Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát egyedül semmi esélyed. Én 11-esként mentem le de igy is segített két amcsi srác (egy varázsló és egy harcos) addig lentmaradtak amíg nekem is meglettek a cuccok. pozitiv élmény volt nagyon. Kicsit fura is volt mert tényleg vannak köcsögök is szép számmal.
phalanx
én már három kard darabot találtam mindegyik ért min 2 ezret 😊

pityogo2
nemtom, én megágyazok, lezuhanyozok addig...

Ide mit kéne írni?

pityogo2
Guggernek már 2 db iron glovet(14K boltban) dobtak, de nekem a legértékesebb, az a maraku werewolf totem, de azt is azért, mert van esély rá, hogy 1 küldi alatt dobnak.

Ide mit kéne írni?

ááá meddig tart már restartolni azt a szervert? 😊

Lynx_TWL
de noob, mert minden második shout arról szól, hogyan kel a magic bookot elolvasni😄

๏̯͡๏﴿

Gorii
egyedul kizart

MaDFoX
Sirnek... 😄D

Nekem meg szart sem dobnak... ...szoval eselyes vagyok megint egy millas cuccra! 😄DDDD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

De jó nektek, nekem néha még pénzt sem dobnak 4-5 mob egymás után. Eddig semmit nem dobtak tekrcsen-nél értékesebbet
pityogo2
de baze, ki használja a gamet/monitorját 800*600-ba?

Ide mit kéne írni?

Davidus
LVL9 karinak van esélye megcsinálni a SoS questet?😛 Milyen nagy az a dungeon?

V9ykn8_TZL0

Gorii
aza vicc csomo francia van na azok nem semmik..

pityogo2
nekem bezzeg mégcsak coalokat dobált... 8(

Ide mit kéne írni?

MaDFoX
Hat Elmore akkor jo hely ebbol a szempontbol, mert eleg elkialtani magat az embernek hogy "KTR!!!" (Kill The RED!) es aki hallja rohan... 😄D A stealerek meg hamar meg vannak fenyitve, nem PK csak kis fenyites... 😄 (egy rondabb morgas es mar nem lopkod tobbet)

Botond
te is belehalnál,ha átraknád 800*600ba...
Gorii
😄Ddd

pityogo2
énsi, de mind1 8)

Ide mit kéne írni?

pityogo2
WTF? te máris ottt???

Ide mit kéne írni?

Ferro_TwL
Eddig ahol jatszottam mindeki (pedig nagyon sokan voltak) rendesen jatszott, ritkan forult elo, hogy megtamadtak azt amit oltem (Neha a varazslok, de szerintem azert nem alltottak le a varazslast, mert nem tudjak, hogy kell lol😊

De elmentem a mocsarhoz, na itt volt egy gyerek valami "O" betuvel kezdott a neve. Ketszer latszott tok szandekosan lopja a killt. Belelottem kettot azota nem jott😄 (Bar valaki mondta, hogy o egyszeruen kinyirta, az meg jobb😄)

Ja es Jockey:
Ebben a jatekban sokkal, de sokkal tobbet dobnak a mobok. Miutan egy sima balor orc dobott egy doomed daggert szeg irja kb 1 ora mulva neki is. Gorinak valami rucit, meg egy kardot, rengeteg leather cap-ot (az is jo am 650-700-ert elszivik 5 perc alatt, mar 3-at eladtam😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

SZEG007
Van egy Ossoi nvu srac, aki direkt a masok gombajaba ereszti be az uccso lovest, hogy ove legyen a spor😊
Szegeny nekiment egy orknak, óde arra nem szamitott, hogy gyogyitani fogom az orkot😄

pityogo2
én ott már pk-ztam lvl 1-es karival bartz-on.
akkora noobiok, hogy kurzorokkal mozgatják a karikat...

Ide mit kéne írni?

MaDFoX
en a biztonsagos helyet egy grizzly ovo karmai kozt probalom megtalalni 😄DDD Kivancsi leszek 😄DDDDDDDDDD

Gorii
mar 2 alkalommal majdnem pk ig mentem, de nem eri meg amint tudok elhuzok human szigetrol mert nevetseges ami ott megy

GAthersw
LVL 7 Elf mage 😄

01110000 01110010 00110000

MaDFoX
ez a szuro egy akkora LAMASAG!!!!!
Siman beirhatom hogy shit, de a bazz-bol b-.- lesz... 😄DDD kocsogok!

Gorii
japanon ez elkepzelhetetlen volt , namind1 remelem sok fszlama megunja es elhuz a szerverekrol

pityogo2
bah, ennyire a biztonságos helytõl, vagyis a várostól 8(:

Ide mit kéne írni?

De legalább már nem harc közben szó nélkül restartolnak
MaDFoX
jahh ilyen vitam nekem is volt, de amikor belilultam elfutottak... 😄 Marha felelmetes vagyok am 😄DD

SZEG007
Nem noob, csak amerikaban ez a szokas😊

Valen
Szép kék karakterrel az "Announance" mindig megköszöni hogy teszteljük a gamét, meg hogy nyugodtan adjunk tippeket, meg egyebek, meg hogy a Fikázás, Sex-elés, anyázás ban-t von magaután 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

MaDFoX
megin megallt...
SZTM a JOB-on OSSZESEN nem volt ennyi leallas... :C

Gorii
hat nemtom nevetsegesek ezek a playerek, 90% akkora noob hogy kesz, lesebzek egy mobot erre leuti nem egyszer es meg o ugat, KS ownz pf

Ilyen se volt még. Respect
Davidus
vagy mégsem😄 (disco)

V9ykn8_TZL0

Valen
passz, nem mondta 😊)

hpzolee
nakam a logintol továbblép de mar a mappra nem csatlakozik fel ezmi? 😛

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Crazyn
én 12 vagyok, de nem tudok belépni arra a szarra!!!!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Valen
vmi szar mindig megöl 😞(, de most megyünk a DE Dungeonba a kardért 😊)

Pf, le fog allni, vagy csak restartolni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Davidus
Na nyolcat ütött az óra😛 Várom a magyar human playereket akiknek kell a SoS quest a dungeon bejáratánál😊

V9ykn8_TZL0

Valen
inkább halni 😊))

Botond
mingya 12,te micsinálsz?aludni jarsz be?:-D
Valen
most szolt a GM, hogy mindenki menjen biztos /vedett helyre, és lépjen ki 😊)

Valen
11

hpzolee
hu csak keüljek be 20lvlig kisemlépünk ugy?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Be tudtok lepni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lynx_TWL
na most értem haz,a ki hányas szinten van, ugye nem húztatok el?😊

๏̯͡๏﴿

semo1

hpzolee
bmejek és szitvágom mind