Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsonesz
ti meg fejezzetek mar be ez itt nem az a hely nem eleg h all ez a szar?😊

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

semo1
Mi volt a jeled az oviba? szerintem

Botond
6,5
pityogo2
883 Adena, és sztem egész türhetõ...

Ide mit kéne írni?

Davidus
De a legjobb az volt hogy egy halásnál elbuktam a 3k-s pajzsom😛

V9ykn8_TZL0

Gorii
nekem egy kerdesem lenne mieza bann szoveg? hany eves vagy 12?

HUNrricane
PL. Én HUNrricane..

Majd felébredsz!

Davidus
Lehet hogy én vagyok a n00b de szerintem human fightereknek elég lassú a fejlõdés az elején. A szutyok short sword amit meg lehet még venni(800 arany)nem jó semmire. A többi meg 14 rugónál kezdõdik😛

V9ykn8_TZL0

Botond
te vagy a fiúja?vagy mit véded?
dzsonesz
kis szerencsevel megin beszopunk 1 2 oras tesztet mint tegnap eddig melozok mint 1 barom hazajovok szeretnek jatszani erre ezek megint szopatnak.....

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Valen
vagy legalább egy DE fotózásra összegyülni a dungeon elött 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

gPROject
én le akarok menni, ha bejutok
a collect arrowt is be akarom fejezni, mert azt már elkezdtem

Botond
sztem csak 5 után,hacsak nem esik az éjszaka
agyhalál
Botond.

Elsõ hozzászólásoddal a topicban olyan emberbe állsz be aki már a kezdetektõl itt van és a társaság egyik legaktívabb tagja.
Talán neked kellene alkalmazkodnod ehez a társasághoz, ha ez nem megy, itt van neked egy másik Lineage II-vel foglalkozó topic: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=11205
Kissé szegényes a maga 26 hozzászolásával, de talán megteszi.
Ha gondod van meg úgyis szólsz.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

krob
TESTING😊

GAthersw
Kik a sima elfek még?

01110000 01110010 00110000

Davidus
Az lesz😛

V9ykn8_TZL0

GAthersw
kiabáld, hogy S.O.S.!!!!!

01110000 01110010 00110000

Valen
ja tényleg:

Javaslat:

kéne alapítani egy DE klánt (minden DE egy csapatban, hogy tudjunk egymásról 😊)

meg együtt kéne lemenni a dungeonba a kés-ért 😊)

gPROject
benragadsz egy kis idõre, de ettõl még próbágathatod, mert egy kis idõ múlva továbbenged, csak a szervernél van a bibi 😞

krob
de nem birok bemenni bazz😊
mara en is lepek asszem, holnap mikor leszel?

Davidus
Csináljunk olyat hogy mindenki jön nekem SoS questet segíteni

V9ykn8_TZL0

Valen
Szeg007 : De az a köcsög az 😄D

dzsonesz
na ezt nem vagom h mivan es kvara unom bazzz nemigaz h 2 nap utann is szar az egesz, kurva annyukat miert nem ugy csinaltak h tesztelik mielott raszabaditanak 1xrre 50k embert sokkal kevesebb szopas lehetett volna vele mint most
KVA ANNYUKAT!!!!!!!

Botond
lassan nekem ennyi btw,ha 10 percen belül nem lesz konkrét tesztelés spoil/sweeppel kapcsolatban,akkor én fekszek,már 12 órája kenem...
semo1
Detto

Cactus
nekem is ilyen 😞

\"There is no respawn or load game in real life!\"

krob
ne morogj hulye torpe😊

hpzolee
Vlem most olyan történik hogy login..pass.. megvan belép hogy kiválasszam a szervert ,de nem lép be. visszalépek ujrabeakarok loginolni de már azt irja ki alul hogy yournickname already in use. Mi lehet ez kitudja?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

SZEG007
Veletlenul nem Ossoi volt a neve?😊

Botond
beengedett,szal téma részemrõl lezárva :-P
Gorii
figy ha nem tetszik akkor minek jarsz ide?

semo1

Valen
Ferro: a mocsárnál én mondtam hogy azt az O betüs srácot kinyírtam 😊)

de igazam volt, megérdemelte, ne lopjon 😊)

Botond
madj beálítom explorerben,hogy ne töltsön le és jelenítsem meg képet,nem?
dzsonesz
bazz nyomkodom a szervernevnel mint 1 allat es nem tortenik semmi ez mar bunkosag!!!!!!!!!!4

semo1
??

Sáska
Nekem abból a szempontból jobban tetszett a japó, hogy nem értettem a sok faszságot, amit irkálnak. Bár gyanítom, csak az amcsik ilyen bárgyúk. Ma pl. ilyen kérdéssel álltam szemben Talking Island-en: Is the island really talking? hát LOL.
A másik, meg hogy lopják a kill-t, vagy nem jönnek rá, hogy ha mage fut a mob elõtt, az csak taktikai megoldás. Ma már 2 playernek meg kellett halnia emiatt, annyira felidegeltem magam. Egyszer 3an voltak, úgyhogy én húztam a rövidebbet. Még jó, hogy KingSlayer bosszút állt😄D

HUNrricane
Nekem tökre mind1, hogy mekkora képet raktok be a forumba.. Éngem mág 2048x1024 sem zavar..

Majd felébredsz!

MaDFoX
haha! 😄
Akkor sztm zarjanak mi mindannyiunkat... ugye szolsz majd! 😄D

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
Botond: az 1600x1200 nagy lenne, az 1024x768 nem az... ...itt ez a szabaly... 😄 Egyebkent hasznalj operat es kicsinyitsd ossze...

Botond
ja
Gorii
pf

Davidus
lol

V9ykn8_TZL0

Davidus
Új skilleket mikor lehet tanulni? LvL 10?

V9ykn8_TZL0

Botond
azt nemigérem,de egy 2hetes bannra beajánlak...
pityogo2
majd szólok GM-nek akkor 8))

Ide mit kéne írni?

pityogo2
ARGH, most léci, sírd már tele a dunát, úgyis kiv an száradva.

Ide mit kéne írni?

MaDFoX
Lawa nekem meg azt sem, de bator gyerek vagy, meg egy escape scrollod sincs!! 😄 (nem huzlak am ki a szikla alol... 😄 --dehogynem--)

Botond
nem tom ki hogy használja,de nekem 1024*768ban is kilóg,és nem mellesleg a moderálási szabályban benne van,hogy nem tehetsz be túl nagy képet...