88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#82241 A törpe jo lett volna golem armorral oly farmnak, csak mostmar 83-as skill :S -
#82240 Jo kis fun kari az, brutal cuccokban, gratula hozza. De nem hiszem, hogy mi magyarok rohamoznank az ajanlatokkal :) -
Kanqukac #82239 16 ig nem fegyver... -
Kanqukac #82238 MI a fasz mad???? Kiszaltok? -
#82237 250 kk körül lehet, legalábbis azok az árak szerint amiket legutóbb láttam. De lehet h tévedek, mennek le az árak... -
NewMoon #82236 se időm se kedvem nincs már -
#82235 Menyit ér most egy +15 ös top c? Az elöbb be akartam törni egyet erre felment +15 re... -
BaalKain #82234 Miért adod el őket? -
NewMoon #82233 Hali
wts:
83 titan/77gk noble 55e HUF felszerelés nélkül
82 bd subquest kész 35e HUF felszerelés nélkül
továbbá 80 maestro/80 sword muse 100% [n44bles] sws skillenchant: +11 FM +10 song of hunter, earth, warding, +1 renewal, meditation, inner rythm! Felszerelés: dyn heavy weapon master és bard set, Dyn jew set, ic set, tall hvy set, +8 basalt [hp] 150 water, drac bow[F], 150 holy fb [F] 150 water, Btb SoES, Mental Staff, Teddy Bear Hat, HB quest összes dynasti ruha recept tanulva pár fegyver is, összes alap mati moldok stb tanulva! Ez a karakter önnamgában szart se ér viszont ha valaki funolni akar akkor erre a legalkalmasabb szerintem! dorf sws ftw)
@ franz
részletekért pm -
#82232 Felmentek akármelyik java szerverre találtok egy rakat hasonlót. Felesleges foglalkozni velük... -
AC2 #82231 Made my day ;D -
DiamondHeart #82230 Uristen, ez a pisztacia nagyon nagy forma lehet egyebkent nezzetek meg NFen ki a FS hero, mivel ott meg az occse jatszik -
ErrOrHUN #82223
-
ciento #82222 figyelj, szerintem ez mind ő -
Gumbo #82221 Franz
Fortune Seeker - Pocopika ez lesz a tuti, a Pocopika majdnem olyan mint a pisztácia -
Kanqukac #82220 hmmm... lehet a nagybratyo azsiai offon híró. -
#82219 Pisztacia, én mindent megpróbáltam, de látod nemhiszik el :( -
#82218 Itt egy lista a jelenlegi törpe hero-król. Légyszi bökj már rá valamelyikre te kamugép...
Bartz
Maestro: kanni
Fortune Seeker : vil
Sayha
Maestro - Eadeval
Fortune Seeker - baileybill
Aria
Maestro: Cloudsp
Fortune Seeker : Pikena
Phoenix
Maestro - Mimiko
Fortune Seeker - MaraSmith
Devianne
Maestro: Nagnar
Fortune Seeker :ioustina
Teon
Maestro: Xadhoom
Fortune Seeker : Vesno
Franz
Fortune Seeker - Pocopika
Maestro - Xionath
Luna
Maestro - CRESH
Fortune Seeker - GantZ -
#82217 c9 ben megváltozott. -
#82216 HÁHÁ ez FAKE TUTI, de csak abbol jöttem rá, hogy csak 16karakter lehet a title Officialon!!!!:) -
#82215 Nem rossz, nem rossz, de én tényleg kíváncsian várom az eredeti képet Pizstácia nagybátyjának kariáról. Nagyon felcsigázott és ha perfect angolos tuti angol nevű lesz az a törpe hacsak nem valami orosz finomság. Ez csak következtetés, mert nemláttam egyik szerveren sem Hero-ként Pisztáááácianagybátyja nevű törpét -
#82214 Na jólvan oszlassuk a kételyeket:
-
#82213 Bárki azért nem:( pisztácia pl tuti nem:( -
ciento #82212 igen de bárki belogol offon és megnézi az oszlopnál :), mert hülye azért nem vagyok -
ZaiKo #82211 Ha a kedves nagybátyád hero, akkor az apád faszáért szarod ide a hülye kérdéseidet?? Nem lenne egyszerűbb talán tőle megkérdezni? -.-'
pisztacia te egy az egybe egy kamu szar vagy. -
#82210 tedd hozza hogy Officialos screenshot legyen a hero torperol mert kulonben lehet, hogy vmi free-s hero screent berak es a megfogalmazasod alapjan arra is ugranod kene :) -
Kanqukac #82209 urban legend -
ciento #82208 beteszel egy screent a hero karidról, azonnal gratulálok, majd kiugrok innen a 7.-ről -
#82207 an hero. -
#82206 pisztacia owned by sg off L2 forumers
-
#82205 Szóval pisztácia is S86-ra farmol -
#82204 PPPPOOOOWWWWWWEEERRROOOWWNNEEEDD!!! :P:D:D:D -
#82203 Fail like THIS -
#82202 Neked mennyi a havi díj? Vagy azt is a nagybátyjád fizeti így nemtudod?
Azért egy névvel kitakart képet belinkelhetnél nekünk, foldi haladoknak, hogy lássunk egy Real RockNRollat:( -
#82201 na az ilyenek miatt olvasom ezt a topikot
:DD -
SajtosHurka #82200 Eriggyéé mán a kurva anyádba el innen aszt baszd szájba a nagybátyádat a hero karijával együtt!!!
Ha nem csak a pofád lenne nagy és nem arra vernéd a répád hogy emberkedsz egy forumon miután akkora faszságot kérdeztél hogy mindenki rajtad röhög aki olvassa a forumot akkor már eltakarodtál volna a #82178 számu postod után a picsába.
Ha egyáltalán van jogod szavazni, amit személyszerint kétlek, bár nem biztos hogy egyedül vagyok ezzel, akkor az egész családodat csak sajnálni tudom, hogy egy ilyen korcs is a nevüket viseli.
Na postolj egy shotot (kb 2 perc megcsinalni, neked lehet hogy 1 ora de megvárjuk) vagy GTFO
SÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜN -
NewMoon #82199 megcsináltad már a sajtos questet? ennek hiányában sajnos nem lehetsz hero
-
#82198 Pisztácia, én teljes mértékben te és a nagybátyád oldalán állok. Az accot kuld el PM-ben, és akkor már én is be tudok vele jonni! :)
Sőt, ha megkérsz csinálok játékon belül screent, és csak a kedvedért felrakom a frapsot is -
Lefthand #82197 Az apukája meg GM? -
Sorbon #82196 Hagyjátok békén, muterja a clan leader....%