Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Nem tudom a pontos datumot, de a C1 Koreaban mar eleg regen megjelent, talan mar a TW opne beta ideje alatt (februar) kornyeken mar javaban ment.
Itt arrol van szo, hogy mig egy uj jateknal termeszetes, hogy varni kell az elso update-re, hisz ido kell mig elkeszitik, addig egy olyan jateknal, ahol az update mar honapok ota mukodik mashol, erthetetlen miert kell varni ra.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
..a penz megvan ..de te nem vagy bent , nekem meg mennem kell billiardozni.. este benezek!
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
http://www.ryl.com.my/downloads/media/rylmovie01.wmv
Majd felébredsz!
Egyetlen orszagban sem C1-gyel kezdtek a nepek. TW OB pre-Prelude volt, beta vegen a Prelude-del kezdtek. Koreaban 4 honappal a kiadas utan jelent meg a C 1 (vagyis kb mostansag).
A kiadas mindenhol Prelude-del ment, ezert ha most kijonne az USA a C 1-gyel, mindenki vinnyoghatna hogy hogyan is van ez, nekik varni kellett ugye. Persze kit erdekelne 😊
Csak kár hogy nem egy napos dolog lenne.
mob lesz gyorsabb? bazze
amugy mit szlt be ez a dhevbögyörõ?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az oka ennek mert még nincs igazi NA C1, de azt mondják hogy ugyanaz lesz mint a koreai. De még ezt sem közölhetik le, mert nincs még kész az NA C1 és így tovább 😊
aszittem jöttök azt elpicsázzátok azt a klánt akit állítolag lekergettetek a az SB szerverrõl, erre megfutamotok, ejnye ejnye😊 j/k
En nagyon megneznem kivancsi vagyok ra, de szerintem nem lesz AKKORA durranas, mint sokan varjak.
ha megtetszett az MMORPG, probaljatok ki a Shadowbane-t, 15 nap ingyenes jateklehetoseg (sajna az accounthoz mindenkeppen kell valamilyen mukodo VISA kartya, de fizetni nem kell)
A Corruption szerverre menjetek jatszani, vagy a Test szerverre probalkozni...
azert itt is el par ember akit esetlegesen erdekelne.😊
de sztem az hogy 1 mob dobjon comp bowt annak 0.0065 a %a, elvileg akkor 1000 mobnal 6.5% hogy 1 dob, 10Knal 65% hogy 1 dob, de elvileg, legalabbis jobon, dobtak normalisan, itt ha penzen kivul dobnak meg valamit akkor mar orulhetsz.
jobon a lvl 28as palusom kb 1.5 milla osszegu felszerelessel rohangalt, +volt meg penze is, az itteni 28as karimnak ossz tan 900K erteke van, penz + felszereles.
de ez valahogy a piacon levo arukeszleten is eleg erosen latszik
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Remélem összetudom vakerni a lét a gámára.
Nekem nagyon teccik.....
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Kulonben semmi akadas vagy lag (2200+AMD, 512MB RAM, 16MB GF-es laptopon probaltam 😊), biztosan millioan lesznek akiknek tetszeni fog.
Accot elkuldtem Radical-nak, mielott meg valaki kerne...
Eredeti cel, ahogy a neve is sugallja, hogy a tortenetet viszik benne tovabb. De a chron 1 foleg a varostromrol es javitasokrol szol, de azert nagyon sok minden van benne. A 2-tol de meg inkabb a 3-tol kerul eloterbe a tortenet. Ha jol emlekszem 12 chronicle-t terveznek.
És köszönöm sok segítséget! Lehet rátok számítani.
Viszlát!
Ha kicsengetem a 49.99 dollárokat a gámáért meg elõfizetek monnyuk 1 évre 143.40-ért akkor nyomathatom a L2-t.Ez tÉszta sor.De mijaza Chronicle1?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aki még gondolkodik elõfüzet e annak is ajánlom mindenképp a cuccolást, én megörzöm teljes beta acc törlésig, és nagyon örülnék neki ha nem vészen teljesen kárba ha esetleg nem jöttök vissza.
)És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Birkus Maximus
Szóval ha vasárnapig meglesz egy klánnak a level 2, akkor segiteni kéne a level 3hoz szükséges bloody queen questhez.