Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
death, demons, angel, fallen, forgotten, twilight....ezek ne elgyenek benne, túl közönségesek😊
๏̯͡๏﴿
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nem fog az összes ,magyar beférni egybõl InqvisitorSba (ha igen az sem érdekel) szóval a kötözködés népe most indít egy másik klánt, (ahogy megjön a webkártya) ahova bármilyen épeszû magyar( nem jön rá 2 naponta, hogy õ unatkozik, és akor Pkzzuk le a játékosokat, foglaljuk el a kezdõ helyet😄 stb...) +akinek nem tetszetõs a másik klán felhozatala, jelentkezhet nálam priviben, vagy itt a fórumon.
A klán nevére ötleteket kérek, nekem van pár, de majd ha már van érdeklõdés, csak akkor nyomom be a közösbe, hogy addig se menjen a nemtetszés, + ti is gyüjtsetek jó neveket😊
Viszont az alap klán név, ami sztem tökéletesen jó, fantázia ide vagy oda, az a HU.
Bele se köthetnek a külföldiek, mert nem hun, és akkor nem jut eszükbe a nemtudom milyen német hadsereg, vagy mi volt lentebb említve.
๏̯͡๏﴿
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Mit csináltál? Exploit, tárgy duplikálás, vagy káromkodás..
Majd felébredsz!

.
-Én is elvoltam ott fent, pénzböl kiragtam hogy HUN.. a Gm-meg felszedte, meg küldött egy ilyet: =) ..
Majd felébredsz!
nem enged be a fórumra a jelszavammal! WTF??!!!

http://www.codemasters.com/dragonempires/the_game/beta_signup.php
Azert a vegere egesz jo haverok lettunk, olvassatok mit irt😊

de próbáld már ki ugyanazon szintû light armorban, ugyanakkora masteryvel is, két karddal😄
๏̯͡๏﴿
Pajzs: min 11 max 16 dam és -100 hp 3x blokk
pajzs nélkül: min 13 max 19 dam -162 hp 0 avoid
V9ykn8_TZL0
Meg ha nem gaz akkor plz nezd ma meg leci hogy mennyi dmg/utest kapsz pajzzsal meg anelkul feher mobon. Meg hogy ha 1 feher mobot megolsz, akkor mennyi eletet vesz le szinten ebben a felallasban.
Kosz😊
๏̯͡๏﴿
God's Blade 257 / 124 S (1900) X1 400 38,000,000a
én A gradenek láttam mindig, de most nem találok róla infót, ne lenne baj, ha tényleg csak A grade lenen, és akkor lennének még S grades be nem mutatott nagy hentes kardok😄
๏̯͡๏﴿
Amugymeg az gods blade az eppenhogy S grade...
a legszarabb a none grade, akkor az S grade az milyen? a legjobb az A eddig, elgalábbis a legjobb egykezes kard a God's Blade az A grades..
๏̯͡๏﴿
😊