Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek kozott ugye nincs kulonbseg?
Heavy Bone
ClubSkull Breaker
Tarbar
Morning Star

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gorii
akarsz oracle lenni?

szükségem volna mithril boots designra. aki szembefut vele a játékban és a sieghadt-on van lécci vegyen (6 kell) és kifizetem

elado egy manti felso egy kukuri meg egy DEMON FANGS!!!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

krob
SEGITSEG!!!
Valaki legyen pruntyoke es adjon egy japon hagyott karaktert, ha nem gond.
Szeretnek jatszikalni Dagoekkal es nem szivesen kezdenem ujra az elejetol.
Volt klantarsak ha tudtok legyszives segitsetek, (Hancurmanci, Sanca, Gyul, Rince, Crazyn, Madfox, Stranger s valahany nev a naptarban 😊)
Priviben egy name/pass-ot leccileccilecci
Veranyo voltam
Koszi

Nethyrrea
izé, tárgytalan, most nézem ugyanannyit tud mint az iron bootsom. akkor mégse kell.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
szükségem volna mithril boots designra. aki szembefut vele a játékban és a sieghadt-on van lécci vegyen (6 kell) és kifizetem

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gorii
jah juni 22 ig megy JOB tesztelni jo max

Davidus
Van eladó adenám (2100000) igazi maniért😛 Akit érdekell írjon privátot.

V9ykn8_TZL0

BlackArt
ma kaptam emilt: C1 kijon a japcsiknal junius 26-an.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Gorii
pk arul ^^

ha megmondod menyi ssel a sebzesed meg megmondod meyni a goleme kiszamolom

GAthersw
De lehet gyógyítani és regenerálódik is, sõt, ágyúja is van.

01110000 01110010 00110000

Úgy néz ki mint amit háztartási eszközökbõl barkácsoltak össze.
Amúgy õt ugye nem lehet gyógyítani meg nem is regenerálódik? Mert akkor viszont nem a leghatékonyabb megoldás. 😄

BlackArt
Mosogep?

BlackArt
Nah, negy fickot banoltak "feljelentes alapjan" De sajna mostansag mar majdnem tobb a bot mint az elo kari 😞 Ma is lattunk kettot, 10 percenkent odajott es megutott fegyver nelkul es azt mondta "song". En meg azt mondtam hogy "bot, lol" es azert se oltem meg.

"Oh on a good note. I got letter from NCSoft tell me that they banned 4 people I had email with picture of them perching down in the swamp in DE land. Only took them week and half but guess they got it in the end."

hehe...itt az én kissz drágaszáágom!
7 kristályért mindent megtesz értem

És itt vannak az adatai...

Most azon gondolkozok, hogy ss helyett inkább ilyet idézek és nem használok ss-t.
7 kristály olyan 4k, és asszem 15 percig van velem a kicsike.
Namost. A Tarbar 3 ss-t zabál ami ütésenként 30a. 😊
Ti mit gondoltok?
M. Golem vs. D-SS

Nethyrrea
JAJJ, KATANAAAA 😊

Nethyrrea
cuki, van mithril boots receptem. kellene nekem csinálni egyet. miccósz?

ElBart
Igazad volt, köszi!

L2 -- Inactive

szerintem tul sok cucc van nalad!
ha narancssarga = a kiirt érték fele akkor romlik regeneracio

ElBart
Ti nem vettétek észre, hogy lassabban regenerálódik a HP?! Mert én így vettem észre. Lemértem: 9 perc alatt regenerálódott 500HP-t az emberem. A keddi 2órás karbantartás óta van ez csak így nekem. Az elõtt 5perc alatt telitöltõdtem.
Valaki megtenné, hogy kb.-ra leméri,hogy neki meddig tart regenerálódni 500HP-t?(lehetõleg Human mérje)

L2 -- Inactive

GAthersw
Aki még nem fizetett elõ, de péntek szombat vasárnap szeretne játszani, az privizzen rám. (Crazn itt vagy? 😊 )

semo1
Szeva

Köszi!

Aura burn nem marad senkin... az egy amolyan közelharci spell amit a leggyorsabban kasztol a mágus, ha jól tévedek akkor olyan 3 mp alatt nyomja el. Mezei nukespell, nem is rossz sebzéssel.

