
3. a 17" TFT éles képet csak 1280x1024-es felbontásban produkál. 1024x768-ban kifolyik a szemem annyira el van mosva a kép a képalkotás miatt 😞(. Ja és nem támogat a TFT, csak 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024-es felbontásokat 😞(, tehát el lehet felejteni a 1280x960-at, meg a 1152x864-es felbontásokat 😞(