Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?
te kértél egy elven oracle quest scriptet l2walkerhez
ez egy 5 perces quest és annyiból áll, hogy az egyik dombról átfutsz egy másikra megölsz egy mobot és visszafutsz, vagy valami ilyesmi, tök mind1 könnyû
de ha nem is errõl van szó, akkor is nem értem, hogy minek 1. kasztváltóhoz script? amikor mindegyik fél órán belül csinálható szentem
na de ebbõl számomra az következett, hogy te nf bartzon játszol, hogy miért? mert nf-en az elsõ kasztváltóért 800k xp-t és 200k adenát kapsz.. és mivel bugos ezért újra felvehetõ és most mindenki ezt csinálja...
ebbõl számomra az következett, hogy te egy 5 perces dologhoz akarsz scriptet, ami hülyeség, de akkor viszont jó, hogyha nfen játszol vagyis gondoltam, hogy nfen játszol és most akarsz egy elven oracle kasztváltó scriptet amivel hipphopp felhúzhatod magad
és úgy nagyjából ennyi
nem érzem, hogy igazamnak kéne lennie vagy nem... de mostmár talán értheted, hogy mit akartam írni
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?
de nem tom, hogy az egyik gm olvassa e sg-t vagy valami, de miután elmondtam ezt a "bugot" az oldalon ki is lett hírezve ez a dolog és volt egy banhullám az ilyen 60as elven miysticekre 😄 hát sryka 😄<#email>#email><#banplz>#banplz>
Vannak olyan questek amellyek alapból sok adenat adnak attól még hogy nem ismered õket
Majd két hét múlva visszatérni szép csendben, mert mégis milyen jó az az NF. <#vigyor>#vigyor>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Most biztos jobb😊
juuuuj bocsi, most akkor lehult a lepel, hogy törtös vagy és nem fog senki linket adni? hát sry 😛
ui.: nfen van egy olyan bug, hogy az elsõ kasztváltó ad 800k xp-t... meg 200k adenát... és mivel bugos és kilehet törölni a quest itemet és így ismételhetõ, ezért valaki megcsinálja 200or és akkor van egy 75ös karija 1 nap alatt
ui2.: nem, én nem ott játszom!
de azért engem is érdekelne ilyen script
Valaki tudna mondani pár questet amiért jó sok adena jár?
13:28:02 :[Devianne: 1202/6000
13:28:02 :[teon (EURO): 2853/6000
13:28:02 :[franz (EURO): 2481/6000
13:28:02 :[luna (EURO): 1811/6000
13:28:02 :[Sayha: 1228/6000
13:28:02 :[Aria: 1351/6000
13:28:02 :[Phoenix: 1798/6000
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Nah mi lesz azzal az 1 lvl-lel? <#nevetes1>#nevetes1>
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Melyik szerveren vagy mert nekem is új karim van és egyedül kicsit unalmas? <#smile>#smile>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Remélem szép dolog kérdésre kérdéssel válaszolni 😉
Tudja valaki hogy lehet a paganban lévõ Andreas Van Halterhez bejutni? Legfelsõ szinten vannak az altar entrace nevezezû ajtók,de sehogy sem sikerült kinyitni õket.
Gondolom valami quest kell hozzá(mivel kulcs nem esik az ajtóhoz ellentétben a chapel,anteroom,darkness kulcsokkal) de nem találtam semmi leírást róla a neten.Tehát aki tud valamit eme remek bossról ne tartsa magában. ty
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
They have perfected methodology for screwing up player controlled raid groups, and without a complete player-killing spree, we stand little chance of outperforming multiple bishops and elven elders.
2 find out which raids are the most important to Ondbey, and kill them before they can get there
This will require an organised strike and scout force to be able to move in, toast a raid boss, and leave. This will be difficult.
és ez mit jelent? nem értem :-/
más mi kell ahhoz hogy egy human tanknak nagyobb arányban jöjjön be az agrója? van hogy csak 10 próbálkozásra veszi fel a raidbosst.
és megint más Destroyernek milyen dye-ok kellenének pve és raid céljából? +str +dex -con? akkor már elég kevés lenne a hp-ja. választ elõre is köszi.
Epszilon: LVL 82+mobok lvl61töl hordható fegyok dropja(mellé a nyilvesszõ...)? Szánalom😞 A-s nyilveszõ drop olyan helyen ahova a beugro 78? És tudod ezek az emberek regélnek arról , hogy TÖRÖDNEK a játékosokkal azért a bann... A JO édes Anyád az törödik mással mint a pénz....de ti kedves SPAM ti egy percig sem... egy idióta gyerek vagy aki hatalmat kapot egy haldokló világban és úgy érzi megmutatja mekkora legény 5 év tetves bujkálás és mellébeszélés után...
Tudjátok ez az amiért az L2 hanyatlik😞 valakas low A shieldeket dobál egyszerûen szánalmas....
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Ha csak játaszani szeretnél, mobokat ölni - grindelni -, néha partyzni esetleg raidbossokat is leölni akkor szerintem kb teljesen mindegy melyik szervert választod mert mindenhol fogsz találni valószínüleg pár magyart, franzon teonon és sayhán magyar klánokkal is fogsz találkozni.
Ha inkább a pvp rész érdekel és minél gyorsabban egy magas szintü karaktert szeretnél irányítgatni akkor nélkülözhetetlen a botozás - ami tilos elvileg, és bannal büntetik, botozni pedig azt jelenti, hogy egy program irányítja helyeted a karaktered, amikor te éppen alszol bulizol vagy egyéb szabadidõs tevékenységeknek hodolsz -, és a megfelelõ cuccok érdekében pedig szükséges a donate - ami adena vásárlást jelent, amit megtehetsz különféle weblapokról, vagy szervertõl függõen itt is akadnak páran akik olcsobban biztosítják az anyagi javakat a játékban😊 -.
Én régi vagyok, par eve vettem meg a Lineage2-t. Lenne pár válaszom: En Franzra regeltem ez a szerver jó. Vannak rajta magyarok es van 2-3 magyar klán. Karakter fejlesztesehez grindelni kell. valami hülye nevü questek talan 61 es 73 kornyeken vannak amik ertekelhetõ expet biztositanak...
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Én új vagyok, pár napja vettem meg a Lineage 2-t. Lenne pár kérdésem: Teonra regeltem, jó ez a szerver? vannak rajta magyarok, esetleg magyar klán? Karakter fejlesztéshez mi tanácsos inkább questezni vagy ölni simán?
Pedig Ironman White party lesz 😊