Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom mind a három helyesírási hibámat, mielõtt még erre flémelne rá valaki. (volt már rá példa itt:))

Pedig ez sosem fog változni. Akinek több pénze van, annak mindig is jobb cucca lesz L2-ben, jobb lesz Aionban is, wowban is, minden játékban. Több mindent szerez meg az interneten, többet az életben, jobb kurvája lesz, nagyobb háza, jobb kocsija, és soha a büdés életbe nem fogja úgy élvezni a csúcsot, mint egy csóró azt a keveset, amit nagy nehezen elért. Úgyhogy ezen kár bánkódni. :) Csak mint mondtam, engem az borít ki, amikor az ilyen még leáll szájalni is. Az ilyen nyugodtan lepk-zós majd csendben továbbállós kategória akár szét van donételve, akár nem, sokkal többre becsülhetõ, mint bármelyik nagyarcú, ez is donate-tõl független.

teljesen igazad van. Akinek nem tetszik v nem tud ne játszon vele. Nyilván azért is legális l2j mert tudta az NCSoft, hogy úgy is lesz olyan akinek nem lesz arra ideje és(vagy) türelme, hogy napi több órába a hét szinte minden napján Lineage 2-t játszon. Én nem szeretem az olyan játékokat ahol pár hónap v hét múlva top lvl vagy mint mondjuk a wow vagy az aion (ahogy hallom az aion meg már túlságosan is le lett butítva még a wownál is könnyebb). NCSoft politikán nem lehet elmenni zavaros marketing egyszer nem foglalkoznak a botokkal máskor kiírtják õket nem teljesen érthetõ. De nem felejdük azért el, hogy több ncsoft alkalmazottat is elküldtek az EU/NA-s irodákból mert nem végezték rendesen a munkájukat szóval lehet, hogy ebbõl lettek részbe a gondok, mert mivel ázsiai szerókra nem tudunk menni, hogy ott is alaposan szétnézzünk ezért nem hiszem, hogy az NCSoft-ot globálisan meg kellene vádolni. Nekem is van/volt több ismerõsöm akik sajnos csal amikor közülük kap vki bann-t sajnálom, hogy egy baráttal kevesebb, de örülök, hogy egy bot-al kevesebb. Ebayer-ek se sokkal jobbak azért azt is tegyük hozzá, hogy nem csak a botokat kell bántani. Közülük van ilyen is meg olyan is az még sokkal utálatosabb szerintem akik össze ebay-zi magát 100 ezrekért és utána a legit játékosokkal szembe feszül, elsõsorba én ezeket vágnám ki.

TruBy
O.o'
Not bad! De te meg sosem mondtad, hogy ilyenben utazol csicsi <#banplz>
Nyuszitanc FTW!

darkmenx
http://www.youtube.com/v/5IzRz4F10gw

Csak tudnám mi a görcs hajt benneteket L2-re. Csak azért játszani, hogy utána lehessen sírni egy fórumon több mint röhej. Ha valakinek tetszik a játék, játszon. Ha valaki kipróbálta és szarnak találta, az szidja, és ne fizessen elõ. De hogy többtízezer kimenjen egy rakás accra, és közbe az ócsárolás folyamatosan... Szánalmas. :)

Skynet85
Hehe, tudod anno amikor még hittem az offban megprobáltam(legit), kb 20 perc volt mire rájöttem max golyó fogó leszek és nem vagyok megalomán, de azt se szeretem, ha vmi amibe idõt teszek csak kel fekszik, és elmodhatom mien qrva jól ölöm a x+y. mobot mert ennyire való a kari, aki ezt szereti hajrá igazi kikapcsolódás amikor 40.re pknak le( aki pedig ezt a játék ,,kihívásnak" ,,szépségének" tartja leleke rajta.

Azért játék, hogy szorakozzak, eleget szivat az élet nap mint nap, nem azért ülök le, hogy még gamban is rajtam röhögjön a fél világ, illetve azért sem, hogy munka után még vagy 4 órában ,,melozzak"---> hent.

NCSOFT politikája ugy szar ahogy van, és ehhez még csak gazdasági elemzõnek se kell lenni, Spam barátunk más mmo szerokon max crybaby lehetne nem GM tudod még kutya se harpa annak a kezébe akitõl kaját kap.

Értem én hogy csúnya botok írtsuk õket igen ám, csak aki a spam éra elõtt felbotozta a 80+-os x subos kariját és most estleg legitkedik, pofán röhögi a newbekat, hogy talán majd 5 év mulva olyan szinten lesznek mint õ, vagy tényleg jön az üvegbe hugyozás ahogy mondod.

