Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na teszek még mára egy utolsó kisérletet ha nem megy akkor olvasok vagy snookerozok 😊
ez a kettõ legalább nem függ egy amatõr "sakember" gárdától 😊))
HUNrricane
Én 2x-haltam meg, egyszer axelero miatt, utánna 1-2órával meg 5sec-re megállt a játék, a köv kép az volt, hogy eltünt a 200életem.

Majd felébredsz!

Valen
ezt néztétek már ???

DE Mystic healer 😊), elbírnék én velük, de a lagg miatt mire észreveszem hogy jön, a köv pill.-ban már halott vagyok 😞(

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

GAthersw
Mivel vagy?

01110000 01110010 00110000

Valen
Nyugi, nekem is ez volt GAthersw 😊)

bár én már legalább 10x léptem meg a lvl 11-et, de 5%-nál a lagg miatt mindig meghalok és visszaesek lvl 10 95%-ra, és ez megy újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és....

Botond
akkor egyátalan ne rpgzz,akkor sokan sincsenek,meg egyedül se rpgzel :-D
GAthersw
Az eszem megáll, az utóbbi idõben kb. 5-ször haltam meg, hogy rátámadtam, laggoltam, következõ kép, go to nearest village... FUKKKKKK
És az egyiknél majd 20%-ot vesztettem, tehát kb. egy egész szintnyit baszott el a laggg. Esküszöm ölök inkább keltireket, az legalább tuti nem öl meg...

01110000 01110010 00110000

Valen
Ezek az amcsik bammeg nagyon elvannak maguktol ájulva, mert hogy 3 nap alatt nem tudták megoldani a problémát, ezt nem hiszem el !!!

Kérjenek föl egy Europai/Távolkeleti programozócsapatot, szakember gárdát és õk majd megoldják 😊)

pityogo2
1-edul unalmas 1 rpg

Ide mit kéne írni?

Nem engem is. Nem disc-elt egyszerüen lefagyott.
Lynx_TWL
na csak engem discelt ki?

๏̯͡๏﴿

Ebben is van vmi de nem mindegy hogy milyen player mennyiséget kell befogadnia a servernek ill. az se hogy fizetnek-e érte az emberek vagy nem.
Az meg hogy japánban már fixen megy a game nem jelent semmit mivel Us-ben mások csinálják.

Lourker

Én nem is fogom ezek után gazdagítani õket! inkább megtanulok japánul meg szerzek egy japán karakteres billentyûzetet 😊
Ferro_TwL
Mester:
En elhiszem, hogy nagy rutinos beta teszter vagy, csak ertsd mar meg ez a jatek mar fel eve fizetos Koreaban, 3 honapja Taiwanon. Szoval itt szo nincs beta betegsegrol, hanem arrol, hogy a balfek amcsik keptelenek osszehozni normalisan mukodo servereket es kepesek 3 serverrel kiszurni a szemunket. A japan betaban (ahol mar a masodik vagy harmadik napon mentunk) ilyen abszolut nem volt, es csak arra -ami ugye elvileg kizarolag japanoknak volt - 8 servert lottek fel.
Szoval ez nem beta betegseg hanem az NCSoft amerikai divizioja vagy egy kalap szar, vagy keves nagyon a penzuk.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

mazsa
Na leállt az NPC server, de vele együtt eltûnt a lag is. 😊

Botond
3.-ra az a megoldás,ha Morrowindezel...
Ha ez igy megy tovabb inkab nyomom a JOB-ot amig tart az amcsik meg ballisztikus icben le vannak sz@rva
Ottto
Bammeg. Inkább WoW.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ezek a gondok nagyrésze béta betegség és sok másik online game béta tesztjénél is elõfordultak (tapasztalatom szerint).

