Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ivan Pjodr
Nem tudjátok ki a legnagyobb szintû magyar, és hanyas szintû?

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

dzsonesz
de legalabb ez lenne akkor lenne magyarazat de igy csak huzzak az ember agyat

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

😊
Hát valahogy úgy 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Count Adyn
😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ivan Pjodr

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

dzsonesz
na igen ezt en is szeretnem

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

MaDFoX
A 8 JOB szerver a fuji orok es szent havaba agyazva vicsorogva es fogcsikorgatva varta hogy jojjenek minnel tobben. A rendszergazda egy buddhista szerzetes volt akinek csak nyyi dolga volt hogy cserelgesse a fustoloket a szerverek korul a vedokorben...

A 3 NAOB szerver death valley poklaban van egy rozzant lakokocsiban, a rendszergazda ugyanaz a kover srac mint aki a dinoparkban is volt, most lopja a karakterektol a cuccokat...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Acro
Inkabb a jatekban dontenenk a rekordokat😞(

Khold- 52 SR

dzsonesz
vagyis ha igy megy tovabb hamarosan fog..

Count Adyn
jah

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

dzsonesz
azert az is komoly h a topic a szerverleallasok miatt dont rekordokat

Avenger
Japóra még Net Cong-al is beengedett... itt meg azzal is egybõl kivág...

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Count Adyn
...........................................................

dzsonesz
ja es siman belepisalt a szerverbe...

Avenger
Sztem újraindítják, átvált normálra, rámegy egyszerre 10k játékos, aztán megint lefagy mert nem bírja... és így az örökkévalóságig 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Acro
De az is lehet hogy valamelyikük rosszul értelmezte a "vízhûtés" szót...

Khold- 52 SR

Count Adyn
Bezzeg a japok megoldottak a legyezoikkel😊))

dzsonesz
nemcsodalom ha ennyi kocsog felugyel rajuk....😊

Acro
Igen..valószinüleg akkora volt a költségvetésük,hogy már nem futotta hûtõ ventikre..És legyezni kell a procit.Ha valakinek elfárad a keze és cserélni akar,akkor áll le a szerver.

Khold- 52 SR

Crazyn
El tudná nekem mindenki kuldeni privátban, hogy mi a gaméban mi a neve, faja, neme, kasztja? csinálnék egy rendes listát. Esetleg még azt is elküldhetnétek, hogy mik akartok lenni lvl20 után!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Count Adyn
aszervert megtamadta egy veszelyes fereg= 1 eger ragcsalja a kabelt?😊)))

gPROject
én meg csak azt tudom elképzelni, hogy melegednek a szerverek, vagy valami hasonló lehet a bibi

😄

dzsonesz
komolyan elmondhatnak a problema okat mert ez mar gyanus szerintem eger maszott a gephazba es azt keresik allandoan mast nem tudok elkepzelni (remelem megtalaljak az egeret es az meg leharapja a kezuket+a labukat es elvereznek a szerver mellett a rohadt allatok!!!)

MaDFoX
- Sárkány, bazze, sárkány... de most még gyalog gyakok 😊))

Egyebkent jopofak hogy szolnak (nem voltam bent) de ugysem latod a sok hulye shouttol... :>

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Count Adyn
Mer csak a 2es szar? szivjon mas is😊)

Count Adyn
elvileg lesz karakter transzfer, de engem mar nem erdekel, a betat itt vegignyomom, utana ugyis vizsgaidoszak, utan nyar szoval elmehetnek a busba az amcsik a szerverjeikkel 1ütt.

agyhalál
Valen, jó dolog ez a lista.
Kitudnád bõvíteni az SG-s nickekkel?
Ezzel még hadilábon állok.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Sáska
nekem ez elkerülte a figyelmemet

Acro
És ha esetleg valaki elõfizetne..akkor is ilyen profi csapat csinálná a szerverkarbantartást???
Mert tök jó lenne ha nem csak az idõnket,de a pénzünket is kidobnánk😄

Khold- 52 SR

Egyébként meg ha indítanak is új szervereket ki fog átmenni? Mikor itt addigra nagy nehezen feltápolunk...
Ja persze nem szép kék szöveggel hanem azzal amivel a dmg kiírás is megy...

Count Adyn
Hat igen de az lenne a legjobb ha nem szolnanak esnem fagyna ki😊)

agyhalál
Pedig már nagyon éreztük.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nem fagyott ki, most kivételesen szóltak hogy 20 másodperc múlva server down

Én kb fél másodpercel a fagyás elött végeztem a mob-al...
Count Adyn
majd ha hull a ho...

gPROject
én meg pont pokot gyaktam semõvel, de mivel ugylátszik lelép ezért valszínû behalok

Én beszóltam a GMnek a mai nap miatt, jött a szokásos pr duma meg hogy elnézést stb. és hogy majd 8 szerver lesz valamikor...

Acro
Én pont igy haltam meg...

Khold- 52 SR

Crazyn
Ha meghalok, mire visszamegyek, akkor nemtom, mi lesz! Pont akkor fagyott ki ez a szar, amikor szepen menetelt felém a zombi

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Mr.Grent
király nagyon király.

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
- Üdvözöllek dicsõ lovag,
szép a ruhád, de.... hol a lovad?!?!
- Sárkány, bazze, sárkány... de most még gyalog 😊)))

https://grentmedia.hu

Count Adyn
Na mivan most????? Testiiing. fak u😞

gPROject
testing

Valen
Laza: jó lesz az 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Sáska
Baze, pont akkor fagy ki, mikor Agyhalállal belejöttünk a Crusher-zúzásba

semo1
Jó éjt

jó a keret! nyúljuk a dizájnt jó lesz az, csak jól nézzen ki.