Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha minden igaz, és az OTP is ugy akarja, csutortokon lesz Mastercardom vegre es jatszhatok!
PaliHUN, Lotriel (baratnom) neven jatszunk a 2. Sieghardt szerveren. Szeretnenk csatlakozni a magyar klanhoz is. Meg vegre partyzni is magyarokkal, mert eddig csak GogoHUN-al tudtam kicsit nyomulni.
gPROject
Hali!
Megérkeztümk Mi(HUNnia, Cukipofa) is Reonak köszönhetõen!
ezer köszönet Reo!

Mi ez az xp bonusz, hol melyik mob, es en miert nem tudok rola?😊)

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Kyel
Jockey leszel ma? beszelnunk kene ingame.
Gogo27
Hanyan vagytok mar akik nyomjatok???

..ha minden igaz akkor ma meglesz a kartya ..aztan a holnap-holnaputan mar en is nyomom.. meg talan Laza is 😛

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Nethyrrea
más intézi a webkártyát, elvileg ma megjön, szóval tõlük függök. addigmeg adatbázis feltöltés rulez.....katt-katt....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hát az armorhoz járt a mackónadrág, a cég ajándéka volt 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Birk@
Ne pampogjál, irány az OTP 😊

Birkus Maximus

Nethyrrea
nemér, hogy én csak offline, még mint várandós-klántag itt pampogok csak....grrrr

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Birk@
Sok értelme van ennek a szavazásnak... LOL
Na mind1, ideírom, mert hátha van aki jelentkezett, de még nincs a levlistán: Ma meglépjük a lvl1-et, hogy az elsõ 5 jelentkezõ aki bejut a játékba, beléphessen a klánba is egybõl. Holnap, vagy holnapután lesz LVL2, a pénz már megvan, szal siessetek hogy minél elõbb megylegyen a party a bloody queenhoz 😊
Üdv:reo

Birkus Maximus

Nethyrrea
nekem az az 52-es szintû törpe kiscsaj teccett pár oldallal hátrébb b grade tüskés buzzal a kezében.... meg nemakaromtudni milyen armorban...... 😛

Cactus
Az övön az egy halálfej? 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

😄DDDDDDDDDDd

ja van ilyen is

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

hpzolee
vissz kellett volna olvasni "pár üzenetet" 15ezredik commentnél járunk 😛PP

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Csak vissza kellett volna olvasnod par uzenetet...
#1207: http://download.bbx.lineage2.jp/L2_040211_J2.exe
Felhaborito mennyire lusta ez a mai fiatalsag...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
valaki privizze mar ram a jaob url jét 😛PP sok helyen kerestem de - THX

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

A papucs es mackonadrag helyett felvehettel azert volna vmi unnepelyesebbet ehhez az armorhoz😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Itt a beigért kép Krobnak a maximumra kihegyezett törpéjérõl 😊

Ja torpeztek mind2en...

nem, debearhunnal az artisan törpével

Gori a monkjaval tolja? Ha igen akkor ma gondolom 40+😊

Mondtam en hogy ne hagyjuk abba a jobot😊)

áááááááááááááááááááááááááá

Ma 4.3 szintet léptem 26ról 30ra. Kb 150k spt gyüjtöttem össze.
Kb ugyanez igaz Gorira is. És még tart két napig. Gyorsan Bounty Huntert csinálok veranyo törpéjébõl 😊

Komoly

valaki felhozza ? 😊
egy dev setröl álmodom azota...

Nethyrrea
jaja, jelenvoltam esetnél. valszeg helybõl azután kifagyott, hogy visszacserélték, és cruma tower mélységeibe zuhant a cucc.... 😞

oda adtam egy magyar srácnak a mithrill felsöt meg alsot
(mágusnak valot)
aztán mikor adta vissza kilagoltam
mikor viszamentem már nme volt meg...
a srác azt mondja nála sincs szal eltünt
irtam gm nek de nem foglalkoznak vele

😊
ok
számlával...

GAthersw
Mi történt???

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
wazhanzigezûrzavar? ---> "számlábval"

Nethyrrea
hmm, warcry szavazás szerint (hanyadik szintû a legmagasabb karaktered), a kijött adatok szerint legalább 50 ember van, akinek 41+ szintû karija van

Igen az elozo szavazasod is valodi adatokat mutatott...😊

kivel kell beszélni a közös számlábval kapcsolatban?

Nethyrrea
hmm, hát nincs meg...valszeg pont abban volt, amikor a c meghajtóm gallyrament és reinstallni kellett windowst....pedig akkor usque vagy 20-an tömörültünk ott 😊 csak kiderült a végén, hogy akirõl nem gondoltam az is kínai volt végülis....amennyien oda befészkelték magukat.....

Nethyrrea
Yal, naná!

nememléxel? eccer amikor a kecseg kínaiak elüldöztek egy helyrõl az altar közelében körbeshoutoltam, hogy ki jönne velem némi elégtételt venni a bandán, és üzentem Taverennek, aki épp akkor veled gyakott az orc barracksban, és mondta hogy szóljak neked is. az altar bejáratánál gyülekeztünk még páran, aztán elég jó kis tömegbuli lett belõle...remélem megvan a screenshot, minnyárt meglesem 😊

Nethyrrea
NAGYON ajánlom, hogyha ez komoly, NA-n is csináljanak ilyet....beteget jelentek akkor, és folyamatosan játszok :evilvigyor: 😄

Nethyrrea
kaleb ha jól tudom, vagy birka már csinált egy összmagyar táblázatot, amiben ezek is bennevannak. hogy hol, tõlem nekérdezd mert valamikor régebben linkelték be

Nethyrrea
skill, én is írtam a nevedben petíciót kérve, azt válaszolták, hogy további investigation-ként írjuk be részletesen, mi történt pontosan. legrosszabb esetben összedobunk neked valami cuccra 😉

hpzolee
én mar 4 napja szenvedek skill 😛

Lynx_TWL
eh

๏̯͡๏﴿

elég szar érzés...

semmi...
gmek basznak bele
én meg nem tudok mit tennni

Maradjon az Inqvizitors klán a magyar klán. 45.7%
Hozzunk létre egy új klánt a magyaroknak (csak névváltás)!
42.9%

35 szavazattal már nem is olyan nagy a különbség

--

Lynx_TWL
csak a szemetek játszanak olyankor amikor még mi nem😄

๏̯͡๏﴿

hpzolee
én csak jatszanék 😞 amugy ki hanyas szintü már nincs kedve vlk nem csinálni vlm táblázatot?

semo1
Mindenki játszik,hogy kihalt a fórum???

Lynx_TWL
mi lett a mithril cuccoddal?

๏̯͡๏﴿

ocsem, vegre megszerem a manticore cipot es kiderul nem is mukodik most meg a set bonus

valki megnézné hogy williamdarktear már játszik e?
elöre is köszönöm
kivel kell beszélnem közös számla ügyében?