Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Íjász, abból sosem elég. ;D

Amugy, 2es serveren nem csak amcsik vannak, van sok europai rajtunk kivul meg, es ha mas nem akkor be vehetunk kozuluk is embert a clanba, szoval nem kell elore eltemetni a dolgot.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

semo1
mikor fogsz játszani?

ElBart
Azért gondoltam,hogy megkérdezem,mert ha van már 10íjász,meg 10mágus, akkor értelemszerûen inkább mást kezdek.
Nekem tényleg mindegy,szívesen tápolok bármilyen karit.

L2 -- Inactive

Nos nem hiszem hogy ez olyan meg donthettelen teny lenne, mondjuk majd 2-3 honap mulva visszaterunk ra.

Szerintem be veszenk, es olyan karit kezdj ami neked tetszik.

Lynx_TWL
akkor írhatok még a kedvedért😄
csak a tény az tény😊

๏̯͡๏﴿

Szerintetek clericknek mi a jobb, robe vagy light armour?

ElBart
Persze ha egyáltalán bevesztek majd "ismeretleneket" is. 😊

L2 -- Inactive

ElBart
A hozzászólásokat visszaolvasva azt vettem ki,hogy a legtöbb magyar a Sieghardt-on nyomja. Azt nem tudtam eldönteni,hogy a legnagyobb magyar klán is ott van-e, de sztem ott lesz.
Szóval ha megmondjátok,hogy milyen karakter kell majd a klánba akkor indítok ott egy olyat. Gondolom úgysem máról-holnapra lesz level 4(5)-ös a klán.

L2 -- Inactive

Eleg nagy baromsag, hogy barmilyen idopontot be kell allitani, DAoCban oda mentel a varhoz es el foglaltad.
Ha voltak vedok akkor voltak, ha nem akkor csak NPC guardok. De mivel minden guild tag latta hogy utik varat, oda tudtak menni, ha akartak.

Szeretem ebben a forumban ezt a pozitiv hozzallast nehany embertol.😊

BlackArt
Amcsik a csatakat mi idonk szerint hajnali 3 korul szoktak tartani. Ha szivatni akartak az ellenfelet, akkor a leghulyebb idopontokra is kepesek voltak beallitani a kezdest, es nem csak szombatra 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Nethyrrea
LOL, na igen, ezt hívják pszichológiai hadviselésnek 😊))) amcsik kávéinfúzióval is olyan fáradtak lesznek, hogy félkézzel leverjük õket 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
igen, csak itt nincs jó eset

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
lvl 5ös klánnak a 40 ember a max😊

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
mikor? jó esetben egy hónap múlva

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Davidus
10:00 pm? tök jó az reggel 7 😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nem is leszünk annyian hogy nekiálljunk a castle siege-nek. LvL4 klánhoz valami 40+ ember kell.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Amcsik meg olyan idõt fognak választani ami nekik jó szal késõ dálután.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Szerinted magyar klán mikor fog castle siege közelébe szagolni?😛

V9ykn8_TZL0

Ebben csak az a jó, hogy az idõeltolódásnak köszönhetõen ha adjisten egyszer lesz egy kastélya a magyar alliancenek, az amcsik számára olyan lehetetlen idõpontra tehetjük az ostrom idejét, amilyenre csak akarjuk. 😄

Nethyrrea
Only the castle lord may select a siege time. Selecting a siege time is done through the chamberlain NPC.
Take care when choosing a siege time, as it cannot be changed once it is set.

Any lord occupying a castle must determine the next siege time within 24 hours of occupying the castle. If he/she does not select a time, the siege time is automatically set for 10:00 p.m. two weeks after the castle has been occupied -- on the same day of the week. (All sieges occur during the weekend in real-time.)

A castle does not receive damage from any form of attack until the next siege time. The next castle siege time is either Saturday or Sunday, two weeks after the castle has been occupied. A clan that has successfully occupied a castle may safely possess the castle for up to 15 days.

http://www.lineage2.wrw.be/

updated npc-lvl-aggr(szint bigyók a szörnyek fején)
Gondolom a besértõdéses tévhited onnan jött, hogy nem reagáltam. Ez szorosan összefügg azzal, hogy fel kellett állnom a gép elõl és menni intézni a dolgaimat.
Annak ellenére, hogy nem akartál megérteni elég gyorsan félrekövetkeztettél, honnan ismersz ilyen "jól"? ;D

Nethyrrea
tudomásom szerint a castle siege akkor van amikor a klán vezér lefixálja a dolgot. éppenezért ha magyar klán akar csinálni castle siege-t akkor értelmes idõpontban fogja 😊
de utánanézek neked pontosan

Nem igazán értem miben függ össze az hogy nem egy helyben ülsz, azzal hogy besértõdtél, de tulajdonképpen mindegy, nem is célom már egy ideje hogy megértsek másokat, különösen nem netes fórumokban, mert jóideje rájöttem hogy képtelenség 😊

Davidus
Gustinon csak éjfél😛 De az még mindig jobb mint a hajnal 3....

