Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy mert a Hero pole crit esetén cancelezi az eleség bufjait és cancel FTW. esetleg.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Lehet, hogy én vagyok hülye hozzá, de lassan 1 év alatt 1x sem láttam hasonlót.
/report FickDeineStory
/report FickDeineStory
/report FickDeineStory
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
amúgy a kedd esti takarításnak lett vmi ismertebb áldozata?
"egyeltalán nem foglalkozik a blizzard a csalókkal és a farmerekkel hagyja õket farmolni"
Keresd meg a gyógyszered ember!!! Vagy legalább nézz utánna...
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
azért kiváncsi vagyok, hogy tervezi az ncsoft az utóbbi idõbe tényleg észrvehetõen sok bot accountok bevételébõl származó pénz pótlását. ázsiába már kisérletezgetnek ilyen megoldásokról mint amit mondtam az l2 szervereken szóval lehet majd itt is ilyen dolgok lesznek.
Free-n ha exploit volt akkor azt utána durván észre lehetett venni és akár több hónapra is tönkrevágta a szervert és a tisztán játszó playerek szórakozását. Pl. Infinityn adena exploit után pár hét alatt 10x növekedtek az árak és akik nem vették ki belõle a részüket azokat eléggé szarul érintette, hogy amit kemény csapatmunkával összeszedtek azt más simán megvette bugolt pénzbõl.
Na meg freen elég nehéz volt eltusolni bármit is, ha benyögték, hogy tönkrement a vinyó és nem ez volt az igazság az pár nap alatt kiderült...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
free se a rollback miatt megy tonkre adott esetbe hanem, mert elmegy x ember gondolvan, hogy mashol majd mas lesz pedig rollbackelni se jo kedvedbol rollbackelsz hanem, hogy kibaszottul biztosithasd a tiszta jatekot adott esetben. ezekutan free > nc, ha freen is eltusolnak a dolgokat ott se tudnad mi tortenik ki irjak, hogy tonkrement a vinyo es mar is csak felig huzod/huzza barki a pofajat.
Mondjuk amennyit pl. én játszottam free szerveren úgy vagyok már vele, hogy leszarom azt a havi 3k-t, mert minden szerveren az lett a vége a dalnak, hogy ezt vagy azt meghackeltek, feltörtek, bugoltak vagy szimplán wipe lett. Na meg elég lenne csak azt összeszámolni, hogy mennyit vártunk szerverleállások után, míg újraindul a szerver, ilyen rollback, olyan rollback.
Persze vannak olyanok akik csak funból játszanak és ezek a dolgok nem érdeklik õket mert szívesen nekiállnak tizedszer is felhúzni egy karit, de a többiek szerintem vagy abbahagyják vagy inkább fizetik az offot.
Magamról sem gondoltam volna 3 hónapja, hogy én valaha fizetni fogok ezért, de kipróbáltam és pár hét után már közösen megállapítottuk, hogy az a baj, hogy nem elõbb kezdtük el...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Szerintem amúgy baromság lenne ingyenessé tenni, és nagyon remélem, hogy sosem fog megtörténni.
De mintha nekem még a nyár vége körül Chear beszélt volna vmi ilyenrõl, hogy ezt tervezik az NCSoft-nál is.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Isten látja a lelkem, átadtam volna az ajándékod, de Lula olyan szépen kért fût-fát igérve, hogy ne nyirjalak ki, hogy nem tudtam megtenni 😄
zakent csak egyszer kell olyannal vegig csinalni aki tudja a teleport helyeket vagy mesz valami radarral (pl. igw) ha tudod merre kell menni vagy, hogy eppen hova teleportalt nem nehez azt se kicsengetni.
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Rég olvastam pl. olyat mint, hogy valakik leírtak volna egy Uniqe raidezést, esetleg még pár képpel is illusztrálták volna, hogy ne menjünk messzire engem érdekelne, miként ölik pl. Zakent.
