Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem nincs jobb tank a humannál.

Lynx_TWL
nem lép be:
a nagy magyar klán😄DD

๏̯͡๏﴿

Acro
lesz egy inqvisitoros Scavenger😊..Azirafael az

Khold- 52 SR

lynx akkor rabeszeljuk a tobbieket hogy ok ne lepjenek be😊
en igy nem fogok tuti

Craftos törpe meg sztem elég egy (ez az én véleményem nem akarok senkit se lebeszélni) inkább scavenger kellene még.

Lynx_TWL
Tank, mert nagy a pdefje, és sok hpja van?

๏̯͡๏﴿

dzsonesz
Csacsa all!
LOL emberek ha nem vettetek volna eszre nem a vilagot szertnenk megvaltani csak szimplan gamelni akarunk es tok folosleges tortenelmi dokumentumokkal alatamasztani a Clan nevet foleg nem 15 uzenettel kb egesz 1szeru a megoldas akinek nem tetszik nem lep be sztem semmi gaz a nevvel es nem ezen kene osszeveszni....

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

http://www.ex.org/articles/2002/2002.02.19-rev_anime-j-noir.html az anime amiben van , meg van egy 2 D-s lövöldözés játék is ilyen worms stílusú

en a HAXX0RS-ba voltam eddig😛

Lynx_TWL
De😄

๏̯͡๏﴿

Ezt csak azért kérdeztem, mert ha egy nagy magyar klánban gobdolkozunk és késõbb nem csak a mobok gyakása lesz a célunk, akkor egy olyan klán kellene ahol 30-ból nem 15 íjász 5 healer 5 tõrös meg 5 törpe van.
Arra akarnék utalni, hogy én Dagón és Pitén kívül nagyon nem láttam ütõképes tankokat, mert sztem a human harcosok, lovagok azok akik tényleg tankok (még az orkokat se hívnám annak).

Lynx_TWL
Soldats a név Sonic elõbb írta.
Hát én már a jófej külföldieket keresem😊

๏̯͡๏﴿

mi volt a név?
én leszarom egészet van egy két player akikel együtt akarok lenni mert CSAK!
ha nem férünk be egy klánba a sok szarakodás miatt akkor kezdeményezni fogom egy klán csinálását akár külföldiekbevételével... mert ugye ök se mind álatok...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Cromac Mac Art
vagyis innen:
http://web.axelero.hu/kesz/jel/03_01/mitosz.html

Cromac Mac Art
nem baj ha nem tetszik ...
én innen vettem a dolgaimat... akit erdekel a téma olvassa el szerintem rohadt érdekes...

Lynx_TWL
Persze ha klán líderségrõl van szó, akkor jön képbe, hogy a leadernek vmi nagy tápos ember kell, és akkor itt lenne érdekelt a téma...
Mindenesetre Nethyrrea lesz a legmagasabb szintû az összes magyar között asszem😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
sztem az még tök mellékes elõször legyenek meg az emberek, és minthogy kar transzfer van meg minden, hát úgyis ismeritek egymást tudjátok ki mivel van.

๏̯͡๏﴿

en egy assa ijjasz lanykaval, gustinon meg elkezdtem egy krafter torpet, csinalgatni

Lynx_TWL
Hát gratulálok😄DD

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Én mondtam, de ez szubjektív, és a "lófaszt változtatunk" volt a válasz finoman persze, sõt semmi offenzív nem votl Cromac felõl, csakhát az "egy nagy magyar klán" szép tovaszállt fogalom lett😄

๏̯͡๏﴿

Lynx mondta asszem.
Soldats vagy mi a .......
Peace

Már csak azt kellene összeírni (megint) hogy ki mivel van/lesz. 😊

PhantomW
ti milyen kártyáról fizetek elõ?
külön kártyával, vagy amin sok lóvé van?

The World is Yours

valaki mondta hogy van egy qrwajo ötlete azaz a haverjáé de neki jobban tetszett

ki volt az mi az 5let?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Engem az zavar, hogy íjász és törös között semmi különbség, ha a védelmet nézed.
Azért 40-en után egy kicsit nyomhattak volna a tõrös védelmén, vagy inkább az íjászén kellett volna csökkenteni.

"Total of 476 votes"

--

Basszus...melyik állat nyomott 3k-t a Gustinra?