Persze az gáz hogy a nap 70%-ban nem müxik a server.:p

Lourker

Cactus
Ez a lagg egyszerûen tûrhetetlen! Így nem lehet játszani. Mocskos amcsik

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Neketk is kb 2-3 másodperces lag-otok van?
Komolyan le a kalappal a TWOB és a JOB elõtt azok a fiuk tudtak valamit, mert ha volt is néha leállás legalább lehetett normálisan regisztrálni, karaktert létrehozni és játszani!
De látszik hogy az USA-ba a "korlátlan lehetõségek" országába olyanok mentek ki annak idején akik a saját országukban sem értek semmit és ezt a génjeikben is sikerült tovább örökíteniük!
pityogo2
3 dolog van amit utálok:
1. a folyamatos test/nem mûködés.
2. bejelentés nélküli DC
3. KIBASZOTT sok player

Ide mit kéne írni?

tud valaki valami mail cimet ahol hibakat lehet bejelenteni a GM-ek fele?
Most kerdem én ilyen szolgáltatás melett ki lesz az aki náluk elõfizet?
Ha elõre megrendeltem volna a progit most le is mondanám 1 sz 1be
Szerintem ez az egész NAOB egy nagy gány!
Sikerült belépnem el is jutok odáig hogy megcsinálnám a karaktert de mindegy milyen nevet adok meg nem fogad el semmit!
Cactus
Nyugi! Van egy átfutási idõ ncsoftos acc és lineage2 acc között! Jó lesz majd, 1-2 óra max.

PhantomW
Ottto nekem megjött de amikor regelem magam nem fogadja el a keyt egyszer aztán mégis elfogadta beirtam a cdkulcs elfogadta után amikor kiléptem onan és visszaléptem már megint kérte a cdkulcsot beirtam erre azt irta hogy már használva van.
most meg nem tudok bejelentkezni se tök szar az egész

The World is Yours

Ottto
Qrva anyját, Nem jött meg 😞(

Ottto
Hali. Vagyok. Na lássuk a méleket.

pityogo2
én már kezdem megunni a gamet ilyen szar kivitelezésben.
lenne csak magyar, oszt jó lenn 8)

Ide mit kéne írni?

iszonyat lagzik

hpzolee
sentinel stuffot mennyiert vegyek ha van?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

HUNrricane
Ilyen mar nekem is volt..

Majd felébredsz!

Botond
és én vagyok morgós törpe? :-D
phalanx
Csak nekem ilyen szar lagos?

ez kurvajo!! mielott ledobott meghaltam, most oda spanwoltam aho lmeghaltam csak eppen elek es ujra megvan az levbeszett %😄DD

Szerintem meg csak egy szerverük van csak 3 néven (és mindig más néven megy) 😊))
gPROject
én is

haha bentvagyok

Lynx_TWL
mert?

๏̯͡๏﴿

Count Adyn
Ez igaz. Egy játékot nem szabad leírni pár dilettáns amcsi miatt.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
de ti a játéktól pártoltok el😊

"nem veszem meg ilyen szar" stb..😊

๏̯͡๏﴿

Europa tuti nem lesz mert akkor USAban sem csak 3 szervert indítottak volna...

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

gPROject
lehet nemzetbiztonsági okokból állították le, mert valaki félregépelt és WTB helyett WTC-t írt a csetbe

hpzolee
Én mar rájöttem mia céljuk. Az hogy néha megyaz 1ikszerver néhameg csak amásik megy igy mind3 szerveren kell csinálni 1 karit... 😄DD

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

krob
A jatekkal semmi problema, az amerikai szakemberekkel van problema.

Lynx_TWL
azért annyire jó ez, hogy se japánon se TWn nem volt semmi problem, erre itt az amerikai ahol mellé fogtak, és egybõl mindenki elpártolt a gámától... el is felejtitek, hogy ez csak 1 a 3ból, és ráadásul még nem is európa😊

๏̯͡๏﴿

Hijj bartz már online 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Cactus
Ne vedd olyan biztosra! Nem a hülye 12 éves gyerekek fogják támadni otthonról! Õk a belsõ ellenségek közé tartoznak 😄