Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
V9ykn8_TZL0
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Elsõ hozzászólásoddal a topicban olyan emberbe állsz be aki már a kezdetektõl itt van és a társaság egyik legaktívabb tagja.
Talán neked kellene alkalmazkodnod ehez a társasághoz, ha ez nem megy, itt van neked egy másik Lineage II-vel foglalkozó topic: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=11205
Kissé szegényes a maga 26 hozzászolásával, de talán megteszi.
Ha gondod van meg úgyis szólsz.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Javaslat:
kéne alapítani egy DE klánt (minden DE egy csapatban, hogy tudjunk egymásról 😊)
meg együtt kéne lemenni a dungeonba a kés-ért 😊)
KVA ANNYUKAT!!!!!!!
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
de igazam volt, megérdemelte, ne lopjon 😊)
A másik, meg hogy lopják a kill-t, vagy nem jönnek rá, hogy ha mage fut a mob elõtt, az csak taktikai megoldás. Ma már 2 playernek meg kellett halnia emiatt, annyira felidegeltem magam. Egyszer 3an voltak, úgyhogy én húztam a rövidebbet. Még jó, hogy KingSlayer bosszút állt😄D
Majd felébredsz!
Akkor sztm zarjanak mi mindannyiunkat... ugye szolsz majd! 😄D
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"