Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind1, nem akarom azt a másikat magasztalni, asse tudom micsoda.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

töltsd le ujra
Nem tudom hogy a jelenlegi szerver/loginhelyzet mellett ezt meg mindig tervezitek e (mondjuk en kitarto vagyok be szoktam jutni nagynehezen), vagy elfelejtettetek, gndoltam felhozom hatha kapok ra valaszt😊. Mi nehanyan biztos ott leszunk ha a szerver is ugy akarja, kerdes masok is, es leszunk amennyire szamitottunk mondjuk 1 hete?😊
Nem tudom mit csinalnak de komolyan mondom rosszabb mint az elejen. A serverek statusa normal (odaig eljutok meg), nincs tele megse lehet bejutni. Azt hiszem igy nem fogok elofizetni, nem is azzal van a gond, hogy vannak problemak, de ez mar kb 1 napja tart es egy rohadt hivatalos infot nem irnak mi a gond.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
WTF? ubodaemon.exe ->>you cannot excute program (-1) ???!?!?!?!?!?
Ide mit kéne írni?
De lényegébe ennyi:
"..Tisztelt Beta csapat!
Sajnos mitóta elindult az Us beteteszt állandóan problémás a bejutás a szerverekre..
Az ember azt várná hogy ez egy -két hét után javul és kijavitják a hibákat.De az elmúlt napokban még rosszabb a helyzet.-Nem lehet belépni..bla bla login sincs.
Nem tudom milyen véleményen van a többi játékos ,biztos csak én vagyok ilyen türelmetlen,de ha el kéne döntsem hogy elõ akarok -e fizetni,biztos hogy ezek a dolgok nem az igen mellett szólnának.És mondhtaják erre azt hogy ez csak egy béta és ingyenes és ne szóljunk bele.De ha ilyen a csapatuk problémamegoldókészsége akkor nem tudom mire számíthatunk a teljes játékba..
Remélem hogy ez tényleg csak átmeneti állapot bla..bla
Tisztelettel.....bla bla..."
A kurvaanyázások pedig csak a szobába hallatszottak miközbe írtam a levelet.
És lehet hogy hülyeség de akkor isbosszantó ha nem jön össze az embernek amit épp csinálni akar..
Khold- 52 SR
01110000 01110010 00110000