Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SweetLou
Mostmár értem, de: Nem akarok 3 millat kidobni(gondolom az az 5 perces quest), gondoltam megcsinalja majd magától azt a 3 küldit scriptben.

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

na szóval vázolom a helyzetet:
te kértél egy elven oracle quest scriptet l2walkerhez
ez egy 5 perces quest és annyiból áll, hogy az egyik dombról átfutsz egy másikra megölsz egy mobot és visszafutsz, vagy valami ilyesmi, tök mind1 könnyû
de ha nem is errõl van szó, akkor is nem értem, hogy minek 1. kasztváltóhoz script? amikor mindegyik fél órán belül csinálható szentem

na de ebbõl számomra az következett, hogy te nf bartzon játszol, hogy miért? mert nf-en az elsõ kasztváltóért 800k xp-t és 200k adenát kapsz.. és mivel bugos ezért újra felvehetõ és most mindenki ezt csinálja...

ebbõl számomra az következett, hogy te egy 5 perces dologhoz akarsz scriptet, ami hülyeség, de akkor viszont jó, hogyha nfen játszol vagyis gondoltam, hogy nfen játszol és most akarsz egy elven oracle kasztváltó scriptet amivel hipphopp felhúzhatod magad

és úgy nagyjából ennyi

nem érzem, hogy igazamnak kéne lennie vagy nem... de mostmár talán értheted, hogy mit akartam írni

SweetLou
Nem igazán értem, mirõl beszélsz, de biztos igazad van 😊

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

fuzesi12 nem neked válaszoltam sry:/
de nem tom, hogy az egyik gm olvassa e sg-t vagy valami, de miután elmondtam ezt a "bugot" az oldalon ki is lett hírezve ez a dolog és volt egy banhullám az ilyen 60as elven miysticekre 😄 hát sryka 😄<#email><#banplz>

Volume nem bugokra gondoltam...
Vannak olyan questek amellyek alapból sok adenat adnak attól még hogy nem ismered õket
Voyager5
Este 7 után indul az Event ha ügyes vagy ezzel rakás pénzt tudsz keresni, felesleges questelned.
BaLeeX
És ugyanezek eljátsszák a nagy halált amikor kiderül, hogy wipe lesz amit elõre lehet tudni, mivel sosem tagadták a gm-ek, hogy csak egy tesztszerver. Mégis képesek telesírni a fórumot és könnyes búcsút venni a többiektõl 3 oldalas postban.

Majd két hét múlva visszatérni szép csendben, mert mégis milyen jó az az NF. <#vigyor>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Epszilon
Sokan azért nem jöttek anno off-ra mert nem akarták elölrõl kezdeni most itt volt a lehetõség, de inkább kezdtek egy új karit NF-en ;> ennél már csak az a jobb aki visszamegy NF-re botozni( szegények nem számolnak Sirch-el <#nyes> ).

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Szépen lefelezték a játékosszámot.
Most biztos jobb😊

azse nf bartzon jatszik 😄:😄😄😄😄:

juuuuj bocsi, most akkor lehult a lepel, hogy törtös vagy és nem fog senki linket adni? hát sry 😛

ui.: nfen van egy olyan bug, hogy az elsõ kasztváltó ad 800k xp-t... meg 200k adenát... és mivel bugos és kilehet törölni a quest itemet és így ismételhetõ, ezért valaki megcsinálja 200or és akkor van egy 75ös karija 1 nap alatt

ui2.: nem, én nem ott játszom!
de azért engem is érdekelne ilyen script

Hi all
Valaki tudna mondani pár questet amiért jó sok adena jár?
Epszilon
13:28:02 :[Bartz: 1754/6000
13:28:02 :[Devianne: 1202/6000
13:28:02 :[teon (EURO): 2853/6000
13:28:02 :[franz (EURO): 2481/6000
13:28:02 :[luna (EURO): 1811/6000
13:28:02 :[Sayha: 1228/6000
13:28:02 :[Aria: 1351/6000
13:28:02 :[Phoenix: 1798/6000

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Chryst64
ha a masodik classchange-re gondolsz esetleg, akkor sztem mar igazan ki lehet birni azt a 10 percet, ha nem kamaelrol van szo...

