Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kabbe 😊
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
egybkent rohadt idegesito tud lenni, mikor valaki eves tapasztalatait probalja segito szandekkal atadni masoknak es nemhogy egy "de jo" vagy "aha! koszi" a reakcio, hanem leovisozzak...
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
2., Azt, ahogyan kideritettem a neved, idemasolom:
___ üzenete:
ez a Jani (kanqukac)
___ üzenete:
nem gondoltam hogy ilyen hülye
___ üzenete:
nekem fent van msn-en, néha beszélgetünk is
Endaer üzenete:
omfg, nem szegyelled magad?!
Ezek utan ha akarod, en kerek elnezest, amiert minden kerdes, utanajaras, szandek nelkul is, de megtudtam a neved.
3., "CRY MORE":
A szanalmassag egyik jele, hogy olyankor hasznal egy netnigger vmilyen masok szajabol kurva menoen hangzo mondast, amikor az _NEM_ oda illo. Ugyanis itt nem volt siras sem a te, sem az en oldalamrol. Mondtal valamit, azt mondtam ra hogy hulyeseg, erre valotlant allitottal, en meg megcafoltalak. Ebben maximum akkor lesz siras, ha ezek utan meg tovabb erolkodsz - varj... te pont azt teszed...! Szoval legyszives...
4., Csak a viszonyitas kedveert, hogy melyikunknek mennyi ideje volt gyakorolni a kulonfele programokkal, megbaratkozni azok hasznalataval, elonyeivel, hatranyaival:
Kanqukac felhasználói adatlapja
Regisztráció idõpontja: 2007. 12. 31.
Endaer felhasználói adatlapja
Regisztráció idõpontja: 2006. 10. 18.
A +1 majd akkor jon, ha az, aki elarulta a neved, jovahagyja nekem a folytatast, az engedelye nelkul ugyanis nem akarlak tole szarmazo infoval flamelni.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
"amig a postomat nem sikerul megertened, es csak a sajat igazadat keresed benne, azt nem, amit a masik mondani akart, addig nem hiszem hogy sokra kene tartanom teged."
"A neved meg elarulom, mashonnan tudom, meg gugli se kellett hozza. (Ezek utan ki a paranoid?)" Egyertelmuen te. Nem en deritettem ki a tied hanem te az enyemet.
CRY MORE
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
http://www.youtube.com/watch?v=5cV6TOBqQKk
//on
utobbi idok, egyik legjobb sagi pow muvija:
Smishie vol 1
Trolling is a art.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
PoV: lvl79-80 GH, ~500mbyte
ha tetszik, hurrá, ha nem tetszik, hidegen hagy, csupán azért postolom, hogy ne csak blahos (íjász meg nuker) videókat mutogassunk.
amig a postomat nem sikerul megertened, es csak a sajat igazadat keresed benne, azt nem, amit a masik mondani akart, addig nem hiszem hogy sokra kene tartanom teged. A neved meg elarulom, mashonnan tudom, meg gugli se kellett hozza. (Ezek utan ki a paranoid?)
De mostmar nem kell tovább nyomoznia...
Trolling is a art.
Ugy néz ki az...<#wave>#wave>
LOL(meg is akarsz keresni?megkönnyítem! Gödöllõ SZIE koll A/231)
Jolenne elmenni pszichologushoz kicsit paranioid vagy.
Sztem vegyel be egy kis nyugtatot majd reggelre rendbejossz!!!
Jah es ki kell abranditsalak ezt az utat en is vegigjartam kiveve:L2Controlt meg a goodboyt mert kurva draga ahoz kepest hogy 3 funkcioval van benne tobb mint a walkerben vagy kevesebb mint a divineban.
Sztem meg a L2D a legjobb! Az l2net feleslegesen bonyolult. Es a progi iroja szerint sem 100%.
Te erre elkezdessz anyazni mert ki mertem jelenteni hogy ezekszerint egy ???? vagy... De most komolyan mostmar biztos vagyok benne!
Tudod mit en is elkezdem postolgatni... Attol okosabb leszek? Én leszek itt a raj? Sztem nem!
Most mi volt a legit/séta flame a postomban?
Ha én írok ide valamit akkor az már egybõl az?
Ez az idézet: "barmelyik napi 8 ora farmolasod alatt mikor utod ugyanazon kinezetu mobot agyatlanul a tobbi kis habzoszaju verpistikevel akik idejonnek tanacsot kerni aztan meg verik a faszukat ingame, hogy ma eppen mennyi botot reportoltak."
Sokat elárul értelmi képességeidrõl.
Mielõtt félreértenéd kifejtem:
Akár még el is ismerem az informatikus/ingame tapasztalatodat, de mint embert nem becsüllek túl sokra. Veled ellentétben nem szoktam itt másokat kapásból kármomkodva becsmérelni és képzeld sok botter is képes viselkedni ez nem séta/legit téma, hanem emberi tulajdonság.
darkmenx tudod még el is fogadom, hogy a scriptelés fejleszt bizonyos képességeket pláne azoknak akik nem találkoznak ilyesmivel amúgy.
Engem nem hoz már lázba.
