88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pisztácia
    Ki okoskodik? Eleve, mit szólsz bele? Én nem erre gondoltam, hanem vki linkelt kettő oldalt, ahol le van az is írva, hogy milyen cry kell az SA-hoz...és az kb 1 hónapja volt...
    Na nyomi gyerek, érted mi a helyzet?
    És te beszélsz, h okoskodok... itt csak te okoskodsz...
  • Lehuzlak
    Akit érdkel 30 nap ajándék play time (meghívásból), az ide is küldhet meghívót! Thx!

[email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
  • pharao
    hibás

a party recall nem lesz enchantolható, az a Song of champion lesz és +Time / +cost. (Még mielött valaki nagyon megörülne)
  • Chryst64
    sziasztok a gracian npctol veheto scrollok kozul melyiket erdemes betanulni? es az abbol nyert itemek mire jok? van errol valami lista, link?
  • Anoname
    Egy info Gracia Pluszról:

Vanguard Transformation Skills now have an new 2 minute active buff:

+8 Accuracy, +150% Crit Chance, +30% Crit Damage

A new "remarkable injury effect" has been added.

The following skills can now have a chance to inflict a "remarkable injury".

Triple Slash, Fatal Strike, Earthquake, Whirlwind, Hammer Crush, Power Crush, Thunder Storm, Soul Breaker, Shock Blast, Punch of Doom, Armor Crush, Crush of Doom, Judgement, Tribunal, Sonic Blaster, Psycho Symphony, Sonic Storm, Force Blaster, Demon Blade Dance, Sonic Buster, Force Buster, Double Sonic Slash, Force Storm, Triple Sonic Slash,

Vanguard attac skills now ignore shield defense and can overhit.

The following skills now enhance MP regeneration:

Vital Force, Esprit

The Power of vanguard Transform Active Skills was increased.

Frenzy - something to do with injury modifying the patk boost.

Restore Life - Can no longer be used on mobs.

Burning Chop - New OE options at L76

Party Recall - +Recycle / +Cost
    Song of Wind Storm +Time
    Song of Blade Storm +Time
    WC/OL Fear - +Chance / +Cost
    Bless the Blood - +Power
    Soul Guard - +Power
    Backstab - +Duel
    Deadly Blow - +Duel
    Double Shot - +Duel

Skill OE will now cost Adena instead of XP, the cost of SP for skill OE has been reduced.

• solyomb
    elküldve
  • BaalKain
    Jöhet a [email protected] is :)
  • solyomb
    You must sign up to receive our newsletter to participate in this referral program.

ez mekkora cigoság már?:D
  • solyomb
    nehogy msnen válaszolj, mert akkor este 6ig nem kapod meg a harmadikat:D
  • solyomb
    mind a 3erre a mailre?
  • BaalKain
    Hali!
    Kéne nekem 3 trial meghívó help pls!

[email protected]

Köszi szépen!
  • darkmenx
    noneed
  • ErrOrHUN
    és disco-t csinál :D
  • solyomb
    Ilyenkor nem is írhat hisz földetmér/olajatfúr/kiwitszed/kertetépít/tégláthord/fűrdőszobáthordaházegyikvégébőlamásikba/betonoz/cementetcipel

• ErrOrHUN
    becopyzzam mit írt neked? :D
  • darkmenx
    Winged_Soldier üzenete:
    *fijucka arcát azért megnézném amikor kiderül/rájön

sup? hivemind ftw
  • ErrOrHUN
    azért fijucka arcát megnézném ilyenkor :D
  • solyomb
    Te nézed jókor. Ebben a hónapban van 100 meccsem 80/20-s aránnyal kb, ők vertek meg eddig kb: Renevana, C0ren, Mygpub, Hokc, Zloipunk, refrag, khasjua, Mansky. Tegnap eléggé felhuzott a dolog mert lenyomtam 13meccset kb amin összeszedtem 30pontot nagyjából majd jött egy hokc/renevana/myg/zloipunk 4-s ami elvitt 40-t szó nélkül:D

A vereségeim jelentős része a klánom/allym powerclassaitol van, mert ők csak azokat feedelik akik benyalnak nekik, vagy ha már leeder szol rájuk néhanapján. AlbnS 3x nyert úgy hogy 3-5-9 ponttal szerzett többet mint én:) Nem született túl szerencsés csillagzatt alatt a teonon a karim:(
  • ErrOrHUN
    cöcö :D
  • daemonervosa
    Olyan sokat azért nem ronthatsz rajta, tekintve, hogy sgsek 98%a amugysem őőő ?kedveli?
  • darkmenx
    mielott meg nagy csorba esik szegeny fickdeinestory neven en regeltem amnesiara "kaganpwnz" neven es csak is azert, hogy szivassam sancit, a legnagyobb poen, hogy csak neki esett le.

tl;dr
  • MeoH #81733
    szoktam nezni az olyt Teonon, es meg nem lattalak vesziteni. En nezem jokor, vagy ennyire feedelik a masik ESt?
  • solyomb
    jelenleg csak az egyik az,egy szerveren volt már egyszerre kettő, a két külön szerveren 2-t még nem tudtam unlockolni:(
  • pharao
    81663. hozzászólás(lap alja), 5 napja írták be... Először olvass és utána okoskodj.
  • var
    Csak egy hero, nem? :)
  • TruBy
    OMG, az egyik hero karidat eladnad? :)
  • solyomb
    Ha valaki fékezhetetlen vágyat érez egy high lvl kari vásárlására, akkor dobjon egy pm-t megfelelő ajánlat esetén - amire természetesen nem sok sanszot érzek:) -, lehet megválnék az aláírásomban szereplő egyik karitól, a konstrukciók már utólagos egyeztetést igényelnek - ruha fegyver pénzmennyiség -:)
  • pisztácia
    ha vmit nem tudsz akkor ne szólj, Gondolkozz mielőtt beszélsz...
    volt kb 1 hónapja, lapozd vissza nekem...
  • aalat
    Mekkora az sk es milyen cucca van?
  • Zeros
    lapozz vissza b+
  • pisztácia
    Hali.
    Vki meg tudná adni újra azt az oldalt, ahol meg tudom nézni milyen +okat adnak a küldönféle Dynasty armorok? köszii előre is.
  • zedleey
    Na meg Tyrantre -dex vay - con lehe jobb?És mennyi -4 esetleg 8?
  • zedleey
    Valaki tudna ajánlani Dye-t SK-ra.Mit érdemes rátei PvP-re nekem ajánlottam -8 con + dex + str de soknsk érzem a 8-at.
  • Kreeder44
    bocsi elbénáztam :) van e magyar klán/guild mittudom én már h L2-be minek hívják... vagy összeolvadtunk külföldiekkel?
  • var
    Mi az anyám az hogy Hungari?! guild?! L2-ben.. gamma?!
  • Kreeder44
    csütörtökön előfizetek megint a gammára.. ha valaki gondolja küldhet olyan reinvitáló levelet, gondolom ő is meg én is kapunk +15 nap free-t ugye? akinek kedve van hozzá írjon pm-be pls :)talán a Franz on van karakterem. utoljára amikor játszottam összeolvadtunk 1 külföldi guildal avval most mi van? vagy van only Hungari guild?
  • Lullaby
    IT logó d:
  • Ray2
    100% confirmed.
  • ZaiKo
    Hadjad már, az a kissebbik dolog... Picsamód látszik hogy MucMuc szöveg csak be lett paintelve :D:D
  • MeoH #81715
    Tuti fake, Sayhan nincs osszesen ennyi ember :)