Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pukkka te oZis voltál?

GAthersw
Nagyon GG volt, mondjuk 2-szer behaltam...

01110000 01110010 00110000

Hogy kiálltam egy sarkany ellen 😊 A többiek meg háturól töfködték közbe 😄
Davidus
9800xt kicsit drága de egy 9800pro-t talán össze tudok izzadni😊

V9ykn8_TZL0

csak a sharpen elbaszta a képeket =)

3,2 p4 800FSB ; 1giga ram ; asus 9800Xt =I

Davidus
Csak hogy tudjam milyen videokártyára gyûjtsek😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
😛 gép?

V9ykn8_TZL0

8x es anizo melett alapban stabil 100 körül lehet sztem ,de most itt már lassult nemlebegett annyira gyorsan a csajok szoknyája =)

Davidus
Hény FPS-el megy nálad a game ilyen beállítások mellett?😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Akinek nem jön meg a kedve a gémhez ezektöl a képektöl az huzzon fung wan-t vagy mit nyomni😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ja és Dragon Valley.

V9ykn8_TZL0

Nah akkor pár kép a Bloody Queen analizálása címû küldetésrõl =)(Bocsi a képek mératéért de asszem ez itt most kell =)

Böff

Szárnyas biaccs szószerinti "partyba verése" =)

Kedvenc sárkányunk akit Reonel kézbõl probált etetni....

Hát megfeküdte a gyomrát a cukorka =)

Ez a "farkavan a királynönek" szituácio?

Ja nem,Õ a királynö,amint éppen szakított Lord Dagobert-el,aki ezután sértõdötten távozott a helyszínrõl =)

Davidus
A mai Bloody Queen vadászaton készült😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Thursday April 22

Chronicle 1 delay

Officials much more important that I have been stating that Chronicle 1 will be delayed.

The newsletter was suppose to go out as a reminder, but apparently it came as a shock, because we did not thoroughly communicate this information. For that I apologize.

V9ykn8_TZL0

hu, na ez mi, es holvan?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Davidus

V9ykn8_TZL0

Laza
nah, 1 honap, addig pihensz... ugyse leszel aolyan eros addigra, hogy sokmindent kielvezz belole 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jo volt a Raid. Megöltünk egy bloody qween-t 😄 Meg sok nagy sarkanyt 😄
Ferro_TwL
Na most eldolt, nem fizetek elo L2-re, ezt a kibaszast miert csak juniusban jon a chronical 1😞 (Biztos marha sokaig tart leforditani😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Cactus
Én kaptam.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Cactus
A térképen jelölt helyeken, ahol nem város van, hanem valami mob tanya, nem érdemes egyedül menni. Általában sok az aggro lény és egyedül nagyon nehéz (persze ha már jóval alacsonyabb szinten vannak nálad, akkor ok 😄 )

Nem kell klánba "tömörülnöd", elég, ha találsz egy vállalkozó szellemû partytagot (gondolom harcos vagy, szal egy healert keresel) és vele gyorsan meg lehet csinálni a questet. Arra kell vigyázni, hogyha kell valamit ölnöd x tárgyért, akkor az uccsó halálos döfést neked kell belenyomnod (vannak olyanok, ahol csak te érhetsz bele, hogy ledobja a kellõ tárgyat, de ilyenekkel csak kasztváltáskor találkoztam).

üzik:
narancs - amolyan ordibálás, a környéken sokan hallják: !üzenet
fehér - síma talk, a közvetlen melletted állók hallják: üzenet
kék - klán csati, a klántagok hallják: @üzenet
zöld - party csati, partytagok hallják: #üzenet
rózsaszín - tradechannel, ide ha tárgyat akarsz venni, vagy eladni írj, hatótáva asszem annyi, mint az "ordibálás"-nak: +üzenet
lila - privát üzi, annak, akinek címzed: "név üzenet

Leírásokat itt találsz:
UniversalRealms
WarCry

BlackArt
Oopsz! Nyari idoszamitas ratesz meg egy orat...

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Ti is kaptatok emilt? Betanak vege aprilis 26-an este 9 orakor (PDT), ami azt jelenti hogy nalunk akkor 27-e lesz es reggel 5 ora.

Cactus
Miért, szerinted arrafelé kik járnak???

