Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

keres meg, most mar tudok dss csinalni, Csobensult neven vagyok, de csak szombaton leszek ujbol

reszleteket meg majd megbeszeljuk😊

Strahd_
ezért kérdeztem mert többeknél láttam már .) hogy bug vagy sem.

B@lu
vazze akkor partyba aze nyomta igy a kis ribanc...

neztem is mi a francot csinal!!!

Strahd_
Az jol jönne szorult Manahiányos idöszakokban.

Van valami bug hogyha arulsz valamit gyorsabban regenerálodsz?

érdemes megnézni még asszem holnapig lehet kipróbálni a guild wars játékot elég kemény grafikája van és a világa
nagyon meseszerü, mondom érdemes kipróbálni 1-2 napig.

B@lu
Valaki latott mar "Mana Drug"-ot? ugyanojan 85 adenas szarsag mint a lesser healing potion, es vcan nagyobb valtozata is, de en meg sehol sem lattam

B@lu
Cdupan az a baja a SS el hogy akkor nem mukodik ha kene. Amugy mindig szepen betoltodig harc utan szepen ahogy kell!!

Nethyrrea
én részemrõl tartózkodok a ss-tõl, egyrészt a lag miatt, másrészt meg....saját rigolyából. inkább a sting, és pihenek. tegnap ígyis dropokkal együtt összejött 200k mahum campban. és akkor még a kvesztet le se adtam, abból is van már pár száz badge... 😊

ss-t meg majd ha már nemtok mit jobbat venni cuccot egyelõre. vagymi. 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Birk@
BAsszus most jött át az összes privi üzenet nekemis 😞
Ha valaki tutira akar elérni,akkor -> [email protected]

Birkus Maximus

semo1
29? lehagytál rendesen

Mond......

hpzolee
STB ezmekkora szövegmár 😄DDDDDD

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

ARTIZAN TÖRPÉK IRJANAK!!!

PÉNZ HINRÉV STB... :p

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Most latom hogy ez teljesen mas:F Na mind1😄D

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

unatkozol? 😛

http://lineage.dungeons.ws/index.php?page=Crystalization+Yields

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Na megtalaltam historiba😛

igy sose leszünk miliardosok!
kilora meg akarom veni orc meg abandon campot!

kéne egy kibaszott artizan törpe melém!

srácok faxom kivan!!!

Regen(1-2 hete) bekopizott vki 1 oldalt hogy a c-s itemet mennyi kristalyba kerulnek. Na az a link kene most, mer visszakerestem, de nem talalom sehol.

hpzolee
Nah most pedig leirom helyesen a mondatot. zolee-t azért írtam elöre mert ugy kezdödik a zonca. lásd 16055

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
izé zoleet azért irtam elöre mert már sanca meg magyarázta (szamár elöl 😛PP )

http://www.l2orphus.com/weapons.php?id=159
Ilyet hogy lehet szerezni?😊 Es kb mennyibol jonne ki

Vki hivja ma le gorit job-rol😊) En nem tok vmiert belepni.

Zo(lee)+(Sa)nca
😊)

hpzolee
az alenyeg hogy ketten visszuk zonca karit en (zolee) meg sanca

transzvernel 1 karakter vagy menyi mehet at ?

Laza
Sanca
most ki nyomja azt a Zonca nevu karit?! vagy miva? 😊))

pont fel oraval azelott vettem 40k-ert bronz felsot, mielott szolt ram a srac... bakker...
de egy also meg joljonne...25-30k-korul 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
oregem, micsoda matematikusok vannak itt 😊))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tobb moob tobb drop..

jo ez ek szaraz adatok...
szerintem sem igaz
SZAL VALAKI CSINALJON NEKEM SST! 😛

hpzolee
azt hogy idöben ugyan ottvagy nem értem 😛 (ss-sel messze gyorsabban fejlodsz).

Hat ez a gyakorlatba nem allja meg a helyet. Egyreszt azer mer orulhecc, ha atlag minden 2. utesre aktivalodik az ss, a fasza server miatt😊 Masodszor(tapasztalatbol mondom) en tobb penzt szereztem JOBon ss-el, mint anelkul x ido alatt egy 1m-es weaponnal(nem beszelve az exprol). 1.5m-es weaponnal nyilvan meg jobban megeri ss-ezni. Persze ne minden utesem volt ss, csak minden 2., es igy 5p helyett 30p-ig birtam pihi nelkul.

1000 utes pl darabja 120dmg =120,000dmg
1 omhanak kb 800 hpje van
szal elvileg kinyirsz 150 et !
150 böl 105 dob (70%) penzt mondjuk 150a t
15750 adena
ss el 1000 ütés 240,000dmg
ami 300darab álatka (70%) 210 dob 150a t
31500adena
és elötél 40k sst ha 10/darab
idöben ugyanott vagy pénzben viszont sehol...

aki esetleg kezdo assa vagy fighter javasolom ne öljön FEHÉRET!!!
ugyanis kevesebb % ban térsz ki meg kevesebb % ban van critikal...

nem anyazni hátva van ujonc....

szerintem igen

ez hol van: Fellmere Lake

Akkor ra tudom encsantolni a szaros csukara is?😊

szerintem kulon kulon azert olcsaobb anyival..

Encsant armor csak a felsore vonatkozik, vagy alsora is, vagy minden amrorra?😊

Laza irtam privit(nem tom megkaptad-e fasza sg server miatt😄) a bp-vel kapcsolatban.

1.5-er megdumalhatnank😛

Lynx_TWL
szarozik az sg server, egyik topicban most írta ki, hogy üzenetem érkezett május ötödikén😄

๏̯͡๏﴿

LOOL, írjátok csak be a www.google.com-ba hogy lineage 2 és egybõl lesznek fizetett reklámok adena eladó oldalakrol LOOL

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

A hiba nem a te készülékedbe van 😊 vmi gond lehetett az sg serverével mert én is most kaptam meg az összes privimet.

black az a gastra neked van vagy te venned?

BlackArt
Mindenkinek aki privizett es nem valaszoltam: most jott at az OSSZES, basszus!!!!!!!!!!!! Most verem a fejem a falba meg nyomom a fekvotamaszokat mert 1 centire vagyok hogy kivagjam a gepet az ablakon

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Nethyrrea
nethy meglépte 30-adik szintjét. tortákat és virágokat az öltözõbe kérem, köszönöm 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
a sting azt csinálja, ha sikeresen megsebzed, hogy folyamatosan fog sebzõdni. nem halhat meg tõle, csak lemegy pár hp-ra. olyasmi mint a poison. csak erre nincs antidote, hacsak nem pár bandage-t magadnál tartani, vagy egy elf harcost/gyógyítót

Laza
Hali!

Vennek egy Bronz pancelt .. ha van vkinek elado szoljon!😊

THX