Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackArt

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Van par sc a WoW-bol, 1600x1200-on ment egy Ti4400-on, kicsit lejjebb szedtem oket:
elso
masodik

BlackArt
Pontosan: erthetetlen...

BlackArt
Hazudott?

Ferro_TwL
Persze, hogy nem C1-el kezdtek Koreaban, mert akkor meg nem volt kesz. A TW az open utan, ha jol tudom egybol C1 lett.
Nem tudom a pontos datumot, de a C1 Koreaban mar eleg regen megjelent, talan mar a TW opne beta ideje alatt (februar) kornyeken mar javaban ment.

Itt arrol van szo, hogy mig egy uj jateknal termeszetes, hogy varni kell az elso update-re, hisz ido kell mig elkeszitik, addig egy olyan jateknal, ahol az update mar honapok ota mukodik mashol, erthetetlen miert kell varni ra.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

HUNrricane
Az open beta fog kezdodni.

Majd felébredsz!

Gogo27
DAGO!!!!

..a penz megvan ..de te nem vagy bent , nekem meg mennem kell billiardozni.. este benezek!

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Interjúban mondta a leader designer vagy ki hogy fizetõsbe lépésnél egybõl C1 lesz NAban.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

HUNrricane
Ezt nézzétek meg.. RYL online movie. Nemsokára kezdõdik a betája.

http://www.ryl.com.my/downloads/media/rylmovie01.wmv

Majd felébredsz!

BlackArt
C 1-rol:
Egyetlen orszagban sem C1-gyel kezdtek a nepek. TW OB pre-Prelude volt, beta vegen a Prelude-del kezdtek. Koreaban 4 honappal a kiadas utan jelent meg a C 1 (vagyis kb mostansag).
A kiadas mindenhol Prelude-del ment, ezert ha most kijonne az USA a C 1-gyel, mindenki vinnyoghatna hogy hogyan is van ez, nekik varni kellett ugye. Persze kit erdekelne 😊

BlackArt
hehe! a klan nagy resze marad 😊 A DoO-t ne ugy kepzeld el, mint egy klant az L2-ben... A DoO az olyan klan, ahol pillanatnyilag is tobben jatszanak DAoC-t, Horizon-t, Wish-t, Shadowbane-t, WoW-ot, meg meg az ordog tudja mit. Mivel a legnagyobb resz atjott SB-bol megnezni L2-t, ezert most itt vagyunk, de senkinek sincs eloirva, hogy mit jatszon. Ugy tunik elegen maradunk itt is amig Dark Fall beta nem kezdodik ugyhogy nem kell felni, lenyomjuk az SD-t 😊

Ja és DhevrinNC a neve nem dhevnet.

Csak annyit hogy "How did I know this would turn into a bitch session?". Nem annyira súlyos, de elég ahhoz hogy a már amúgy is lincs hangulatú közösség ezt teljesen magába szívja. 😊

miert, csak a jeleket kell megtanulni, alig van 44K😄D

Akkor már inkább meg kéne tanulni a japánt és ott elõfizetni.
Csak kár hogy nem egy napos dolog lenne.

Jockey
ne máá
mob lesz gyorsabb? bazze
amugy mit szlt be ez a dhevbögyörõ?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

meg kell tanulnunk az azsiai iras olvasasanak tudomanyat, kulonben semmit nem tudunk meg idoben😄D

Meg nemtom írta már valaki, de annyira nem lehet infót kiadnia az NA részlegnek hogy Dhevnet egy fansite(lncenter) oldalt adott meg arra hogy mi lesz a C1 patchben, ami egy durva fordítása a koreainak. Szóval nem pontos. 😊
Az oka ennek mert még nincs igazi NA C1, de azt mondják hogy ugyanaz lesz mint a koreai. De még ezt sem közölhetik le, mert nincs még kész az NA C1 és így tovább 😊

Azért jó dolgokat lehet olvasni a hivatalos forumban a flame waron kívül. Pl. állítólag nem lesz lassabb az ijjász hanem gyorsabb a mob, lol. Meneküljetek varázslók ha tudtok 😊Amugy meg beszólt a közösségnek az egyetlenegy moderátor/hivatalos pr ember, Dhevnet 😊 Oké, nem durván de megtette amit nem kellett volna.

