Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pityogo2
addig sc, bye

Ide mit kéne írni?

el se birom inditani a jatekot😊
nem enged updatelni

pityogo2
1 oran belul 2 DC....

Ide mit kéne írni?

frienddel igy muxik

Cactus
leszeded a commands txtét laza oldaláról, felülírod a mostanit és a következõ commandokat használod: /friendinvite <nev> /friendlist /delfriend <nev> (az uccso lehet nem igy van, hálistennek nem kellett még magyar barátot törölni 😄 )

\"There is no respawn or load game in real life!\"

csa emberek, van egy dolog ami szurja a szemem en mar csak ilyen vagyok😊 szoval az ij/ijasz nem "LY"-vel irando hanem PONTOSJEVEL😊 A magyar karilistarol ezt mondositanam:
10. Slipknot | abyss walker ==> 10. Slipknot | mofo artillery haxx, megis csak maradok az iJasznal~~ Ja es en mivel ugysem fernek be a Mobsters klanba maradok a masik klannal amit meg haverokkal csinaltunk jobon..I.

Birk@
Tessékgyorsan elérulni, hogy kell FRIENDlistát kezelni? 😊

Birkus Maximus

esetleg õ a tiedét
azzal mesz partybe akivel csak akarsz
azaz inkabb aki meginvitál vagy elfogadod az invitálását 😊
Lehet hülye kérdés, de ha pl vki indít egy elf karaktert az mehet egy grp-ban human karikkal vagy csak elfekkel?

Lourker

pardon nem re hanem rol
Nem tudom mennyire lesz egyszeru, en probaltam egy csomo mail cimmel mar csinaltam ujjakat is meg minden de egyikre sem kaptam valszt. Tegnap este ota elkuldtam vagy 20 mailt kulombozo cimekre de egyikre sem jott valasz!
PhantomW
nekem se jött vissza még email és van egy olyan érzésem nem is fog

The World is Yours

Ottto
Estig várok. Ha addig nem jön semmi emil, segítsetek már nekem is plz

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Mailra én is vártam vagy két napot de nem jött semmi!
De hála az Isteneknek segítettek!!!

Igaz Nexushun
Ottto
Beta testert nyomtam. Majd gyün emil.

Hát igen mert akkor az ember tudna tervezni és nem idegeskeddéssel és a gép elõtti örjöngéssel töltené az idejét!

Bár én ilyenkor dolgozom azért még nem zavarna ha közben más játszik ! 😊)
Ottto
Még nincs. Most próbálkozom.

MEGY!!!
Ottto
Melyik?

If you have a serial number and do not have Lineage II account: Create an account

If you would like to become a beta tester: Sign-up here

Forgot ID or Password? Click Here

For technical support please visit support.lineage2.com

PhantomW
Otto: neked van accountod?

The World is Yours

ebbe én még benne is lennék, csak mondják megy, hogy mikor megy és mikor nem
Count Adyn
Igen elég zavaróak tényleg nem lehet árulni se tõlük mert egybõl telenyomatják az ablakot a sok hulyeseggel. Nemtom mér kell kiabalni mindenképp

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ottto
Még most kéne regisztrálnom magam, de hol? A hivatalos oldalon? Megyek.

Odafigyelnek az egészségünkre, nem szabad ennyit gép elõtt ûlni
Sáska
A másik meg, hogy valószínû, hogy tartották/tartjá a kapcsolatot a ferdeszemû kollégákkal, s tudniuk kellett, hogy rengeteg játékos lesz. Elég vicces, hogy hivatalosan a full 1 hónap múlva indul, amit a fizika mai álláspontja szerint elképzelhetetlennek tartom. Az open bétának már szvsz 90%ban tükröznie kéne a full-t, és csak az utolsó simításokat kéne végrehajtani...
Az adminok meg tényleg lószart sem csinálnak. Néha beírják, hogy hova küldd az észrevételeidet, meg hogy rasszista szövegeket nem tûrnek. Közben meg a sok gyökér amcsi shoutol, és folyamatosan mindenféle faszságra hasznája a narancssárga szöveget. Múltkor pl. az volt a téma, hogy az UT2000akárhány quake hányas motorral megy... Elég zavaró, hogy telefloodolják mindenféle szarsággal a chat ablakot.

