Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide mit kéne írni?
๏̯͡๏﴿
Nekem meg szart sem dobnak... ...szoval eselyes vagyok megint egy millas cuccra! 😄DDDD
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
De elmentem a mocsarhoz, na itt volt egy gyerek valami "O" betuvel kezdott a neve. Ketszer latszott tok szandekosan lopja a killt. Belelottem kettot azota nem jott😄 (Bar valaki mondta, hogy o egyszeruen kinyirta, az meg jobb😄)
Ja es Jockey:
Ebben a jatekban sokkal, de sokkal tobbet dobnak a mobok. Miutan egy sima balor orc dobott egy doomed daggert szeg irja kb 1 ora mulva neki is. Gorinak valami rucit, meg egy kardot, rengeteg leather cap-ot (az is jo am 650-700-ert elszivik 5 perc alatt, mar 3-at eladtam😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Szegeny nekiment egy orknak, óde arra nem szamitott, hogy gyogyitani fogom az orkot😄
akkora noobiok, hogy kurzorokkal mozgatják a karikat...
Ide mit kéne írni?
Siman beirhatom hogy shit, de a bazz-bol b-.- lesz... 😄DDD kocsogok!
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
SZTM a JOB-on OSSZESEN nem volt ennyi leallas... :C

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
V9ykn8_TZL0

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
๏̯͡๏﴿