Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsonesz
szted fognak ezzel foglalkozni vagy igymarad es szarjak le?
mert ez mar picit gyanus h masodik napja ez van

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

pityogo2
jöjjetek Unreal tournament simázni 😊

Ide mit kéne írni?

Acro
Nem rossz😊 Kéne UT-zni addig vagy valami..
Mert ha sokáig nem sikerül akkor agyvérzésbe fogok meghalni,és az amcsik csak kiröhögnek max

Khold- 52 SR

dzsonesz
amugy kiprobaltam IP ket oldalrol egyikse akarja az igazsagot sajna😞

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
ja bazz ugy vegeztem tegnap h bealudtam gep elott enter nyomogatasa kozbe, erre yal odairja h turelmesen probalkozz hat bazzzzzz......

Valen
én meg addig EVE Online-t nyomok 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Acro
léol..te aztán kitartó vagy😊
bár én is lassan 3 óránál tartok

Khold- 52 SR

dzsonesz
tegnapi 5 ora probalkozas szted eleg turelmes volt????

turelmesen probalkozz

dzsonesz
szoljon valaki ha van valami 5lete

dzsonesz
NAJO MOSTMAR TELLEG KEZDEK IDEG LENNI BAZZ ITT A HETVEGE VEGRE TUDNEK JATSZANNI ERRE SZOPATNAK!!!

dzsonesz
Es telleg az a legkomolyabb h nem dolgoznak rajta hanem szarnak az egeszbe bele!!

dzsonesz
Szeva Ric
hat hallod en mar erre nem tudok mondani semmmit

HUNrricane
Most nekem se megy a login.

Majd felébredsz!

Acro
próbálkozom...majd sorra😊

Khold- 52 SR

dzsonesz
nalam is szar mondjuk miert lenne jo😊

GAthersw

01110000 01110010 00110000

Acro
Nem megy..mert nem jó az ip cim..
Wrong ip adress or refused to connect.
Szal ez igy nem lesz jó.
Honann van a cím?

Khold- 52 SR

dzsonesz
ja semmmi fasz kerdes probalom

dzsonesz
te figy es mibe irjam ezt az ipt?

Acro
ok..pill

Khold- 52 SR

GAthersw
Ha sikerül ezzel nektek akkor üvöltsetek

GAthersw
Én is szopok egyébkjént, ha ez vígasztal 😄

Acro
Hát ja😊
Ez tényleg így van hogy a játékfejlesztõk nem tekintik potenciális piacnak Európát.
Csak Amerika,Ázsia és Kanada.Ezért mi ne pofázzunk,hanem örüljünk ha kapunk egy kicsit az "amerikai álomból"😊

Amúgy szerintem is csak mi 3-an szopunk ,amíg a többiek vígan játszanak😊)
Bár én kitartóan próbálkozom..

Khold- 52 SR

GAthersw
24.60.98.123:4777

dzsonesz
ja ezt telleg ki kene probalni sztem ugy menne amugy sztem csomoan be tudnak menni csak mi szopunk meg rajtunk kivul par 1000 en😊
aki bejut most annak jo lehet keves lehet a lag....

semo1
de europában is élnek 1páran akik játszanának.
Vagy ez nem piac nekik csak a fánkzabáló buta hályas gecik?

Acro
Háát szerintem vannak olyan szemetek hogy a külföldi ip-ket csak akkor engedik át ha már van hely bõven..amúgy meg az amcsik játszanak.
Ki kéne próbálni egy amerikai proxyval hogy így van-e?
Nincs valakinek amcsi proxycime,és portadress?

Khold- 52 SR

pityogo2
mindig azt írja: invalid user id... már 2 userrel is próbálkoztam.

Ide mit kéne írni?

semo1
ezért kérdeztem azt ,hogy szerintetek az amcsik is szopnak a login-nál?

Acro
Ez ész RÖHEJ..Itt klikkelgetek egy fél órája a bill. fölött mint egy majom,ahelyett hogy valami értelmeset csinálnék..Remélem éhenhalnak a szervezõk,és nem fizet elõ senki

Khold- 52 SR

dzsonesz
nekem ugy se megy ismet nem tudok loginon tuljutni uh rohadjanak meg az a komoly h le se szarjak h mennyi ember szeretne gamelni RAADASUL ITT A HETVEGE es meg annyit se irnak h mi a faszert kell ez....
nemtom bazzz de en ezt nem ertem!!!!!!!4

semo1
We are currently experiencing difficulty with players being able to log into the game. The servers are running but there seems to be a networking issue. Engineers are working to resolve this problem asap

Mikor indult a naob? azóta ezt irják?

Valen
mert egy amatör a bagázs, s nem tudák megcsinálni úgy, mint a japó társaik 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Acro
Amúgy akinek sikerült belépni ,azok újraloginolnak minden próbálkozásnál,vagy elég ha a szerverválasztási képernyõn próbálkozol már bejutni..

Khold- 52 SR

dzsonesz
MONDJA MAR MEG VALAKI H MI FSZERT CSINALJAK EZT?????????????????

semo1
én is kültem 1 e-mailt

pityogo2
nah rájöttem mi volt a hiba a basbellossal... ha a WC-ben nyonmom az exe-ket, akkor van csak baj, viszont ha a programokbol valasztom ki akkor megy.

Ide mit kéne írni?

Acro
Támogatom a bantutörzs kiutazását.Én fizetem a repjegyüket😊))
És tényleg az anyjukat,hogy ekkora bénák

Khold- 52 SR

dzsonesz
Szeva all !
enis most jovok melobol es nyugodtan gondoltam h tegnap egesz nap allt ma termeszetesen mar menni fog, de ezekszerint kibaszott naiv voltam......
Hogy miert nem bassza seggggbe az egesz brigadot egy kanos bantuneger torzs..rohadjanak meg
Nagyon remelem h min ennyivel hosszabbitjak open beta idejet mert ha nem akkor en kuldom rajuk a bantu torzset.

semo1
www.lineage.com olyan mint a login szerver 1 kalap szar

Acro
Most értem haza..és lám nem mûködik a login szerver se😊)

Lehet hogy annyira köcsögök,hogy lelövik a loginszervert ha már elért egy létszámot a bennlévõk száma,és ezzel oldják meg hogy nem szaggasson?
Ez azért elég szemét húzás lenne..

Khold- 52 SR

semo1
Nektek kötélböl vannak az idegeitek

Strahd_
kb mennyi idö amig elküldik a reg kodot??

Na mindenki belfelé 😄
Igy van ez a helyes módszer! És ez mükszik csak türelem!

mûködik 😊

ok

bakker. csinaltam egy bazi nagy orkot. mekkora egy játék. tudom h. ti már ismeritek de nekem most az elsõ benyomás nagyon jó. most mennem kell de este vissza! csááá

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

én így léptem be:
A login-nál ckik mint állat be a szerver választáshoz. ott egyszer tá a 2-re. Ha nem megy vissza a loginhoz megint clik mint állat be a server választáshoz megyint megpróbál. Az a lényeg hogy a szerver választásnál nincs értelme már cklikkelgetni ha elsõ re nem megy vissza a belépéshez.