Jockey
black: hát eddig tartott a nagy klánosdi?😊
aszittem jöttök azt elpicsázzátok azt a klánt akit állítolag lekergettetek a az SB szerverrõl, erre megfutamotok, ejnye ejnye😊 j/k

Ferro_TwL
Honnan szereztel WOW beta accot?
En nagyon megneznem kivancsi vagyok ra, de szerintem nem lesz AKKORA durranas, mint sokan varjak.

BlackArt
Azoknak akik nem fizetnek elo L2-re:
ha megtetszett az MMORPG, probaljatok ki a Shadowbane-t, 15 nap ingyenes jateklehetoseg (sajna az accounthoz mindenkeppen kell valamilyen mukodo VISA kartya, de fizetni nem kell)
A Corruption szerverre menjetek jatszani, vagy a Test szerverre probalkozni...

tenyleg europaban miert nincs beta lineage2bol?
azert itt is el par ember akit esetlegesen erdekelne.😊

BlackArt
Meg fel ora es ha nem nagyon off, rakok ide gye screenshot-ot (eppen ujrainstallalom az egesz szakramentumot mert delelott megdoglott a harom honapos vinyom: raesett egy ceruza elem es ettol kattogni kezdett, meg elborult az agya 😊)

BlackArt
Nem, ez meg az amcsi/kanadai zart beta. Egyebkent PvP itt nincs, majd lesz egy PvP szerver, legalabb is errol regelnek, de meg nincsen kidolgozva

hat % szamitasban nem jeleskedem, szal lehet hogy elszamoltam😊

de sztem az hogy 1 mob dobjon comp bowt annak 0.0065 a %a, elvileg akkor 1000 mobnal 6.5% hogy 1 dob, 10Knal 65% hogy 1 dob, de elvileg, legalabbis jobon, dobtak normalisan, itt ha penzen kivul dobnak meg valamit akkor mar orulhetsz.

jobon a lvl 28as palusom kb 1.5 milla osszegu felszerelessel rohangalt, +volt meg penze is, az itteni 28as karimnak ossz tan 900K erteke van, penz + felszereles.
de ez valahogy a piacon levo arukeszleten is eleg erosen latszik

Hm, erdekes. A grafika nem erdekel, de a harcrendszeren remelem javitanak, mer ahogy leirtad az eleg gaz. Ez amugy az amcsi open beta?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

LeonSilver
Köszönöm szépen az infót skacok!
Remélem összetudom vakerni a lét a gámára.
Nekem nagyon teccik.....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hehe, már el is képzeltem magam elött ahogy PvPben nyomják a keringõt-csárdást a playerek 😄

BlackArt
World of Warcraft

Most milyen jatekrol beszelsz?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BlackArt
PvP-ben lesz majd istenes 😊

Eh ez a "rá kell forulni külön a mobra neked" rendszer tényleg nem lehet a legjobb.

BlackArt
Hat eloszor is, a karik: kisse popeyesre sikeredtek. A 3D megjelenes ellenere rajzfilmszeru az egesz: korbejartam egy fat hogy tenyleg 3D-e 😊 Ami nagyon nem tetszett az az iranyitas harc kozben. Tojashejjal a seggemen goboldokat kellett olni. Kijelolom, klikk a tamadas ikonra, a karim szetrakja a labait es erosen toporog, de egy lepest nem tesz a gobold fele. Odakuldom, csepeli meg minden, a gobold valahogy a hatam moge kerult, erre leall a kari, gobold majdnem kinyirta. Kiderult, hogy csak addig tamadsz, amig FELE fordulsz. Ha dog oldalra lep, neadjisten elmenekul, nem megy utana hanem neked kell iranyitani a nyil billentyukkel ami nem egyszeru mutatvany. Egerrel is mozog: ha mindket billentyut egyszerre lenyomod...
Kulonben semmi akadas vagy lag (2200+AMD, 512MB RAM, 16MB GF-es laptopon probaltam 😊), biztosan millioan lesznek akiknek tetszeni fog.
Accot elkuldtem Radical-nak, mielott meg valaki kerne...

