Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Birkus Maximus

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Birkus Maximus
ott lsezz a jó kis guild war, ami ingyenes lesz, és van ilyen szép, mint ez, márcsak az a lényeg, hogy van-e ilyen jó is-e....
1. azért nem fogok elõfizetni rá, mert aszongya, van havi 4K zsebõpénzem, ebbõl el megy 3-3,5K l2-re.... az úgy nem kóser...
Ide mit kéne írni?
S ki az, aki elõ is fog rá fizetni? Én tuti maradok már végleg az amerikain, mert európairól semmi hír, és sztem minõségben nem lesz jobb -ha egyáltalán lesz- az EU szerver.
Ide mit kéne írni?
Human wizardnak van két fajta macskája, az elfnek két fajta unikornisa, a de wizardnak meg a shadow meg a Silhouette
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
1. úgyis csak 1 hónapig lesz ingyenes, utána aki nem fizet elõ az lemorzsolódik.
2. Ha esetleg igen táposak vagyunk, s a klán már magas szinten van (mondjuk lvl3), oda már olyan 20-25 player kell, amit nem tudunk összehozni, ha 3-4 klán van.
A Far Cry meg 8 óra alatt végigvihetõ aztán annyi (nagyon szép, meg hangulatos, meg minden, de 1x bõven elég végigvinni 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Szal igen tragarul irtam a dolgokat, mivel neten ennyire meg soha senki nem idegesitett fel mint te Ferro, pedig jo ideje nyomom mar.
1, en is ugy terveztem hogy semmi se zavarjon, es nagyjabol sikerult is mivel a raid 6kor kezdodot es egeszen 12 utanig is a gepnel voltam. Ez 6 ora, ami nem keves.
2, igen azt irtam hogy semmikepp sem megyek emberek sziketere, minek menjunk oda, ha helyben is tudunk csatazni. Ekkor elkezdodott a 'csata' azaz a pure pk-zas(az hogy a csapat tobbsege eselytelen embereket tamadott be), ezt en nem akartam, nem birtam csinalni(azzal nincs semmi bajom hogy mas csinalta). Ezert irtom hogy akkormar inkabb az emberekhez menjunk, ahol en is tudok olyanokat gyilkolaszni, akikhez megfelelo a lelkiismeretem(ok is benne vannak a dologba)
'Ja es utanna szimplan azt hazudod, hogy nem mondtad'
Na ez a legdurvabb. Meg jo hogy most keltem, es tegnap korabb mentem aludni, mer ha tegnap valaszolok erre akkor lehet hogy sg bann lett volna.
En 1 szoval se mondtam tegnap hogy nem mondtam hogy nem akarok az emberek szigetere menni. Azt mondtam hogy megis menjunk oda. Megvaltozott a velemenyem, ennyi.
3, Amikor ment a fair csata en mindent megtettem hogy mi 'nyerjunk' es hogy segitsek. En nem pk-zni mentem, hanem hogy azokat oljem akik ranktamadnak. Meg is haltam persze a lvl 40+ ilyasztol, meg utana piros lettem.
Azt irtam hogy nekem ahhoz nincs kozom hogy 1 lvl 40+ kari felelesztett ujra es ujra, es te hagytad. Ha ennyi eszed van en mit csinaljak.
4, Igen az az en 'hibam' hogy a velem egyforman erosekkel, meg az nalam erosebbekel szeretek kuzdeni, es az eselytelen harcokba(mikor tul gyenge az ellen) nem megyek bele.
A masik meg hogy amikor tenyleges, fair kuzdelem volt akkor tobbet oltem nmy-bol, meg tobb dmg-t osztottam.
4.5, 'es foleg ne mond mar, hogy etiktlan amit mi csinaltunk, mivel te is benne voltal.'
Tegnap idegessegemben mondtam ra hogy etikatlan, es mivel tobbiek is csinaltak rajtad kivul, lehet hogy kozvetve megbantottam oket, ezuton is elnezest kerek toluk.
Reszemrol en meg egyaltalan nem voltam benne. Nem oltem nalamnal gyengebb 'ellent'(vedtelent), tuleroben. En a war-ban voltam benne, ami fair volt, es abban benne is akartam lenni.
5, Vegezetul azt hogy en kivel rugtam ossze a port ezelott es ezutan ahhoz neked semmi, de semmi kozod.
(a szamozasok a bekezdesekre vonatkoznak)
Pedig itt van a FarCry meg az UT2004 és még csak fel se telepítettem! 😄
Viszont a human a leghatékonyabb gyógyító.
A kaszt/faj eldöntéséhez táblázatba foglaltam az aláírásomban szereplõ web oldalmon a kezdõ értékeket, elég sokat számít 😊)
Ha gyorsan akarsz menekülni akkor Elf/DE, ha erõs akarsz lenni, akkor ORK, ha a középút akkor Human 😊)
Lehet hogy ez volt a Japón is, de azt nem értettem (japán karakterek miatt 😊)

remelem itt tobbet jacchatok magyarokkal, de azert remelem a kulfoldi haverok is odatalalnak a 3.ra
Gludio pont jó lenne erre a célra, a sok árusnak annyi lenne 😊
Persze mondjuk bejelentenék elõre hogy erre tart, hogy aki nem akar bátran(hülyén😊 meghalni az elhúzhassa a csíkot.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Valaki pedzegette, hogy talan a 3-asnal is ez lesz, en nem tudom, de az biztos, hogy az 1-es lesz a legtelitettebb. Ha tenyleg ez az ajalnott a nem amerikai jatekosoknak, akkor ugy foleg az europaik is ide mennek es az jo mert eggy idozona, mikor felmesz sokan lesznek es nem lesz "halott" a vilag.
En azt mondom 1-es server SEMMIKEPP, aztan ami tetszik. Csak egy serverbe egyezunk meg es midenki oda menjen es az ne az 1-es legyen.
Ja es a Chaos Week a mind2 serveren ment.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"