Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
ha 7esem lesz akkor elõfizetek a gamera

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
másnak veti hátát és dacol a viharral😊
itt egy kis kep, hogyha vkiek vizualis elvonasi tunetei lennenek😊

hogy elküldtem vagy 20 mailt 4 mail cimrõl hogy regisztráltatni tudjam magam de egyre sem jött válasz!
Akkor irják ki a hinlapra hogy sorry de nem lehet már jelentkezni vagy legalább egy nyüves választ írjanak, hogy problémájuk van türelmet kérnek.
Egyébként a ß is az Õ érdekeiket szolgálja mert pl ha tesztnélkül indítanak el egy ilyen progit és az éles üzemben bukik hogy nem bírja el a terhelést az nagyon nagy gáz és súlyos pénzekbe kerûlhet nekik.
Szóval minél többen jönnek annál jobb töb szem többet lát és jobban tesztelhetõk a szerverek is
Birkus Maximus
Birkus Maximus
Majd ha dolgozni fogsz meglatod, hogy a melos erdekke nem egyenlo a ceg erdekeivel altalaban
Jelen esetben: a szerverert felelos egyeneknek nem lesz tobb penzuk attol, ha tobben jatszak a gamet, max tobb munkajuk....

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
szar a progi demoja ergo szar lesz a progi is!
nem ígéretek kellenek hanem tények és tapasztalatok amik alapján dönteni lehet
most az a tapasztalatom hogyha ezzel nem bírnak el akkor semmi garancia nincs arra hogy az élest mûködõ képes állapotban tudják tartani én meg nem azért akarok fizetni hogy 2 napom menjen arra rá hogy egy karaktert megalkossak !!!

Ha projekt besz@rik akkor bukik vele mindenki még lehet hogy a cég is Ktg>bevétel pápá ázsiai piac is!!!
Birkus Maximus
Csak azer szivoznak az amikkal mer kocsogolni akarnak?Ezzel maguk alatt vagnak a fat, nem?

Tehát szerintem a háttérben az ázsiaiak keverik a szart (a ceg vezetoket leszamitva a tobb (kisebb) fonokoknek nincs hasznuk az ami regiobol, csak max az azsiaibol ezert erdektelenek Usa-val szemben)
Az USA felvevõ piaca is van akkor legalább mint az ázsiai resz és a pénz az pénz telejesen mind1 hogy honnan. De ha nem jön az már nem mind1!
en akkro is rauntam erre a szenvedesre
), de az fel sem merul senkibe, hogy azsiaaiak csinaljak a jatekot, ok a fonokok, tehat ok szarnak nagy ivbe a nem azsiaia (ertsd amerikaia) reszlegukre(kevesebb penz, kesve erkezo cumok, stb........