Lynx_TWL
ez nem flame sztem😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Hogy nõtt a szörnyek ütés potnossága az azt jelenti, hogy egy keményebb ranged simán szitává lövi a segged, mert nagoybb eséllyel eltalál, és "avoided ... attack" sem elsz anyi, még alacsonnyabb szintû mobnál sem, nemhogy magasabbnál, mert ott szinte soha nem evadeltem..

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
kösz😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Mondom nem kell ítélni, csak nem tetszik a klán név (kurvárakibaszottul)

๏̯͡๏﴿

engem 78as evasionnal torrel sem nagyon talaltak el. Se ijjal😛

Lynx_TWL
kékeket kell verni, akkor nem kell pihizni, és viszonylag sok pénzt is össze lehet szedni, mert mindegyik dob egy 100ast, vagy fölötte +szar dropokból is összejöhet pár ezer(varnsih meg ilyen baromságok)

๏̯͡๏﴿

pathetic...
😄

Ja Skrad is ijjász volt... 😄
na látom megy a flame 😊
bartz offline? 😛

gondolom ez nekem szolt es nem cactusznak😊
de alapjaban megertelek, tenyleg eros lett ijjasz.

HUNrricane
Nem a klán név dönti el a klán megítélését. Lehetsz te (Love) nevü klánban is, ha az egész PK-klán..

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
Azt a feliratkozós listát ki kéen rakni a banner alá!

๏̯͡๏﴿

Szerintem meg egy kicsit túl erõs védelmetek volt a korábbi evasion-al. vicces volt hogy nehéz páncélban meg pajzsal majdnem annyit sebzõdtem mint Skrad a könnyûvért+evasion-al. Én a knight-al örültem ha összehoztam 1,5%-ot pihi nélkül...
Lynx_TWL
Te nem hagytad abba L2-t?

๏̯͡๏﴿

Jockey
persze , csak én nem ijjasz vagyok
pont z a baj, a kurva ijászoknak nesok különbség van, és nekik lesz stunjuk is magasab szinten, épp a "normális" törhazsnálokat szopatták ezzel, pedig nem õket akarták, mert mi vagyunk folyamatos kontaktba a mobbal, nem te
faszom ki van, kurva ijjászok szétbasznak midnent, kikéne venni õket agammábol esküszöm😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lynx_TWL
Azért megkérdezem, hogy ki találta ki a klán nevet, tehát kitõl várjam a legerõsebb counter attacket?😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
"Marhára nincs beleszólásod a klán névbe."

Igen ezt írtam csak nem olvastad el akkor...
Az, hogy Amerika mire volt kiváncsi... az meg enme nem érdekel, attól még, hogy mások vadbarmok nekünk nem kell annak lennünk.😊

És már párszor leírtam, sztem szar a klán név, kurávra nem tetszik (nem csak nekem nem) és a nagy tervc az volt, hogy egy nagy magyar klán lesz, így lehetne beleszólásom a klán nevébe.
Ezt a hülye végére PEACE dolgot meg mellõzze már mindenki, aki ezt írja az kb, kurvára ideges, és lenézi a másikat, de azért vmit kell rakni a végére, hát akkor legyen ez, mintohgy õszintén elküldenénk a picsába😄

๏̯͡๏﴿

Hát ha belép akkor azért valami köze csak lesz hogy mi a neve a klánjának.

Cromac Mac Art
igen de nem az inkvizítorok ölték meg õket..
😊

magus
nem a klan neve miatt mondom, de az inkvizicio az tenyleg a Holocasuthoz hasonlithato, az hogy mit hagytank rank a forrasok azok teljesen lenyegtelenek, ha csak abba belegondoltok hogy az egyhaznak nagyobb hatalma volt mint a csaszarnak gyakran...

Cactus
Nem azért mondom, de most nagyon szart fûrészelsz. Marhára nincs beleszólásod a klán névbe. Egyébként meg ki a francot érdekel az amcsik véleménye? Õk se voltak kíváncsiak Japán véleményére a két atombomba elõtt. Ha valakinek hiányosak a történelemismeretei akkor sorry, ha félreérti egyéni szocprobléma. Ennyi. PEACE

\"There is no respawn or load game in real life!\"

29 assa ijjasz lanykam mantikor also felso, tobbi gagyi dark elf bowval, lazan oli mahumokat, patrol ha eltalal kritikalt sebez, de csak minden 3 patrol bir belem loni😊