88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MadnessX
    Giran -> Luxory Shop -> ~15M-ből kijön.
  • Hunter of Deer
    hali!
    nemtudtok veletlenul elado great swordot simat vagy commont Teonon?
    piacon csak oe fegyokat lattam es azokra nincs lovem :)
    valasz johet itt vagy ig pm Lekvarkepu

thx
  • Atkamon
    Én is még egy hónapja sem játszok, teljesen új vagyok a játékhoz, és most vagyok 29.
  • FickDeineStory
    jaja manapság már a 30-at igen könnyű megszerezni az lvl 20-ra meg sokszor kevesebb idő kell mint a amennyi idő alatt a kasztváltó quest-et megcsinálod
  • FickDeineStory
    nálam is ment már tönkre vinyó l2-zés közbe.
  • MeoH #81789
    Powerlvl? :P lv20 kb 1,5ora kasztvaltoval...
  • pharao
    Lvl 30? Ha komolyabban foglalkozom a karimmal, akkor az 1 délután. Lehet, hogy azért botozik a nagytöbbség, mert nem tud játszani?
  • VipJoco
    WTS 79Grand Khavatari / 76 HE / 65Destro felszerelésel avagy anélkül, az accon található még egy 78Maestro / 76 HE/ 77 MM/ 65Necro.

Akit komolyabban érdekel pm és mondok részleteket.
  • Kreeder44
    jelentem én nekem most lenne a 2. hónapom és kemény lv 30 vagyok bot nélkül XD

Vinyóm csak 1 db van akkor a procim adta fel a küzdést?
  • Skynet85
    Azért érdekelne nc üzlet politikája márha van nekik :D(nem úgy tünik)...

Most vagy átnevelés folyik Aion-ra, vagy ... vagy eskü nemn értem.

Érdeklen egy felmérés, vajon hány, valóban legit kari van aki nem azért legit, mert eddig mákja volt és nem kapták el, hanem mert valóban nem botozik soha, és vajon hány %-os a másik oldal...

Ezzel a fejlődési modellel és drop rattel valamint, item droppal ezt a gamot nem lehet kézzel játszani, vagy lehet ha a cél a lvl 60 félév alatt meg a common a... Aztán szépen meg is unja a paraszt, hogy az ucso kis buzi is frag zsáknak használja és lelép kb 2-3 hónap alatt.

aki meg évek óta fizet nem is egy accot azt kirugjuk és nem csak látváynosan mint régen 1 hónap 1 acc csak, hogy lássák van itt support hanem úgy szépen lassan jön a final merge :D

És ha már betartjuk a szabályokat akkort talán az elejétől kellett volna rávenni a népet, hogy nem jó az a bot csak rácseszel vele...
  • Endaer
    Westland-et nem birta
  • daemonervosa
    ha nincs benne sok vinyo akkor siman kellene birni ezt egy 430asnak.
  • Kreeder44
    Előfizettem a játékra és nem tönkrement a gépem... otthagytam a karit westlandba remélem jól írtam.. elmentem tusolni mire visszaértem a gép kikapcsolva... szétszedtem újra összeraktam de semmi reggel megint de semmi... a tápom mehetett tönkre.... asszem csak 430Wos volt és rá volt téve a hd485 es ati kártyám meg 5400+ (AM2) es procim... lehet nem bírta tovább???
  • Sorbon
    Chromaticot tegnap kipucolták, sok közt WeaponX (hero necro) is ment a levesbe. GMs working again!
  • Zeros
    Gracia területen, hogy lehet szerezni olyan itemeket amik kellenek az Icarus fegyo recikhez és keymatikhoz?
  • valumeister
    Érdeklődnék, hogyha nagyobb lethal esélyt szeretnék, mire enchantoljam a turn undeadet? power vagy attack? vagy nem lehetséges nagyobb lethal chancet elérni ? köszi a válaszokat
  • Endaer
    Tuti photoshoppolnád... az acchoz tartozó jelszót meg átírnád, nagyon lehúzás szagú vagy, még jó hogy tőled megtanultam hogyan kell lebuktatni az ilyeneket!
    Egyébként odaadnám az enyém, de így nem merek megbízni benned, túl rossz a híred.
  • var
    Adok személyit meg minden ^^
  • Voyager5
    Final óta választhatod azt is, hogy toiban platinumokat ölsz 30 quest itemért. Jóval egyszerűbb mert nagyon jó a drop rate, és így kihagyhatod az arrogant searchöt, meg a szarakodást 13mon.
  • Zeros
    Milyen másik opció van subb küldire?
  • DiamondHeart
    Csak meg kell szurnom, ugyhogy mar mindegy :) Arra lettem volna kivancsi mikor tudom ezt megtenni :)
  • Voyager5
    Ha subhoz kell akkor válaszd a másik opciót, sokkal gyorsabb, egyszerűbb.
  • DiamondHeart
    Sziasztok!
    Erdeklodnek, hogy Teonon tud-e valaki mondani Baium infot. Koszonom.

DH
  • Chear
    Ekkora magaslabdát! :D
  • var
    Tudom ratyiság, de nem tudna valaki kölcsönadni 1 napra egy aktiv l2wh accot? Az enyém lejárt és csak megéznék valamit, viszont sniffer nem működik a wlan kártyámmal.
  • Odikee
    Native hbn tudod megszerezni . Buffolni hasznaljak olympia elott , semmi mas ertelme nincsen.
  • var
    Valaki tudja mik azok a transformok, és mire jók, amiket olympia közben használnak páran? Külsőre mint egy átlag npc, és többször alakulnak át hasonló formába gyorsan.
  • ZaiKo
    Akihez még nem jutott volna el... Nemrégiben kijött a legutolsó oog bothoz (10.9.7) egy működő crack..
    LINK

Legiteknek szemet behunyni!!
  • TruBy
    rádspawnolok néhány adena sell PM-et, ha nem gáz
  • Kreeder44
    Franz szerveren keresem a nimrod clant régen szeretnék csatlakozni.... in game Uriels néven játszom. egész nap elérhető leszek majd írjon rám aki fel tud venni előre is köszi
  • Lehuzlak
    thx
  • Lullaby
    9 szint különbség után vesznek el a skillek.
  • Lehuzlak
    Technika kérdés!
    Ha delevelezek egy karit, mondjuk 10 szinttel, akkor a skilljei is deleveleződnek ?
    Hogy is van ez ?
  • KisEmir
    wow copy:(
  • pisztácia
    Ez az. Köszönöm szépen ismét!
  • MeoH #81759
    full patch notes
  • rjacko
  • Ray2
    Peace Out!
  • Anoname

• pharao
    "Hali.
    Vki meg tudná adni újra azt az oldalt, ahol meg tudom nézni milyen +okat adnak a küldönféle Dynasty armorok? köszii előre is."

Hmm tehát te még véletlenül sem a dynasty set-ek statjait kerested, akkor ez az értem én de leszarom kategória. Ezekután ne várd el, hogy valaki is válaszol...