Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
?!
majd meglatjuk... a multkorit is teleszarta vki.. 😊))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

gPROject
TESTING!!

Jockey
jajjj nee kezdjuk megint pls😛
majd beta utan vagy valami😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

semo1

Laza
Nah, ezt lehet egeszitgetni szepen.. 😊
copy-paste, hozzair sajat... 😊 THX

HUNnia female human fighter
CathyHu female human fighter

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

dzsonesz
nem gondoltad meg h elindulsz 1 humoristavalogaton valami fergeteges dumad van.....

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Acro
Akkor ess neki

Vagy az e-mailes megoldás is jónak tünik...

Khold- 52 SR

pityogo2

Ide mit kéne írni?

lvl 20? fasza, nekem még mindig lvl 9, mert nem enged be

krob
ez igaz

Laza
ahhoz kell formot is csinalni.. 😊

semo1
én 20 percet😞

Jah egy feliratkozóst kéne csinálni. ahova mindenki saját maga felírja magát.
Count Adyn
en mar kifejtettem velemeny a helyzet es a vegtermek hasonlosagarol....😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
na megvan a lvl20,mostmár kilépek legyen nektek is hely,ha vki keres akkor mondjátok,hogy alszok
dzsonesz
ja nekem is ma jutott kb 10 perc jatek ephogy szintet leptem es annyi..

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
nekem siman bemegy szerverig ott azt irja h normal es nyomhatom mint allat nem tortenik semmi..

Count Adyn
CathyHu female human fighter lvl 13😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Laza
jah, sajna... en is nyomulni akartam, de mar ket napja nem jutok be... meg belogolni sem tudok...

Acro
Mondjuk mindenki feliratkozik😄D
Egyszerû megoldás..

Khold- 52 SR

Count Adyn
Mindenki elküldi neked emilbe? a kari nevet, az o emil cimet ,icqjat meg mittomen?

gPROject
HUNnia female human fighter

pityogo2
laza, szerintem most tedd fel az elõzõ kérdét a honlapodon, csak éppen majd a magyar on-line legyen a fung wang helyett 😊
kíváncsi leszek ám a lingeage II-re mennyien akarnak elõfizetni így

Ide mit kéne írni?

Botond
na de az uccsó 10 hozzászólást se bírja elolvasni,akkor ezt kell neki mondani
Most latom nalatok is van ilyen. Be lehet jutni elobb utobb, vagy varni kell par orat?
Es ha be lehet nyomogatni kell folyamatosan? Ha igy van hany p mulva lehet bejutni atlag?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Laza
Arcok, kene vhogy csinlani egy full magyar player listat...
megoldasok erdekelnek... (megy uj sitera)

Count Adyn
Mindenkinek sz@r. Szep igazsagosan es egyenlo aranyban. Sz@r

dzsonesz
hat jatek szempontjabol most meg a betegszabi se segitene.....

krob
menj aludni... faradtnak tunsz😊

Botond
nem,nálunk full jó minden
Most nem tom hogy az en kliensem romlott el vagy mi, de beregelni be tudok, viszont szervervalasztasnal nem enged tovabb. Nalatok is van ilyen?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

krob
Holnap en is koran kelek es es es es.....
...elmegyek melozni

Laza
nah, egesz delutan az uj siteot faragtam.. 😊
vmire csak jo a betegszabi 😄 (meg nincs kesz)

ezt nektek 😊

Count Adyn
Mint kempingsajtban a satorcolop😊)

Count Adyn
Na legalább kiirjak hoyg testing, nem az van hogy normal oszt megis baszhatod... de mar elegem van de nagyon

Botond
kevés vagy mit mackósajtban a brummogás
Lynx_TWL
na én meg rendet rakok, rá fér a szobámra😄

๏̯͡๏﴿

dzsonesz
mert mar siman kierdemelt egy jo nagy mogyorost!!

Cactus
Na sztem én reggel korán kelek, és megnézem milyen akkor. Hát kíváncsi vagyok...

\"There is no respawn or load game in real life!\"

krob
botika holnap lePK-zlak
...kotekszel, kotekszel?

dzsonesz
szerintem csak siman fel kene berelni egy nagyfaszu negert aki jol megtolja hatulrol szerverbacsit.....!!!!!!!!!

Botond
én késõ délután leszek csak
most megyek tentizni,csákó
gPROject
szerintem Te is tudsz irni, a belépõ accoddal

Botond
majd pont behiszik,hogy béluka aki a freemail.hu-ra kérte a reg-jét fizetõképes...
krob
hat mara is vege az XP-zesnek😞
holnap koran galyazni,remelem nem pocsolnek tobbet, mert 7vegere eloiranyoztam a scavi kuldit...

Botond
ha látták a Tanú-t akkor tudják,hogy az élet nem habostorta,és hogy a nemzetközi helyzet egyre fokozódik
Tényleg be kéne már írni valami ütõset nekik és úgy aláírni hogy: 40 fizetõképes játékos
Acro
Akkor tudják hogy van probléma😄

Khold- 52 SR

ja azt én is, de szerintem kaptak pár ezret ilyenbõl

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Acro
Én már írtam 2 levelet a support teamnek.
Eddig a max válasz:

Your question has been received. You should expect a response from us
within the next business day.

Khold- 52 SR