Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en igy nem fogok tuti
LOL emberek ha nem vettetek volna eszre nem a vilagot szertnenk megvaltani csak szimplan gamelni akarunk es tok folosleges tortenelmi dokumentumokkal alatamasztani a Clan nevet foleg nem 15 uzenettel kb egesz 1szeru a megoldas akinek nem tetszik nem lep be sztem semmi gaz a nevvel es nem ezen kene osszeveszni....
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Arra akarnék utalni, hogy én Dagón és Pitén kívül nagyon nem láttam ütõképes tankokat, mert sztem a human harcosok, lovagok azok akik tényleg tankok (még az orkokat se hívnám annak).
Hát én már a jófej külföldieket keresem😊
๏̯͡๏﴿
én leszarom egészet van egy két player akikel együtt akarok lenni mert CSAK!
ha nem férünk be egy klánba a sok szarakodás miatt akkor kezdeményezni fogom egy klán csinálását akár külföldiekbevételével... mert ugye ök se mind álatok...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
én innen vettem a dolgaimat... akit erdekel a téma olvassa el szerintem rohadt érdekes...
Mindenesetre Nethyrrea lesz a legmagasabb szintû az összes magyar között asszem😄
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Soldats vagy mi a .......
Peace

ki volt az mi az 5let?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Azért 40-en után egy kicsit nyomhattak volna a tõrös védelmén, vagy inkább az íjászén kellett volna csökkenteni.
--

๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
😄
bartz offline? 😛
de alapjaban megertelek, tenyleg eros lett ijjasz.
Majd felébredsz!
pont z a baj, a kurva ijászoknak nesok különbség van, és nekik lesz stunjuk is magasab szinten, épp a "normális" törhazsnálokat szopatták ezzel, pedig nem õket akarták, mert mi vagyunk folyamatos kontaktba a mobbal, nem te
faszom ki van, kurva ijjászok szétbasznak midnent, kikéne venni õket agammábol esküszöm😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
๏̯͡๏﴿
Igen ezt írtam csak nem olvastad el akkor...
Az, hogy Amerika mire volt kiváncsi... az meg enme nem érdekel, attól még, hogy mások vadbarmok nekünk nem kell annak lennünk.😊
És már párszor leírtam, sztem szar a klán név, kurávra nem tetszik (nem csak nekem nem) és a nagy tervc az volt, hogy egy nagy magyar klán lesz, így lehetne beleszólásom a klán nevébe.
Ezt a hülye végére PEACE dolgot meg mellõzze már mindenki, aki ezt írja az kb, kurvára ideges, és lenézi a másikat, de azért vmit kell rakni a végére, hát akkor legyen ez, mintohgy õszintén elküldenénk a picsába😄
๏̯͡๏﴿
\"There is no respawn or load game in real life!\"