88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• solyomb
    Elég sokan free szerveren kezdték, épp ezért sokan tisztában vannak vele,hogy az általad játszott L2j platform "picit" távol áll az L2től, ennek köszönhető részben ez a hatalmas szeret, ami érkezésed körülövezte.

1-2 hétre senki se fog neked lízingelni egy karaktert, alacsonyabb szintűt felesleges venni mert pik-pakk felhúzható, a magasabb szintűt, vagy nem tudod, vagy nem fogod megfizetni.

Bármennyire is meglepő, a Reuse time csökkentő skillnek azért ez a neve, mert csökkenti a skillek Reuse idejét. Ha felrakod ezt a skillt, és szépen felviszed az egered kurzorját a rajtad lévő buff ikonjára ott elég nagy valószínűséggel le lesz írva, hogy mit csinál a skill. Még csekély angol tudással is megfejthető, hogy psychical, vagy csak MAgic skillre hat, vagy ne adj isten mindkettőre. De ha odahaza l2j-n ez nem így menne:
    Reneval: Temporarily decreases party members' MP consumption and reuse time while using physical/magic skills. If one sings while sing/dance state is in effect, additional MP will be consumed. - Skill (all) Reuse Delay -30%, MP cost -5% -
    Champion:Temporarily decreases party members' MP consumption/reuse time when using physical skills. Continuous singing consumes additional MP. - Physical Skill Reuse Delay -30%, MP Cost -20% -

És a google jobb segítőtársad lehet a jövőben, hisz nem olt le, ha nem tudsz írni.
  • ErrOrHUN
    sztem ne gondolkodj :)
  • Sanko
    .
  • infer1no
    Helyezd fel magadnak:D
  • infer1no
    Ray nagy okos mindent tudóóóóó mester plz mutasdmeg te hogy irtad volna:)
    plz tanits mester.Ahogy látom az offosok jol lenézik a free szervereseket:D
    (de gondolom ti meg sose jatszotatok free szerveren)

• NewMoon
    wts 83/76titán/gk csak neked ócccsóóóó
  • Ray2
    Csak ilyen játszik, ne is akard kipróbálni. Látom a free szerveres színvonal még mindig elég alacsony, de hogy egy mondatot ne tudj helyesen leírni.

P.S.: Mit hisző? ... o.O
  • revill
    A "régi" FlashXP visszatért. Grat!
  • infer1no
    Akkor maskép írom:D
    WTB olyan accunt amin csak 1 kari van.Cucc minden johet vele:)
    Azért megállapithatom, hogy offon is jatszanak igen kedved emberek akik azt hiszik, hogy hu de okos vagyok mer leprobaltam oltani vkit.
    Ilyen forum fuggo magat a legokosabb legtapasztaltabbnak hisző mindenkit leolto egyének kimeljenek előre is thx:)
  • pharao
    11 évesnek tipellek... Nem szabad mindent elhinni, amit a csúnya rossz bácsik mondanak

U.I.: Nemhiszem, hogy bárkinek is lenne fölös befizetett accountja amit szivesen kölcsön adna neked. Főleg hogy senki sem ismer...
  • NewMoon
    és először a sajtos questet kell megcsinálni)
  • var
    Minden páratlan órában, de vigyázz nehogy kicsússz belőle.
  • infer1no
    Nagyon szepen koszonom:)
    Azt megtenned meg hogy megirod hogy mikor es hogy tudok felepeni?
  • KisEmir
    Csak neked!
    ID: FickDeineStory
    PASS: Lineage2játékos
  • infer1no
    Hali all.
    Nem tudja vki hogy a reustime song befolyasolja azoknak a skilleknek reusat ami cast/atak speeden alapszik?
    Mert "elvileg" reustime csokkento azert reustime csokkento mert lecsokkenti a reustimeot.
    Vki aki ert ehhez irjon mar vmi valaszt plz:)
    En l2j-n jatszom es ott vannak olyan skillek amit nem befolyasol.
    Offos jatekos ha ra er irja mar meg nekem legyszi:)
    Mas dolog:)
    Offos accunt erdekelne ha lenne vki aki adna nekem 1-2 hetre akkor pm plz:)
  • Mka
    Köszi :)
  • Anoname
    Kell hozzá egy Game Activation Card + egy Time Card, hogy játszani tudj majd vele. Game Card tartalmaz 30 nap játéklehetőséget, illetve a TC is, értelemszerűen annyi napot ahányasat veszel.
  • Mka
    [email protected]
    Őmm vagy:
    general-thomas kukac hotmail pont com

Még1* köszi :)
  • Mka
    Ha nem lenne bunkóság tudnátok mégegy trial invet dobni az e-mail címemre?
    Nagyon szépen köszönöm...
    (bzfdesign kukac citromail pont hu)
  • daemonervosa
    lol 2 kari 1 acc lol
  • VipJoco
    imét:

WTS 79Grand Khavatari / 76 HE / 65Destro felszerelésel avagy anélkül, az accon található még egy 78Maestro / 76 HE/ 77 MM/ 65Necro.

