Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Valahova csak fellehetne tenni.....
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
na jjo ez csak poen😊))
koszonom a kimerito okitast mindenkinek egy eletre tanultam belole😊)))
Ez azonban az utolsó hozzászólásokig elõ sem került részérõl, ami félreértéseket eredményezett, most pedig bevágta a durcás módot...
van páréves rpg multja kryne-k szal szerintem tisztába van vele mi a "normális" megfogalmazása a servitornak, viszont egy tény, minden mmoprg-ben petnek hivják ezeket a lényeket ha idézett ha nem.
úgymint swg-be, daoc-be mindenhol
ezt biztos te is tudod😊
(daocbe pl a charm-l megfogott Éllõlényeket is petnek hivják, a theurgista által idézett jég és egyéb golemeket is, szal mindent..😊
balu meg kezdõ, ez látszik is rajta..😊
farkas meg nemtom menynire hasznos, de sztem még senkineknem volt itt izmosabb kutyusa, így nagyon nyilatkozni sem értem mi alapján tesziktek
az tény alacsony szinten szopás van vele, de magasabb szinten még jó is lehet😊
A személyeskedést te kezdted (és látom folytatod is). Nem értem miért válaszolsz ugy vkinek hogy végig se olvasod a hozzászólását, és amikor meg kiderül hogy tévedtél (magyar származásu szakkifejezés most meg már a készítõk adják a nevet? 😊 )
De nem ez a lényeg, hanem hogy el akartam magyarázni Balunak a pet és a servitore közti különbséget és erre te belekötöttél)
Mind 1 a vita részemrõl lezárva és bocs a többiektõl hogy ezzel lett tele a fórum ..
De te értsd már meg, hogy a "köznyelv", a "szleng" mindkettõt egy kalap alatt petnek hívja, ezek amolyan örökölt dolgok a régebbi mmorpg-kbõl, mint pl. a ding is...
Adhatnának neki a készítõk akár olyan nevet is, hogy égigérõvadcsicsergõ, de akkor is mindenki petnek fogja hívni. És igen, szakmai felsõvel ennyire nem tudok angolul... Ne személyeskedj, mert azt nem csípem. Had ne kelljen tovább magyaráznom.
de nincs is baj vele, csak a multkor pl ez volt:
kapott a monster eye egy frost flamet, de nem ult rajta, lecovekeltetett, kozven ramjott egy agro farkas, es ne mtudtam a spelleket csinalni mert allandoan beleutottek tehat megszivtam meghaltam de ha leszedem a varazslatot siman leolom oket kis szaladgalassal...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szerinted poenból hívják úgy a spellt hogy SERVITORE heal, SERVITORE Might ?????? (biztos magyarok csinaltak a Lineaget)
Ennyire nem tudsz angolul vagy csak direkt kötekszel?!
De csak hogy tisztán láss azért adtak más nevet a készítõk e 2-nak hogy ne keverjék össze a kezdõk (amire épp az elõbb volt példa), de ezt már elmondtam, ám te direkt nem vetted észre.
2. .) Balu tudja hogy mien a farkas van épp elég farkasunk és pont jolo hazsnalhato a nehéz cuccok átadására amire hazsnáljuk. Amit Balu nem tudod az ember wizardok idézet lényéröl hoyg neki van-e olyan házikedvence orc samanként.
3. Ebben igazad van.
2. Nem neked hanem B@lunak adtam tanácsot.
3. A pet hivatalosan a farkas (meg a sárkány), és a megidézett lények neve (hivataslosan !) a servitore. Sokan összekeverik a 2-t és ezáltal megtévesztik az újjoncokat (szal ne köss bele a névbe: nem véletlenül adtak más nevet a 2-nek a játék készítõi).
L2 -- Inactive
az idézet lényem nekem meg háziállatka .) tehát pet.
egy forumon nyilatkozta faszi, (aki mellesleg szokott kommunkikálni a néppel ncsoft nevében) hogy kari vihetõ, de klánok törlõdnek értelemszerûen
szal kari transzfernél szépen csinálhatod ujra a klánszinteket...
eleve nem is logikus amit kérdezel, mert mi van ha mondjuk a klánból átmegy 10 ember, de a leader nem megy, akkor hogy mûkõdik a klán szted?
no remélem kitárgyaltuk😊
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
az jo lenne nem?
jobb egy young shiteater keltir nel !!!
L2 -- Inactive
Character Transfers
It is STRONGLY possible this service will be offered either at the close of Open Beta or shortly after retail. Details are not finalized, so don't contact our support team asking how you can transfer characters. If it is implemented, most likely it will be for a small price, however we might offer 1 free transfer to Open Beta participants for putting up with us through the betat period. But also consider this is not a worry-free solution. If your character's name is already taken on another server, we will not be able to transfer your character to that server.
Birkus Maximus
Aki meg esetleg gustinon van igazan beirhatna ide, vagy esetleg privibe.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Mindenkit akit erdekel most fog indulni a Matrix online zart beta. Itt lehet jelentkezni, de csak US only, szoval egy yahoo-s vagy hotmail-es email cim nem art es a yellowpages is sokat segithet, hatha bejon😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Ráadásul mire megszerzed azt a gyenge farkast addigra egy rakás idõd (vagy pénzed a gatekeeperekre) elmegy.