Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
majd klán-oldalakra teszünk fel MMORPG szlengszótárat 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
Én ki is léptem .))

LeonSilver
Ezekrõl csinálna valaki egy kis leírást nekünk kezdõknek????
Valahova csak fellehetne tenni.....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

B@lu
Iron😊))

Ocsem hogy rinyalt tegnap este a karesznek😊))

azt hittem kilepek ts rol😊))

B@lu
szoljal nyugodtan mert a piros mellett jol mutat a lila logo😊))

Jockey
ok jóvan, én csak békíteni akartam, de legközelebb inkább nem szólok..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Strahd_
Én ma még kioktatlak .) nehogymár csak Iron tehesse meg 😄

B@lu
Akkor en is egy Pet vagyok, mert kaptam egy idezest a rendorsegrol, de arra az volt irva hogy vadlott gondolom az a SERVITORE szinonimaja?????

na jjo ez csak poen😊))

koszonom a kimerito okitast mindenkinek egy eletre tanultam belole😊)))

"szerintem tisztába van vele mi a "normális" megfogalmazása a servitornak"

Ez azonban az utolsó hozzászólásokig elõ sem került részérõl, ami félreértéseket eredményezett, most pedig bevágta a durcás módot...

Jockey
jaj srácok😊
van páréves rpg multja kryne-k szal szerintem tisztába van vele mi a "normális" megfogalmazása a servitornak, viszont egy tény, minden mmoprg-ben petnek hivják ezeket a lényeket ha idézett ha nem.
úgymint swg-be, daoc-be mindenhol
ezt biztos te is tudod😊
(daocbe pl a charm-l megfogott Éllõlényeket is petnek hivják, a theurgista által idézett jég és egyéb golemeket is, szal mindent..😊
balu meg kezdõ, ez látszik is rajta..😊
farkas meg nemtom menynire hasznos, de sztem még senkineknem volt itt izmosabb kutyusa, így nagyon nyilatkozni sem értem mi alapján tesziktek
az tény alacsony szinten szopás van vele, de magasabb szinten még jó is lehet😊

Off
A személyeskedést te kezdted (és látom folytatod is). Nem értem miért válaszolsz ugy vkinek hogy végig se olvasod a hozzászólását, és amikor meg kiderül hogy tévedtél (magyar származásu szakkifejezés most meg már a készítõk adják a nevet? 😊 )
De nem ez a lényeg, hanem hogy el akartam magyarázni Balunak a pet és a servitore közti különbséget és erre te belekötöttél)
Mind 1 a vita részemrõl lezárva és bocs a többiektõl hogy ezzel lett tele a fórum ..

*...amik NEM a kezdõk minnél....

És tudod ezek mind olyan dolgok, amik a kezdõk minnél könnyebb megértését szolgálják. Ezeket el kell magyarázni, ha te elõsször játszol mmorpgvel te sem fogod tudni, hogy mi az aoe, pbaoe, dot, ding, pet, stb. hogy csak egy keveset említsek a sok közül...

Davidus
Nem a ping a lényeg hanem az hogy siegharton soha nem fogsz castle siege-t látni😛

V9ykn8_TZL0

Tudom mi van a spellbe írva.
De te értsd már meg, hogy a "köznyelv", a "szleng" mindkettõt egy kalap alatt petnek hívja, ezek amolyan örökölt dolgok a régebbi mmorpg-kbõl, mint pl. a ding is...
Adhatnának neki a készítõk akár olyan nevet is, hogy égigérõvadcsicsergõ, de akkor is mindenki petnek fogja hívni. És igen, szakmai felsõvel ennyire nem tudok angolul... Ne személyeskedj, mert azt nem csípem. Had ne kelljen tovább magyaráznom.

B@lu
de nekem nincs se stingem se strikeom en shaman vok

de nincs is baj vele, csak a multkor pl ez volt:

kapott a monster eye egy frost flamet, de nem ult rajta, lecovekeltetett, kozven ramjott egy agro farkas, es ne mtudtam a spelleket csinalni mert allandoan beleutottek tehat megszivtam meghaltam de ha leszedem a varazslatot siman leolom oket kis szaladgalassal...

