88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Thomx
    +MEN-t csak Wizard-okra lehet rakni. Dex helyett én inkább STR-t raknék, abból is 5-öt. Többet ad. Amihez meg dex kéne úgyis beveri a spoilost (vari, summoner...stb.), szerintem.
  • TruBy
    +4 dex -4 con, +4 men -4 wit, bar az utobbit nemtom lehet-e torpenek.
  • pisztácia
    Köszönöm szépen a választ.
    Más karakterem meg nem nobless sajnos...majd idővel.
    És tudnál még tanácsot adni, hogy milyen dye lenne neki jó?
    Most +4str -4 con van
  • valami123
    Most a spoilostól ne várj csodát oly-n , túl sok embert nem fogsz megverni vele, egy esélyed van ha folyamatosan bejön a stun-od, amihez kell egy anchantolt stun skill +zaken +anti , azt mondtad zaken van ... Aq se rossz, mert nincs sok sebző skilled, és normál ütéssel is kell támadnod, aminél jól jön a + crit dmg... De sztem olyra inkább más karit használj , ha van rá lehetőséged , mert ezzel sok lesz a pofáraesés...
  • Zeros
    Az olyan boss éxerek amik adnak crit dmg re, skill critical dmg et csak a törösöknek és az ijjászoknak növelnek? GK nak nem adnak semmit a skill crithez ahogy észrevettem, az érdekelne ,hogy csak az orkokat utálják ennyire a fejlesztők vagy csak a fent emlitett két kasztnál számit skill használat esetén?
    Remélem valaki hozzáértő tud válaszolni
  • pisztácia
    idejöttem tanácsot kérni, erre csak mindenki leolt, bocs h kérdeztem...
  • pisztácia
    Tudom mire valók, azért kérdem mert a sima exereimnek sokkal jobb az m def juk...
  • voloume
    azabaj, hogy túl jó vagy, de azért kiváncsi lennék, hogy honnan van zaken ,aq-d ha aztse tod mire valok..
  • pisztácia
    Szóval azért nem kapok választ mert irigykedtek... Hát thx
  • pisztácia
    Több karakterem van. Onnan a jó cuccok. De még mindig nem kaptam választ.
    Vagy ne is reménykedjek?
  • Thomx
    Még ha Maestro lenne és nem spoilos... Annak egész jó a golem transformja.
  • Gordis2k
    SPOILOS!! Nagy poén volt! Köszike.
  • ZaiKo
    Azon van mindenki kiakadva, hogy dyna cuccban rohangálsz icarus fegyóval, és olyen hülyeségeket kérdezel, mint egy kezdő. Csak egy kezdőnek nincs ilyen tápos karija és mire az a kezdő eljut idáig, már meg se fordul ilyen kérdés a fejébe.
  • pisztácia
    Most mi van?
  • ZaiKo
    WTS 78MM/78Destro MA setben,+3333 tateo set, 1kkk adenával
    -> mellette parkol még egy 62es törpe, picsa sok cuccal a whban
    -> plusz egy meztelen 76-os hawkeye

Továbbá eladó még egy 77(95%on)Hiero/78(98%on)EvasSaint/78Destro DC robe szettben pár millió adenával, sok meglepivel a whban...

Mind2 acc Franzos karikkal rendelkezik... további info & árajánlat --> PM
  • MeoH #82139
    Persze, felevet elore...
    pisztacia: omg...
  • helliSh
    Valaki fizeti nekem az l2 havidíját? :D
  • MadnessX
    epic is for pussy's!

btw gtfo > freeserver
  • matamm
    vennék 78as karaktert frantzon. 20k ig. írjatok.
  • DiamondHeart
    lol @ pisztacia :D
  • pisztácia
    Sziasztok!
    Van egy spoilos törpém, és azt szeretném kérdezni hogy olimpiázni szeretnék vele, és hogy szerintetek milyen dye-t rakjak fel neki? Dyna heavy szettje van (weapon masteres), és egy health-es ica hammerja van.

Ja, és még az hogy, van értelme olimpián a Zaken fülesnek, és az Ant Queen gyűrűnek?
    Köszi előre is.
  • Endaer
    More than meets the eye a quest neve (a Transformers rajzfilmnek volt a zeneje regen ugyanezzel a cimmel, apro vicces utalas az alakvaltoztatasra)
  • valami123
    Ha valaki tud , olyan oldalt ahol vennének karaktert offra , az pm be küldje már el nekem ... Vagy ha itt érdekel valakit, eladnék egy lvl 78 as berserker ( nincs kész a 3. kasztváltó)/ 52-es arbraster + még az accon van egy lvl 56 os Destró, egy maja sett +es common fegyó van , már csak hozzá... Ha valakit érdekel vagy tud , olyan oldat pm...
  • Gordis2k
    Kell a transzform quest is hogy meg tudd csinalni az hardinsban hardinal van valami eye nevű quest.
  • széjjelváglak
    azon túl vagyok, kell-e még vkihez mennem? egy darkos npc-t említ a cset dragonba vhol
  • Thomx
    Ivory -> avantgard ha jól emlékszem. Ott tanulod a transformokat is.
  • széjjelváglak
    Sziasztok,

tudja-e vki, hogy MM esetében subskill-eket hogy lehet felvenni? Megvannak a könyvek, jártam ivory-ban is, de vmi npc-t említ dragon valley-ban vagy hol. Jól jönne egy kis segítség. Köszi
  • Thomx
    Az attól is függ mi van nála. Kb. 300-500 $-ér adják a 78as karikat, akik ezzel foglalkoznak, de ha jól tudom azok legit vannak felhúzva (ebbe nem vagyok biztos..). Pár oldalon vesznek is karit, nem csak adnak, nézelődj.
  • valami123
    Bocs, ha kérdés hülyén hangzik, de szerintetek mennyit kapnék, ha egyáltalán el tudnám adni , egy berserker lvl 78 (nincs kész a 3. classváltó )/lvl 52 arbraster + még az accon van egy lvl 56 os Destró. ( szerver Teon) Nem vagyok tisztába az árakkal , köszi a helpet előre is!
  • Thomx
    Kénytelen leszek "túlélni" ezek szerint. Köszi a választ. =)
  • Gordis2k
    Hat a masodikat sem lehet megvenni csak leroviditeni:) ugyan annyi idő mint az első:)
  • Thomx
    9 karira?
  • Gordis2k
    nem mert 10 perc lol...
  • Thomx
    Sziasztok. Első kasztot meg lehet valahol venni? Másodikat régebben meg tudtam a girani blacksmith-nél. Sokat segítene most egy ilyen infó ha valaki tudja.. =)
  • Gordis2k
    Sajna csak ilyen gagyi cuc:( nem lesz buffpoti pedig az táp.
  • BaalKain
    Lesz sok elixir
  • TruBy
    Itt a link! link
  • TruBy
    jövőhéten jön újra a tökös event, már nem kell a 2 misis donate :P
  • darkmenx
    aki egyedul prefrenzy cemeterybe gyilkol klanokat az meg a lehetetlent is megoldja.

amidoinitrite?
  • Gordis2k
    Anno Fregstar és Detto asszem megoldotta valahogy, talán irnak rola.