Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsonesz
sztem aktivalastol de ugye kene key is😞 😊

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

En peldaul be lepek es jatszok.
Nem ertem a kerdest??

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

én karimat vihetnéd addig 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

HUNrricane
Akárki, akármilyen klánt csinál, akkor is az InqvisitorS-ban lesznek a legjobb fickók….

Akármennyi amcsit fogsz bevenni majd a Soldatba, sehogy se lesz akkor a feeling mind az Inqvisitors klánban.
INQVISITORS FOREVER

PEACE

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
csináld az oldalt.

Nem akarom már régóta megváltoztatni
Nekem nem unalmas legalább kiismerem a játékosokat valamennyire😊

๏̯͡๏﴿

Acro
Inkább azt mondjátok meg hogy az elõfizetés az naptári hónap szerint megy ..vagy amikortól aktiválod az accountodat???

Khold- 52 SR

Lynx_TWL
áh, az nevetséges😄
300 milliót fizettek braziloknak, hogy ide jöjjenek, és jól megverjenek minket, vagy beengedjenek 1 labdát, hogy a sok örjöngõ baromnak legyen mire venri a nyálát😄

๏̯͡๏﴿

dzsonesz
szted hogy?

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Szerintem be lehet fejezni. Egyértelmûen megmondták, hogy nem kívánnak váltani, ha mégis úgy majd szólnak, de most felesleges ezzel telefosni a fúrumot, mert már kezd nagyon unalmas lenni.

Lynx_TWL
-De játszani fogok tovább
-Akkor mégegyszer:"egy nagy egységes magyar klán"
-Nem húzok rá semmit, rajta ezen minden
-Hát ha neked nem tetsizk, OK keresünk egy olyat aki mindenkinek tetszeni fog (van ilyen)
-Az, hogy illik a hangulathoz vagy nem, tök mind1, szted illik egy akkora nagy kibasoztt kétélû tudomisénmi egy törp kezébe, mert õ is használhatja...
-Nem a Soldatsnak nincs semmi náci germán beütése, merthogy ennek a névnke nincs ilyen háttértörténelme.

A peacetekhez meg újfent gratulálok😄

๏̯͡๏﴿

akárhogy nézem katona

hpzolee
én gamelnék akár masnak a kari jávalis mert az enyémet sikeresen elba..tam és várom hogy kijavitsák a faejesek

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Emberek, senki nem jatszik vagy mi van most?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Vedd be 😛 😊

dzsonesz
na akkor mar alakul az uj clan😊)

Sáska
Sztem nyiss ki egy német szótárt

HUNrricane
Majd a végeredményt ragd be a forumba..

PEACE

Majd felébredsz!

na megyek jatszani😊

Sáska
jaja, sztem is felesleges feszülni😄 Vagy feszüljünk máson😄D
Csak gondoltam én is leírom a véleményemet.

SOLDATS = franciául jelent max katonát. node nekem az anime miatt jön be Noir
én Linkszel vagyok .

inkább nézzétek a meccset

--

Szerintem tulajdonképpen nem látsz a szemedtõl, mert nem neked írta 😊

Acro
Sz.tem nem neked irta Sis😊

Khold- 52 SR

bár ez nemtom kinek szólt lol

Hát már bocsi, de inkább Inqusitors mint Soldats vagy mi.
Peace

Klánnévvel szerintem i felesleges szenvedni, egységes magyar klán szerintem a büdös életben nem lesz.

jóvanna nyugi nemtom milyen bátyámról beszélsz de mind1
és csak unatkozom azért csinálom de szóljatok és elhúzok
a picsába letörlöm az egészet