Count Adyn
Beléptél valahova?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Otto szólj ha megy, én már unom a folyamatos logint .)
Ottto
DE IGEN!

Count Adyn
5 perc max, de ugyse mukodnek a szerverek😞((

Count Adyn
Te se fogsz egy darabig jaccani😊 😞

Ottto
Most updatel. Ez meddig tart?

😊
Count Adyn
Tiszta jó. 3 óra játék 2 óra pihenõ figyeljétek meg. Ez ám a játékélmény😞

Ottto
KÉSZ! 😄DDDDDD
Na lásuk a medvét...vagyis a gémet 😉

Davidus
God's Blade-t honnan lehet szerezni?😛

V9ykn8_TZL0

Juj, lehet hogy egyszerûbb ha megtanulom a japán nyelvet és elõfizetek japánra mint hogy USben idegeskedjek 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

madfoxnak ment a WTF-re 😊

Count Adyn
Ja, de néha átvált testingre. És egy óráka csinála ezt.

Ferro_TwL
Ezzel a teszt dologgal egyet ertenek, ha nem menne mar a jatek fizetosben Koreaban, Taiwan-ban. Maximum annyit kell tesztelni, hogy a servert osszrakjak, az birja stb. De mivel a japanoknal semmi ilyen gond nem volt, meg valoszinu Korea, Japan, Taiean-ban vannak olyan szakemberek, akik napok alatt oszzeraknak az egeszet, ezert ez az usa beta (amit bar North American Open beta-nak hivjak, valojaban worldwide, mindenki mindenhonnan johet)katasztrofalis.
Kepesek 3 serverrel inditani a taiwani nem tudom hannyal indult, de a vegen volt 12-15, a japan 8-9-el indult, erre ez 3. Es ez a harom is nagyon szarul megy, a GM-ek tegnap este jottek ra, hogy kene uzenetet irni ha restartoljak, vagy javitjak a servert. Rohej.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ottto
Bammeg. Ne rontsd el a kedvem 😄

Az legfeljebb -_- 😊

Ez tetszik, honlapon Online a szerver, játékban Normal és nem lehet belépni rá....

Ottto
1 hónapom van rá hogy felmenjek 20ra. Csak menni fog.
Még 1 kérdés. A férfibõl is lehet mágus, vagy az csak a nõ?

MaDFoX
A KCB es a JOB nem volt ennyire szar, sem az elejen, sem a vegen!!! (a NACB-ot nem tudom, irjatok meg milyen volt)

DE
* NEM probaltak hackelni a szervereket mint amikaknal(!!)
* NEM shoutoltak a playerek, a kezdovarosban, a jatek elejen (mert megkertek oket - kivetel amerikai playerek, de oket hamar bannolni kezdtek!!!) - ne felejtsetek el hogy egy Shout (!) uzenet 10000 egysegnyire hallatszik igy a kezdovarosban akar 4-5000 playernek is mehet (ami kololy savszelesseg zabalas)...
* NEM pofaztak vissza a GM-eknek, ha egy GM mondott vmit az ugy volt...
* NEM kellett 10x annyit fizetni ugyanakkora savszelessegert mint amikaknal
* hasznalhattak a sajat szervereiket, nem kellett kulon adot, vamot nemtommilyen illeteket fizetni mint amikaknal
* korrekt hibabejelenteseket kaptak, nem mint itt: "WTF"...

kb... 😄DDD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Davidus
Lehetsz Dark Elf is.

V9ykn8_TZL0

Ja de lvl 20-ig csak sima harcos. Utánna tud specializálódni ijra és abban tényleg jók az Elf-ek
Ottto
Megyek elfel. Gondolom íjban nyerõ. Íjazni meg szeretek 😉

Ami tetszik azzal legyél, mindenkinek megvannak az apró trükjei. Ki ebben ki abban erõsebb, de lényeg az hogy jól ki vannak ehgyensúlyozva, így mindenkivel jól lehet boldogulni.
azirafael
Mind a kettõ jó, ha emberrel kezdesz át kell majd jönnöd a kontinensre ami kezdetböl 2400 arany minusz...