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Chryst64
<#gun>PauKaka valahogy nem lopta be magat a szivemben. nagy csalodas, hogy nem voltam ott mikor lelep... <#vigyor2><#banplz>

Nah mi lesz azzal az 1 lvl-lel? <#nevetes1>

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

nasmyel
Hello Suoske Sagara!

Melyik szerveren vagy mert nekem is új karim van és egyedül kicsit unalmas? <#smile>

SweetLou
de legjobb lenne mind igazából😊

SweetLou
Sziasztok, valaki tudna mutatni olyan oldalt, ahol fenn vannak a class change quest scriptek l2walkerhez? (fõleg az elven oracle érdekelne)

Gordis2k
Vicces, hogy valóban várták😛 Sõt még én is ujra játszom!! Hisz elment a nova!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

RUN OUT FROM YOUR CAVES, FIRST, WE ARE IN SAFE NOW!!!

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Gordis2k
Most irta diego, hogy a Nova távozott. Az utolso csapat holnap megy át phoenixre. Mi a helyzet Sayhan?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hehe mindenki l2zni akar

Voyager5
Úgytudom random nyílnak az ajtók.
Cece meg szerintem Benomra gondol.
Sziasztok!Tudna valaki tanácsot adni,én most vettem meg a játékot, mert most tett netem és at a kérdésem hogy ti hogan kezdtetek neki a játéknak. Olvastam forumokat pár dolgot tudok de ez asszem kevés.
cece
Csak valami régi töredék infó, de nem õ az akit siege alatt lehet elvileg ölni?

Remélem szép dolog kérdésre kérdéssel válaszolni 😉

MadnessX
y0!

Tudja valaki hogy lehet a paganban lévõ Andreas Van Halterhez bejutni? Legfelsõ szinten vannak az altar entrace nevezezû ajtók,de sehogy sem sikerült kinyitni õket.

Gondolom valami quest kell hozzá(mivel kulcs nem esik az ajtóhoz ellentétben a chapel,anteroom,darkness kulcsokkal) de nem találtam semmi leírást róla a neten.Tehát aki tud valamit eme remek bossról ne tartsa magában. ty

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

siege után elszivárogtak az emberek, de végül hajnal 1 re sikerült összekovácsolni a csapatot, spawn után 5 percel elvesztettünk két bishopot de végül legyürtük hajnal 5re! A sublime self sacrifice és a nyakas ér valamit meg pár s-s fegyver ruha a több nagyrész szemét elemental sword + 5 db fönix nyaki ftw 😄

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

Gordis2k
Igyazi kincs.... alig kell érte megdolgozni...kb simán dobhatna s-es keymatit...

Voyager5
Vagy akár idesorolható wild beasten a lvl69es 4x hps Cougar ami spoilra BO keymatikat dobál <#idiota><#idiota><#idiota>
Miért be tudják cserélni annyi S-es fegyóra hogy egy fél klánnak elég 😊

1 kill raids before Ondbey shows up

They have perfected methodology for screwing up player controlled raid groups, and without a complete player-killing spree, we stand little chance of outperforming multiple bishops and elven elders.

2 find out which raids are the most important to Ondbey, and kill them before they can get there

This will require an organised strike and scout force to be able to move in, toast a raid boss, and leave. This will be difficult.

és ez mit jelent? nem értem :-/
más mi kell ahhoz hogy egy human tanknak nagyobb arányban jöjjön be az agrója? van hogy csak 10 próbálkozásra veszi fel a raidbosst.
és megint más Destroyernek milyen dye-ok kellenének pve és raid céljából? +str +dex -con? akkor már elég kevés lenne a hp-ja. választ elõre is köszi.

Gordis2k
100embert egy nyaklánc? NAGYON NAGYON NAGYON kétlem...

