88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Predtom0O
    nem is így nézünk ki, sose vennék fel inget
  • dolfK
  • dolfK
    nice. jo elol lenni, csak tul "komolyan" nem erdemes venni (=
  • Predtom0O
    +
  • Lullaby
    Odikee star
  • daemonervosa
    "komolyabban" azt jelenti munka mellett vagyok a szerver egyik legerősebb cpjének a tagja.
  • dolfK
    "komolyabban" :P
  • Predtom0O
    forgatókönyv megírását és a producer szerepét is bevállalom
  • Hujje
    A feléért vállalom az egy ütéstől elfekvő szerepet!
  • Odikee
    Jo penzert csinalok neked egyet.
  • Hunter of Deer
    LF 95+ Othell pvp / oly muvi mindenkeppen Tautis legyen, ha tudtok valami jot link pls mert sehol nem talalok.
    thx
  • daemonervosa
    én komolyabban játszom, de ez nem azt jelenti, hogy beleölök több ezer eurot :P
  • dolfK
    Nem a botokkal van a baj.
  • dolfK
    "Real life is overrated"

so true.

Igazabol arra gondoltam, hogy minek jatszol ha ennyi a zavaro tenyezo. Az "alja" bot ellenes, aki meg "komolyabban" jatszik beleol egy rakat penzt. Igen - nekik tudtunk eladni sok mindent, de ez is addig mukodott amig kinaiak es egyeb olcso "munkasok" meg nem tizedeltek a piacot.

Talan majd a Blade & Soul lesz annyira fun (par honapig), mint L2 evekkel ezelott.
  • daemonervosa
    Mert, minden szartól függetlenül, még mindig a legjobb pvp-re épi'tett mmo a piacon.

Ezzel a hozzállással, hogy minek játszol, ha mások csalnak, meg csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy akkor minek élsz, amikor mindenfele csak csalnak, hazudnak, sikkasztanak IRL is.

Real life is overrated
  • Hujje
    Pár éve, amikor nem volt ingyenes, akkor is játszottam offon egy rövid ideig és akkor mindenfele botok farmoltak, eléggé látványosan. Ahhoz képest most még nem láttam bot gyanús karit a Coron. Szóval nem tudom ennek mi köze ahhoz, hogy ingyenes vagy sem.

Balance? Az l2 mass PVPre van kitalálva, ahol minden kaszt hasznos. Olyn azonos kaszt ellen indulnak a legtöbben, ami viszont inkább csak cucc függő.
  • dolfK
    az a masik veglet, de termeszetesen ezen a teren sincs szures, ahogy balance sem.
    viszont ha ilyen a helyzet - minek jatszol? (=
  • daemonervosa
    semmi köze az ingyenességhez, teljesen hidegen hagy ha egy random botozik. Ott kezd zavaró lenni, amikor egy olyan ember lő rád hide-ba akinek több ezer euros gearje van. :/
  • dolfK
    sajnos? lehetett ra szamitani miutan ingyenes lett. csak ott nincs 'atlag' ahol eros szures van.
  • Hujje
    Hát sehonnan se, ha fps-ezel ott is csalnak (nem mindenki, de éppen elég az az 1-2 ember, hogy elkeserítse a normál playereket), de mondhatjuk akár a sportokat. Sajnos az emberi természet ilyen, sokan minden áron nyerni akarnak, még ha csak egy játék akkor is.
  • daemonervosa
    Sajnos ide is átjött a férgese, és ki sem lehet i'rtani :/
  • Odikee
    bahiee troy etc siman rangeren vannak allandoan innovan. szoval az tuti mukodik :o
  • daemonervosa
    innova core-on nagyon kevés a bot, csak ranger-t nem akasztják le. 4th classtól nem találkoztam eggyel sem, alatta is nehéz találni.
  • Nethyrrea
    miért csinálná bárki is máshogy...? az ilyen és ehez hasonló felépítésű mmo-knál 90%-ig biztosra vehető hogy a fejlesztő/kiadócég is lenyel némi jutalékot az rmt cégek hasznából cserébe az igencsak visszafogott és ritka banolásokért.
  • Endaer
    oroszok... megis miben remenykedhetsz ezek utan? :)
  • Hujje
    Tudom, csak reménykedem/reménykedtem, hogy az innova másként csinálja, mint a NCsoft.
  • Endaer
    5-8+ éve*
  • Endaer
    ez hulyeseg, abrandozas vmirol, ami tok maskepp mukodik
    vagyunk itt paran akik 5-6-7-8 vagy meg regebb ota ismerik az off szervereket es az NCSoft politikat - es azt nem a jozan esz mozgatja.
  • Hujje
    Persze, de a szerverüzemeltetésben azért lehetne ellene tenni.

Amúgy akkor az csak nagy kamu szöveg Innován, hogy csak akkor tudsz duálboxozni, ha előfizetsz prémiumra? Mert így hirdetik az oldalukon? Ha már ebből pénzt látnak, gondolom amúgy korlátozzák.

Meg itt is írták már fórumon többen is, hogy bannolták a karijukat.
  • Nethyrrea
    oroszok és kínaiak a leg progresszívebb RMT iparosok
  • Hujje
    Mondjuk ez szomorú. Mert az első 1 hétben még macera mindet bannolni, de aztán szépen lassan lekopnának, mert sok vele a macera és úgyis bann lesz.

Gondolom Innován is hasonló lehet. Valahogy oroszokról nehéz elképzelni, hogy ők ezt keményen kezelnék.
  • Endaer
    Ebben nincs sok ujsag, ez szinte mindig igy volt, kiveve talan =GM Spam= idejen, es erdekes modon ot is eltuntettek miutan verengzett/bannolgatott kicsit. :)
  • Nethyrrea
    hivatalos l2 játékban annyiboxozhatsz amennyit akarsz, ahogy jelenleg a dolgok állnak, ncfos azt is nagyívben leszarja ha botozol. legalább 100 farmerbotot jelentettem már több ízben is ncsoftnak, és ugyanazok a botok, ugyanott ugyanolyan vígan tolják az ipart, mint eddig.
  • mrzennshiseido
    wtb Naia 95+
  • Hujje
    Az amerikai szerókon nem tudom hogy van, csak az Innovan. (Nem is értem a nagy ping miatt miért ott akarsz játszani)

Innovan, akkor dualboxozhatsz ha fizetsz. Gondolom ez NCsoftnál is így van, de mint írtam, azt nemtudom.
  • punczy
    Meg valami dulabox-ozni lehet?
  • punczy
    Koszi az infot, sracok vegre tudok egy jot L2-ozni.

De en igazabol nem erre a honlapra gondoltam amikor segitseget kertem, hanem sokkal inkabb a hivatalos L2 honlapjan meghirdetett szerverhez akartam csatlakozni. http://www.lineage2.com/en/
    Ott is a Naia szerver erdekelt volan
    Szoval aki esetleg abban tudna segite, hogy oda miert nem tudok bejutni regeles utan (az ACC es jelszo megadasa utan nem enged be a jatek a szerverekhez), nos azt nagyon megkoszonnem.
  • Hujje
    A játékban már nem kér jelszót. A lentebb megadott honlapon (www.lineage2.eu/en/) beregelsz, majd (jobb felső sarok) install --> lejön a Game és utána, az előbbi install gomb helyén Play lesz, és arra nyomva indul a játék.

Ha nem így próbáltad, akkor töröld és kezd így előröl.
  • dolfK
    ha nem enged beljebb, probald perverzebben.
  • nxs
    http://www.lineage2.eu/en/
    Roppant bonyolult..de betehető a tégelybe!