88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• kelempac
    Nah mivan muc megint bann?:)

Amúgy bár azt hiszitek most az ncsoft kicseszik magaval a sok bannal de pont, hogy nem. Megy a nyavajgás, belenyomod megint az irl adenát. A szerverlétszám, a sok bann elleneére nem azt mutatja, hogy összevonnak minden szerver eggyé.
    Ti már annyira függők, vagytok, hogy ezzel csak fogyasztásra ösztönöz titeket, ilyenkor mindig vesztek adenát karaktert stb.
    Mucmuc 1 éven belül már másodszor vesztettél?:)
    Tanulni nehéz:)
    Kérdezzük meg azt akit nagy valószinűséggel nem fognak törölni: Flashxp hogy állsz?:)
    Epszilon kollégával mi van nagyon elnémult...
  • solyomb
    Valaki vágja már hogy lehet Atribute Cryokat szedni? MEgoszthatná velem is:) Ha több modja van jöhet mindegyik
  • ooorrrsss
    WTS 1B Rendelesre @ sayha!
  • ooorrrsss
    +7 macsek
    sorban: pp buff + final servitor + zerk + empower + loyaltY

rest in peace :(
  • Kanqukac
    GTFO!!!
    Ha nem tetszik az, hogy nincs ekezet akkor meg lehet nyalni jobbrol a bal-t...
    De mivel meg newbie vagy a neten elarulom a helyesirasi szabalyokba valo kapaszkodas nem eppen megnyero kezdes a forumokon...
    Az egyszeruseg es a flame a lenyeg...
    brb
  • helliSh
    Nekem minden megy vele rendesen. Próbáld meg azt, hogy atalitod a kompatibilitást Vista sp 2 re Xp ről az l2.exe nek hátha
  • Otr
    Leszedtem az emlitet system mapát, régi ment a kukába újat bemásoltam leszedtem utana a "Windows 7 megoldas!" mapát jól bemásoltam systembe systembe került egy L2.exe ha azzal inditotam kékhalál :O
    ha lineage2.exe-vel ami nem systembe van lefrissiti a gameguardot.. :(
    neked jó meg minden ?
  • KisEmir
    Kár. :(
  • daemonervosa
    mint látod, nem.

:)
  • KisEmir
    ez a helyes irasos dolog nem lejart(kerdojel)
  • ZaiKo
    GTFO!

Tanulj már meg helyesen írni, mert hülye gyerek vak anyja se látja a fától az erdőt!
  • Kanqukac
    GTFO!

Mellesleg elarulom soha nem latta meg ig szintet lepni a karakteret
  • Kanqukac
    CS!

Es ha irnal hozza egy scriptet?
    Pl vizsgalja meg a pathpoint,range-t
    es ha belulesik FI,range akkor
    SETWALKER(STOP)
    MOVETO(x,x,x)
    MOVETO(x,x,x)
    MOVETO(x,x,x)
    MOVETO(x,x,x)
    ...
    SETWALKER(START)

bocs ha faszsagokat irtam egy ideje nincs kozom a jatekhoz...
  • ZaiKo
    Már egyszer beírtad, kösz. Ennyire nem érdekel minket hogy 2x lássuk..
  • helliSh
    Nos gondolom sokan szenvedtek a GG újabb alkotásától pontosabban attól, hogy nem kompatibilis Windows 7-el, de VAN megoldás!

Először is töltsétek le a szűz Gracia Final system mappát mondjuk erről a _link_ről:

http://www.whispering.extra.hu/download/system.zip

[[ Persze a régi system mappát ne írjatok felül hanem töröljétek, majd ezt másoljátok be a helyére! ]]

Majd indítsad el az "Lineage2.exe"-t, és várd meg a GG updatot, majd miután végzett zárd be.

Ezt követően töltsed le ezt:

http://data.hu/get/1456809/Windows_7_megoldas.rar.html

vagy innen:

http://files.filefront.com/Windows+7+megoldasrar/;13811323;/fileinfo.html

[[ Értelem szerűen bemásolod mind a 2 filet a system mappádba és az "l2.exe"-vel indítod a játékot, hogy ne tudjon frissíteni a Lineage. ]]