Ferro_TwL
A chronicle-k amolyan kisebb kiegiszitok, csak ingyenesen lehet letoltetni. Nem egyszeru patch-ek, bar sok javitas is van benne, de nem is teljes erteku kiegiszito lemezek. Valahol a ketto kozott.

Eredeti cel, ahogy a neve is sugallja, hogy a tortenetet viszik benne tovabb. De a chron 1 foleg a varostromrol es javitasokrol szol, de azert nagyon sok minden van benne. A 2-tol de meg inkabb a 3-tol kerul eloterbe a tortenet. Ha jol emlekszem 12 chronicle-t terveznek.

Chronicle 1 olyan mint egy kiegészítõ lemez csak nem kell érte külön fizetni. Bár itt a C1es inkább a játék,történet kezdetét jelenti. A történet és a fejlesztések ezekben a Chronicle patchekben lesz. Úgymond fejezetekre lesz bontva a világ története.Ez az elõnye az ln2nek még. Persze emiatt magasabb a havidíj.

gPROject
Na asszem most eldõlt, hogy nem fizetek mégsem elõ(tehát sonic se "Mosquito).
És köszönöm sok segítséget! Lehet rátok számítani.
Viszlát!

Légyszives mesélj róla hogy mi nem stimmel benne. Én kíváncsi vagyok rá, ha már nem tudom kipróbálni.

LeonSilver
Skacok.
Ha kicsengetem a 49.99 dollárokat a gámáért meg elõfizetek monnyuk 1 évre 143.40-ért akkor nyomathatom a L2-t.Ez tÉszta sor.De mijaza Chronicle1?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ja nem igazi Boss de azért lvl 60-as 😛
Elég vicces amúgy mert nincs A Bloody Queen, hanem van vagy 3-4 belõle ott 😊 Szóval nem igazi boss, bossból csak egy van.

Lemaradtál tegnap Sanc 😄
Jockey
Mobsters Klántagoknak: Ma egész nap leszek, holnap kb este 6ig, vasárnap délig kb, szal a cuccolást ezen idõpontokba tudjuk megejteni! (vasárnap megyek pestre, szal este tuti nem leszek..)
Aki még gondolkodik elõfüzet e annak is ajánlom mindenképp a cuccolást, én megörzöm teljes beta acc törlésig, és nagyon örülnék neki ha nem vészen teljesen kárba ha esetleg nem jöttök vissza.

Na 1 ilyenbe nagyon benne lennek, nem lattam meg a bloody queent elobe😊

Birk@
Nekem már most bejön

Birkus Maximus

BlackArt
Most kezdtem jatszani a WoW-val, haaaat: ot percig birtam 😞 Megyek vissza Shadowbane-be aztan majd ha L2 lesz olyan jo, akkor talan..., de sztem sose lesz. (Raadasul az csak 13dolcsi )

Hát nemtom, szerintem ha már lev2 a klán és felveszi a küldetést a leader(nemtom hogy kell), megvan a vér, utána ráér az sp szerzés.

Birk@
Meglenne, de megyek lanpartyra, így csak vasárnap leszek megint, a nap alatt meg eleg húzós 1ó130K sp 😊

Birkus Maximus

No eztet jólmegmondtam 😊
Szóval ha vasárnapig meglesz egy klánnak a level 2, akkor segiteni kéne a level 3hoz szükséges bloody queen questhez.

Amúgy ha vasárnapig meglesz egy klán levev 2 valamelyik klánnak, megint el kéne menni utoljára ugyanyúgy mint tegnap és megszerezni nekik a vért.