Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaDFoX
hehhe:
Amerikai hardver: mexikoi bevandorlo csinalta, kinai bevandorlo csomagolta, indiai bevandorlo szerelte ossze, amerikai rendszergazda szidja mind, mert nem talalja a // jelet... (es keveselli a fizeteset --ami az elozok osszes fizetesenek ketszerese-- ugyhogy inkabb elmegy eszik egy fankot)... :C

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

gPROject
nem tudja valaki az al kaida számlaszámát? szivesen utalnék nekik minden hónapban egy lineage2 elõfizetésnyi összeget

Acro
Én is irtam az egyik topicba.Asszem a Server problems on Kain..De már azt is törölték😄
Amelyik probléma nem látszik az nincs is...

Khold- 52 SR

Ez jó 😊
Ivan Pjodr

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

hogy? én is akarok!
öcsém ki választotta a 2-es szervert? eszem a zuzáját meg a máját...😊) pdig éreztem én éreztem...😄
Count Adyn
!WTB 5 new server if they r online pls wispme!!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ivan Pjodr
rakunk be képet

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

hogy lesz olyan szép nevetek? 😊
Count Adyn
ezt az amikba😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaDFoX
Nagy LOL volt pedig... 😄DD
Majd osszeszartam magam miatta... 😄DD
:CCCC

Ez mar aztan mindennnek a teteje, nem hagyjak hogy jatszunk es meg a kinunkban faragott poenokat is leolik... :CCC

de ki mi a faszom kell testineglni ennyi ideig? azt hogy meddig fog tartani a kövi testing vagy mi???
Count Adyn
hopp ez sok lett😊

Count Adyn

dzsonesz
az ami trendnek megfeleloen ez a duma a helyes: ACCES FAILD PLZ TRY AGAIN

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

sztem játszanak a japán kliensel és csodálkoznak hogy jéé ez tud menni egy óránál tovább is sõt! egész nap! sõt be lehet lépni, meg minden de jó...😄
MaDFoX
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!

A L2 forumgazda letorolte a kedvenc topikom!

Ez volt.... :CCCCCC "The hidden bonus game within Lineage II"

Én most szivesen leölnék egy GM karit, talán dob majd valami S-grade cuccot )

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

gPROject
már forgotten temple a neve, az amerikai trendnek megfelelõen

dzsonesz
de mi a fene az ami miatt orankent tesztelni kell a szervert????

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Ivan Pjodr
ááá Szia Will 😊

Javasoltam hogy írja ki a link alá, nem árt ergy kis reklám.)
ennyit az amcsikról!!!
SZEG007
nyugalom emberek😄D

MaDFoX
Ferro a foszervezo en csak tajekozott vagyok... 😄D
En be nem merem vallalni 1-nel tobb fos party-k szervezeset! Altalaban az 1 fos partyjaim is katasztrofalis eredmenyre jutnak, most a legnagyobb questem, belepni a szerverre!!!! :S

Amugy sztm vallaljuk be mondjuk a Forgotten Shrine-t (nem veszelyes) amint atertetek a kontinensre...

dzsonesz
en a tetves rendszergazdakat unom mar sztem most is ott csokivonatoznak a 2 es szerveren a rohadt homarok!!!

Tényleg MadFox(fõszervezõnk) kéne már most írni hogy az utolsó héten ösznépi RAID-ek mindenféle érdekes helyre. így talán azok is kitartanak akik egy kicsit lemaradnak esetleg a fejlõdésben.
Crazyn
erre keretik valaszolni 😄 (aki még nem tette)

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Count Adyn

MaDFoX
En most 11 vagyok es ma meg nem lattam a karimat... 😄DD
Remelem a megbeszeltek szerint addig amig nem vagyok vele oli a WW-kat ovatosan, sokat pihen, kiadosakat etkezik es minden masodik oraban elkapja azt a cuki ork fighter csajszit amit kozosen kineztunk... 😄D

Avenger
Már nagyon unom a login képernyõt :/

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ivan Pjodr
de nekem kézírásnal is 😊

hpzolee

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Crazyn
nekem is fajdalmas ekezetes betuket irni 😄

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Count Adyn
Neem ,itt az alagsorunkabn😊

Avenger
lehet az a 3 szerver is a BME-n megy 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ivan Pjodr
Csak érdekel mennyire jól fejõdök (hû de nehéz ékezettel írni, ez már a függõsség jele? )

Acro
LOL

Khold- 52 SR

Count Adyn
Az buli lesz ám😊

MaDFoX
HEEE ez az en irodam!!!!

MaDFoX
Avenger: =DDD

jah! nincs is NAOB ez a jatek csak a tavolkeleten van hivatalosan, az amik a leaked betaval nyomjak, de az csak 3 szerveres es instabil... 😄DDDDDDDDDDDDD

Szerintem tök mindegy, a OB végén úgy sem számít annyira hnyas szintû vagy (20-as biztos leszel). Mindenki jönni fog a Hanygyakirálynõhöz meg más érdekes lényekhez egy kis ösznépi túrára.)
Ivan Pjodr
Amúgy õk hányas szintûek? 😊

Acro
Itt egy kép,ami megmagyarázza miért áll le a szerver állandóan😄DD

Khold- 52 SR

Ivan Pjodr
Deák a legnagyobb magyar 😊

Ivan Pjodr
😊))

MaDFoX
Esetleg Szechenyi...

MaDFoX
Kossuth??

Avenger
Lehet nagy átverés az egész... az NC soft még nem is indított open bétát... 😄