88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#82195 Öregem egyre jobb vagy,most már a nagybátyád a hero és te bármikor bejöhetsz vele.Aztán véletlenül kiderül hogy nagybátyád haverjának,annak a rokonának a szépnagyapjának az unokájának karija.
Biztos nem apud kezét fogtad,mikor pár postal lentebb írtad hogy mész szavazni? :/
Kérlek folytasd, make my day!
-
#82194 Nice,legalább van mibe kapaszkodnod hogy elgépeltem egy számot.De a lényeg eljutott az agyadig és csak ez számít.Most már hiába is írsz bármit senki sem fog elhinni semmit neked.Bizony IGEN!!1! mindenki irigy arra a non factor hero spoilos törpédre shitrate szervereden.
btw ahogy Lullaby írta fraps/ss or never happened.
or...
GTFO
-
#82193 Apróságokon akadtok fent... -
#82192 Igaz, nem én vagyok hero, hanem a nagybátyám, de bármikor bejövök a karijával. Közösen használjuk a karikat. De hiába mondom nem hiszitek el, de nem érdekel.
Amúgy meg ne nekem mondd Pharao hanem MAdnessnek, ő irta h ica S84es fegyó... -
Lefthand #82191 Más karaktered nem noobles, akkor hogy is vagy hero? Ha most kezdesz olyzni a spoilossal.
Selfowned? -
#82190 Dynasty low S80 míg Icarus Best S80-as fegyó. Vesper pedig S84-es és azokat a vörös-lila folyadékról ismered fel, mindegyikben folyik valami mint a vizipisztolyban :P Ja és Dynastyba 14-es, Icarusta 15-ös cry kell és a vesper-be is. -
#82189 Azt írtad, csak a törpe noblesse. Akkor hogy lettél hero? -
#82188 fraps or never happened -
#82187 ja, és Madness, Ica fegyó S80-as, nem S84..., menj vissza NF-re ...az a te szinted
Hogy honnan tudom, öcsém ottt játszott-játszik... -
#82186 Akkro miért vagyok Hero?*
LOL -
#82185 olyan jó olvasni ezt a sok szánalom irigy nyomorék embert. Miért játszanék free szerón? Mondom annyira nem érdekel, hogy elhiszitek, avgy sem, én tudom, meg a klántársaim. Ennyi.
Irigyek meg ne legyetek, vannak akik jók, vannak akik sose lesznek, ne erőltessétek...
Amúgy meg, hogy én nem értek a karikhoz? Akko miért avgy hero?
LOL -
#82184 Már nincs :D -
#82183 Mondjuk igy Sorbonnak nincs:P -
#82182 Nah végre ez is meglett! Köszönöm családomnak, tesómnak, barátaimnak, és mindenkinek aki szeret, és segített, hogy egy jó scam próbálkozás után sikeresen meglett a dyna settem! Jah és legfőképpen köszi Sorbon
-
#82181 "Szívesen elmondtam volna, melyik szerveren, és milyen nevű karakterekkel játszok, de ezek után, hogy mindenki csak "leolt" inkább nem. És az se érdekel, ha nem hisztek nekem..."
Ezt ugye te magad sem hiszed el? Egy állítólag s84-es icarus fegyverrel rohangáló spoilos törpe (már ezt a szintet&noblesst is megcsinálni ~1 év)büdös életben nem hallott de még nem is látod boss ékszert...Tudod mikor lehetséges ez? Elmondom én neked:
Ha egy szarrágó high rate szerveről jössz ide okoskodni mellesleg zéró játéktudással.Bizony ott nem tanulod meg az alapokat hiszen 10k rate -es szerveren elég nehéz.Aztán egy szánalmas vetítős post után bizony az emberek MEGVÁLTOZNAK!
GTFO & go back to your ShitRate!
kkthxbb -
#82180 Offmod nem összekeverendő officiallal. -
#82179 -
#82178 Erre csak annyit tudok mondani, hogy ebbe a játékba nem gond ha vki kocka... én az vagyok nem tagadom.
És elhiheted, hogy OFFon játszok, csak mivel perfekt angolos vagyok, sztem az egész szerver azt hiszi hogy angol, vagy más országbeli vagyok..
Szívesen elmondtam volna, melyik szerveren, és milyen nevű karakterekkel játszok, de ezek után, hogy mindenki csak "leolt" inkább nem. És az se érdekel, ha nem hisztek nekem...
Másik, meg , értek a karakterekhez, csak a törphöz nem annyira. Gondoltam segítséget kérek itt, de nem nagyon kaptam...
A cuccokat meg abszolút nem "gizdázásból" írtam le... csak segytséget kértem...
De mindegy, az emberek teljesen meg változnak egy "játék" miatt.
Többet nem zavarok itt, mindenkinek jó game-et!
Szia mindenkinek -
valami123 #82177 Elér érdekesnek találtam én is offon , hogy rengeteg ember rohangál topp cuccba, boss ékszerekkel stb...(top klánokba is) Akik azt se tudják mire való a saját karijuk , nem hogy a többi és mit várhat ellene... De ez már csak ilyen ha tudsz botozni meg elég pénzed van mindent meg kaphatsz, csak a játéktudást nem ...
