Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
Hála az égnek, hogy van ez a poligoncsökkentés, akkor tûrhetõ lesz.
Siegenel meg 2000 helyett 500polisak lesznek a karik, tehat ha vkinek turheto volt az fpt gludioba 50embernel, siege is turheto lesz 200 embernel.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Birkus Maximus
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
dömike gondolkodik...
Figyelmesen olvasok mindig és nem mondtam, hogy nem tudom és azt sem, hogy te nem tudod, csupán tisztáztam. 😄
Nem kell egybõl támadni.
Hogy mért kell a c-grades cuccos? Minimálbérbõl is simán el lehet vegetálni, minek a csúcsfizetés? ;D
. Szal azt akartam mondani hogy a sok jatékos miatt lassu lesz a game a siegnél (mint pl gludioba) de ha még ehhez hozzájön a lag is akkor már végképp nem dfogok semmit se látni az ostromból 😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Másrészrõl meg ha simán lenyomtál 1-1 nálad erõsebb karit akkor minek neked c-grades cumó? 😊).
A kastély szerzésnél meg tényleg nagy lagok lesznek 😞 de nagyon nem mindegy hogy 1-2 vagy 10 fps el játszol 😄DDDD
Nem cuccszerzést írtam, hanem vásárlást, amúgy a szerzés sem lehetetlen. Tegnapelõtt két ázsiait öltem le fél órás különbésggel, pedig gastra/assasinknife/manticore volt mind2nél, nálam meg egy szaros elven bow. Ilyen alapon le lehet csapni a c grades karácsonyfát is. 😄
Castle siegeben meg 30 ping ide vagy oda, elementális lagok lesznek szerintem, de viszont egyikünk sem volt még ilyenen, tehát nem tudhatjuk, hogy pro vagy kontra. ;D
Ping meg egyértelmû miért jobb a keleti parton, de ne mondja senki, hogy a létszám nem befolyásolja.
Botok vannak mind2n, ez nem kiindulási alap, viszont pozitív ahogy a GM-ek vadásznak rájuk, nem túl nagy hatásfokkal de kivizsgálják a jelentéseket.
Amúgy sajnos amit leírtál az mind igaz, de nyugtasson az a tudat hogy csak az amerikaival szívunk a Japo állítólag még mindig béta és a Kóreai/Taiwani szerver meg már rég Chronicles patches 😊))
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Az hogy hivatalosan ki van adva! úgy, hogy nincs kész!!!
Csupán a manualt hiányolom, a game-ben ha a HELP gombra kattintasz akkor üres lap jön ki, ha a borítékra kattintasz üres lap jön ki. Tegnap vag y 10-15x újraindították a monster szervert, addig meg furkároztunk a mezõn mint a barmok legeléskor... De viszont ha a mólón mellélépek és beleszorulok a stég alá a vízben persze az XP-t leszedi és ugrott fél óra kalapálásom. Nem baj! Az SP megmarad 😉
jah meg kizárhatnak, ha felugrassz a hajóra?!!! Hát kapják be! Gyüjtsék össze azokat az igazi csíterekt, akik ezeket a b uzi BOT-okat futtatják, és abból élnek, ne azt aki felugrik a hajóra... nem hallottak még potya utasról? Csak azt ne mondják a kis sárgák, hogy õk nem csináltak a helyijáraton 1x sem ilyet!
Vagy ha az ember kalapálásból bejön, és hozzá akar szólni valamelyik NPC-hez a városban, vagy emberkéhez aki árul, szívélyesen pofánütöm... Volt már belõle elpicsázásom, mivel azt hitték hogy belekötöttem az árusba, holott csak simán ráklikkeltem... (erre a megoldás, hogy ctrl -al arrább kattintasz)
Szóval van 1 raklapnyi gond itt! És elkérnek annyit, mintha ez kész progi lenne!
rakják össze azt a progit rendesen!
Az allience meg jól hangzik, d3e valszeg mi fogunk máshoz csapódni (elvégre mi vagyunk a gyengébbek) tehát várunk akkor se lesz.
És a ping elsõsorban nem a létszám miatt jobb a keleti parti szervereken hanem azért mert közelebb van

Továbbá szerintem azokon a szervereken még mindig nincsenek annyian, mint a sieghardton, ami nyomós érv. Dobtam én már mmorpgt a kukába a nagy pangás miatt, higyjétek el, annál rosszabb nincsen. Nem tudjuk mennyire fog a létszám megváltozni a transzfer bevezetése után, szóval a lehetõsége után még kelllene várnotok 1-2 hetet, körülnézni a szerveren és utánna dönteni ebben. (ki tudja, lehet annyian lesznek, hogy a pingje a sieghardtéval fog vetekedni)
Egyetlen lényeges dolog szvsz a ping. De úgy gondolom, hogy egy FPS típusú játéknál baromi sokat számít, míg egy ilyen mmorpg-ben szinte semmit a 30-40-es pingkülönbség.
De ezt mindenki döntse el maga.
Na mind1, igazából nekem is mind1 hol jáccunk, csak nem kéne segget csinálni a szánkból; ha visszaolvastok, egyértelmûen meg volt beszélve hogy megyünk. Ha nem megyünk akkor meg döntsük el de mindenféleképpen a többség 1 szereren legyen pls!!!
Birkus Maximus
ide kuksizzatok: Lineage2 Undetectable Macro Bots Bot
A kanadai uncsitesóm mesélte tegnap, hogy volt 1 csávó(bot) úgy írtott mint atom, szóltak neki, hogy jó volna hogy ha hagyna nekik is valamit, de nem szólt vissza, és csak nyomtat tovább. Erre 5en nekiestek a csávónak, és leverte õket egyedül. Minden ütést védett, meg a varik varázslatát megszakította...
Én nem érzem igy amugy gondolod a többi szerven nem ugyanugy lehaltak?
Birkus Maximus
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
már tom mért kedvelek
no coment...
1m maradt ...
szal hajra!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
50 dollárnyi összeget itt soha nem fogsz megkapni érte. Ha reálértéket számítunk nálunk a 10e Ft-nyi dollár kb. 3e Ft-ot ér, és akkor még túlzottan optimista is voltam...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Azt mondja idõ kérdése és átveszi Gludióban az SS piacot, hamarosan már csak õ fog teríteni, te meg dolgozhatsz neki bagóér'

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!