Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
Böff
Szárnyas biaccs szószerinti "partyba verése" =)
Kedvenc sárkányunk akit Reonel kézbõl probált etetni....
Hát megfeküdte a gyomrát a cukorka =)
Ez a "farkavan a királynönek" szituácio?
Ja nem,Õ a királynö,amint éppen szakított Lord Dagobert-el,aki ezután sértõdötten távozott a helyszínrõl =)
Chronicle 1 delay
Officials much more important that I have been stating that Chronicle 1 will be delayed.
The newsletter was suppose to go out as a reminder, but apparently it came as a shock, because we did not thoroughly communicate this information. For that I apologize.
V9ykn8_TZL0
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem kell klánba "tömörülnöd", elég, ha találsz egy vállalkozó szellemû partytagot (gondolom harcos vagy, szal egy healert keresel) és vele gyorsan meg lehet csinálni a questet. Arra kell vigyázni, hogyha kell valamit ölnöd x tárgyért, akkor az uccsó halálos döfést neked kell belenyomnod (vannak olyanok, ahol csak te érhetsz bele, hogy ledobja a kellõ tárgyat, de ilyenekkel csak kasztváltáskor találkoztam).
üzik:
narancs - amolyan ordibálás, a környéken sokan hallják: !üzenet
fehér - síma talk, a közvetlen melletted állók hallják: üzenet
kék - klán csati, a klántagok hallják: @üzenet
zöld - party csati, partytagok hallják: #üzenet
rózsaszín - tradechannel, ide ha tárgyat akarsz venni, vagy eladni írj, hatótáva asszem annyi, mint az "ordibálás"-nak: +üzenet
lila - privát üzi, annak, akinek címzed: "név üzenet
Leírásokat itt találsz:
UniversalRealms
WarCry
\"There is no respawn or load game in real life!\"
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Az egyszerûség kedvéért megismétlem: azt javasoltam, hogy ha össznépileg átvonulnánk az embereke falujába és támadást indítanánk, akkor foglaljuk el azt az épületet, ahonnan a frissen regelt emberek indulnak.
Phant erre azt válaszolta, hogy nem jó ötlet kazdõket ölni; ezzel tökéletesen egyetértek, de ha már odamegyünk, kell egy hely, amiért a harc folyik, amit védhetünk. Az embervárosban ücsörgõ ellenfeleknek is nagyobb kihívás a játék, ha van miért harcolniuk: pl. annak az épületnek a visszafoglalásáért. Ki mondta, hogy bántsuk az szerencsétlen kezdõket?
játékba?vagy amikor csináltad a tesztet és az ott megadott
neven fogsz nyomulni?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
nem onnan folytatja ahonnan kezdte.majd holnap
elkezdem letolteni a gémet.
Kipróbáltam, most level9 fighter emberem van. Hirtelen felindulásból elindultam az aktuális questet megcsinálni (valami kard darabjait kell összeszedni), hááát...
Egyedül abszolúte nincs esélyem az elf romok alatt! Erre rögtön akkor jöttem rá, mikor beteleportáltam és az elsõ dolog amit megláttam 3 felém játékos volt, nyomukban pár csontvázzal meg orkkal... a lépcsõ tetejét egyikük sem érte el...
Szal a kérdés: egyedül inkább ne is erõltessem? mindenképpen klánokba kell tömörülni ebben a játékban?
És néhány apróság: a chat ablakban mit jelentenek a színek? hogy tudok privit írni egy másik játékosnak? mi az a nagy hatalmas community v. mi táblázat? Van vmiféle leírás a játékról? (angol, magyar mind1)
A válaszokat köszi elõre is!
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000
Majd felébredsz!
A második benyomás majd holnap 😄
\"There is no respawn or load game in real life!\"
De ezen fölösleges vitatkozni.
Sokkal eccerübb lenne egy pl.: egy szintkorlátot beépíteni a gámába.
Tehát mondjuk egy lvl 40 es kari netudjon megtámadni egy lvl 3-ast.Vagy valami ...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mi van veled? Mivel vagy, meg hányas szintû vagy már?