"p e a c e" uhh

Sáska
Én nem értem miért kell itt feszülnöd a klánnév miatt. Egyrészt, ha jól követtem itt az eseményeket, nem is vagy benne a klánban, sõt, mintha olyat olvastam volna, hogy nem is fogod folytatni, vagy csak a bátyjád mellett fogsz néha játszogatni. Ezt a nevet már a többség elfogadta, aztán most itt kavarunk össze-vissza. Mivel ennyien vagyunk, igen nehéz lenne olyan klánnevet találni, ami mindenki szája ízének megfelel. Ez a klánnév már adott. Amúgy meg nekem a Soldats nem tetszik😛 Sztem abszolút nem illik a játék hangulatához; inkább el tudnám képzelni ezt egy Battlefield, Soldier of Fortune, vagy COD klán nevének. Ja, és még halkan megjegyezném, hogy ha az inquisitorsra kkk-t meg ilyen baromságokat akarsz ráhúzni, akkor gondolkodj el azon, hogy a SOLDATS-nak nem lenne-e egy kicsit germán-náci beütése😛P
ja, és persze peace😄 nyihaha

azt hiszem a kérdések sorrendjét meg kellett volna változtatnom. most már mindegy 😛

--

Lynx_TWL
nemám, nem egy emberrõl van szó, és sokaknak tök mind1, itt ugye a név kitalálója (személyed😊 az akienk nem tetszik az ötletem

๏̯͡๏﴿

Cromac Mac Art
jó ötlet..

Lynx_TWL
Hozzunk létre egy új klánt a magyaroknak (csak névváltás)!

Ez lehetetlen sztem, még ha ez is lenne a jó, merthogy itt nézetek ellenkeznek😞

๏̯͡๏﴿

Egyébként tényleg erõsítsetek be tank ügyben, mert Dago és Pite is nyugdíjba vonult, és tankok nélkül nem fogjátok felfogni az ellen rohamát. Elsöpörnek mint a HUNrrikán 😄
Nethyrrea
én már elkezdtem katanára gyûjteni, bár igaz, télleg hihetetlen pénzt meg progresszív speckó mob-ölést fog magábafoglalni...és ahogy a célszörnyek szintjét elnéztem, nem egyedül...... 😞 (40+-os mob a legtöbb ami a recepthez kellõket adja: torfe, meg hasonlók)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
he-he...mint az ovodában...

részemrõl téma lezárva...
mindenki azt gondol amit akar és oda lép be ahova akar...
sztem 180 magyar elõfizetõbõl sem tudna senki egységes 40 fõs klán-t szervezni..😞
amúgy meg ha már 18 ember elfogadta ezt a nevet majd pont egy ember kedvéért fogjuk megváltoztatni...akkor már döntsön a többség...vagy nem igy gondolod?

Lynx_TWL
akarjál én hamarabb eldötnöttem mint te

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
😄DDDD ok de te mész elõl

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
azér antharast sztem egy hónap múlva amolyan összmagyar módra simán megesszük sztem 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ne akarj, mer én akarok

FAsom elbastam 😞
Na itt a jó link!

Lynx_TWL
dual wep masteryt akarok maxra

๏̯͡๏﴿

A kis Pite jó kis tank volt .) Sokat üttöték szegényt, de hõsiesen felválalta ezt a hálátlan szerepet és leglepõ, de nem sokat feküdt le 😛
erdekesen linkeled a dolgokat😊

lynx te dupla gods blades ribanc legyel az a jo

Persze tudom, ismerem, csak azt akartam mondani, hogy aki kedvet kap a törpéhez és neki mind1, hogy artisan vagy scavenger az inkább scavenger legyen sztem, mert ha a WarCry-on megnézitek a recepteket akkor láthatjátok, hogy majd a komolyabb fegyverekhez kur.a sok mindent kell majd összeszedni.

Lynx_TWL
Belegondoltatok már õszintén, hogy a játék igazán nagy értelme, az óriás létszûmú háború, harc a városokért, és az istennagy monszterek leölése(Antharas)
ehhez mi magyarok összesen kevesen vagyunk 😞

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
de a Knightnak milyen tulajdonságai vannak, hogy a legjobb tankká teszik?

Én is human vagyok, sõt Gladiátornak tanulok, majd vmikoo nyáron lesz vizsgám belõle, és az egyik legtáposabb/erõsebb karakternek igérkezik

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
na jah😊

๏̯͡๏﴿