Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackArt
Wow! 1400

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

hogyan kell leloni?😛

BlackArt
1387

BlackArt
Nekem 1312, de hogy masok hogyan csinalnak 1600-at meg 2000-et?

BlackArt
Tudtad hogyha folulrol ugrasz az albatroszra, a vegen leloheted a kengurut +500 pontert?

Nethyrrea
eddigi rekord 1093 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

B@lu
akkor ezt skubizzatok meg, de vigyazat fuggoseget okoz!!!

iszonyatkemenygame

Jockey
jah, éppen játszok a munkahelyemen, és sokkal jobb mint az l2, izgalmasabb, csak 2 kávé elég 8-fél5ig, és amúgy is annyira jó itt nekem..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nethyrrea
már nem is meritek mondani, hogy éppen jáccotok mi? 😛 😊)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
LOL!!!!

fél perccel késõbb meg szétb@ssza kristálynak 😄DDDDD

Nethyrrea
ez a golemes videó vicces:

törpegyerek ott mászkál, megnyitja az inventoryját, és flegmán elkezdi mondani, hogy:

"hát éppen akad az inventorymban egy katanára való összetevõ. hmm, mit is kezdjek vele....craftoljuk össze, hátha. hmm, sikerült. ez teccik. akkor használjuk is már"

khéészzz....mire egy katanára való összetevõt összeszedsz.....

Futó sárkányhoz nem kell kastély hanem klánház és abban a keltetõ.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Lynx_TWL
kastély kell áriféle sárkányhoz, a futó sárkányhoz is kell a kastélyba keltetõ

๏̯͡๏﴿

Bazz mekkorát PvPztem hajnalban 😄
Nagyon jo volt! 😊
Kár hogy nem volt ott egy magyar se 😞(

Gogo27
hu de jo hogy innen ertesulok 😊))))

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

na azzzéé,beijedtek es beléphettem!!most akko megyek kicsit pihizni😄
brühühhüühü,miko indulmá?pedigmá jeszót is váltottam😞
B@lu
Sziasztok!

Megneztem a videot.....

Nagyon durva dolgok vannak am benne😊)))

a guardot 60 as fighter eppenhogy leveri

a farkas imponalo, habar nem lehet tudni mennyi melo van benne, az elohalottidezes viszont eszmeletlen!!!
ez a tv musorose meg a golemes
hat mit mondjak rakattantam rendesen😊

Nethyrrea
azt tudom hogy a sieghardt-on rengeteg a mádzsár, még a béta idején is bõ háromtucatnyian voltunk (legalábbis ennyi magyarral összefutottam kb), sztem maradtunk még elegen ott 😊

ElBart
Tudomásom szerint legalább négyen vagyunk Gustin-on is eddig.(ugyan még egy magyarral sem találkoztam 😞 (ami valszeg annak a következménye,hogy még ki sem mozdultam Talking Island-rõl))

L2 -- Inactive

Nethyrrea
ha még sokáig ingereltek azzal, hogy ti már jáccotok, amint bejutok elkezdek ámokfutni 😛 😄😄

hány perc mig aktiválják már a jelszóm,már kaptam szép levit is hogy imádnak hogy elöfizettem! tükön ülök!😊
Nethyrrea
egyelõre még csak jáccaNÉK...brühühü.....lassan dolgozik az otp

a képregények meg álltaijók, leszedtem mindet 😊 szeretnék tudni így rajzolni....valamennyire tudok (ceruzával), de nem mangát

Szerintem a magyarok tobbeseg 90% most is a 2es serveren jatszik.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

20 szinten automatikusan tudsz D-garde cuccot hasznalni, pont tegnap lettem 20, onan tudom. A passive kepesegeknel ott van 20 vagy, nezd meg.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Nethyrrea
ismerem hát. eccerkéccer dumáltam vele grian környékén

Nethyrrea
használni sztem ígyis úgyis tudsz, legfeljebb penalytval. de nemtom hogy a szinttel együtt akpod meg a d expertise-t vagy a class change-el.

semo1
Remélem én is.
A nejem most ment az otp-be utali

Laza
most hol-kik-mennyien jatszanak magyarok?!?!

ma veszem at a webkartyamat, es veszem is meg a gamet...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A futo sarkanyig mindenki nevelgethet, egyetlen feltetel, de klantag legyen...

a repulo sarkany feltetele a klan leaderseg... de o atadhatja barkinek 😊))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

BlackArt
Ismeritek Cuncimokust? Csatlakozott a DoO-hoz es tegnap 10vs10 csataban jol jatszott 😊

