Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valakinek joga a hivatalos message boardra való íráshoz?
Írna nekem egy anyázó üzenetet a nevembe, mert ezt én nem bírom ki hogy még reklamálni se tudok sehol....
Írna nekem egy anyázó üzenetet a nevembe, mert ezt én nem bírom ki hogy még reklamálni se tudok sehol....
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
"..we have concluded testing on the Sieghardt server at this time and it's working normally..."
Háát persze..Látszik az eredménye..
Háát persze..Látszik az eredménye..
Khold- 52 SR
ilyen 8000*6000es 8megá tif fájl az eredeti,majd berakok egy párat(900mega az összes együtt),eredeti méretben és formátumban a linkelés ördögeinek,hadd töltsenek le 900megás fórumot,olyanmégse volt,ha vki beszól a válaszom meg mindenképp a nagyon kultúrált "bazzeg"-el kezdem

letöltöttem a fansitemaker kitet,kiszedtem a törpöt,lenyomtam kicsibe,a maradék résszel meg kézzel bekarcoltam a neven,és voilá
photoshoppot még életemben sem láttam...
photoshoppot még életemben sem láttam...
azt az egy szem alianware gépet amin a 3 szerver fut,azt is elajándékozzák a béta végén,szal lesz itt lag+lag ;-)
Fenének kellett azt a hülye nyereményjátékot elindítani, arra persze volt pénzük....
Ajánlom az amcsiknak is 😊
A nagyteljesítményû szerverekkel foglalkozó Sun Microsystems a játékok piacát is megcélozza.
http://www.sun.com/
A nagyteljesítményû szerverekkel foglalkozó Sun Microsystems a játékok piacát is megcélozza.
http://www.sun.com/
Ezeket az infókat honnan veszed?
akkor azért kérdezted,hogy mi a jelem az oviba,mert te is azt akarod,hogy olyan menõ kemény csávó lehess mint én 

Én nyugodt vagyok. Csak kapják be, hogy nem tudnak 3 nap alatt rendet rakni.
Nyugalom a hosszú élet ritka 😊
Mert televan az összes gagyi szerver amit gagyi amcsik csináltak gagyi ésszel
Mert baszik menni a szerver
irany kvek
na végre mûködik az account
de amikor ott van 3 server hiába nyomogatom a "confirm"-ot nem történik semmi ez mér van?
de amikor ott van 3 server hiába nyomogatom a "confirm"-ot nem történik semmi ez mér van?
The World is Yours
hogy alap billentyû kiosztást használsz,vagy átraktad(vagyis nekem alap az angol,akkor ég,de ha átrakom magyarra,akkor elalszik)
Mi az az A gomb a info ablak alatt?
Hát én elindultam jobbra ,de nem igazán láttam egyet sem.
1ébként ma már 1 kattintással log inol😄
még 3 nap, és serverre is beenged.
még 1.5 hét, és nem lesz testing
még 3 hét, és nem lesz lag
még 3 hét 5 nap, és nem lesz tömeg
még 1 hónap, és játszható lesz, csak véget ér az open😄
még 3 nap, és serverre is beenged.
még 1.5 hét, és nem lesz testing
még 3 hét, és nem lesz lag
még 3 hét 5 nap, és nem lesz tömeg
még 1 hónap, és játszható lesz, csak véget ér az open😄
๏̯͡๏﴿
Mert tele van csak b@sznak odaírni mint pl. a TW servereken.