Epszilon: LVL 82+mobok lvl61töl hordható fegyok dropja(mellé a nyilvesszõ...)? Szánalom😞 A-s nyilveszõ drop olyan helyen ahova a beugro 78? És tudod ezek az emberek regélnek arról , hogy TÖRÖDNEK a játékosokkal azért a bann... A JO édes Anyád az törödik mással mint a pénz....de ti kedves SPAM ti egy percig sem... egy idióta gyerek vagy aki hatalmat kapot egy haldokló világban és úgy érzi megmutatja mekkora legény 5 év tetves bujkálás és mellébeszélés után...

Epszilon
Jah ez hasonló ahoz hogy a mobok A-s nyílveszõket dobálnak... de minek???

Sztem a nyaklánc azért kárpótolta õket 😊

Gordis2k
Grat😊 BTW tényleg a semmibõl?😊

Tudjátok ez az amiért az L2 hanyatlik😞 valakas low A shieldeket dobál egyszerûen szánalmas....

TruBy
sztem az a Real-al kezdodo torpe lehet 😊

nlaci86
Nem látod hogy Adris??

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

TruBy
és te ki vagy, ha szabad kérdeznem?

4óra küzdés, de csak meglett! start 99ppl end 75ppl wtb moar crit error<#mf1>

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

solyomb
Kérdés elöször is mi a célod?
Ha csak játaszani szeretnél, mobokat ölni - grindelni -, néha partyzni esetleg raidbossokat is leölni akkor szerintem kb teljesen mindegy melyik szervert választod mert mindenhol fogsz találni valószínüleg pár magyart, franzon teonon és sayhán magyar klánokkal is fogsz találkozni.

Ha inkább a pvp rész érdekel és minél gyorsabban egy magas szintü karaktert szeretnél irányítgatni akkor nélkülözhetetlen a botozás - ami tilos elvileg, és bannal büntetik, botozni pedig azt jelenti, hogy egy program irányítja helyeted a karaktered, amikor te éppen alszol bulizol vagy egyéb szabadidõs tevékenységeknek hodolsz -, és a megfelelõ cuccok érdekében pedig szükséges a donate - ami adena vásárlást jelent, amit megtehetsz különféle weblapokról, vagy szervertõl függõen itt is akadnak páran akik olcsobban biztosítják az anyagi javakat a játékban😊 -.
VipJoco
Miért kell minden új embernek balfasz modon válaszolni?

nasmyel
Köszi a választ. A botozni és donatelni kell részt kicsit bõvebben kifejtenéd mert nem nagyon értem😊 Mondjuk a grindelnit se😊 Nem tudod véletlen a magyar klán nevét? Elõre is köszi

Helló Te!
Én régi vagyok, par eve vettem meg a Lineage2-t. Lenne pár válaszom: En Franzra regeltem ez a szerver jó. Vannak rajta magyarok es van 2-3 magyar klán. Karakter fejlesztesehez grindelni kell. valami hülye nevü questek talan 61 es 73 kornyeken vannak amik ertekelhetõ expet biztositanak...

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

FragStaR
Hello én nem vagyok új. Igen jó szerver vannak rajta magyarok magyar clán is karakter fejlesztéshez pedig botozni és donatelni kell.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

nasmyel
Hello Mindenki!

Én új vagyok, pár napja vettem meg a Lineage 2-t. Lenne pár kérdésem: Teonra regeltem, jó ez a szerver? vannak rajta magyarok, esetleg magyar klán? Karakter fejlesztéshez mi tanácsos inkább questezni vagy ölni simán?

hávaze ha este 8kor fent leszek akkor már boldog leszek...

daemonervosa
éjjenek a szulinapsok, a névnaposok meg a másnaposok!!!

Trolling is a art.

Gordis2k
Sorbi Baal😊 megunnepeltelek titeket is😊 És kivállóan sikerült😛

Skynet85
Az baj az érveléssel, hogy akik offon boss ékszert vesznek keshért eddig se nagyon törõdtek a válsággal meg eztán sem fognak, ez olyan mit amikor a ferraris pacáknak modják, hogy válság van megy fel a benya ára hát szarik rá... nem magyar árakhoz van árazva ez tény, de jobbat mondok nem is common emberekhez...

Köszi szépen)

Csak vasárnap szóval õk kimaradnak :S
Pedig Ironman White party lesz 😊