88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
punczy #87625 Nos azt kifelejtettem, hogy pontosan az ACC. es a pass. megadasa utan nem enged beljebb a jatek (ha esetleg nem lett volna egyertelmu). 3 beregeles utan is ugyan ugy jarok. Valamint a jatek az irja, hogy nem tud csatlakozni az ervenyesito szerverhez. -
punczy #87624 Hali mindenki. Szeretnem kiprobalni az ingyenes L2-ot mar tobbszor is probalkoztam, am sajnos az ACC aktivalasa utan a jatekban mar nem jutok el a szerverkig valamint a karakter kesziteseig.
Olvastam itt valami fel trial meghivorol, ha ez lenne a megoldas, akkor kernek egyet a [email protected] (elore is koszonom)
Esetleg a serial hianya miatt nem tudok tovabb jutni (honlapon van ilyen opcio is)?
Ha ez lejarna, ugy hogyan tovabb, mit kell megvenni es elmeletileg vannak-e tovabbi kiadasok vagy azzal befejezodott.
Bocs az ekezetek hianya miatt :) -
nxs #87623 Ha van rá igény 90+ ISS-t tudok adni felárral (ISS külön nem elado) -
nxs #87622 WTS 95.60 delf OR Innova Core (R95 + ~600kk)
Részletekért pm..árba meg tudunk egyezni (külföldi álláslehetőségre ráfizetek :D) -
#87621 A többség sajnos előbb cselekszik. -
Hujje #87620 Köszönöm válaszod, már majdnem két hete kérdeztem, azóta a kapott megnyugtató válaszok hatására vettem is egy 90+ karit. (Minden gond nélkül zajlott)
Ennek ellenére, a nagy (2 éves) kihagyás miatt, mivel asse tudom mit, hol, hogyan, több napja kezdetem egy saját "új" karit. (na meg mert valamiért a Törpéket bírom)
Nem veszem sértésnek, de inkább kérdezek, minthogy koppanjak. Ebben a korban már így megy ez :D -
#87619 Ez pont ugyanolyan, mint barmilyen online vasarlas.
1., Megnezed a hirdetest
2., Felkelti benned a birtoklasi vagyat
3., Zsebbe nyulsz, fizetsz, vallalva a rizikot
4., Némi varakozas utan megkapod amiert fizettel, es orulsz vagy bosszankodsz.
Ha ez nem tetszik, akkor csinalsz amit akarsz, senkit se erdekel, majd jon mas aki kevesebbet hisztizik azon, ahogy a dolgok mukodnek. (no offense, really) -
dolfK #87618 + -
Hujje #87617 Tud valaki ajánlani nemzetközi klánt a Core-on? Ahol lehetőleg TS-eznek is. -
bugike #87616 wtb adena @ core. -
Hujje #87615 WTB 90+ (male) kari @ core -
Hujje #87614 Innovás szerón engem is érdekelne 90+ karakter. (Felmale és D.elf kivételével) :) -
EmberKölyök #87613 magmelden nem árul valaki 90+ os karaktert? min1 milyen.
-
Hujje #87612 Pont a Maget nem? :o Ekkora lett az M.def? Elvileg azért az DD kari kellene hogy legyen. -
#87611 Hosszu távon a summoner rövid távon (kb 2perc) az i'jász csinálja a legjobb dpst, de főként summonert keresnek ptba. Magen ki'vül szinte mindent elsőre visznek.
Az új pt matching miatt elég könnyű találni bárhova 6 balfaszt magad mellé. -
#87610 jelenleg mindennel van esélyed partyba kerülni -
Hujje #87609 Köszönöm, ez megnyugtató + örülök (mert ez meglepő a mai világban), hogy ezek szerint itt normális emberek vannak ilyen téren.
Jelen pillanatban, így hogy 7 kaszt maradt, van külön Boss kaszt? Mert régen (a rengeteg kaszt ellenére) kb. pár kasztból állt az egész Boss party. Szóval Íjjásszal, Tőrőssel, Summonerrel stb. van esélye az embernek Bossolni?
