Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor helyet hagyok a "gosu" magyaroknak
Kryn neked mire van ekkora arcod?

Hat az tenyleg becsuletes ido, az biztos. Nekem a rekordom 24 ora q3, meg 20+ora Gothic 2.😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Cromac Mac Art
ehh.. jó neketek...ahogy most állnak a dolgaim kb. 1 hónapon keresztül napi 1-2 óránál több idõm biztos nem lesz lineage-et nyomni...

Jaj Yal, fejezd mar abba, kezd idegesiteni. Mindenki ugy ir a forumba, ahogy akar. Erre 1ik forumozo 'alairasat' ideznem: Szerezz Kazinczy-dijat mielott beirkalsz a forumba...
Mellesleg te meg nem hasznalsz ekezeteket(mondjuk en se😄)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Atyaúristen, azt hogy bírod? Nemcsak ébren, hanem épésszel. 6 óra játék után én már asszem epilepsziás rohamokat produkálnék. 😄

Összevissza beszélsz édesapám. Ebben is kb. annyi ész volt mint a legutóbbiban... Gratula, hozod a színvonalat. Hagyjuk abba inkább ezt, nem kedvelem, te meg ne flémelj itt.

skill ha ennyi idod van a jatekra elmehetnel egy intenziv magyar nyelvtan oktatasra is

b@lu akinek nem inge ne vegye magara

Nethyrrea
én csak szerény 12-14 órákat nyomom 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

mért is vagyok kakuktolyás?
ezt elmagyarázahtná nekem valki ha már el akrtok üldözni 😛

ja hiperaktiv!

tudjatok ti hány bomba kell 48 ora gaméhoz?
2. tol már nem számoltam ... 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Jockey
nem szúrja különösebben, csak hiperkatív..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

B@lu
na ugy latom masnak is szurja a szemet Skill😊))))))

B@lu
Jockey te hozzaszoltal tehat te is egy kis alma vagy akinek pont a kerdes iranyult szal szegyelld el magad!!!

Jockey
yal: ez van, sokan nem játszottak job-n, taiwanon, és relative ujjak, nemtom mi ezzel a gond
nem volt kiírva l2.copm-ra hogy csak az játszhat vele aki már játszott JOB-n is, és télleg azért van afórum hogy aki kezdõ segítsünk nekik, én szívesne segítek bárkinek.
másrészt tudtommal sok emberkének ez az elsõ mmorpg-e, és ha én visszaemléxem 3 évvel ezelõttre, hát én is kérdezgettem sokat anno fórumokon..
ha lesz elég tapasztalatuk, akor már õkse fognak minden szarsággal ide jönni, de ehhez idõ kell
szal nemtom mi a gond a szinvonallal, max az, hogy sok olyan emberke van akit te nem ismersz.. (persze mindg van kakuk tojás, álá skill...😊)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

B@lu
azt hittem JOB a bibliai szemely...

B@lu
Egyebkent eleg undorito megnyilvanulas volt toled Yal de ez meg plane. Ezert romlik a szinvonal mert ienek irnak ide ieneket.

Nethyrrea
GY.K.: Japanese Open Beta

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

B@lu
micsodaaaaa!!!!! lehalabb 2 osszetett mondatot irok minden egyes hozzaszolasban😊

B@lu
az valami munka? Job dzsab nem?

B@lu
na ezt nem ertem hogy mikor jaccottam en a JOB on?

Az uzenet pont azoknak szolt akik valaszoltak ra, talan nem veletlenul vettek fel oket.
ijasz bir 200knal tobbet is osszeszedni sot..

Hát vmivel szanaszét kell majd alázni a War klánt. 😄

Ja hogy te mar most a 40. szintre gyursz, jo😊)

HUNrricane
Ijászok se birnak a napi 200k-nál többet össze gyüjteni, mert 1500 nyil már 6k, és nagyon gyorsan elfogy..

Majd felébredsz!

Nethyrrea
szerinted? 😊

40-en már szeretnék sword of delusionnal császkálni ha lehet, amint megkapom a c expertise-t. elég móka lesz összehozni a cuccost, napi 50-60 kristályt hozok össze, akkor már király vagyok. (szemét íjászok összeharácsolják könnyedén a napi 3-400k jukat émmeg 200-ért egész napokat izzadok....😛 )

most 30 vagyok, már vettem 40 kristályt, de bõven megleszek 40.-ik szintû mire meglesz a kellõ mennyiségû c kristály. és akkor még seholsincs az a maradék 3000-3300 d ami hiányzik (ha szétveretem a kardom)

Strahd_
senki nincs akinek meglenne ez a corps life drain? .)

Én is a vampirt használom Btm után de érdekelne ez a corps life drain is.

de

figy senki nem képes elátni ss el
sok választásom nincs ha nem akarom 10a ért venni
másik meg kell 150stell amit hogy szedjek össze?

😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kristaly minek kell neked? En tegnap voltam giranba, es rajottem hogy csak c-s cuccokat lehet csinalni kristalybol(azaz nalam csak azt lehetett). A legjobb d-seket ezek szerint valszeg csak kraftolni(meg esetleg talalni) lehet.

Nethyrrea
hmm, viccesek a gyerekek:

faltól falig flash transzparens warcryn, ami egy oldalt reklámoz ahol dolcsiért vehetsz ropogós adenát...milyenmár.....

Nethyrrea
jah, gondolom a craftolós anyagokat is magának akarja összeszedni 😊) az egyszemélyes hadsereg 😊

Nemmondod hogy torpot kezdtel bazzeg😊))

Nethyrrea
de legalább páncélra most egy darabig nem kell költenem, ígyis érvágás volt megvenni a brig nadrágot....de legalább már megvan a felsõhöz az alsó is

Nethyrrea
elkezdtem számolgatni, meg venni c kristályokat...hát...asszem elõbb leszek 40 mint meglegyen amennyi kell... és akkor még kell egy rakat d kristály is, mégha le is vonom azt az 1780-at amit a crimsonomból nyerek 😞😞

Gogo27
Skill .. kerestele.. de nem valaszoltal!

figyu.. en most megyek sorozni.. majd vmikor megadom a penzt okes?

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Hasznos ha Body to Mind után használod. Asszem igy több manát szerzel vissza mint amennyit elhasználsz a BtM után a Corpse Life drainre. Én régebben a BtD után sps vampiricet használtam, így sokkal tovább tudtam harcolni, kevesebbet kellett pihenni. Corpse Life Drainrõl csak hallottam hogy hasznos ezzel a kombinációval, tesztelni már nme tudtam.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Strahd_
A Corpse Life Drain hasznos skill?

Kyel
Yal, nem muszaj ide irkalni es koszond meg Krynnek az arnyalt megfogalmazast szvsz:p
Strahd_
azt is nehéz elviselni .) föleg amikor partyba vagy vele .) és elkezd poénkodni 32 hp nal .)) igaz diniz? .))

ha bele szakadok sem tom kivagy de kösz!

melesleg mi a fuckot csináljak ha lenyomom a mehetet és eszembejut mégvalami?! 😛

Mondjuk Skill percenkenti ketszavas vakkantasait eleg elviselni😛 😊))))))))))))))))
dinzi ha jol látom legutobb 3 hozászolásod volt majdnem egymás után és nem voltak többek 5 szonál :p

Strahd_
vannak emberek akiknek az a jo ha elmondhatjak mekkora királyok és szerintük erre való a forum, és nem arra hogy egyesek kérdezzenek olyan dolgokat amiket egyszerübb itt megkérdezni tapasztaltabbaktól , mint a netet bujni és megtalálni a kérdésre a választ, és elfelejtette hogy az elején tuti ö is kérdezet. vagy egyszerüen úgy születet hogy mindent tud de akkor kérdéses miért jár forumokra ha nem segíteni....

Strahd_
jó reggelt Kryn .)

B@lu
Szevasz Krisz komam😊)) stilszeru belepo volt kb ezt vartam toled😊

1-2 embernek olyan idióta stílusa van itt... A legutóbbi 100 hozzászólásban senki nem állította, hogy jobon nyomta és tett fel utánna "idióta" kérdést.
És ha fel is tesz, te ezekután ne gyere ide és ne olvasd el, tedd meg ezt a szívességet mindenkinek.
Csökken a színvonal bizony, de egyvmihez látom már biztosan értesz: az önmagadról történõ szegénységi bizonyítvány kiállításához.

LeonSilver
Jajjjj.Hát Skill mester ilyen.
Egy jöt röhögsz rajta oszt kész.
Hozzá tartozik a topchoz,nélküle szegényesebb lenne

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

B@lu
Mondjuk Skill percenkenti ketszavas vakkantasait eleg elviselni😛

B@lu
Szerintem sokkal egyszerubb ha a kezdok ide irogatnak, eccerubb nekik, plane ha nem ismerik a kulfoldi site okat.

Mondjuk ha minden nap ugyanazt kerdezi meg vki az gondolom idegesito lehet

LeonSilver
A fórumok azért vanna, hogy a noob emberek feltegyék az idióta kérdéseiket.
Nem muszály elolvasnod õket és nem ezektõl csökken a szinvonal hanem inkább az olyan beszólásoktól mint a Tied.A többiek (szerencsére) nagyon segítõkészek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

B@lu
Ezt most mire ertetted?

1-2 embernek milyen idiota kerdesei vannak itt. Nem igazan laccodik hogy ti JOBon is jacottak Mari neni tobbet ert a gamehoz mint itt egyesek. Ha elkezdtetek jaccani kicsit utana lehetne nezni oldalakon nem minden noob kerdest ide irni. Csokken a szinvonal😞