PhantomW az elõzõ oldalon igencsak félreértette a javaslatomat a nagy támadással kapcsolatban.
Az egyszerûség kedvéért megismétlem: azt javasoltam, hogy ha össznépileg átvonulnánk az embereke falujába és támadást indítanánk, akkor foglaljuk el azt az épületet, ahonnan a frissen regelt emberek indulnak.
Phant erre azt válaszolta, hogy nem jó ötlet kazdõket ölni; ezzel tökéletesen egyetértek, de ha már odamegyünk, kell egy hely, amiért a harc folyik, amit védhetünk. Az embervárosban ücsörgõ ellenfeleknek is nagyobb kihívás a játék, ha van miért harcolniuk: pl. annak az épületnek a visszafoglalásáért. Ki mondta, hogy bántsuk az szerencsétlen kezdõket?
Sugam
a nevet mikor kell megadni amikor belépsz a
játékba?vagy amikor csináltad a tesztet és az ott megadott
neven fogsz nyomulni?

Jockey
no kalappal amai raidhez srácok, barátnõ közbeszolt, nemtok menni sajna screeneket csinaljatok sokat es link ide be

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Curze
Ja és még valami!

Át lehet vinni a karaktert egyik szerverrõl a másikra?

Sugam
na basszus.ujraindult a gép és ezért
nem onnan folytatja ahonnan kezdte.majd holnap
elkezdem letolteni a gémet.

Curze
Nyah emberek! Ez a játék királyság!

Kipróbáltam, most level9 fighter emberem van. Hirtelen felindulásból elindultam az aktuális questet megcsinálni (valami kard darabjait kell összeszedni), hááát...

Egyedül abszolúte nincs esélyem az elf romok alatt! Erre rögtön akkor jöttem rá, mikor beteleportáltam és az elsõ dolog amit megláttam 3 felém játékos volt, nyomukban pár csontvázzal meg orkkal... a lépcsõ tetejét egyikük sem érte el...

Szal a kérdés: egyedül inkább ne is erõltessem? mindenképpen klánokba kell tömörülni ebben a játékban?
És néhány apróság: a chat ablakban mit jelentenek a színek? hogy tudok privit írni egy másik játékosnak? mi az a nagy hatalmas community v. mi táblázat? Van vmiféle leírás a játékról? (angol, magyar mind1)

A válaszokat köszi elõre is!

GAthersw
Ez csak restart...

Davidus
addig bekajálok

V9ykn8_TZL0

GAthersw
Ha van valakinek a 400k körüli varázsló fegyverbõl és abbahagyja, attól megvenneém egy kicsit olcsóbban és a pénzt adhatná klánnak... Szóval ha valakinek van Bone Staffja vagy egyenlõ szintû vari fegyvere az vagy itt írja priviben vagy whispeljen. Köszi

HUNrricane
En 7:15 vagy 7:20fele erek oda, es meg sokan paran addig plz varjatok

Majd felébredsz!

GAthersw
Birka, nemsokára jön, az a gáz, hogy behalt pár perce a ventri aztán nem tudunk beszélni a többiekkel.

Davidus
Vészesen közeleg a 7 óra és még csak ketten ülönk a déli kapunál😛

V9ykn8_TZL0

HUNrricane
Ha nem tetszik és nem játszol vele akkor PLz küld el nekem az accountodat, és hogy honnét lehet letölteni a klienst en is kirobalnam.

Majd felébredsz!

Cactus
Pfuh srácok, ez a Ryzom....hát elsõ benyomás: RATYIIII. Pfuh, nagyon nagyon Ratyi.

A második benyomás majd holnap 😄

Davidus
7 körül

V9ykn8_TZL0

GAthersw
Most?

LeonSilver
Hát ha 1x - 2x éves létedre levcersz egy ovist akkor megérdemled.
De ezen fölösleges vitatkozni.
Sokkal eccerübb lenne egy pl.: egy szintkorlátot beépíteni a gámába.
Tehát mondjuk egy lvl 40 es kari netudjon megtámadni egy lvl 3-ast.Vagy valami ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Davidus
Akkor a Bloody Queen brigád Gludio déli kapunál talizik?

V9ykn8_TZL0

Sáska
Nem nagy dicsõség, de ha megvernék egy óvodást, akkor nehogy már életfogytiglant kapjak😄

BlackArt
Az lesz, csak meg kell par szint. Shadowbane-ben ugy elhuztuk a szajukat hogy elhagytak a szervert. Csak addig nagy a pofajuk, amig folotted vannak 10 szinttel, de addig tenyleg nagy...

HUNrricane
Cruma Tower akart lenni.

Majd felébredsz!

HUNrricane
Wispeljél rám a játékban WhiteRiC

Majd felébredsz!

Hali Ric!
Mi van veled? Mivel vagy, meg hányas szintû vagy már?

Davidus
Nagyobb fun lenne😛

V9ykn8_TZL0