Csak neked csak most:
A postom arról szólt, hogy már ott tart a sétáló társadalom, hogy egymás scriptfuttató! programjait fikázza. Nem arról szólt, hogy ki milyen scriptet tud írni.
Illetve a te szinteden(elsõ káromkodás itt):
Egy nulla vagy seggarc.
Ez persze egyaltalan nem erdem, hiszen egyik sem legalis - de ezek utan azt hiszem, teljes mertekig nevetseges azt allitanod, hogy nekem az egeszrol fingom sincs es hogy en csak walkereztem.
Ps: lol... + MeoH, kudos to you <3 :>
- fog gal mad sincs ar ról mi óta L2 zöm
- fog gal mad sincs mi óta bo to zom
- fog gal mad sincs hány ka ra rte re met ban nol ták
- fog gal mad sincs men nyi re le sza rom , hogy mi ot a bo to zik
- beleszolt egy olyan temaba amirol azt hiszi kurva sokat tud es a vegen nem hogy tenyekkel tamasztotta volna alá az általa elmondottakat hanem visszahuzodott a kis vackába, miszerint én vagyok a hülye...
Most mit mondjak? Lezártuk.
Erre te elkezdessz nekem jönni a mi votl előbb a tyúk vagy a tojás...
Inkább csinálj valami értelmeset menj kormánytváltani vagy mittomén. RádbÃÂzom!
fuck mmo's..i.,
MEOH ezzel egy percet sem vitatkoztam... Na es en meg idosebb vagyok mint dmx megis jobban otthon van az IT ben mint en... Szal ezt a beszolasodat nem ertem...
fuck mmo's..i.,
Mond csak ennyire gyenge a felfogasod vagy szedsz vmit?
En csinalom ahogy jol esik... Nem ertem miert kellett belepofaznod...
Igen mervadónak tenkintem... Tudod hogy miert? Mert oda a playerek a tapasztalataikat is beirjak de neked max a l2w vel vannak tapasztalataid es hallottad valahol hogy mekkora rullz az L2net... csak az a vlaki elfelejtette megmutatni neked a programot meg ha tenyleg elolvasnal barmit is vele kapcsolatban szep nagy betukkel ki van irva hogy a GG adatforgalmat nem birtak emulalni tehat oog-t csak sajat felelosegre...Gondold vegig hogy is lepsz be a gameba...
Nem hiaba van hozza egy kis "kocka"(csak neked) hoyg ures valasz visszakuldese ismeretlen GG kerdes eseten...
En ugy latom ezzel eddig nem voltal tisztaban ...
Mostmar latom hogy mekkora egy ~censura~ vagy...
WTS Homu +16!!!@Franz
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
ja es johet a legit-shitstorm. ISMET.
Ha legalabb egy kicsit is utana olvasnal a dolgoknak lenne foggalmad rola...
Az elobbi hozzaszolasom linkjeit nyugodtan bongeszd at(gyk a forumokat)...
http://www.elitepvpers.de/forum/lin2-exploits-hacks-bots-tools-macros/175665-l2net-v360-gracia-part-ii.html
Az EULA-t csak a luzerek olvassak L.
Csak erdekelne mindegyiket hasznaltad? Csak erdekelne melyiket mennyi ideig...
Amig csak az eula-t meg a 100%ban biztos reklamokat olvasod sztem hagy abba a jatekot es ertekeld at az eleted....
Cheef ajanlata: L2Divine
http://www.elitepvpers.de/forum/lin2-exploits-hacks-bots-tools-macros/175656-l2divine-8-3-2-available-build-1966-a.html
"ha balfasz vagy ne csodálkozz hogy jön a sajtos quest" 😄
neked kellett volna 1x nekifutni a keresésnek rendesen, nem itt 3x-4x. ha balfasz vagy ne csodálkozz hogy jön a sajtos quest
L2divien ha már áldozni akarsz akkor talán az éri meg tényleg a legjobban egyszerü kézre álló gui(nekem legalábbis) eléggé scriptelhetõ és maga a script nyleve ha egyszerübb lenne talán már nem is lenne😄 Walkernek szvsz azért van még létjogusultsága mert õ volt az elsõ igazán bevált bot sokan csak azt ismerik konfigolni már a kis glonczika is tudja(hogy fusson, komolyab konfighoz azért ott is kell egy kis ész) ismertségének az átka, hogy tom nem ide tartzik, de a normális freeszerok 90%-án vagy sehogy vagy némi trickel lehet csak müködésre bírni.
Idyll
Valszeg azért raktam fel a kérdés mert nem találtam rá megfelelõ kielégítõ választ sehol.AHELYETT.
FickDeineStory <-- köszi a válaszodat még1x.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Kurva draga... Es nem ad annyit hogy megerje hasznalni..."
ezzel nem ertek egyet
"L2Net:www.l2net.com Free
Offon ne hasznald!!!!"
és ugyan miert ne? Az IG L2NET offra van kitalalva, az EULA-ja is tiszta komolytalan, ha legalabb egy kicsit is ertenel hozza, akkor tudnad, a legprofibb cucc - csak ehhez kell a legtobb hozzaertes is, ezert soha nem fog elterjedni igazan.
Legy szives ne adj tanacsokat olyasmirol, amirol fikarcnyi tudasod sincs.