Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kryn neked mire van ekkora arcod?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mellesleg te meg nem hasznalsz ekezeteket(mondjuk en se😄)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
b@lu akinek nem inge ne vegye magara
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ezt elmagyarázahtná nekem valki ha már el akrtok üldözni 😛
ja hiperaktiv!
tudjatok ti hány bomba kell 48 ora gaméhoz?
2. tol már nem számoltam ... 😛
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
nem volt kiírva l2.copm-ra hogy csak az játszhat vele aki már játszott JOB-n is, és télleg azért van afórum hogy aki kezdõ segítsünk nekik, én szívesne segítek bárkinek.
másrészt tudtommal sok emberkének ez az elsõ mmorpg-e, és ha én visszaemléxem 3 évvel ezelõttre, hát én is kérdezgettem sokat anno fórumokon..
ha lesz elég tapasztalatuk, akor már õkse fognak minden szarsággal ide jönni, de ehhez idõ kell
szal nemtom mi a gond a szinvonallal, max az, hogy sok olyan emberke van akit te nem ismersz.. (persze mindg van kakuk tojás, álá skill...😊)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ijasz bir 200knal tobbet is osszeszedni sot..
Majd felébredsz!
40-en már szeretnék sword of delusionnal császkálni ha lehet, amint megkapom a c expertise-t. elég móka lesz összehozni a cuccost, napi 50-60 kristályt hozok össze, akkor már király vagyok. (szemét íjászok összeharácsolják könnyedén a napi 3-400k jukat émmeg 200-ért egész napokat izzadok....😛 )
most 30 vagyok, már vettem 40 kristályt, de bõven megleszek 40.-ik szintû mire meglesz a kellõ mennyiségû c kristály. és akkor még seholsincs az a maradék 3000-3300 d ami hiányzik (ha szétveretem a kardom)
Én is a vampirt használom Btm után de érdekelne ez a corps life drain is.
figy senki nem képes elátni ss el
sok választásom nincs ha nem akarom 10a ért venni
másik meg kell 150stell amit hogy szedjek össze?
faltól falig flash transzparens warcryn, ami egy oldalt reklámoz ahol dolcsiért vehetsz ropogós adenát...milyenmár.....
figyu.. en most megyek sorozni.. majd vmikor megadom a penzt okes?
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
melesleg mi a fuckot csináljak ha lenyomom a mehetet és eszembejut mégvalami?! 😛
dinzi ha jol látom legutobb 3 hozászolásod volt majdnem egymás után és nem voltak többek 5 szonál :p
És ha fel is tesz, te ezekután ne gyere ide és ne olvasd el, tedd meg ezt a szívességet mindenkinek.
Csökken a színvonal bizony, de egyvmihez látom már biztosan értesz: az önmagadról történõ szegénységi bizonyítvány kiállításához.
Egy jöt röhögsz rajta oszt kész.
Hozzá tartozik a topchoz,nélküle szegényesebb lenne

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondjuk ha minden nap ugyanazt kerdezi meg vki az gondolom idegesito lehet
Nem muszály elolvasnod õket és nem ezektõl csökken a szinvonal hanem inkább az olyan beszólásoktól mint a Tied.A többiek (szerencsére) nagyon segítõkészek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"