És voala... Már megy is Windows 7 RC Build: 7100-on a Lineage
  • BaalKain
    legit oog :)
  • GAthersw
    Figyelmeztetnék mindenkit, hogy GAther-t eladtam, innentől kezdve nem én kezelem, ha mégis annak adná ki magát, ne adjatok neki semmit.
  • DiamondHeart
    Kell valakinek trial acc?
  • var
    Botból volt? oog vagy ig?
  • BaalKain
    Hát akkor végképp nem értem.. A városban ücsörgő piacosom várta fantasyn hogy hazaérjek..
  • ErrOrHUN
    jól néz ki
  • solyomb
    34%chancere csak beadta a második mastery book:) +13:)
    PP buff + loyalti

PP buff
  • MadnessX
    Városban NEM lehet reportolni...
  • lukemaster
    el2net alap beállításokkal van rá mód, hogy ne force módba (ctrl) használjon minden skill-t?
  • Zeros
    renewal 20% champion 10%
  • Ragzor
    azt hittem final-től 15-15%ban csökkenti a reuset
  • BaalKain
    Akkor simán reportra odabasz és ha arra jár egy gm akkor oog-t bannolja :)
  • helliSh
    Nos gondolom sokan szenvedtek a GG újabb alkotásától pontosabban attól, hogy nem kompatibilis Windows 7-el, de VAN megoldás!

Először is töltsétek le a szűz Gracia Final system mappát mondjuk erről a linkről:

http://www.whispering.extra.hu/download/system.zip

[[ Persze a régi system mappát ne írjatok felül hanem töröljétek, majd ezt másoljátok be a helyére! ]]

Majd indítsad el az "Lineage2.exe"-t, és várd meg a GG updatot, majd miután végzett zárd be.

Ezt követően töltsed le ezt:

http://data.hu/get/1456809/Windows_7_megoldas.rar.html

vagy innen:

http://files.filefront.com/Windows+7+megoldasrar/;13811323;/fileinfo.html

[[ Értelem szerűen bemásolod mind a 2 filet a system mappádba és az "l2.exe"-vel indítod a játékot, hogy ne tudjon frissíteni a Lineage. ]]

És voala... Már megy is Windows 7 RC Build: 7100-on a Lineage!

// Ól rájt rezerved helliSh 2009 // ^^
  • MadnessX
    IG kliensből piacolásból is elment már oda nem egyszer...
  • BaalKain
    Mivel többen gyakori kényszerített fantasy island látogatók vagyunk az a meglátásunk hogy ha nincs gg a klienshez akkor report(ok)ra kibasz oda pihenni. Ha vki ig-ből vagy netán hagyományos legit kliensből (lol?) is került már oda az jelezze.
  • helliSh
    is hogy nem lehet l2 z ni win 7 en... Leszedtem 1 gg killert ment is a game olyan 20 mp ig aztán kilép :(
  • var
    A fortune Bugokhoz lehet köze, vagy valami anti bot cucc...nemtom
  • VipJoco
    Ha a GK-nál megnyomod azt a fránya opciót, hogy portáljon fantasy islandra akkor sajnos ott köt ki a kari :)
    Nah viccet félretéve:

Még mindig fent áll a: WTS 79Grand Khavatari / 76 HE / 65Destro + 78Maestro / 76 HE/ 77 MM/ 65Necro cuccok nélkül mivel több ember is érdeklődött pmben: 25k HUF alkuképes ember vagyok...
  • Adre
    Nem rég velem is ez történt(teon). kurvára nem értettem
  • var
    Valaki tudja már miért van az, hogy néha fantasy island-on köt ki egy-egy kari?
    Mint, amit Goku is postolt már screenshoton..
  • Endaer
    L2J nosztalgia party!

• ZaiKo
    2 Account eladó Franzon:

1. Buffer: 77Hiero/79Evas saint/78Doomcryer DC Robe setbe, valhallával, plusz egy lvl 1-es törpinél halom A-s keymati...

2. Nuker/DD:
    1.kari: 76-os Hawkeye, nincs meg a 3. kasztja.. Naked.. (horgászcuccba XD)
    2. kari: 78Mystic Muse/78Titan, +3mas Arcana mace 150water, major arcana robe sett, +3 tateo ékszerek.. 500+ adena
    3. kari: lvl 62 warsmith, millió szarral a whjába, buff scrolltól kezdve alapmatikig, sokminden

A felsorolás nem teljeskörű, árajánlat/érdeklődés pmben..
  • Bali007
    A Windos 7 nekem is mindig GG-t ír ki, kérdeztem GM-et, azt mondta, nem kompatibilis, szóval egy ideig nem is lesz jó.
  • helliSh
    Az igen, eddig ment minden a Windows 7 en most meg már állandóan GG hibával dobál ki.. Part 2 be jó volt Finalba nem megy :(
  • Otr
    51es gyártos elado