Továbbá amikor a qrvára legit eléri az 52-t és lesz kemény 5 millája a b-s nem common set meg lesz 100 milla, akkor lehet többet elfelejt elõ fizetni a gamra, mivel nem lesz köcsög botter aki esteleg felruházza ill amit tapsztalatam a legit klának se lesz bot supportja akik segítnek neki ingyért csak mert klán tag, van ilyen is...

Szal a következetsség egy fikarcnyi megnyilvánulása sincs abban amint a látottak alapján NC mûvel mert akkor avgy az elejétõl haláal botokra vagy akkor maradjon a havi 10-20 acc ban ahogy eddig is, és nem percenként a 10-20. Az pedig, hogy egy Spam szintû figura kommunikál a ppl-ek felé NC részérõl hát az meg NC!!! Tisztára úgy jön le mitha azért fizetnél, hogy ez a köcsög megalázzon és kiröhögjön, uj slogen: NCSOF: WE WILL FUCK YOUR BRAINS OUT, PAY FOR IT!!!

solyomb
Jelen esetben azért vagy hülye mert el nem tudod képzelni, hogy mióta engedi az ncsoft a botozást, függetlenül a szabályrendszerüktõl, és kicsit késõ már ilyenkor megprobálni rendet tenni, azaz inkább erõt demonstrálni, és ujabb szerver mergeeket elérni.
Kelempac! Nem fogok sokat flame-elni csak egy kicsit.;-)

Neked is csak azért van egy agytekervénnyel több mint egy tyúknak, hogy ne szarj az udvar közepére.

Elolvasva a post-odat te nem nímand vagy hanem looser.

És több idõt nem is fecsérelnék rád, gondolom neked is inkább a gép elõtt kellen ülnöd és nyomkodni 7/24-ben a gombokat hogy 4-5 hónapon belül használható és élvezhetõ karaktered legyen, akivel esetleg a moboláson kívül a játék lényegi részét is ki tudd próbálni!

Tetszik vagy nem ezt igenis az ncsoft alakította így és amíg így viselkednek nem is lesz ez másképp.

Lufee - lvl 7x Spellhowler/lvl 5x Necro (Franz)

Üdv,

Az új postod részben kellemes csalódás:)

Üdv,

miért szidod az ncsoftot? Hülye voltál beszívtad:) Magadat szidd, vagy ha nem teszed majd megteszem én:

"Elmennek a kurva anyjukba.
Innentõl még azért is keményebb botolásba kezdek.
Szopjanak le."

"Kurva NCSoft most már akkora rendszert csinál a bannból, hogy nem marad player. Mi a faszom felsõbb utasításra felszámoljuk L2-t, hogy aion-ra tereljük a népet? Nyomorékok."

A nyomorék te vagy, kezdjük azon, hogy az a cég(pénzért ofc) csinált egy csodás játékot, amivel nap mint nap szorakoztatod magad. Ehhez csináltak egy szabályrendszert, hogy lehet használni. Te csalsz,mert mások iiiis és különben lemaradoook, mert ideig óráig megúszhatod, nem buksz le, és így könnyebb.

Be vagy sértõdve, hogy idõnként lecsap a kaszás?

Sõt, keményebb botolásba kezdessz. Gondolom azért, hogy újra letehess valamit az asztalra, valami nagyot, valami tiszteletre méltót(amirõl itt megy az észosztás állandóan). Elárulom nem fog menni. Egyik 85/80/80/80 ra botolt karinak se fog menni. Ez nem teljesítmény.

Egy nímand vagy, egy infantilis, nullagyú ösztönlény.

Lehet jönni az üvegbehugyozással, meg, hogy itt nem menõ legitnek lenni, kommonban járni.

Nem lenne különösebb gondom a botozással(spotok leélése ellenére), mert nincsenek önértékelési gondjaim(ellentétben egyesekkel el tudom viselni ha valaki valamiben jobb nálam)- csak ne lenne akkora arcszerkezet hozzá.

Lehet szidni az ncsoftot és hülyeségekkel indokolni, hogy miért van szükség botokra, lehet utálni spamet, de mocskos kis csaló vagy, és bekasztliztak.

Kezd el újra húzni a maineket, röhögni fogok mikor azokat is bannolják.

A postom flamindító terápiás jellegû akció, elég sok botterre vonatkozik de nem mindre!

molnarpe80
Normálisabbnak ismertelek meg :( My mistake sry :(

Amúgy meg nehogy azt gondold megadom ezt az örömet.
Te tényleg úgy gondolod, hogy ez nekem álmatlan éjszakákat fog okozni? :)

Hahahaha

Amint megtudtam egybõl postoltam és kb ezzel ki is adtam a mérgem.
Nekem ez nem oszt nem szoroz. Sry ha ez fájna neked.