Strahd_
Némi fejtörö .)

B@lu
ja de felfogtam...igen!....tehat hogy nekem lehet e!!!!...nem lehet....kar...

Nethyrrea
ha bejön a root, akkor a legjobb megoldás izzítani a power strike-ot, a sting-et, és a soulshotokat 😊 bár én soulshot nélkül nyomom, sting általában triggert kap és szépen sebzi folyamatosan, miközben ütöm 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

B@lu
te elfelejtettel irni ???

a 2 es pontot fel nem foghatom😊)))

Ja istenem oilvasd már el mi van a spellre írva!!!!
Szerinted poenból hívják úgy a spellt hogy SERVITORE heal, SERVITORE Might ?????? (biztos magyarok csinaltak a Lineaget)
Ennyire nem tudsz angolul vagy csak direkt kötekszel?!
De csak hogy tisztán láss azért adtak más nevet a készítõk e 2-nak hogy ne keverjék össze a kezdõk (amire épp az elõbb volt példa), de ezt már elmondtam, ám te direkt nem vetted észre.

B@lu
oke

kosz a felvilagositast Isendurnak van 1 farkasa, majd megkerdezem mire jo...

Strahd_
1. Mert aranyos .) ez az észérv 😊
2. .) Balu tudja hogy mien a farkas van épp elég farkasunk és pont jolo hazsnalhato a nehéz cuccok átadására amire hazsnáljuk. Amit Balu nem tudod az ember wizardok idézet lényéröl hoyg neki van-e olyan házikedvence orc samanként.
3. Ebben igazad van.

Dark Avanger is tud macskát idézni 😊
B@lu
csak nekik lehet?

A két macskát a human wizard tudja idézni, de túl sok értelme nincs alacsony szinten . LVL 1 Kit The Kat 6 D crystal ,LVL1 Mew The Cat 7 D crystal , Kit spec je a manna töltés , Mew meg windstrike ot tud. A a summon olyan szintû lesz amilyen szinten éppen van a caster nekem a Mew 1 el nagyobb szintû volt mint én , Nem csináltam a stats jukrõl screensave et (már bánom ) de 22 es szinten Kit nek volt ~ 600 Hp , 200 Mp 100 Pdef és 65 Pattack , Mew 27 es szinten volt ~ 800 Hp 300Mp 101 Pattack , Kit nekem jobban bejött, igazából úgy van értelme ha pár fõs partyban van elõhozva mert a gyenge def miatt ,ha õ üti meg a monsztát elsõnek vagyis õt üti a monszta akkor álandóan gyógyíteni kell

Igen, sokan használják közülünk. A sok buta tájékozatlan nemmagyar külföldi meg amcsi is mind petnek hívja az idézett lényeket mind a játékban mind a fórumokon, õk meg honnan tudnák, hogy rosszul használják, hiszen egy magyar származású terminus technicusról van szó. Nemde? ;D

1.Azért mer neked tetszik nem látsz objektíven: eddig még egy érvet se mondtál, hogy miért lenne jó.
2. Nem neked hanem B@lunak adtam tanácsot.
3. A pet hivatalosan a farkas (meg a sárkány), és a megidézett lények neve (hivataslosan !) a servitore. Sokan összekeverik a 2-t és ezáltal megtévesztik az újjoncokat (szal ne köss bele a névbe: nem véletlenül adtak más nevet a 2-nek a játék készítõi).

ElBart
Valahol (asszem az universalrealms-en) azt olvastam, hogy egy magasabb szintû wolf pet 5000 forintnyi(adenányi) kaját szabál óránként. Igaz ez?

L2 -- Inactive

Strahd_
Azért mert neked nem tetszik igen sok hasznos dologra jo a pet pl aranyos és hazsnlhato. max nem hudetápállatakimegolegy2000000000+szintüszörnyet együtéseldekár szörny

az idézet lényem nekem meg háziállatka .) tehát pet.

