Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De még koránt se olyan jól megy a kraft mint neki

Bazz...már megint fáradt vagyok mert megint fent voltam éjszaka, hogy megcsináljam....

...ezeket!

Ami az inventoriban van (Brigandine Tunic, Manticor Skin Boots, 3 db Elven Ring) azt mind az éjjel craftoltam. #wink]

Szeva!
Gyere játszani!

semo1
Jó reggelt

1. ez megzavarja az ellent és ha sikerül mást fog támadni, ha jól tudom (ne ez legyen az elsõ amit megtanulsz sztem).

2. ez véreztetés. Olyan mint a Stin, csak ennek nincs alap sebzése, de ez viszont mindig hat, ellenben a Stinggel(sztem ez sokkal hatásosabb mint a Sting).

3. ez pedig az ellen pstk-ját csökkenti valamennyivel.

Ha sorrendet kéne mondanom akkor 2,3,1
Én ilyen sorrendben tanulnám.

Confusion Confuses enemy and alters its attack target.

Bleed Wounds opponent to bleed. Intensity 3.

Power Break Decreases attack powers. Intensity 1.

ezeket érdemes ? mit csinálnak?
valaki segitsen plz!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Laza
kemeny, van egy-ket olyan arc Ebayon, akiket jatekban is lattam mar...
1 milla adenakat arulnak... honnan a fakkbol?! 😊))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
kosz mindenkinek 😊
remelem nem lesz...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hehe....az lenne még szép!

szerzunk armort azt megcsapjuk! 😛

srácok szükségem lenne segiségre 100-200k formajaban
1 nap és viszafizetem....

Core raidre gondolsz vagymi?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
!!!!!!!!!!!!!!!!!!FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AKARUNK RENDEZNI A HÉTVÉGÉN (LEHETÕLEG SZOMBAT ESTE) EGY NAGYOBB ÖSSZMAGYAR CRUMA PARTIT!!!

MINDENKI AKI KEDVET MEG ELEGENDÕ SZINTET ÉREZ MAGÁBAN HOGY VELÜNKJÖJJÖN KERESSEN VAGY ENGEM VAGY ACROT A JÁTÉKBAN DÉLUTÁNTÓL. ADJÁTOK TOVÁBB AKINEK TUDJÁTOK

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
MÁR elõfizetéses

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Tud vki holnap delig adni kolcson vmi normalis(200k+) heavy alsot meg felsot? Ki akarom vegre probalni mi ut a 20as warriorom +1es tarbarral😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sziasztok!

A Játék béta,elõfizetéses,vagy simán lehuzhato vhonnan?

Mer lennék TÖRPE😊

Acro
Egy par Cruma Toweres kep:

Haat igen ..vannak akik igy farmolnak.Mig a tobbiek gyaktak a maradekot o csak a golemeket farmolta.

Nagyon gyorsan jon az xp partyba is..Ora alatt siman megvan 15-20 %

Khold- 52 SR

amenyiben valaki kezd törpét garantalom neki az xpt meg a pénzt talán még egy-két elf csajt is ha csatlakozik hozzám 😛

😊 minskettö kell de egy artisan jo pénzt keresne melletem ...

a másik "csak" ss miatt kell... 😛

Nethyrrea
skill, a skilleket meg megnézheted warcryn mit és mikor kapnak, ha nemtod eldönteni 😊

Nethyrrea
azt írták castle siege alatt nincs item drop. asszem

Nem akar vki Scavanger törpe lenni?
Aki elég sokat tud játszani és csatlakozni akar késõbb az Iquisitors klánhoz?
Mert nagyon kellene!!!!

node a savszel csak kell
Jockey
nincs COH, le se jön holnap reggelig, fürdcsi meg hasonlók, aszonyság jön punktum😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

persze es COH is mi!!😄D nem tudom hogy lehet azzal jatszani😛 kepek alapjan itelek😛P
lessz valami buli? lvl 25 vagyok kellek? ijasz 😛

Jockey
bah sorry, najó, asszonypajtás közbelépett, nemtom hogy leszek, lehet elintézem gyorsan azt hazaküldöm..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

mert elkezdtuk az wyrnek meg medusak irtasat csak kozbe jott valami ugy joindulattal 50perce😊
semo1
Akkor miért nem priviztél rám?

jaja,irjon mert kileptem,meguntam varni,habar jot csaszkaltam keleten es talaltam egy Emergency Blessingset,mennyit er?gondolom sokat😊
BlackArt
Amit eszrevettem: nem jelenik meg a piros tajekoztato, hogy pm erkezett, forumnal kell mindig megnezni...

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Nemlesz. Es az exp 1/4-e veszik csak el.

Jockey majd irj plz ha vagy.

Leon orulok hogy bekesen elvoltal en egy szot sem szoltam hozzad te keztel el flamelni

Lynx_TWL
dede, akkor kell 1es szintû karivbal berohanni felszedni és futni😄

๏̯͡๏﴿

Laza
kivacsi leszek, hogy a haborukban lesz e item drop?!
mert akkor be nem teszem a labam 😊))))

Lynx_TWL
azt már szarrá alázták😊
az a baj, a pk klánokkal, hogyha eccer elverik õket úgy igazán, akkor elejtenek olyan 1-2millió értékû cuccot, és abba is hagyhatják, mert annyi a karijuknak... szóval a baj az, hogy én nem vagoyk ott felkapkodni a nagy hentes kardokat, meg armorokat amikor elesnek😄

๏̯͡๏﴿

Laza
Finomabban lehetne kicsit?
Ne legyen mar flame topic ebbol is 😊

Nekem már semmit sem kell írnom ezután... 😄
Folyamatosan önmagadat járatod le öcsi.

LeonSilver
És te vajon mir vered magad??
Tök békésen megvoltunk amig ide nem toltad az arcod.
Szerintem erõs tulzás a "14-18 között" legalábbis szellemileg.
Az én fiam 14 éves létére SOKKAL értelmesebb mint Te.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

😛

SZEG007
Yal logodat megváltoztathatnád, mert szemem kiég😊

semo1
Szevasz rég láttalak

semo1
Hééééé finoman

latod kryn ehhez ertessz csak, nem vagy kepes megmondani hogy egy szar vagy?

A bolondoknak sem magyarázzák meg, hogy miért érzik úgy: õrült körülöttük a világ. ;D

kryn terj ki a valasz elol^^

haverom is :/ neki és kéne melo hétfön veszünk expreszt
hátha ...
Reméljük a legjobbakat...

emberek dobtak a basik egy d grades kesztyut!
kéne belöle kristáy aztán meg sst kéne belöle csinálni4
ha van most aktiv törp az irjon!
skillhu

Na pszt, kisebbségi komplexusodat nem itt és nem én fogom ápolgatni. Olyat kérj meg aki elviseli a tenyerestalpas stílusod.

Nethyrrea
annyira azért nem jó, inkább dolgoznék már(/me munkanélküli). tejóisten, ezt én mondtam????? 😮

egyáltalán mit keresel itt yal?
kötekedsz?
mi lenne ha nem a forumon hanem a játékban szorakonzál?!

tény hogy rossz a nyelvtanom de ez van téged se a helyesirásodért szeretnek ! 😛