Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Not bad! De te meg sosem mondtad, hogy ilyenben utazol csicsi <#banplz>#banplz>
Nyuszitanc FTW!
Azért játék, hogy szorakozzak, eleget szivat az élet nap mint nap, nem azért ülök le, hogy még gamban is rajtam röhögjön a fél világ, illetve azért sem, hogy munka után még vagy 4 órában ,,melozzak"---> hent.
NCSOFT politikája ugy szar ahogy van, és ehhez még csak gazdasági elemzõnek se kell lenni, Spam barátunk más mmo szerokon max crybaby lehetne nem GM tudod még kutya se harpa annak a kezébe akitõl kaját kap.
Értem én hogy csúnya botok írtsuk õket igen ám, csak aki a spam éra elõtt felbotozta a 80+-os x subos kariját és most estleg legitkedik, pofán röhögi a newbekat, hogy talán majd 5 év mulva olyan szinten lesznek mint õ, vagy tényleg jön az üvegbe hugyozás ahogy mondod.
Továbbá amikor a qrvára legit eléri az 52-t és lesz kemény 5 millája a b-s nem common set meg lesz 100 milla, akkor lehet többet elfelejt elõ fizetni a gamra, mivel nem lesz köcsög botter aki esteleg felruházza ill amit tapsztalatam a legit klának se lesz bot supportja akik segítnek neki ingyért csak mert klán tag, van ilyen is...
Szal a következetsség egy fikarcnyi megnyilvánulása sincs abban amint a látottak alapján NC mûvel mert akkor avgy az elejétõl haláal botokra vagy akkor maradjon a havi 10-20 acc ban ahogy eddig is, és nem percenként a 10-20. Az pedig, hogy egy Spam szintû figura kommunikál a ppl-ek felé NC részérõl hát az meg NC!!! Tisztára úgy jön le mitha azért fizetnél, hogy ez a köcsög megalázzon és kiröhögjön, uj slogen: NCSOF: WE WILL FUCK YOUR BRAINS OUT, PAY FOR IT!!!
Neked is csak azért van egy agytekervénnyel több mint egy tyúknak, hogy ne szarj az udvar közepére.
Elolvasva a post-odat te nem nímand vagy hanem looser.
És több idõt nem is fecsérelnék rád, gondolom neked is inkább a gép elõtt kellen ülnöd és nyomkodni 7/24-ben a gombokat hogy 4-5 hónapon belül használható és élvezhetõ karaktered legyen, akivel esetleg a moboláson kívül a játék lényegi részét is ki tudd próbálni!
Tetszik vagy nem ezt igenis az ncsoft alakította így és amíg így viselkednek nem is lesz ez másképp.
Lufee - lvl 7x Spellhowler/lvl 5x Necro (Franz)
Az új postod részben kellemes csalódás:)
miért szidod az ncsoftot? Hülye voltál beszívtad:) Magadat szidd, vagy ha nem teszed majd megteszem én:
"Elmennek a kurva anyjukba.
Innentõl még azért is keményebb botolásba kezdek.
Szopjanak le."
"Kurva NCSoft most már akkora rendszert csinál a bannból, hogy nem marad player. Mi a faszom felsõbb utasításra felszámoljuk L2-t, hogy aion-ra tereljük a népet? Nyomorékok."
A nyomorék te vagy, kezdjük azon, hogy az a cég(pénzért ofc) csinált egy csodás játékot, amivel nap mint nap szorakoztatod magad. Ehhez csináltak egy szabályrendszert, hogy lehet használni. Te csalsz,mert mások iiiis és különben lemaradoook, mert ideig óráig megúszhatod, nem buksz le, és így könnyebb.
Be vagy sértõdve, hogy idõnként lecsap a kaszás?
Sõt, keményebb botolásba kezdessz. Gondolom azért, hogy újra letehess valamit az asztalra, valami nagyot, valami tiszteletre méltót(amirõl itt megy az észosztás állandóan). Elárulom nem fog menni. Egyik 85/80/80/80 ra botolt karinak se fog menni. Ez nem teljesítmény.
Egy nímand vagy, egy infantilis, nullagyú ösztönlény.
Lehet jönni az üvegbehugyozással, meg, hogy itt nem menõ legitnek lenni, kommonban járni.
Nem lenne különösebb gondom a botozással(spotok leélése ellenére), mert nincsenek önértékelési gondjaim(ellentétben egyesekkel el tudom viselni ha valaki valamiben jobb nálam)- csak ne lenne akkora arcszerkezet hozzá.
Lehet szidni az ncsoftot és hülyeségekkel indokolni, hogy miért van szükség botokra, lehet utálni spamet, de mocskos kis csaló vagy, és bekasztliztak.
Kezd el újra húzni a maineket, röhögni fogok mikor azokat is bannolják.