BlackArt
Mintha azt csak lvl4-es clan leader szerezhetne vagy valami ilyesmi, nem?

semo1
Biztos sokat zabál

Laza
egyebkent nem tudom figyeltetek e, de meg seholsem hallani arrol, hogy barki is szerzett volna sarkanyt... azert ezt nevelgetni nem egy egyszeru dolog 😊

Laza
van ebben nemi igazsag...

meg a Fung Wan Onlineban is valamilyen szinten jonak szamito rendszer van... haborura ott is ki kell hivni a masikat, es megadott idopontban tobb fele modban lehet csatazni, de ezen kivul nyitottak a HQ-k, ahol a klan relicje lapul, es siman be lehet tamadni barmikor (volt is erre pelda nem egyszer, ugye Gori 😊 Raadasul itt a haburuknal minden resztvevo vmilyen 'jutalomban' (hospont) reszesult 😊

Nah, mindegy, a lenyeg, hogy remelhetoleg mindenki szamara vmilyen + dolgot kene, hogy nyujtsanak a haboruknal, jutalom formajaban, hogy nagyobb legyen a motivacio mindenki szamara 😊

semo1

Laza
nem... ez legalabb 3 😊)))

semo1
ez 1 sárkány?

Ha elérem a 20-at de nem csináltam meg a kasztos küldit akkor mi van?

Tudok használni D-s cumót? Mert ha igen akkor már úgy megyek megcsinálni a küldit.

Cactus
#15321 -re valaki válaszoljon pls!

\"There is no respawn or load game in real life!\"

agyhalál
Két kép belõle:

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Valahonnan én is szedtem le Lineage képregényt, de már nem emlékszem honnan is, ha gondolod szívesen elküldöm.
Ez japánról lett angolra fordítva és ez tényleg szép, de még nem volt idõm elolvasni, így nem tudom milyenek a poénok benne.

Amúgy ha törpét csinál valaki akkor egy klánban 20 emberig csak egy artisan legyen és inkább scavenger törpe kéne több hogy az alapanyagokat gyorsan be tudjátok gyüjteni ha valaki mondjuk egy jobb fegyvert vagy páncélt akar kovácsoltatni. 40es klánban gondolom már jobb ha van + 1-2 warsmith is, mert már sok az igény, meg ugye jobb ha castle siegben több siege golem kopogtat a kapun 😊
Amúgy JOB tapasztalataink szerint törpe jó felszerelésben majdnem ugyanolyan jó tank mint bármi más jó tank. Egyetlen achilles pontja a varázslat, mert nincs semmi anti magic skillje, csak az ékszerek adnak neki mdefet.

Szerintem light armorban jobb lesz. Nem azt mondom hogy ez a divat, de úgy látom hosszútávon egy cleric jobban jár egy light armorral és dual wielddel. Én ezt láttam JOBon legtöbbszõr. Olyan buffjai lesznek amit ha magára rak, egész jó harcos lesz belõle. Lehet vele szólózni akár nem élõhalott mobra.Plusz mivel human, ezért a hpja se rossz. Én pl. prophet lennék a heavy armor masteryval és a halom buffal,hp boosttal akár még tank is lehetne belõle. Mondjuk 2. sorban lenne, aki csatában a többi varázslót és gyenge pdefes gyógyítókat védené.

Nethyrrea
nemis azért tetszik (bár nekem még ez is bejön), hanem a lineage2/warcraftos téma és a poénok 😊 ha neked, vagy másnak nemteccik, szívetek joga. nekem bejön. ennyi 😊

Nethyrrea
nekem már van egy crimson. jó brutkó a kinézete 😊

agyhalál
OFF
Már bocs Nethyrrea, de a srác rajztudása eléggé gyér.
Nem mondom, hogy szebbet tudnék rajzolni, mert nekem még ennyire se megy.
Ha jó képregényeket keresel, ráadásul magyarra fordítva, akkor inkább a kepregeny.net-en nézz körül.

Semo: amint összeszedem a pénzt, már rohanok is e-kártyát csináltatni, mert csak irigykedek itt, hogy páran már játszanak, az én karakterem meg ott döglik a fagyasztóban 2 szürt Edelweiss között. ¢¢

Davidus
Én majd 2 sword of revolutiont fogok összerakatni aztán szétveretni😊 Mondjuk még egy sincs😛

V9ykn8_TZL0

Nethyrrea
mert ez a jó poén, crimson sword magába d grade, de ha összerakatod dualba, onnantól c grade fegyvernek számít, ergo ha szétvereted c kristályt kapsz belõle

Nethyrrea
amint összerakom a második crimson sworddal, c grade lesz csak azért 😄