Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Nem ertem a kerdest??
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Akármennyi amcsit fogsz bevenni majd a Soldatba, sehogy se lesz akkor a feeling mind az Inqvisitors klánban.
INQVISITORS FOREVER
PEACE
Majd felébredsz!
Nem akarom már régóta megváltoztatni
Nekem nem unalmas legalább kiismerem a játékosokat valamennyire😊
๏̯͡๏﴿
Khold- 52 SR
300 milliót fizettek braziloknak, hogy ide jöjjenek, és jól megverjenek minket, vagy beengedjenek 1 labdát, hogy a sok örjöngõ baromnak legyen mire venri a nyálát😄
๏̯͡๏﴿
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
-Akkor mégegyszer:"egy nagy egységes magyar klán"
-Nem húzok rá semmit, rajta ezen minden
-Hát ha neked nem tetsizk, OK keresünk egy olyat aki mindenkinek tetszeni fog (van ilyen)
-Az, hogy illik a hangulathoz vagy nem, tök mind1, szted illik egy akkora nagy kibasoztt kétélû tudomisénmi egy törp kezébe, mert õ is használhatja...
-Nem a Soldatsnak nincs semmi náci germán beütése, merthogy ennek a névnke nincs ilyen háttértörténelme.
A peacetekhez meg újfent gratulálok😄
๏̯͡๏﴿
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Csak gondoltam én is leírom a véleményemet.
én Linkszel vagyok .
--
Peace

és csak unatkozom azért csinálom de szóljatok és elhúzok
a picsába
letörlöm az egészet
"p e a c e" uhh
ja, és persze peace😄 nyihaha

--
๏̯͡๏﴿
Ez lehetetlen sztem, még ha ez is lenne a jó, merthogy itt nézetek ellenkeznek😞
๏̯͡๏﴿
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
részemrõl téma lezárva...
mindenki azt gondol amit akar és oda lép be ahova akar...
sztem 180 magyar elõfizetõbõl sem tudna senki egységes 40 fõs klán-t szervezni..😞
amúgy meg ha már 18 ember elfogadta ezt a nevet majd pont egy ember kedvéért fogjuk megváltoztatni...akkor már döntsön a többség...vagy nem igy gondolod?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ehhez mi magyarok összesen kevesen vagyunk 😞
๏̯͡๏﴿
Én is human vagyok, sõt Gladiátornak tanulok, majd vmikoo nyáron lesz vizsgám belõle, és az egyik legtáposabb/erõsebb karakternek igérkezik
๏̯͡๏﴿