Akit komolyabban érdekel pm és mondok részleteket.
  • Mka
    Nagyon szépen köszönöm a trial kódot :)
    Egy kérdésem lenne:
    Ha lejár a triál kód és veszek egy game cardot azza meg tudom hosszabbítani az accomat, vagy meg kell vennem a lineage 2 dvd-t seriallal együtt és azzal kell újraaktiválnom?
  • FickDeineStory
    Jól van akkor.
  • Mka
    Sziasztok.
    Most szeretnék kimenni offra, mert tettszik ez a játék, de előtte szeretném kicsit kipróbálni milyen a hangulat kinnt :)
    Tudnátok nekem dobni egy trial meghívót erre a címre?:
    bzfdesign KUKAC citromail pont hu (Azért írom így, hogy nehogy elkapjon vmi spammer program :)
    Előre is köszönöm!
    Tisztelettel: Milán
  • ZaiKo
    áhh.. ez frankón új krumpli.. de télálló burgonya!
  • pharao
    Kondor vagy Kleopátra? őszi, vagy új krupli?
  • ZaiKo
    Eladó 300milla krumpli franzon, sietősen, akit esetleg érdekelne, pm me
  • Otr
    51es gyartos torpe elado kb 80millaval
  • Predtom0O
    csa'p

Eladó vagy cserélendő egy Lv78 Paladin ajánlatokat várom PM-ben.

• Minorafn
    Haligali:)
    lenne egy kerdesem,van valami walki finalhöz?ha van merre lehet leszedni elore is koszi
    :)
  • KisEmir
    Nyílván jobban tudod, c1 óta játszom.:S (mindenhol játszotam már, hidd el tudok ezt azt a játékról.) Van barátnőd ill. barátaid,életed??
    Mekkora a buffered?:D
  • FickDeineStory
    nem is tudom, honnan szetted a 62-t nagyobba bufferem, de legalább látom, hogy te is játszól l2-t mert eddig az itt jelenlevük közül valahogy nekem mindig úgy tűnt, hogy te nem is játszottál v talán csak free-n l2-vel, de gondolom te elérted a 62-t 99,99% és láttad ha megölsz még 1 mobot szintet lépsz:D
  • Jaffa 2843
    hali

valaki tud nekem segíteni?
    win7 vs. gameguard gond :D
    játszottam már win7en l2-t szoval elvileg mennie kéne
    egyébként gameguard error 610, ami elvileg valami hálózati gond :S de bármit csináltam nemjo
  • Pukkka
    Eszméletlen, hogy ez a több mint 10 éves szöveg valaki számára még újdonságként hat.
  • TruBy
    Ilyen már volt, de gondoltam beteszek még1-et :) Egy kis érdekesség.

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan,az etegyeln ftonos dloog,hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek.A tböbi bteü lheet tljees összevabisszásagn,mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.Eennk oka,hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát,hneam a szót eszgébéen.

Ps.: Aki nem látja a szövegben, ahogy leoltok mindenkit, az vagy analfabéta, vagy nem tud olvasni

• Kreeder44
    Na szép kapom már az ívet milyen csiga vagyok :D nekem nincs időm egy délutánt végigjátszani XD néha van időm max 4 órát játszani de akkor se vagyok végig gépnél ha nincs valami jó progi... hétvégén meg nem vagyok olyan gép közelébe, h tudjak fejlődni pedig akkor több időm lenne, és amíg clan nélkül voltam aden hiányom volt és affinitásom se volt órákat gubbasztani a játék fölött :D de igaz ami igaz tényleg nem vagyok egy lineage2 pro :) de igyekszem és emiatt nem fogok botozni inkább szenvedek tovább és bénázok :D de köszi h hozzá szóltatok, jó éjt mindenkinek
  • nlaci86
    WTS adena, AM-ek, s80 ekszerek, s-es, a-s(+6) robeset franzon, pm
  • var
    Hát sztem csak jobban tudja nálunk.
  • KisEmir
    62 még nem a max szint
  • FickDeineStory
    persze ez végülis természetes, hiszen én már több mint 2 éve játszok megtudom venni a top felszerelést a fejlődéshez bufferem is van akinek már szinte minden buffja meg van és max szintűek. Tudom hol érdemes fejlődni szóval ezért van ez, anno mikor én is kezdő voltam akkor én is kb úgy álltam mint a mostani új játékosok.