88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
kelempac #81874 Nah mivan muc megint bann?:)
Amúgy bár azt hiszitek most az ncsoft kicseszik magaval a sok bannal de pont, hogy nem. Megy a nyavajgás, belenyomod megint az irl adenát. A szerverlétszám, a sok bann elleneére nem azt mutatja, hogy összevonnak minden szerver eggyé.
Ti már annyira függők, vagytok, hogy ezzel csak fogyasztásra ösztönöz titeket, ilyenkor mindig vesztek adenát karaktert stb.
Mucmuc 1 éven belül már másodszor vesztettél?:)
Tanulni nehéz:)
Kérdezzük meg azt akit nagy valószinűséggel nem fognak törölni: Flashxp hogy állsz?:)
Epszilon kollégával mi van nagyon elnémult... -
#81873 Valaki vágja már hogy lehet Atribute Cryokat szedni? MEgoszthatná velem is:) Ha több modja van jöhet mindegyik -
#81872 WTS 1B Rendelesre @ sayha! -
#81871 +7 macsek
sorban: pp buff + final servitor + zerk + empower + loyaltY
rest in peace :( -
Kanqukac #81870 GTFO!!!
Ha nem tetszik az, hogy nincs ekezet akkor meg lehet nyalni jobbrol a bal-t...
De mivel meg newbie vagy a neten elarulom a helyesirasi szabalyokba valo kapaszkodas nem eppen megnyero kezdes a forumokon...
Az egyszeruseg es a flame a lenyeg...
brb -
#81869 Nekem minden megy vele rendesen. Próbáld meg azt, hogy atalitod a kompatibilitást Vista sp 2 re Xp ről az l2.exe nek hátha -
Otr #81868 Leszedtem az emlitet system mapát, régi ment a kukába újat bemásoltam leszedtem utana a "Windows 7 megoldas!" mapát jól bemásoltam systembe systembe került egy L2.exe ha azzal inditotam kékhalál :O
ha lineage2.exe-vel ami nem systembe van lefrissiti a gameguardot.. :(
neked jó meg minden ? -
KisEmir #81867 Kár. :( -
#81866 mint látod, nem.
:) -
KisEmir #81865 ez a helyes irasos dolog nem lejart(kerdojel) -
ZaiKo #81864 GTFO!
Tanulj már meg helyesen írni, mert hülye gyerek vak anyja se látja a fától az erdőt! -
Kanqukac #81863 GTFO!
Mellesleg elarulom soha nem latta meg ig szintet lepni a karakteret
-
Kanqukac #81862 CS!
Es ha irnal hozza egy scriptet?
Pl vizsgalja meg a pathpoint,range-t
es ha belulesik FI,range akkor
SETWALKER(STOP)
MOVETO(x,x,x)
MOVETO(x,x,x)
MOVETO(x,x,x)
MOVETO(x,x,x)
...
SETWALKER(START)
bocs ha faszsagokat irtam egy ideje nincs kozom a jatekhoz... -
ZaiKo #81861 Már egyszer beírtad, kösz. Ennyire nem érdekel minket hogy 2x lássuk.. -
#81860 Nos gondolom sokan szenvedtek a GG újabb alkotásától pontosabban attól, hogy nem kompatibilis Windows 7-el, de VAN megoldás!
Először is töltsétek le a szűz Gracia Final system mappát mondjuk erről a _link_ről:
http://www.whispering.extra.hu/download/system.zip
[[ Persze a régi system mappát ne írjatok felül hanem töröljétek, majd ezt másoljátok be a helyére! ]]
Majd indítsad el az "Lineage2.exe"-t, és várd meg a GG updatot, majd miután végzett zárd be.