Meoh tiszta sor kurvának álltam megbasztak. Nem is sírtam ez miatt, egyszerûen dühös voltam kb 1 teljes órán át.
Ennyi, innentõl nem is akarok rá több szót vesztegetni.
Nem azt mondtam veszek új accot :)
A maradékkal (mert még maradt rendesen) fogom ezek után már pofátlanba tolni amíg el nem fogynak.
Aztán ha igen, akkor játszok mással.
Na bummmm. Ki nem szarja le? Ez csak egy szabadidõ eltöltési forma.
Nem múlik rajta semmi.

Cry more pls.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

köszi Baszku :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

" Mi a faszom felsõbb utasításra felszámoljuk L2-t, hogy aion-ra tereljük a népet? Nyomorékok."

na ebbe nincs igazad aion-t is naon elkezdték takarítani a kb 500k-550k aktív account-ból már majdnem 100k-t ki bann-oltak 2 hónap alatt.
Egyébként sem megy azzal több játékos az aion-ra, hogy l2-be tisztogatások mennek az EU/NA szervereken.

MeoH
Ciki :( De aki kurvanak all, ne lepodjon meg, ha megbasszak... Es a leirasod szerint, NcS nem veszit semmit ("Innentõl még azért is keményebb botolásba kezdek.") Gondolom veszel uj accot es fizeted tovabb. Gl

fuck mmo's..i.,

molnarpe80
Tis ezúton szeretném bocsánatodat kérni, hogy rádtámadtam varkában.
Becsszó fogalmam nem volt hogy te vagy az. Nem szándékos volt brother hidd el. Mentünk volna xpzni és ott nyomta a kari és agroval támadt minden mobot. Azt hittem megint valami nyomorék ruszki paraszt, ezért begõzöltem és elkezdtem szúrni.

Hát uraim a bann hullám lecsapott ismét tegnap este.
Velünk kezdték :( Pech :(
Aztán végigment gm pommo egész varkán.
Buktunk egy 78sts/xynecro main karit teljes cuccal am+150 dark stb...
79,6evas saint/76 titan/75 th supportot
77 shillien saint supportot
77 evas templar/77 sword muse/76 hierophant supportot
illetve mindegyik accon további hasznos 6x-7x supportokat
mindegyiken 7 kari volt :(
de legalább az sts kivételével mindenkit le tudtunk cuccolni

legalább a main karik megmaradtak
miután tis visszatrénelt minket és beborultunk kb 1 órát ki voltak logolva a mainek
ez alatt vágták haza a teljes groupot
igy utólag köszönet érte tisnek

nem tudom ki hogy járt
ha jól tudom tis-nek és epszilonnak is támadtak veszteségei cimborám elmondása alapján

BaalKain veled mi a helyzet? Megúsztad?
Teljes Varkat lezuztak bazze.

Elmennek a kurva anyjukba.
Innentõl még azért is keményebb botolásba kezdek.
Szopjanak le.

Asszem eladó egy zaken + aq franzon. :(

Kurva NCSoft most már akkora rendszert csinál a bannból, hogy nem marad player. Mi a faszom felsõbb utasításra felszámoljuk L2-t, hogy aion-ra tereljük a népet? Nyomorékok.

darkmenx
minden bizonnyal.

Chryst64
e nazert linkeltem ide mert tenyleg erdekes infonak talaltam, de ha te igy fogod fel a forumeletet akkor csak sajnalni tudlak.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Chryst64
valami baj van a hormonjaiddal? 2 hozzaszolas volt egyiket sem alltad meg flame nelkul :DD
nezesd meg magad baratocskam...

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

GAthersw
maphack :)

01110000 01110010 00110000

darkmenx
gondolom nem sikerult ertelmezni amit elobb irtam de valahogy nem lep meg a "gamma" -s okoskodasod utan.

Chryst64
March 11, 2009
Lineage II Named FilePlanet Patch/Expansion of the Year 2008!

"This just in: Lineage II Gracia Update wins Patch/Expansion of the Year award on FilePlanet!

The Lineage II: Gracia Update has just been voted Patch/Expansion of the Year on FilePlanet, beating out an impressive array of product updates. For more information on who won, check out the article here.

darkmenx
LA2 nem lehetett az elso mivel a Lineage2-nek ilyen roviditese nem letezhet.

Lineage2 nem Line Age2 es L2 nem LA2

tl;dr EFG

A Lineage 2 Gracia Update lett a FilePlanet 2008-as év gyõztese az Expansion/Patch kategóriába. Természetesen magyar szaklapok errõl elfelejtettek beszámolni talán azért mert a LA2 lett az elsõ és a wow-juk csak a negyedik.

