88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• TruBy
    A törpe jo lett volna golem armorral oly farmnak, csak mostmar 83-as skill :S
  • MeoH #82240
    Jo kis fun kari az, brutal cuccokban, gratula hozza. De nem hiszem, hogy mi magyarok rohamoznank az ajanlatokkal :)
  • Kanqukac
    16 ig nem fegyver...
  • Kanqukac
    MI a fasz mad???? Kiszaltok?
  • Thomx
    250 kk körül lehet, legalábbis azok az árak szerint amiket legutóbb láttam. De lehet h tévedek, mennek le az árak...
  • NewMoon
    se időm se kedvem nincs már
  • Gordis2k
    Menyit ér most egy +15 ös top c? Az elöbb be akartam törni egyet erre felment +15 re...
  • BaalKain
    Miért adod el őket?
  • NewMoon
    Hali
    wts:
    83 titan/77gk noble 55e HUF felszerelés nélkül
    82 bd subquest kész 35e HUF felszerelés nélkül

továbbá 80 maestro/80 sword muse 100% [n44bles] sws skillenchant: +11 FM +10 song of hunter, earth, warding, +1 renewal, meditation, inner rythm! Felszerelés: dyn heavy weapon master és bard set, Dyn jew set, ic set, tall hvy set, +8 basalt [hp] 150 water, drac bow[F], 150 holy fb [F] 150 water, Btb SoES, Mental Staff, Teddy Bear Hat, HB quest összes dynasti ruha recept tanulva pár fegyver is, összes alap mati moldok stb tanulva! Ez a karakter önnamgában szart se ér viszont ha valaki funolni akar akkor erre a legalkalmasabb szerintem! dorf sws ftw)

@ franz
    részletekért pm
  • Thomx
    Felmentek akármelyik java szerverre találtok egy rakat hasonlót. Felesleges foglalkozni velük...
  • AC2
    Made my day ;D
  • DiamondHeart
    Uristen, ez a pisztacia nagyon nagy forma lehet egyebkent nezzetek meg NFen ki a FS hero, mivel ott meg az occse jatszik
  • ErrOrHUN

• ciento
    figyelj, szerintem ez mind ő
  • Gumbo
    Franz
    Fortune Seeker - Pocopika ez lesz a tuti, a Pocopika majdnem olyan mint a pisztácia
  • Kanqukac
    hmmm... lehet a nagybratyo azsiai offon híró.
  • Voyager5
    Pisztacia, én mindent megpróbáltam, de látod nemhiszik el :(
  • pharao
    Itt egy lista a jelenlegi törpe hero-król. Légyszi bökj már rá valamelyikre te kamugép...

Bartz
    Maestro: kanni
    Fortune Seeker : vil
    Sayha
    Maestro - Eadeval
    Fortune Seeker - baileybill
    Aria
    Maestro: Cloudsp
    Fortune Seeker : Pikena
    Phoenix
    Maestro - Mimiko
    Fortune Seeker - MaraSmith
    Devianne
    Maestro: Nagnar
    Fortune Seeker :ioustina
    Teon
    Maestro: Xadhoom
    Fortune Seeker : Vesno
    Franz
    Fortune Seeker - Pocopika
    Maestro - Xionath
    Luna
    Maestro - CRESH
    Fortune Seeker - GantZ
  • daemonervosa
    c9 ben megváltozott.
  • solyomb
    HÁHÁ ez FAKE TUTI, de csak abbol jöttem rá, hogy csak 16karakter lehet a title Officialon!!!!:)
  • pharao
    Nem rossz, nem rossz, de én tényleg kíváncsian várom az eredeti képet Pizstácia nagybátyjának kariáról. Nagyon felcsigázott és ha perfect angolos tuti angol nevű lesz az a törpe hacsak nem valami orosz finomság. Ez csak következtetés, mert nemláttam egyik szerveren sem Hero-ként Pisztáááácianagybátyja nevű törpét
  • Voyager5
    Na jólvan oszlassuk a kételyeket:

• solyomb
    Bárki azért nem:( pisztácia pl tuti nem:(
  • ciento
    igen de bárki belogol offon és megnézi az oszlopnál :), mert hülye azért nem vagyok
  • ZaiKo
    Ha a kedves nagybátyád hero, akkor az apád faszáért szarod ide a hülye kérdéseidet?? Nem lenne egyszerűbb talán tőle megkérdezni? -.-'
    pisztacia te egy az egybe egy kamu szar vagy.
  • Endaer
    tedd hozza hogy Officialos screenshot legyen a hero torperol mert kulonben lehet, hogy vmi free-s hero screent berak es a megfogalmazasod alapjan arra is ugranod kene :)
  • Kanqukac
    urban legend
  • ciento
    beteszel egy screent a hero karidról, azonnal gratulálok, majd kiugrok innen a 7.-ről
  • daemonervosa
    an hero.
  • Endaer
    pisztacia owned by sg off L2 forumers
  • Thomx
    Szóval pisztácia is S86-ra farmol
  • Gordis2k
    PPPPOOOOWWWWWWEEERRROOOWWNNEEEDD!!! :P:D:D:D
  • TruBy
    Fail like THIS
  • solyomb
    Neked mennyi a havi díj? Vagy azt is a nagybátyjád fizeti így nemtudod?
    Azért egy névvel kitakart képet belinkelhetnél nekünk, foldi haladoknak, hogy lássunk egy Real RockNRollat:(
  • DarkHorSe
    na az ilyenek miatt olvasom ezt a topikot

:DD
  • SajtosHurka
    Eriggyéé mán a kurva anyádba el innen aszt baszd szájba a nagybátyádat a hero karijával együtt!!!
    Ha nem csak a pofád lenne nagy és nem arra vernéd a répád hogy emberkedsz egy forumon miután akkora faszságot kérdeztél hogy mindenki rajtad röhög aki olvassa a forumot akkor már eltakarodtál volna a #82178 számu postod után a picsába.
    Ha egyáltalán van jogod szavazni, amit személyszerint kétlek, bár nem biztos hogy egyedül vagyok ezzel, akkor az egész családodat csak sajnálni tudom, hogy egy ilyen korcs is a nevüket viseli.
    Na postolj egy shotot (kb 2 perc megcsinalni, neked lehet hogy 1 ora de megvárjuk) vagy GTFO

SÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜN
  • NewMoon
    megcsináltad már a sajtos questet? ennek hiányában sajnos nem lehetsz hero
  • TruBy
    Pisztácia, én teljes mértékben te és a nagybátyád oldalán állok. Az accot kuld el PM-ben, és akkor már én is be tudok vele jonni! :)
    Sőt, ha megkérsz csinálok játékon belül screent, és csak a kedvedért felrakom a frapsot is
  • Lefthand
    Az apukája meg GM?
  • Sorbon
    Hagyjátok békén, muterja a clan leader....%