-
#87608 Hali! ha valaki tud jó pvp/oly muvit Othellrol dobjon egy linket pls. Leginkabb Tautis kellene neztem portalon de ott csak regiek vannak.
thx -
#87607 aki itt árul 99%ban megbi'zható, nem nagyon emlékszem, hogy valaha is lett volna bármilyen balhé itt karaktervásárlásból. -
Hujje #87606 Hát azért jó tudni, hogy nem volt eddig probléma. Sose tudni.
Na akkor csak találni kell Ijász/Healer/Warrior/Wizard kasztok közül egyet megfelelő szinten, male-ben, no meg árban és partira fel. -
#87605 ha ez megnyugtat nem te leszel az első aki karit vásárol itt, speciel én 2 partyra valót is vettem már és soha nem volt probléma -
Hujje #87604 Ha nem akkor meg buktam a pénzt :o -
Hujje #87603 Tehát mindkét esetben bizalmon alapszik. Mert utalom és vagy átállítod vagy nem. -
draget #87602 2 opció van vagy megbízol bennem és utalás után átállítom a z email címdre az accot vgay megadom accot megnézed, utalsz és utánna átállítom email címet. -
draget #87601 Yah és core-n árulom. -
Hujje #87600 Egy ilyen karivásárlás hogyan zajlik? :)
Mert nyilván vevő oldalról nem utalok pénzt amíg nincs meg az acc. Eladó oldalról nem adok acc-ot amíg nincs meg a pénz :)
Vagy személyesen valakinél? Esetleg valami netKVzóban?
-
draget #87599 92,5 es wynn coren seraph l set apo bow+retrib. tw+seraph jew.
5000 Ft -
#87598 core innova szervere.
igen jól tudod innova van EU-ban, NC visszakullogott USA-ba de az időzóna maradt európai naian
-
Hujje #87597 Kösz.
Mindenképpen utána olvasok még, így 2-3 év kihagyás után. De majd csak otthon tudok, melóban minden game oldal tiltva van.
@core melyik szerót takarja?
Meg ha jól tudom, hogy csak Innovának van EU szervere, NC-nek már nincs, ugye? Nézd el, ha egyértelmű kérdés, de a fenti okokból az infó gyűjtés nem egyszerű. -
Greg200 #87596 WTS Yul 89 (~39%) @Core
apo 180 element
immo ruha
58kk adena a karin.
5ezer péz!
mail: [email protected] -
#87595 85 körüli 4. kasztos kariknak szinte semmi ára nincs ( 4-5k max), magyaroktól venni mindig olcsóbb volt keress olyan embert aki megunta hátha jó áron tudsz venni 90+ karit, de felhúzni sem nehéz a régi időkhöz képest
innovan mindenkinek új karit kellett kezdeni de ott még gyorsabb a fejlődés mint ncfosnál.
Még olvasgass kicsit mielőtt belefognál (mentor system xp/sp pack stb stb)
-
Hujje #87594 Kösz.
Olvastam, hogy mostmár valami quest sorozattal hamar megy az első 40.
Az olcsó amúgy is relatív, de pont, hogy kb-re lettem volna kíváncsi, egyáltalán szóba jöhet-e. Mivel gondolom a szeró nagy része már 90+, anélkül PVP nincs.
Amúgy a régi motorosoknak átpakolták az accját az EU szeróra vagy újat kellett kezdeni? (bár ezt kétlem) -
#87593 1) igen
2) hamar (kis befektetéssel)
3) olcsók (régi árakhoz képest, de innova árakat nem tudok pontosan) -
Hujje #87592 Sziasztok,
1) Win7 64bit-en fut most a game?
2) Napi 1-2 órával mennyi idő a felhúzás játszható szintre ahol találni már partit is? (régi tapasztalatok szerint elég sok)
3) Mennyibe kerül egy használt 4. kasztos kari kb, nyilván EU szerveren? (ha felhúzni ezer év)
Előre is kössz a válaszokért -
#87591 azoknak, akik meg nem kaptak rola emailt -
Midas #87590 yup -
#87589 + -
#87588 Blade&Soul - anyone interested? -
Hogyé az adena? -
epicfail #87586 WTS lvl95 82% healer @ core (seraph cuccok)
WTS 800kk adena @ core