Chryst64
GZ mákos

csak úgy mert poén, remélem még nem volt

WTS adena Teonon pm itt
mostanába nagyok sok az új játékos, szóval lehet kéne csinálni valami faq-t?!

Epszilon
Csak akkor ha te is rendelkezel külön önálló személyiséggel, vagy akár többel is! <#vigyor5>

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Szia éni hot kezdö vagok most.de kössz hogy segítesz.valahogy tudnánk beszélni Pl:chat,msn?

Freemail-es vagyok.
Helló!Az a helyzet hogy még nem regeltem sehova,így nincs karim.most kezdenék el vele játszani.valahol kéne találkoznunk pl:chat, msn

kössz hog segítesz.
L2Goku
This is Gay Pimps :P Egy Dotához Custom Key.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

gondoltam és nem estem hanyatt :P csak pont így jött ki...

azért én nem vagyok ekkora SZTÁR

Endaer
Mielõtt hanyattesnél önnön kurvanagyságodtól, elárulom, TB elmondása alapján több emailt is kapott errõl a bugról, így hát fájdalom, NEM te buktattad le NFen azt a 200+ debilt.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

MadnessX
Nice taskbar skills! WTF is GayPimp's?

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Voyager5
Szerintem nem lesz semmi paid content. Finalban majd benyomják acc services közé a sub-main cserét aztán zsüszlát, elötte még majd elmondják hogy "rohadtul törödünk a playerekkel, ezért csináltuk meg".
Kb ennyit nézek ki belõlük.
A mostani event is copyja a tavalyinak.
Krónikák meg általában 6 hónappal a koreai updatek után jönnek ki. Legkorabbán talán április elejével indulhat a PTS. Persze ez csak az én találgatásom.
L2Goku
Elsõ Váltás Széria.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Tényleg jön ez a paid content dolog most final-ben? Eddig el akarták kerülni papíron, hogy valódi pénzért elõnye legyen valakinek a játékban, most meg hozzák ezeket a marhaságokat?
Valaki tud idõpontot, hogy mikor jön kb a Gracia Final update?

Aylana
Szia :) Jó régen volt, de anno átolvastam a forumokat, hogy melyik karakter nagyjából mit tud, beszélgettem olyan ismerõsökkel, akik már játszottak és ez alapján kitaláltam, hogy nekem melyik karakter lenne a legszimpatikusabb. Anno a bladedancerre esett a választásom, fogalmam nem volt, mit tudnak a táncai, de úgy szimpatikusnak tûntek leírás alapján :P Aztán végül lvl 28 körül meggondoltam magam és elven eldert kezdtem, mert jobban bejött a healer-buffer típusú játékálmény. Sokakhoz hasonlóan NFen kezdtem, majd ~2 év játék után ugyanezt eljátszottam offon is, amit private szerveren, 65os shilien knightrol valtottam a mostani karimra :) Szerintem elsõre kb. lehetetlen eltalálni, hogy melyik karakter lesz a kedvenced és offon garantáltan csak 1 karira tudsz majd energiát fordítani, úgyhogy érdemes próbálkozni :)

A közösség, az állandó party nagyon fontos ahhoz, hogy az elején megszeresd a játékot, úyhogy javaslom tájékozódj, hogy melyik szerveren van jó csapat, .. nem feltétlenül (=feltététlenül nem) magyar közösségre gondolok :P Ha tudsz angolul/oroszul/görögül, én nemzetközi klánba mennék, olyan cerebeareresbe és bátran faggatnám õket, h segítsenek. Amúgy a Franzos magyar srácok is rendesek :) Már akiket nem bannoltak közülük <#rolleyes>

lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szõlõlé, annak a szex is csak anatómia.. ~

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

SweetLou
Már kész, csak gondoltam meguszhatom a 3 millát:)

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

SweetLou
Miért lenne compositeban? Tallum heavy set van rajta és egy tallum*dle a kezében o.O
Komolyan mondom, nézzetek utána az informátoraitoknak:)

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

darkmenx
btw. 40-es kasztvalto mennyi is? ~3millio? ha mar annyira nincs kedved questelni.

rjacko
hmm biztos sokat er mostansag egy 78as bd composite cuccba ;/

SweetLou
Bocs a dupla posztért, de szerintem válogasd meg az "informátoraidat", mert szerinted én a karakteremet is eladtam pár hónapja, nem? :D

SweetLou
ebben mi volt radikális?

MadnessX
Hogy te milyen Radical-is vagy! :o

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Lullaby
Questelni jó!

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

ja értem, akkor te biztos nem az elven oracle questrõl beszélsz.. az elven oracle az elven elder 1. kasztja.. itt volt a bibi