Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Elf,ember. Fõleg ezek.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

azirafael
Melyik szimpatikus?

Ottto
Ok. Ott találkozunk. Addigis kérdés: Melyik kasztal/fajjal érdemes lenni?

😊))) Hát egyiken se épp. Ha meg menne akkor a 2.-en
2-es azaz Sieghardt

Ottto
MEGYEK ÉN IS 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Most installáom a progit. Hál istennek most rendesen lejött 😄

Melyik szerveren vagytok?

Ja tényleg azt még nem is említettem a pontok között hogy az openbõl átmegy a karaktered a fullba ha elõfizetsz

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Ez igaz, de szerintem az elõfizetõk kb 70%-a már itt van az openen. És ezeket az embereket kéne megtartani. Ezzel a stílussal (nem nem megy a szerver fél napig) elõitéletek alakulnak ki az emberekben (lehet hoyg a végleles is biztos iylen szar lesz?) és nem fizetnek elõ. Meg vannak már olyanok akik már elõrendelték, azoknak ezek után mit lehet mondani?
"The Sieghardt server is now back online! Enjoy!" - nevetséges komolyan!

Nemnem, elõre láthatták mert minden honalpon kirikácsolták hogy mennek az európaiak és lesz egy in-official EU szerver, a 4. szerver ami mégse lett. Na meg ott a nyereményjáték ami miatt még több ment. Arról nem is beszélve mekkore populáris mmorpg lett belõle.

Ilyen problémák nem csak le2-nél vannak hanem több mmorpg beta tesztnél ill. nem is csak beta tesztetknél

Lourker

Basszus játszottan 2-3 óra hosszát semmi lag meg baj nélkül, nem tudom minek kell leállítani! 😞

PhantomW
Valaki nem tud nekem is küldeni egy nem használatban lévõ key-t?????
mert nem akarnak visszaküldeni emailre

The World is Yours

Egy open beta vmilyen szinten még a játék-nak a tesztje és lehet hogy õk úgy tervezték hogy US bétát Us játékosok játszák majd és nem lesz minden 3. player európai ezért lehetnek a serverek túlterheltek stb.
Amikor már fizetni kell a játékért akkor jóval kevesebb játékos lesz lesznek európai serververek tehát az nem lesz gond hogy túl sok ember van egy serveren

Lourker

Na legalább most már kírták hogy offline a honlapra.

A LE2-es fiúk megmutatják a világnak, hogy hogyan kell elveszteni a potenciális vásárlókat
Hát ami most van az kritikán aluli... Kolyomolyan nem értem õket, valaki írta a hivatalos fórumon hogy ha ez így megy tovább akkor napról napra kevesebb elõfizetõjük lesz... És milyen igaza van!
Arról nem is beszélve, hogy kurvaszegények és ott alig vannak playerek!
Szóval elég ez a 3 szarver bõven!

TWbe késõn léptünk be, Japánra az indulás után max 1 héttel talán? Semmi gond nem volt ott, csak néhe volt szerver down, úgy ahogy a japán open végefelé is.

Ez amcsifüggõ!

Nem hiszem hogy ennyire, hiszen ott egybõl több szerver volt. De hát USA egy miniállam, minek oda 3nál több szerver....

Én sem tudok bemenni!

Tényleg a tapasztalt LE2 rókáknak:
A többi is ilyen gány volt az elsõ napokban? Mikorra várható valami elfogadható stabilitás?
Sáska
Vajon a JOB is ilyen trágya volt az 1. napokban?

Megint szaraxanak a szerverek....

Sáska
nem tudok bemenni erre a gay serverre😞(((

"Look on the bright side of life"
Minden vacokdat normális áron el tudod adni playereknek

Igaz! 😄

MaDFoX
Hehhe meg szerencse inkabb, ez azt jelentene hogy sokan adnak el olyasmit amire szukseged van, azaz le vagy maradva...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Az elsõ magyar online RPG!
A fórumban!
Nagyon szar, hogy alig árulnak a playerek normális cuccokat!
Eddig mindent boltban kellett vásárolnom!

