Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

azthittemhogy a Japos L2 töt szedtem le és közbe a taiwanit vagy akoreait vagy nem tudom melyiket, amelyiken a chonicle 1 mar megy.. csodálkoztam is hogy sokáig peccsel 😛PPL2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
๏̯͡๏﴿
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Core
01110000 01110010 00110000
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
(ha isten, a part meg a notanacs is ugy akarja)
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
LoveKissGM Guild 😛
Látom a 2es szerver off. Ennek a szegény szervernek kellett a legtöbb playert eltürnie beta alatt.Nem csoda hogy betegeskedik 😊
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
pont az a lenyeg hogy ne ezekbol a szabvanyos szavakbol alljon - fallen, angel hanem vmi specibol!
legyen H4XX0RS 😛
A csako felett mikor eloszor lattam vmi Shaolin warrior volt, gondoltam wu tang clan fan
Aztan jott a tanacsokkal
Majd elutasitott😞
De azert elvezte a beszelgetest
Nem copyztam be minden szoveget legalabb 20 percig dumaltunk mert 2x is gatekeepereztem kozbe😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fallen Angels of Forgotten Twilight of Death?
😄