Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézelõdtem a neten és azt láttam hogy s grade soulshot elõállításához s grade kristály kell. Én úgy tudom d grade kristályt d grades cucc tönkretételével lehet nyerni ( vagy nem így van ? nem voltam törp, úgyhogy ezt nem tudom biztosan). Szóval ha s grades kristályt is csak e módon lehet szerezni, akkor nem hinném hogy bárki használna ss-t ezen ( s) a szinten (de remélem csak én mondtam hülyeséget...)

Ez a RYL game valami egészen igénytelen 😄D

grafikája még elmegy de ennél szarabb hack&slash-t még nem láttam

Nethyrrea
ROTFL!!!! ezmekkora.... 😄DDDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Davidus
25😛

V9ykn8_TZL0

BlackArt
Tudod, ha penzt akarnak kapni a jatekert, akkor legalabb 2-3 evig bent kell tartaniuk a jatekosokat... Mi lenne ha 2 het utan mindenki 35millas fegyverekkel szaladgalna? Megunna oszt menne masik gamaba 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
nekem is csak most jutott eszembe 😊

Lynx_TWL
áh ezt már kijáccottam sajnos😞

๏̯͡๏﴿

azirafael
Basszátok meg vagy a spoil-t butitották le dúrván vagy az ol mahumok nem dobnak semmit de ma 2 óra játék alatt 2x kékültek csak a kis tetvek...

Múlt héten minden második dobott valami extrát

BlackArt
a "hrát" ra kattintva indul, negy nyil billentyuvel muxik 😊

BlackArt
Egy kis game azoknak akik CD-keyre varnak

Nethyrrea
LOL

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
érdekel is engem az engedély, a feladatokat meg ismán megcisnálja bárki egy kis mobil öngyujtó kedvéért.

be is baszna, ha nem adna engedélyt a vezér, hát ez tök hülyeség, ott verném szájba ahol nem adna😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
universalst*

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
télleg, vajon van s-grade soulshot? és vajon mennyi lehet darabja? 😊)) ezres?

Nethyrrea
jah, csak engedélyt kell kérnie klánvezértõl, hogy lehessen tojása, meg további feladatok asszem

Lynx_TWL
ahogy olvastam izét, unicerslast, csak várral rendelkezõ klánnak lehet bármiféle sárkánya (lovagolnivaló) és bármelyik klántag tudja növeszteni nagy sárkánnyá.

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
az S- grade az az über-über-über tápos osztály. talán Super-grade

Lynx_TWL
van fegyver A B C D, demiez az S grade?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
igen az S gradet mi S grades?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Brigandine armorja van

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
magát az s-grade fogalmát nemérted, vagy most mit nem?

Lynx_TWL
azért votl a "Válasz" bekapcsolva, mert fõnégerségedtõl meg akarmta kérdezni, hányas szinten tart.

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Ejj bekapcsolva hagytam a "Válasz" gombot....

Szóval mi az az S grade?

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
én csak az armorját pillázom, mert ilyet nagyonnemláttam még....

Nethyrrea
ez nem s grade, kérlekszépen ez dual sword of revolution

Davidus
Nemtom de a képen egy deka s grade cucc sincs😛

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
mi ez az S Grade????

Universal Realmson is benne van adatbázisban..

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
bow of forestet 500kért árult gyerek...
ezeket lehet sorolni, sok barom van😄

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
volt egy ilyen varázskönyv, daemons fang vagy milyen néven, boltban asszem egymilla, max másfél. eccer látam gludióban egy ygereket, aki 2.7 milláért árulta....

Lynx_TWL
27millió a God's Blade, nem elsz az a barom aki képes lesz 80ért adni.

....remélem😊

๏̯͡๏﴿

Ja, szerintem is gusztustalan, es felhaborito ez a merhetetlen imbalance a bowos reszerol. Undorito komolyan mondom! De azert en is bowos leszek majd ha elkezdem c1-ben😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jockey
ja és és továbbra is gusztustalanak tatom azt amit a bowserek damage-be leadnak bazze..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
ja és megosztom mai ijjász tapasztalatom😛
szal gastra bow-l kentem, igaz fõképp sárágákat öltem, de ez se az igazi😊
mana ha kifoygott akkr ülhettem jo soka,t igaz talán jobban haladtam vele mint törrel kék mobokon
kövi alkalom fehér mob teszt lesz, valahogy cak jó lenne ha menne ez a dolog😊

Hehe .)
Jockey
számodra ezmaximum azt lenti, hogy talán eljön az idõ, hogy kiszállítanak hozzánk is bárhonnan gammát, nem úgy mint most😊

Unio-s Lineage playerek lettünk😊 Most akkor jobb lesz nekünk? Olcsóbb lesz egy game? Vagy több pénzünk lesz rá?
Csak egy kis megjegyzést tennék, hogy a DE bow ugyan annyi manát eszik mint az 1 millás Gastra 😊)
Mind2 5 mana/lövés
És sztem max fehér, minimum zöld mobokat érdemes ölni soloban.

Nethyrrea
skill, mi lett a mithril cuccoddal végülis?

... 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

GAthersw
Ft 😄DD

01110000 01110010 00110000

50k adena?

Birk@
50K-ért odaadom az én kulcsomat 😊))

Birkus Maximus

valaki meg tudja oldani az accom megcsinálását?
(cd kulcs)hétvégén kp ért? 😊

jockey en mar reg atcsereltem😊

Olyat biztos nem lehet, mer az mar 4. dimenzios betukarakter lenne😄D Sztem max s-ig lehet dualt osszerakni, de valoszinubbnek tartom hogy csak a-ig.(dupla samurai longsword ugye 'csak' b-s)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
nemsámli 😊

de gondolom azon a szinten, amikor a gods blade már kicsit reálisabb álomnak tûnik majd, akkor hepajból járunk le cruma towerbe szólóban rendet rakni a torfék között 😄

Mármint úgy értem hogy a magas szintû cuccok nagyon ritkák lesznek akkor brutális arán fogják kínálni õket, + ha még hozzávaszük az amerikaiak árképzési elgondolásait 😄 amikor a boltnál csak 500 K val kínálta többér a kardot

sajnos egy idõ után ezek a cuccok megfüzethetetlenek lesznek , szóval ha valakinek egyáltalán gods blade je lessz akkor nem 80 milla de akár mennyit elkérhet érte , kivéve ha minden második szörny nem dopja =P

Nethyrrea
biztosan lehet, warcry-n egyelõre eddig vannak felvive a kombók. azér már dupla samurai longswordra is elég sokáig kell gyûjteni...

mert monnyuk egy dupla gods blade....na azzal kerüljön elém valaki 😄DDD ha egyáltalán lehet olyat összerakni dualba....közel 500-as pattack....huhh nameg mire összerakod, az összesen kb 80 milla 😄

Hat Dragon Slayer 282 patk-al nagyobbat buntet😊)