Gondolom itt ezt senki nem tudja 😉
Ez lenne a magyar Lineage scene?????
Te IGrol kezdtel beszelni en meg OOG rol. Hat faszom ember miert nem szolsz...
De akkor sem ertem miert kell elkezdeni ugatni.... Mellesleg en sem szeretem ha elhordanak mindennnek mielott akar beszelnenek velem egy szot is...
Kerdeztem tolled egy dolgot amire nem kaptam valaszt te csak jossz a kikerulo flémelos dumaval... Meg az alt.isk. "talald meg a hibat" jatekoddal...Pedig ha olyan nagy majer vagy akkor tudnod kene...
Ugylatszik tevedtem...
Szanalmas kis csira vagy az a szitu. Most jol pofara estel es minel hamarabb el kene felejteni a temat. MI?
Ki is kezde a masik lehordasat?
Sztem ez a flém ahogy elkezdted hulyeseg volt.
PS:
Ezt sem en mondtam:
"OOG is still UNSAFE on the official server, works perfect on L2J!"
Jo nagy betukkel hogy a vak is lassa. Ha mar a film nezesnel tartunk...
http://l2net.insane-gamers.com/download.php
Vagy vak vagy csak syman szellemileg serült.
Pl. az esti -4 % ot bemutató kép feltöltési jogát.
Mit nyertem? <#merges2>#merges2>
Regisztráció idõpontja: 2004. 07. 24.
Lehet überelni, ha L2 es téma nem jut senki eszébe (pedig mintha ez lenne a fórum témája nem a, hogy basszuk szájba a másikat poston keresztül)
Ez a redvás "helyesírási hibák levadászása" minden flame-ben megtalálható, mégis, mibõl gondolja bárki, hogy ékezet nélkül lehet helyesen, magyarul írni? A 95%-a grammatikailag el van baszva az összes szövegnek itt, muszáj erõltetni az ezen való lovaglást, mikor senki sem ír helyesen?
OK.
te nem ugyanazt a filmet nezed, mint en, es ez azert furcsa, mert mig az enyem visszatekerheto (visszaolvasol itt a forumon), a tied nem. Mi az, hogy megprobaltal tanacsot adni egy kezdonek, "erre te jossz a "en vagyok a raj mert nekem nagyobb van" szöveggel" ? Te leirtad a velemenyed, amit most tanacsnak nevezunk, am legyen. En meg leirtam, hogy nem ertek egyet vele.
Ismetlem: amig nem arrol beszelsz, ami tortent, hanem amit te ide kepzelsz a szituacioba, addig nincs sok erdemleges mondanivalod szamomra.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Regisztráció idõpontja: 2007. 12. 31.
Endaer felhasználói adatlapja
Regisztráció idõpontja: 2006. 10. 18.
Ezzel csak magadat teszed nevetsegesse: Melyik volt elobb a tyuk vagy a tyuktojas erre a reszre nem szeretnek kiterni mar elmondtam rola a velemenyem...
Jah es ha már a sirasnal tartunk en hol anyaztam neked? Ebbol is latszik hogy megragadtal egy 14 eves lazadozo gyerek szintjen aki megprobalja megmagyarazni hogy a tanar volt a hulye mert eggyest kapott...Mert ebben a helyzetben pont ez a szánalmas.
En megprobaltam tanacsot adni egy kezdonek erre te jossz a "en vagyok a raj mert nekem nagyobb van" szöveggel. Hat most erre mit mondjak?
Nah ez a szánalmas...
Tudod mit akkor beszelgessunk olyan dologrol ami neked is ismeros lehet mi a véleményed az l2w 1.13 mas verziojarol miert volt kurvara elbaszott es a konfigokat hogy oldottad meg benne?
Biztos emlexel meg ra nem is volt olyan reg ha en is hasznaltam...
Jah és csak egy ember ismer igy...
PLS CRY MORE