Az aura burn meddig marad a tagon? Érdemes "megvenni"?
Van itt egyáltalán mágus, aki tudna segíteni a kopasz máguson? vagy mindenki hólapátos hentes

B@lu
UI:

taper heavy sek ne irjanak hogy 800 meg 900 me nem erdekel😊))

B@lu
Kérdés:

light armouros karikat kernem tegyek kozze a P.Def eket buff nelkul!

nekem 25 os szinten manti also felsoben D grad- csizma sisak-kesztyuvel-cuccokkal :
264

csuzlee
Hat a szivem fajdul meg ha latom miket irtok itt 😄 Sajnos most koltoztunk a baratnommel es a regi lakasban mar multhet elotti pentek ota nem volt net az ujban meg meg nincs 😄 Igy mar pont nem tudtam megvenni a jatekot, de ahogy megint lesz netunk rogton megvesszuk aztan gogogogo 😄D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

tetszik a bárdod, cukipofa😊

na még pár szint és hájlevel leszel

Nethyrrea, itt a Katanád!

Remélem ez az Inner Circle klán odaver majd a PK-klánoknak!

B@lu
na ez az hogy nem talaltam...

A legtobb magyar a 2es serveren van.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Neten minden infot meg talalsz ami kellhet a jatekhoz.
Hivatolos oldalon a fansites, ott egy halom jo oldal.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Nethyrrea
azon vigyorogtam kicsit, amikor giranban kolbászoltam, odamentem egyik npc-hez, látom quest. nanézzük. aha...39 vagy fölötti szintûeknek.... 😄

még van rá 10 szintem 😊

B@lu
Skacok valaki megcsinalta mar az ADEPT of taste lvl 24 folotti questet???

Jah! Még valami! Miért nem kapunk valamilyen formában manualt a játékhoz? Minden normális játékhoz adnak ilyet! Ha már 1x aki neten rendelt nem kap cd-t...

Mert ugye Dömike pl azt se tudja, hogy a sisak mellett az a 2 ikon mi a fütty...
Meg a macska varázsláshoz a kristály mi fán terem, meg stb. egyedül meghalni tudok, de azt majdnem tökéletesen

Sziasztok!

Varázsló vagyok 20-as szinten. aki feljebb van (sokkal 😉 attól tanácsot szeretnék kérni, hogy mit csináljak, hogy sok lóvém is legyen, fejlõdjek is, és ne haljak meg minden 5.ik percben. Ha netán telcsi számot tud valaki adni, akkor felhívnál supportér 😉 /kizárólag munkaidõben/

a 7-es szerveren csak 3 magyar kalézol?

BlackArt
Az biztos hogy van par kinai nev az eBay-en arult adena mogott 😊
Persze ez se jelent semmit: 67USD-ert vesznek 1.5millat, aztan 1millat eladnak 68USD korul = 50% profit 😊

Még a végén eljuttok odáig, hogy az ncsoft a 3. világháborút akarja kirobbantani kína ellen.
Hmm, végül is a készítõk koreaiak...

GAthersw
😊))

Nethyrrea
csak így másokra tereli a gyanút. mert így mindenki a kínaiakat gyanúsítja botozással. de még a végén jobb leszek mint mel gibson az összeesküvés elméletben 😄

B@lu
Skacok senki sem csinalta meg az ADEPT OF TASTE questet???

GAthersw
Nem lenne értelme, mert egy GM pár kattintással annyí pénzt, meg akármit pakolhat be magának, amennyit csak akar.

BlackArt
Na, elneztem multkor, szoval ma mennek a mieink bloody queent olni, mi idonk szerint hajnali negykor tali a kersztezodesnel delre a death pass-tol

a pénz meg döl ...

Laza
en mar probaltam... haat..
raadasul az ami az ertelme lenne, tehat hogy RPG, abbol semmi sincs 😊)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
egyszer Gogo igy halasztotta le a szervert, belevert egy 'klonba' 😊)) rogton lehalt... par perc testing, majd mikor visszamntek az emberek akik lattak, nagy rohoges volt 😊)) Gogo crashed the server 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

BlackArt
Van benne valami; mer ugye "ki orzi az orzoket?"

HUNrricane
Tényleg..
Ilyen is ritkán van..

Majd felébredsz!