Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
"The most important thing though is that after about 50 Bloody Queens we finally got the Proof of blood, very lucky when you consider it is .8% chance to drop"
akkor van ertelme scavengert csinalnom
Mert egy 1,5 millás fegyverért nem fogok senkitõl elkérni 75k-t!
Inkább azt mondom, hogy majd megbeszéljük!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
kb. 1,56 milla fegyver, kb. 325 brig felso, kb. 220 also kb 85k Kite Shield
Még töb is mint 2 milla 😛
Gori meg Dago mar lenyultak a penzes accokat 😊))))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Heavy Bone
ClubSkull Breaker
Tarbar
Morning Star
Nem is tudom, hogy kezdjem. Nagyon sok accot kaptam JOB-ra es egeszen meghatodtam. Nem tudom, hogy ki zajongott ezeken az oldalakon korabban a kozossegre, de a peldam bizonyitja, hogy az itt forumozok nagyon segitokesz jo banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon koszonom mindenkinek a megadott acc-okat, nem tudom, melyiket valasztom majd, de a tobbit termeszetesen nem adom tovabb es nem hasznalom majd.
KOSZONOM SRACOK
ennke köszönhetõen kurvára semmi nem szervezõdik a bizonyos "NAGY MAGYAR" klánból, mindeki elvan mint a sajt, és majd lesz valahogy mondatokat kajabál...😊
összefoglalva: ha ügyesek vagyunk akaár eltelhet félév is mire meglesz az elsõ lvl3as klán, mert a magyarok egyikrésze atranszferre vár, a másik része meg marad a 2-n . (persze közbe a többi klán jócskán növekszi, ami azért jó mert csak egyre maradunk lefele...😊)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
nálam az egy nap az 24 ora és basiliskeket meg szemeket öltem!
aki nem hiszi járjon utanna...
Alapanyag + recept + ékszereknél a bolti ár 10 százalékáért, páncéloknál, fegyvereknél a bolti ár 5 százalékáért!
SS-t és SpS-t ezentúl, csak klántársaknak csinálok!
Sajnálom, de az idõ pénz!

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
esetleg oylan ebernek adom aki napi 100kt minimum farmol!
nekem 200-300k jott egy nap alatt ezzel az 1,5m es bookal!
termeszetesen utana mar bazzott elindulni az XP, ugyhogy penzgyujtes helyett gepujrahuzassal telt az estem 😊
(sorr Fekete, ezert nem tudtam visszajonni 😊
mondjuk mar ugyis rafert a masinara 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Majd wispelj rám..
Majd felébredsz!