-
var #82176 valószínű, tekintve hogy offon 200 ezer Ft feletti az értéke Baium ringnek -
#82175 nem mondok semmit...:D amúgy az imént lett meg a baium ring is...
na hali, megyek szavazni:) -
#82174 Látom nem esett le... Nincs bow skillje :D -
Sorbon #82173 De legalább lelkes...xD -
#82171 Vki megmondaná, törpnek mik a bow skilljei pls? -
Minorafn #82170 Sziasztok!
kérdésem lenne. működik valami FreeWalker Final hez?
ha igen légyszí linkeljetek nekem egyet,előre is köszi:) -
#82169 Elvileg csökkeneti, de nem vagyok teljessen biztos benne, mivel lehet, hogy csak hit-re vonatkozik és skillekre nem (bár mikor tőrössel skillezel Critical Hit! -et ír...). -
Zeros #82168 Köszi a választ.
Viszont lenne egy ujjabb kérdésem, a dominatornak final óta az egyik megujitott buffja, asszem a paagrio eye csökkenti az esélyt hogy critical hitet kapsz, hogyha a törösnek a skilljei sima criticalnak szamitanak, akkor ez a buff csökkenti annak is az esélyét hogy a törösnek bejön rajtad a szurása? -
#82167 Nem mondom, hogy nincs igazság abban, amit mondtál, csak épp kevered a dolgokat és ezért nincs ennek értelme. Skill critical rate értéke az STR módosítod és egy konstans értékből adódik, sebzése pedig egy szorzó lesz pl. 2x, azt jelenti duplázza a skilled sebzését. Se boss ékszer, se p.attack se más dolog nem fogja ezeket az értékeket módosítani.
Skill damage más tészta, mert rengeteg dologtól függ, pl: skill power, p.attack, shot, ellenfél p.def stb. Legtöbb esetben itt sem módosítja az értéket bármiféle boss ékszer, egy kivétel van a törösök esetében. De hangsúlyozom mégegyszer, hogy ez a skill damaget módosítja és köze sincs a skill criticalhoz, csak annyi hogy egy nagyobb skill sebzést kell felszorozni. És lehet hogy a backstab nem jön be mindig, csak bizonyos esetekben, criticalkor, attól még nem skill critical.
Íjásszal nem tudom mit akartál mondani. Ott viszont tényleg nem adódok hozzá skill sebzéshez, csak a normálhoz, akkor viszont oda lehetett volna sorolni még pár karit akik szintén sima ütéssel sebeznek nagyot, pl destro.
-
#82166 vennek frantzon 76+os közelharcos karaktert. -
#82165 akkor mégegyszer.... NEM NOVEL SKILL RATET ÉS DIMAGÉT SEM! A törös szurása sima kritikal hitnek száít EZÉRT neki nő, de csak neki az ijásznak nem.
Ez továbra is él:
"critical damage és skill critical két külön dolog"
-
Zeros #82164 " Az olyan boss éxerek amik adnak crit dmg re, skill critical dmg et csak a törösöknek és az ijjászoknak növelnek? "
Én végig a damage ről beszéltem nem a rateről, szóval mostmár hogy sikerült tisztázni miről is van szó, ki mit tud mondani? -
#82163 Ez itt a válasz!
Trubi: Tudom ez tényleg igaz:( szemét NC soft. -
#82162 critical damage és skill critical két külön dolog -
Zeros #82161 Mondta egy ismerős hogy a tőrösük a partyban két critet ado éxerrel lényegesen nagyobbakat backstabel mint azok nélkül. Szoval akkor most hogy is van ez? -
#82160 mik a bow skillek? -
#82159 És mégis mivel magyarázod, hogy az én 12-es törpémet freen le tudja ölni egy 80+-os orc fighter??? Semmi skillt nem nyom fel, csak rámüt, és meghalok, és vesztek egy csomó xp-t! -
#82158 Rosszul tudod a skilleknek már fix reusa van:P és +wit meg azért kell mert attol a törpe stunja jobban landol! a spoilos nagyin imba ha enchantolod a bow skilljeit!
Zeros: Honnan vetted , hogy nekik ad? Senkinek nem növeli a skillcritjét a bosséxer.
u.i.: ennyi hozzánemértőt egyszere még nem láttam itt a forumon GF. És itt most nem csak a kérdezőkre gondolok.
"A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte." -
#82157 Köszi mindenkinek aki segített. Még olyat kérdeznék, hogy miért kell +wit, mert én úgy tudom, minden skill fizikai,tehát atk speed függő. Vagy rosszul tudom? -
AC2 #82156 Pisztácia:
A tény az, hogy a bh tényleg nem egy tipikusan oly farmer, de ennek ellénere abban az adott kategoriaban is kell minden hónapban egy HERO, (tehát ugyanannyi esélyed van kaszton belül mint a többi kari esetében)
Cuccodból kiindulva (healthes fegyo, -2 con +2 str) feltennék még +2 str -2 con, +2 dex -2 con és +4 wit -4 int-et.
RB ékszerek pedig kötelezőek. A queen ant mellé (ha nem tellik baiumra) akkor core-t vagy a dyn ringet érdmes használni, az ellenfelednek megfelelően. -
Norbull #82155 Sharkoon FireGlider Laser rágcsálót valaki használ?
Ha igen tudja e L2 alatt macro zni?