V9ykn8_TZL0

Davidus
Tegyük fel hogy ottani idõ szerint délután hatkor kezdõdik a CS ami nálunk hajnal 3. Na ezért😛

V9ykn8_TZL0

Semmilyen folytatás nem kell ide, félreértettél és csúnyán reagáltál. Ez meg annak a befejezése volt ahol délben abbamaradt. Részemrõl ennyi, értelmetlen ezen vitázni.

Mondtam ne itt folytassuk a kinek nagyobb a cerkaja vitat ha nem tudod abbahagyni akkor privibe tedd 😊

Te jó isten, olvasd már el pontosabban mit írtam. Ha nem megy akkor legközelebb kiírom nagybetûkkel elé, hogy cinizmus. A vicc, hogy pont te mondod, hogy nem olvasom el amit írtál. Mindezeket az is alátámasztja, hogy szerinted én kezdtem a személyeskedést. Nocomment. Fura módon Jockey megértette, ez hogy lehet?

Yvan: semmiféle durcás mód nincs itt, csupán van akinek mennie kell több helyre és nem egy helyen ül egész nap...

Nethyrrea
passzív és nem csoportos mob. akár közvetlen mellette ülhet egy másik, ha megcsapod a fülét, csak az az egy fog rádjönni, a többi nézi csak vidáman 😊

Nethyrrea
moonstone és erratica beast

Jockey
nem akarod elárul milyne hely az?😊 nekme is kéne sko pénz😊
ja és milyen szintre való az ahely stb?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

jah,holnap lesz élesitve,Kaleb222 webkartyajan keresztül😊hétvégén nem jött össze a "mamás" dolog,mert valami nemzeti ünnep volt vagymi😊
csak tudnám ezt az utalást mért kell huzni egy egész napot a bankosoknak...
majd kereslek bent,azt mehetünk dungizni😊
Nethyrrea
amint meglesz az accom elvonulok vele 1 hétre a bepróbált kis csendes területemre gyakni, ha hagynak és összeszedek iszonyat mennyiségû pénzt. csak nem mászkál már arrafele ezer kínai.... télleg, kérdés? mi a helyzet a SIEGHART-on? vannak már sokan? vagy még azért pang a dolog?

Jockey
woahhoo, megtudtad ezek szerint oldani szyl?
ma nemtom leszek-e, de lassan összekéne dobni egy élesköszöntõ nagy össznépi partyzást, valamelyik dungiba😊
mit szoltok hozzá?😊
esetleg megvárhatjuk a hétvégét vele, akkor már lesz elvileg elég sokunknak acca (addig is tolom csend-n még1 szintet😊)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

visszaszámlálás😊lassan játszom😊
BlackArt
Szepen halni tudni kell 😊

B@lu
jujj a srac jol beprobalta hogy agrok -e😊)))

Nethyrrea
na oda nem fogok én bemenni lvl40 alatt, és legfeljebb 2 full partival 😄

Lynx_TWL
Zaki, az itt fórumozó Zaki?😊 (zöld smiles logo)

๏̯͡๏﴿

BlackArt

Lynx_TWL
na leszedted a karimról a cuccokat?

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
birka és az én részemrõl azon vagyunk, hogy az inquisitors-nak legyen nemsoká 😊

Nethyrrea
jah, ez engem is érdekelne. monnyuk ha arra gondolsz amire én akkor lehet hogy gludio castle ostromát télleg nem fogom látni, max az elsõ frame-t amikor megindul a nép, aztán félóra, és 5 blackout lag után (amikor elsötétül egy idõre a képernyõ), a befejezést és a füstölgõ várromot 😄😄😄

ElBart
Vannak már klán oldalak?

L2 -- Inactive

Aruld mar el hogy miert nem????

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"