Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a kettõ legalább nem függ egy amatõr "sakember" gárdától 😊))
Majd felébredsz!
DE Mystic healer 😊), elbírnék én velük, de a lagg miatt mire észreveszem hogy jön, a köv pill.-ban már halott vagyok 😞(
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
bár én már legalább 10x léptem meg a lvl 11-et, de 5%-nál a lagg miatt mindig meghalok és visszaesek lvl 10 95%-ra, és ez megy újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és....
És az egyiknél majd 20%-ot vesztettem, tehát kb. egy egész szintnyit baszott el a laggg. Esküszöm ölök inkább keltireket, az legalább tuti nem öl meg...
01110000 01110010 00110000
Kérjenek föl egy Europai/Távolkeleti programozócsapatot, szakember gárdát és õk majd megoldják 😊)
Az meg hogy japánban már fixen megy a game nem jelent semmit mivel Us-ben mások csinálják.
Lourker
En elhiszem, hogy nagy rutinos beta teszter vagy, csak ertsd mar meg ez a jatek mar fel eve fizetos Koreaban, 3 honapja Taiwanon. Szoval itt szo nincs beta betegsegrol, hanem arrol, hogy a balfek amcsik keptelenek osszehozni normalisan mukodo servereket es kepesek 3 serverrel kiszurni a szemunket. A japan betaban (ahol mar a masodik vagy harmadik napon mentunk) ilyen abszolut nem volt, es csak arra -ami ugye elvileg kizarolag japanoknak volt - 8 servert lottek fel.
Szoval ez nem beta betegseg hanem az NCSoft amerikai divizioja vagy egy kalap szar, vagy keves nagyon a penzuk.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Persze az gáz hogy a nap 70%-ban nem müxik a server.:p
Lourker

\"There is no respawn or load game in real life!\"
De látszik hogy az USA-ba a "korlátlan lehetõségek" országába olyanok mentek ki annak idején akik a saját országukban sem értek semmit és ezt a génjeikben is sikerült tovább örökíteniük!
1. a folyamatos test/nem mûködés.
2. bejelentés nélküli DC
3. KIBASZOTT sok player
Ide mit kéne írni?
Ha elõre megrendeltem volna a progit most le is mondanám 1 sz 1be
Sikerült belépnem el is jutok odáig hogy megcsinálnám a karaktert de mindegy milyen nevet adok meg nem fogad el semmit!
\"There is no respawn or load game in real life!\"
most meg nem tudok bejelentkezni se tök szar az egész
The World is Yours
lenne csak magyar, oszt jó lenn 8)
Ide mit kéne írni?
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"nem veszem meg ilyen szar" stb..😊
๏̯͡๏﴿
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
๏̯͡๏﴿
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman