Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
LOL...igaza van!!!

Lynx_TWL
+,

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nekem nem a serverekig bejutok aztán server joinnál acces failed

๏̯͡๏﴿

Gorii
nektek megy most?

phalanx
töltsd fel valahova és onnan linkeld be

Na feladtam a skandináv lottomat
ha 7esem lesz akkor elõfizetek a gamera
Count Adyn
hogy kell rendesen berakni?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
lehet mert a vinyomrol van belinkelv es most indultam ujra

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mert a d meghajtóról linkelte 😊

Count Adyn
nem? tobbiek latjak?

ikább kattingatok 20szor hogy loginoljon, csak a szerver bírja a játékot

en nem latom a kepedet

Birk@
Azért fejlõdés, most már egybõl belépek a loginnal

Birkus Maximus

Count Adyn
a nyerõ páros 1
másnak veti hátát és dacol a viharral😊

Count Adyn

itt egy kis kep, hogyha vkiek vizualis elvonasi tunetei lennenek😊

Egyébként az a vicces, hogy 3 napja ugyan azt csinálja a szerver, és nem igaz ha egyszer megcscinálják, akkor nemtudják úgy megcsinálni, hogy jó is maradjon

a cucc ami kiesett kb 14k erteku, kirohognenek😊

Én rögtön törölném ha eldobnám az OrcS-t.
A másik meg az
hogy elküldtem vagy 20 mailt 4 mail cimrõl hogy regisztráltatni tudjam magam de egyre sem jött válasz!
Akkor irják ki a hinlapra hogy sorry de nem lehet már jelentkezni vagy legalább egy nyüves választ írjanak, hogy problémájuk van türelmet kérnek.
Egyébként a ß is az Õ érdekeiket szolgálja mert pl ha tesztnélkül indítanak el egy ilyen progit és az éles üzemben bukik hogy nem bírja el a terhelést az nagyon nagy gáz és súlyos pénzekbe kerûlhet nekik.
Szóval minél többen jönnek annál jobb töb szem többet lát és jobban tesztelhetõk a szerverek is
Birk@
Írjál petíciót, hogy a LAG miatt elveszett, adjanak egy újat 😊))

Birkus Maximus

Count Adyn
Szóval akkor maradjunk az alapfelállásnál: Lusta diszno ami dolgozók😊)

Birk@
húbazz

Birkus Maximus

Birk@
Amúgy kicsit röhögtem tegnap... Egy amcsi fgaszi teljesen kikelt magából, és ott flamelt, hogy ez a kib***ott játék nemmegy, mikor hazajön; egész nap az acélgyárban szívott, és most meg nemmegy hát hogyképzelik? 😊))

Birkus Maximus

mondom hogy nem az ijam volt, egyebkent ahhoz 62 ember kene..

Count Adyn
Biza az most erosen kopaszodhat a monitor elott...

Birk@
yal ha nagy a gáz és elakadtál, és szívesen adok 1K-t hogy végyl mégegyet; ha lesz még 14 ilyen ember, megvan az íjad 😊

Birkus Maximus

Ez mar nagyon elvont téma lett: nem kibaszni akarnak az amikkal, hanem egyszeruen nem az anyavallalathoz tartozik az ami regio, igy elobb az azsiaia regioval foglalkoznak...
Majd ha dolgozni fogsz meglatod, hogy a melos erdekke nem egyenlo a ceg erdekeivel altalaban
Jelen esetben: a szerverert felelos egyeneknek nem lesz tobb penzuk attol, ha tobben jatszak a gamet, max tobb munkajuk....

Ha ez egy ezei béta lenne akkor ez igaz is. De elfeljtetted hogy az Open béta karaktert átviheted a fullba. Tehát aki amúgy is elõ akart volna fizetni az most szív ám rendesen.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Count Adyn
Normal de nem enged be😞((

De ha ß rosszak a tapasztalatok akkor nem fog senki az élesre elõfizetni
szar a progi demoja ergo szar lesz a progi is!
nem ígéretek kellenek hanem tények és tapasztalatok amik alapján dönteni lehet
most az a tapasztalatom hogyha ezzel nem bírnak el akkor semmi garancia nincs arra hogy az élest mûködõ képes állapotban tudják tartani én meg nem azért akarok fizetni hogy 2 napom menjen arra rá hogy egy karaktert megalkossak !!!
Most megy a 2es szerver vagy mi? Mert engem nem enged be.

Count Adyn
Oke, de ez irto negativ reklam mindenkinek, az amiknak meg a cegnek is.Amugy igazad van fogjuk be a szankat, hiszen ingyen jaccunk😊 - olcsó húsnak..... -

hzoli allj hattal az elf dungeonnal es indulj el jobbra az utan. Egybol ottlesz az ut mellett

Csak hogy a bevétel nem csak a nagyfõnököké. ebbõl fizetik a melósokat is nincs pénz -> nincs meló -> nincs munkahely és akkor már nem azt nézik hát akkor csak az macsi dolgozókat rugjuk ki!
Ha projekt besz@rik akkor bukik vele mindenki még lehet hogy a cég is Ktg>bevétel pápá ázsiai piac is!!!
Birk@
Dehogynem... De azert azt is vedd figyelembe, hogy egy jatekot nem azert fejlesztik, hogy a betan mindenki beférjen, és ez itt a lényeg...

Birkus Maximus

Count Adyn
De nem ertem mert jo az valakinek ha kevesebben jaccanak a jatekaval es keesebben fietnek erte. Nem mindegy honnan?
Csak azer szivoznak az amikkal mer kocsogolni akarnak?Ezzel maguk alatt vagnak a fat, nem?

Tudna valaki segiteni hol talalom a chief bhatot,mert korbejártam ahol mondják ,de az istennek nem találom.Segitséget elõre is megköszönöm.
Na ugye latom vegre kezded erteni 😊 A penz az penz, mindegy hogy honnan jon---->Nyilvan nem az amerikaiak nem akarnak nem megggazdagodni belole Tehát szerintem a háttérben az ázsiaiak keverik a szart (a ceg vezetoket leszamitva a tobb (kisebb) fonokoknek nincs hasznuk az ami regiobol, csak max az azsiaibol ezert erdektelenek Usa-val szemben)

Miért van azh, hogy amikor igazán nekiállnék játszani, beszar a szerver???

Count Adyn
Nem enged be aszerver megint pedig normal😞(((

Hát most ezekután biztos nem fog jönni 😊

Birk@
HUNrricane ottvan valahol!!!

Birkus Maximus

Azért ez nem egészen így vagy!
Az USA felvevõ piaca is van akkor legalább mint az ázsiai resz és a pénz az pénz telejesen mind1 hogy honnan. De ha nem jön az már nem mind1!
a lireinek mellett. az a rohej hogy a hullam 15 meterre van tole

Birk@
mellesleg volt aki behalt és amikor visszalépett még élt és nem vesztett semmit

Birkus Maximus

Birk@
hol dobtad ki???

Birkus Maximus

hm nem az ijam esett ki hanem a gaitersem, az ij csak azert tunt el mert kadra valtott lol.
en akkro is rauntam erre a szenvedesre

Sokan szidjak az amerikaiakat (tobbek kozt en is ), de az fel sem merul senkibe, hogy azsiaaiak csinaljak a jatekot, ok a fonokok, tehat ok szarnak nagy ivbe a nem azsiaia (ertsd amerikaia) reszlegukre(kevesebb penz, kesve erkezo cumok, stb........

Hát ez kész, még az is jobb lenne ha korlátoznák a belépések számát és aki bejut az tudna normálisan játszani.
sikerult meghalnom otodjere. kidobtam az ijamat is, azt hiszem reszemrol ennyi volt a jatek