A postom flamindító terápiás jellegû akció, elég sok botterre vonatkozik de nem mindre!
Amúgy meg nehogy azt gondold megadom ezt az örömet.
Te tényleg úgy gondolod, hogy ez nekem álmatlan éjszakákat fog okozni? :)
Hahahaha
Amint megtudtam egybõl postoltam és kb ezzel ki is adtam a mérgem.
Nekem ez nem oszt nem szoroz. Sry ha ez fájna neked.
Meoh tiszta sor kurvának álltam megbasztak. Nem is sírtam ez miatt, egyszerûen dühös voltam kb 1 teljes órán át.
Ennyi, innentõl nem is akarok rá több szót vesztegetni.
Nem azt mondtam veszek új accot :)
A maradékkal (mert még maradt rendesen) fogom ezek után már pofátlanba tolni amíg el nem fogynak.
Aztán ha igen, akkor játszok mással.
Na bummmm. Ki nem szarja le? Ez csak egy szabadidõ eltöltési forma.
Nem múlik rajta semmi.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
na ebbe nincs igazad aion-t is naon elkezdték takarítani a kb 500k-550k aktív account-ból már majdnem 100k-t ki bann-oltak 2 hónap alatt.
Egyébként sem megy azzal több játékos az aion-ra, hogy l2-be tisztogatások mennek az EU/NA szervereken.
fuck mmo's..i.,
Becsszó fogalmam nem volt hogy te vagy az. Nem szándékos volt brother hidd el. Mentünk volna xpzni és ott nyomta a kari és agroval támadt minden mobot. Azt hittem megint valami nyomorék ruszki paraszt, ezért begõzöltem és elkezdtem szúrni.
Hát uraim a bann hullám lecsapott ismét tegnap este.
Velünk kezdték :( Pech :(
Aztán végigment gm pommo egész varkán.
Buktunk egy 78sts/xynecro main karit teljes cuccal am+150 dark stb...
79,6evas saint/76 titan/75 th supportot
77 shillien saint supportot
77 evas templar/77 sword muse/76 hierophant supportot
illetve mindegyik accon további hasznos 6x-7x supportokat
mindegyiken 7 kari volt :(
de legalább az sts kivételével mindenkit le tudtunk cuccolni
legalább a main karik megmaradtak
miután tis visszatrénelt minket és beborultunk kb 1 órát ki voltak logolva a mainek
ez alatt vágták haza a teljes groupot
igy utólag köszönet érte tisnek
nem tudom ki hogy járt
ha jól tudom tis-nek és epszilonnak is támadtak veszteségei cimborám elmondása alapján
BaalKain veled mi a helyzet? Megúsztad?
Teljes Varkat lezuztak bazze.
Elmennek a kurva anyjukba.
Innentõl még azért is keményebb botolásba kezdek.
Szopjanak le.
Asszem eladó egy zaken + aq franzon. :(
Kurva NCSoft most már akkora rendszert csinál a bannból, hogy nem marad player. Mi a faszom felsõbb utasításra felszámoljuk L2-t, hogy aion-ra tereljük a népet? Nyomorékok.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
nezesd meg magad baratocskam...
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Lineage II Named FilePlanet Patch/Expansion of the Year 2008!
"This just in: Lineage II Gracia Update wins Patch/Expansion of the Year award on FilePlanet!
The Lineage II: Gracia Update has just been voted Patch/Expansion of the Year on FilePlanet, beating out an impressive array of product updates. For more information on who won, check out the article here.
Lineage2 nem Line Age2 es L2 nem LA2
tl;dr EFG
csak úgy mert poén, remélem még nem volt
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Freemail-es vagyok.
kössz hog segítesz.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
azért én nem vagyok ekkora SZTÁR
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Kb ennyit nézek ki belõlük.
A mostani event is copyja a tavalyinak.
Krónikák meg általában 6 hónappal a koreai updatek után jönnek ki. Legkorabbán talán április elejével indulhat a PTS. Persze ez csak az én találgatásom.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Valaki tud idõpontot, hogy mikor jön kb a Gracia Final update?
A közösség, az állandó party nagyon fontos ahhoz, hogy az elején megszeresd a játékot, úyhogy javaslom tájékozódj, hogy melyik szerveren van jó csapat, .. nem feltétlenül (=feltététlenül nem) magyar közösségre gondolok :P Ha tudsz angolul/oroszul/görögül, én nemzetközi klánba mennék, olyan cerebeareresbe és bátran faggatnám õket, h segítsenek. Amúgy a Franzos magyar srácok is rendesek :) Már akiket nem bannoltak közülük <#rolleyes>#rolleyes>
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szõlõlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?
Komolyan mondom, nézzetek utána az informátoraitoknak:)
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good