Ezt követően töltsed le ezt:
http://data.hu/get/1456809/Windows_7_megoldas.rar.html
vagy innen:
http://files.filefront.com/Windows+7+megoldasrar/;13811323;/fileinfo.html
[[ Értelem szerűen bemásolod mind a 2 filet a system mappádba és az "l2.exe"-vel indítod a játékot, hogy ne tudjon frissíteni a Lineage. ]]
És voala... Már megy is Windows 7 RC Build: 7100-on a Lineage -
BaalKain #81859 legit oog :) -
#81858 Figyelmeztetnék mindenkit, hogy GAther-t eladtam, innentől kezdve nem én kezelem, ha mégis annak adná ki magát, ne adjatok neki semmit. -
DiamondHeart #81857 Kell valakinek trial acc? -
var #81856 Botból volt? oog vagy ig? -
BaalKain #81855 Hát akkor végképp nem értem.. A városban ücsörgő piacosom várta fantasyn hogy hazaérjek.. -
ErrOrHUN #81854 jól néz ki -
#81853 34%chancere csak beadta a második mastery book:) +13:)
PP buff + loyalti
PP buff -
#81852 Városban NEM lehet reportolni... -
lukemaster #81851 el2net alap beállításokkal van rá mód, hogy ne force módba (ctrl) használjon minden skill-t? -
Zeros #81850 renewal 20% champion 10% -
Ragzor #81849 azt hittem final-től 15-15%ban csökkenti a reuset -
BaalKain #81848 Akkor simán reportra odabasz és ha arra jár egy gm akkor oog-t bannolja :) -
#81847 Nos gondolom sokan szenvedtek a GG újabb alkotásától pontosabban attól, hogy nem kompatibilis Windows 7-el, de VAN megoldás!
Először is töltsétek le a szűz Gracia Final system mappát mondjuk erről a linkről:
http://www.whispering.extra.hu/download/system.zip
[[ Persze a régi system mappát ne írjatok felül hanem töröljétek, majd ezt másoljátok be a helyére! ]]
Majd indítsad el az "Lineage2.exe"-t, és várd meg a GG updatot, majd miután végzett zárd be.
Ezt követően töltsed le ezt:
http://data.hu/get/1456809/Windows_7_megoldas.rar.html
vagy innen:
http://files.filefront.com/Windows+7+megoldasrar/;13811323;/fileinfo.html
[[ Értelem szerűen bemásolod mind a 2 filet a system mappádba és az "l2.exe"-vel indítod a játékot, hogy ne tudjon frissíteni a Lineage. ]]
És voala... Már megy is Windows 7 RC Build: 7100-on a Lineage!
// Ól rájt rezerved helliSh 2009 // ^^ -
#81846 IG kliensből piacolásból is elment már oda nem egyszer... -
BaalKain #81845 Mivel többen gyakori kényszerített fantasy island látogatók vagyunk az a meglátásunk hogy ha nincs gg a klienshez akkor report(ok)ra kibasz oda pihenni. Ha vki ig-ből vagy netán hagyományos legit kliensből (lol?) is került már oda az jelezze. -
#81844 is hogy nem lehet l2 z ni win 7 en... Leszedtem 1 gg killert ment is a game olyan 20 mp ig aztán kilép :( -
var #81843 A fortune Bugokhoz lehet köze, vagy valami anti bot cucc...nemtom -
#81842 Ha a GK-nál megnyomod azt a fránya opciót, hogy portáljon fantasy islandra akkor sajnos ott köt ki a kari :)
Nah viccet félretéve:
Még mindig fent áll a: WTS 79Grand Khavatari / 76 HE / 65Destro + 78Maestro / 76 HE/ 77 MM/ 65Necro cuccok nélkül mivel több ember is érdeklődött pmben: 25k HUF alkuképes ember vagyok... -
Adre #81841 Nem rég velem is ez történt(teon). kurvára nem értettem -
var #81840 Valaki tudja már miért van az, hogy néha fantasy island-on köt ki egy-egy kari?
Mint, amit Goku is postolt már screenshoton.. -
#81839 L2J nosztalgia party!
-
ZaiKo #81838 2 Account eladó Franzon:
1. Buffer: 77Hiero/79Evas saint/78Doomcryer DC Robe setbe, valhallával, plusz egy lvl 1-es törpinél halom A-s keymati...
2. Nuker/DD:
1.kari: 76-os Hawkeye, nincs meg a 3. kasztja.. Naked.. (horgászcuccba XD)
2. kari: 78Mystic Muse/78Titan, +3mas Arcana mace 150water, major arcana robe sett, +3 tateo ékszerek.. 500+ adena
3. kari: lvl 62 warsmith, millió szarral a whjába, buff scrolltól kezdve alapmatikig, sokminden
A felsorolás nem teljeskörű, árajánlat/érdeklődés pmben.. -
Bali007 #81837 A Windos 7 nekem is mindig GG-t ír ki, kérdeztem GM-et, azt mondta, nem kompatibilis, szóval egy ideig nem is lesz jó. -
#81836 Az igen, eddig ment minden a Windows 7 en most meg már állandóan GG hibával dobál ki.. Part 2 be jó volt Finalba nem megy :( -
Otr #81835 51es gyártos elado