2 nap alatt kinyírtunk 4 Black Willow Lurkert!

Low LvL PoweR RuleZ!!!

Nah kiírták Offline...
azirafael
El se hiszem reggel 10-tõl 13.00-ig tudtam jáccani!!! ez már haladás...

Többet áll mint megy a szerver...
Nekem nem megy már 1 órája kb.

Lourker

THX Nexushun! Mûködött! Ezzenel társitennek fogadlak Fero mellé 😊))
Több kódra nincs szükségem de a segítõ szándékot értékelem!

hát sajna sör szmájli nincs de egy virtuális sört mindenkinek 😊)
Megy most valakinek?
THX Te vagy az isten 😊)
Ferro_TwL
Kuldok egyet ami tGoritol kaptam CB key.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Nem is vagyok lusta csak kajalok

KumiszDeKomisz
Sziasztok!
Az istennek sem kapok a jatekhoz key-t (az a 5x4 jegyu vacak) egyszeruen nem kuldik, regisztralni mar tudtam, de kellene egy key, ami meg nincs hasznalatban...
Ha eseleg vkinek van CB regje de regelt OB-t is es igy valamelyiket nem hasznalja, igazan elkuldhetne nekem PM-ben...

MaDFoX (irta, KumiszDeKomisz neveben... 😄D ) mer lusta mint allat... 😄DD
Cactus
Nem valoszinu, hogy barki is megveszi. Sztem add el!

\"There is no respawn or load game in real life!\"

hpzolee
re brandish bladet doboot a mob azt letudom valhol adni vagy mit csináljak vele 2.6kért veszi meg a shopba ötlet?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Cactus
Ezek az amcsik enyhén szólva nagyon hülyék tradelés területén. Pl Stemet akart valaki eladni 5000/darabjáért. Mellette egy srác már 5500ért adta
Remélem lassan észbe kapnak az emberek. Hál' istennek vannak akiknek van valami fogalmuk az árakról...

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Ferro_TwL
Megveheetd oket a varosokba a boltban. Mindig ketfele bolt van: egy weapon es egy magic shop. A weapon fegyver, pancel, a magic shopban spellbook, potion meg ilyesmi.

DE.
Nem nagyon eri meg (sot kifejezetten nem eri meg😊 boltba vasarolni, mindig korul kell nezni play-eknel, ott sokkal olcsobb. Mivel csak most indult a jatek, meg eleg keves player arul, meg nem olyan jo cuccokat, de 1 het mulva a varoskba rengetegen fognak majd arulni.

Craftolni csak a torpe tud, szukseg van egy receptre meg nyersanyagra, amiket playertol veszel meg vagy a mobok dobnak. De eleg nehez craftolni, mert nagyon sok nyersanyag kell egy-egy cucchoz, csak ugy lehet, ha egy egesz klan gyujt a torpenek nyersanyagot, es meg ugy is nehezen.

Kösz a helpet Ferro. Most kezdtem a gámét, nem mindent értek még. A páncélok leírása fasza, de hogy jutok hozzá? Jól értem, hogy ezeket csinálják a crafterek és én megvehetem tõlük a városban?
Ferro_TwL
Dagobert -leader, human knight
Des "DesHun" - DE mage
Ferro - DE fighter, Palus Knight
Craznalor - Shilien Oracle
veranyo - dwarf scavenger
Yal - elf ilyasz
Sanca - DE ilyasz
Donsmith - kaszt?
Hancurmanci - human warrior
Blackike "Pukka"- DE Warrior
Jockey "Csendpenge"- DE
MadFox - orc shaman
Stranger - ?
Gori "KingSlayer" - human warrior

Izé... USA open bétához mi is kell?
Gondolom új klines is...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Birk@
Mert nem írjatok be magatokat 😊
Én a legutolsó listát írtam be

Birkus Maximus