88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#82363 valaki tud segiteni? folyamatosan crit errort kaptam, ezert check files.. azota mindig letolti az animation/lineagemonsters4.ukx filet es utana megsem jo. ha ujraellenoriztetem a fajlokat megint letolti. eleg unalmas, es a letoltes is hosszu ideig tart. -
#82362 Boldog születésnapot MEohbá!
P.S.: Meoh hangja nagyon mély ventrin ezért kora ellenére sokkal idősebbnek ítéltük régen, de mostmár nem szolhat semmi!!!!!!! -
#82361 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnám kipróbálni az L2 Trial kóddal. Olvastam a NCSOFT oldalán, hogy lehetséges, de sehol nem találok Trial kódot. A válaszokat előre is Köszi! -
#82360 Tedd be system mappába ezt a filet és úgy indítsd. (nprotect sor továbbra se legyen) És ne updatelj. L2.bin-t nevezd át L2.exe-re, vagy Fyyre Patch Site. -
#82359 Thx
..I., -
#82358 Boldog Szülinapot Meoh:P
Te vén fasz:P -
#82357 620-as ill. Hacking Toolt reklamál a protectes sor nélkül.
Esetleg valami más megoldás? -
#82356 Eladó, cserélendő, felváltandó, megszerezhető! Csak nállam, csak most, csak nektek!
Graduation Cap! :
Clawnfish Hat! :
Pm itt, vagy ingame, de ingame inkább Mail TurpilLia. Franzon van ez a lehetőség, én nem transzferelek :P -
#82355 L2j gondolom (ott csinál ilyet ha nincs GG, márpedig win7-nek vmi baja van vele)... Töröld ki host-ból az nprotect-es sort. Ez meg szokta oldani általába. -
#82354 Köszi:) akkor ráálok:)
-
#82353 Üdv!
Elkezdtem W7 alatt játszani és adódott egy probléma.
Valamiért bezáródik a kliens 20-30 másodperc után, semmilyen hibaüzenetet nem ír, olyan mintha Exit Gamevasl kilépnék. Néha segít egy reboot, de nem feltétlenül oldja meg a gondot. Aki találkozott hasonló problémával és tud rá valami okosságot, kérem írjon!
Köszi! -
ciento #82352 tymang -
#82351 WTS 79,5/76/76/75 sagi/gh/duelist/bd bővebb info pm -
NewMoon #82350 le szedheted Shadainál! essence nem marad meg! két essence van az egyik 500 tomeba kerül ez a szarabb, a másik 744 red stone citadel quest közbe lófasz arányba -
#82349 még az a mák hogy nem költöttem rá ey fillért sem... -
var #82348 Ne szórakozz már hogy ennyi idő alatt összeraktad :D -
#82347 3,5 giga az update kb. és aszem 9gb a játék. -
#82346 megmondná valaki hogy a patch szerver mitől ilyen lassú?????? lehet hogy intrelude-ról akarok Gracia 2 re patchelni... de 6 órája csinálja ez már kicsit irracionális... valaki mondana egy teljes mappa méretet?? -
#82345 Kérdés:)
s80 rol lelehet szedni a vállapot? És az essence megmarad vagy, hogy van ez? Konkrétan átalakitható e a healeres s80 nukeressé? -
#82344 Csak 1 reg -
ciento #82343 lf crackelt finallel működő ig -
#82342 Szerintem nem egyszer volt olyan, hogy már visszafogták magukat a gm-ek a bannolgatással mert nem maradt volna játékos.
Ezek után ilyen nem lenne. Sőt, ha elkapnak egy botost és visszaveszi magát akkor nyernek 3 hónapni havidijjat, sőt, megakadájozzák azt, hogy esetleges külső oldalakról vegyen felhúzott karaktert, vagy mástól vegye meg a magunt kariját. Ezekután az ncsoftnak fizetne.
Ebből csak jól jöhetnek ki. Biztos menne a háborgás, de elenyésző lenne azoknak a száma akik emiatt abbahagynák, főleg azokhoz képest akik visszajönnének. Ez az én meglátásom. -
#82341 Akárhogy is lesz, a catak/necrok mindig tele lesznek hülye törpékkel szal tök 8 xD -
valami123 #82340 Persze azért csak éberebbek lennének a gm-ek ha tudnák , mint a parkolócégeknél , nem a parkolási díjból van a nagy zsé, hanem a büntetésekből... Szerintem ezzel mindenki jól járna , ncsoft visszakapna sok játékost ( a fogyatkozó létszámnál nem hátrány ), hülyére keresné magát... Főleg ha van esze akkor nem acconként lenne az összeg hanem karinként... Klánok visszakapnák a cwh levő cuccokat , klán skilleket meg sorolhatnám tovább ... És végül is elég nagy gm aktivitással a legitek is csönbemaradhatnak... -
BaalKain #82339 Nem biztos hogy szívnák a fogukat mert tutira soha nem látott bannolás venné kezdetét :) -
valami123 #82338 Szerintem ezzel sokan jól járnának , és jóval többen játszanának ...
Ncsoft-nak nem kérdés megérné e ... Szóval kb csak a legitek szívnák a fogukat (létezik tényleg olyan? nem csak a mesékbe van?xD ) ... És elég nagy árzuhanás lenne szerintem... -
BaalKain #82337 Hát legalább 10 bannolt karimon van egyenként ennek az értéknek a többszöröse szal tuti élnék vele ^^ -
Csenky #82336 Mindkettő + ncsoft fail ^^ -
NewMoon #82335 lol leg0ts FAIL! vagy inkább l2 fail?) -
#82334 From now on at the korean server you can pay and get your banned account back :) It costs about 35euros,it's a payed service like Gender change or Server change and it's the 2nd week now that you can pay and get it bk!The char will be returned with it's items and if it gets banned again you must pay again.
Még nem confirmed, de néhány koreai csákesz szorja ezeket az infókat. Ha valóban így van akkor the end of L2 is near? o.O -
#82333 lol de kibaszott szánalmas ... -
#82332 Álítólag koreába bevezették a bannolt accountok visszavásárlása paid service-t. Mindössze 35 €, ami átszámítva 10 ropi. És ha újra kibannolnak, megint visszaveheted. -
#82331 Igen, fix. -
#82330 GZ hogy minden karaktert sikerült eladni, de ha ennyire megy az eladás akkor:
WTS 79GK / 76HE / 65Destro avagy 78 Maestro / 76HE / 77 MM / 65 Necro
pm a többiért -
Majestic01 #82329 Köszi, én is emiatt lepődtem meg. Ugye a skillek már fix re-use time-osak?
Egyéb ötlet vki, hogy dye-oljam a gladim főleg pvp-re? -
#82328 Te vagy a klánban a vezér és akkor a community-nél van rá külön menüpont. -
var #82327 hogy tudok egész klánnak üzenetet küldeni? -
#82326 Nekem a Sold nevű karid kellene, azt mennyiért adod? -
NewMoon #82325 minden karaktert eladtam további PM re már nem válaszolok! sok sikert aki még bírja cérnával) -
#82324 Viszont ha dex-ből sokat veszel le, mindenki le fog futni...(Hiába a sonic move.) Íjászok/varik ellen az meg elég gáz.