Jockey
hivatalosan annyi volt írva hogy valszeg lesz de nemtudják mikor
egy forumon nyilatkozta faszi, (aki mellesleg szokott kommunkikálni a néppel ncsoft nevében) hogy kari vihetõ, de klánok törlõdnek értelemszerûen
szal kari transzfernél szépen csinálhatod ujra a klánszinteket...
eleve nem is logikus amit kérdezel, mert mi van ha mondjuk a klánból átmegy 10 ember, de a leader nem megy, akkor hogy mûkõdik a klán szted?
no remélem kitárgyaltuk😊

Strahd_
Szerinted Ayla Kofferje mire valo ? .))

Gogo27
klanvezereknek persze

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Gogo27
eleg ha meglesz majd a "szarnyas" pet 😊)))

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

B@lu
jaja kalandorok kimeljenek!!!😊)

B@lu
nekem kene idezett lenynek egy NurkaRaid
az jo lenne nem?

jobb egy young shiteater keltir nel !!!

Nem max sokan közûletek, és ezért keverik össze sokan a béna petet a használható servitore-al. Szal te se nevezd petnek az idézett lényt ebbe a játékba (ha csak nem akarod megtéveszteni B@lut 😊))

Idézett lényeket is petnek szokták hívni.

B@lu
az kar...

mondjuk ha feltapolod akkor meg egy ol mahum comamnderrel😊)

Nem macskája (Kat the cat vagy Mimi the cat) csak Human wizardnak lehet: 6 (9 )kristályért idézi meg 10 (asszem késõbb ez 15 vagy 20 lesz) percre. Ez tényleg használható, de ez nem Pet, hanem servitore (servitore=amit idézel, pet= amit questel szerzel meg) (csalódni fogsz, mert a pet farkas az kb egy keltirrel egyenértékû...)

B@lu
oke en a szidzsen vagyok!

B@lu
az tok asz😊))

ElBart
Nos akkor aki Gustinon van (vagy majd lesz) az szóljon (vagy priviben,vagy játékban(mostanában sokat vagyok játékban,mert államvizsgára készülök és rengeteg szabadidõm van)), aztán csak sikerül valamiféle klánocskát összehoznunk.

L2 -- Inactive

Birk@
Ez az egyetlen tény eddig a transzefrrõl, nem adtak róla ki közleményt, hogy elveszik-e valami

Character Transfers

It is STRONGLY possible this service will be offered either at the close of Open Beta or shortly after retail. Details are not finalized, so don't contact our support team asking how you can transfer characters. If it is implemented, most likely it will be for a small price, however we might offer 1 free transfer to Open Beta participants for putting up with us through the betat period. But also consider this is not a worry-free solution. If your character's name is already taken on another server, we will not be able to transfer your character to that server.

Birkus Maximus

B@lu
Es orknak lehet olyan???

macsek volt egyebkent

Mi is kezdunk haverral(zolee-val) 1 karit a Gustinon. Meg nem talaltuk ki a nevet de majd ertesitunk😊

Aki meg esetleg gustinon van igazan beirhatna ide, vagy esetleg privibe.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

El tudna vki mondani hogy tom elerni a server statuszt?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ferro_TwL
Egy kis off:

Mindenkit akit erdekel most fog indulni a Matrix online zart beta. Itt lehet jelentkezni, de csak US only, szoval egy yahoo-s vagy hotmail-es email cim nem art es a yellowpages is sokat segithet, hatha bejon😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

De béna, amit ti láthattatok az servitore volt (unikornis, siluett, vagy macsek). Pet a farkas, ami nagyon gyenge, ezért tápolni kell: sok idõ és pénz (mert magasabb szinten igen sokat zabal a kis dög, ami rengeteg pénzt emészt fel).
Ráadásul mire megszerzed azt a gyenge farkast addigra egy rakás idõd (vagy pénzed a gatekeeperekre) elmegy.

A farkas egy dologra jó a varázslóknak, hogy cipelje a cuccait 😛