Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert megint fent voltam éjszaka, hogy megcsináljam....
...ezeket!
Ami az inventoriban van (Brigandine Tunic, Manticor Skin Boots, 3 db Elven Ring) azt mind az éjjel craftoltam. #wink]
Gyere játszani!

2. ez véreztetés. Olyan mint a Stin, csak ennek nincs alap sebzése, de ez viszont mindig hat, ellenben a Stinggel(sztem ez sokkal hatásosabb mint a Sting).
3. ez pedig az ellen pstk-ját csökkenti valamennyivel.
Ha sorrendet kéne mondanom akkor 2,3,1
Én ilyen sorrendben tanulnám.

Bleed Wounds opponent to bleed. Intensity 3.
Power Break Decreases attack powers. Intensity 1.
ezeket érdemes ? mit csinálnak?
valaki segitsen plz!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
1 milla adenakat arulnak... honnan a fakkbol?! 😊))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
remelem nem lesz...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

srácok szükségem lenne segiségre 100-200k formajaban
1 nap és viszafizetem....
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
AKARUNK RENDEZNI A HÉTVÉGÉN (LEHETÕLEG SZOMBAT ESTE) EGY NAGYOBB ÖSSZMAGYAR CRUMA PARTIT!!!
MINDENKI AKI KEDVET MEG ELEGENDÕ SZINTET ÉREZ MAGÁBAN HOGY VELÜNKJÖJJÖN KERESSEN VAGY ENGEM VAGY ACROT A JÁTÉKBAN DÉLUTÁNTÓL. ADJÁTOK TOVÁBB AKINEK TUDJÁTOK
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A Játék béta,elõfizetéses,vagy simán lehuzhato vhonnan?
Mer lennék TÖRPE😊
Haat igen ..vannak akik igy farmolnak.Mig a tobbiek gyaktak a maradekot o csak a golemeket farmolta.
Nagyon gyorsan jon az xp partyba is..Ora alatt siman megvan 15-20 %
Khold- 52 SR
a másik "csak" ss miatt kell... 😛
Aki elég sokat tud játszani és csatlakozni akar késõbb az Iquisitors klánhoz?
Mert nagyon kellene!!!!

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
๏̯͡๏﴿
mert akkor be nem teszem a labam 😊))))
az a baj, a pk klánokkal, hogyha eccer elverik õket úgy igazán, akkor elejtenek olyan 1-2millió értékû cuccot, és abba is hagyhatják, mert annyi a karijuknak... szóval a baj az, hogy én nem vagoyk ott felkapkodni a nagy hentes kardokat, meg armorokat amikor elesnek😄
๏̯͡๏﴿
Ne legyen mar flame topic ebbol is 😊
Folyamatosan önmagadat járatod le öcsi.
Tök békésen megvoltunk amig ide nem toltad az arcod.
Szerintem erõs tulzás a "14-18 között" legalábbis szellemileg.
Az én fiam 14 éves létére SOKKAL értelmesebb mint Te.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
hátha ...
Reméljük a legjobbakat...
emberek dobtak a basik egy d grades kesztyut!
kéne belöle kristáy aztán meg sst kéne belöle csinálni4
ha van most aktiv törp az irjon!
skillhu
kötekedsz?
mi lenne ha nem a forumon hanem a játékban szorakonzál?!
tény hogy rossz a nyelvtanom de ez van téged se a helyesirásodért szeretnek ! 😛