Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Acro
Hale!
Lassan csinálhatnánk egy összegzést hogy kik játszanak a magyarok közül.Én pl ma tudtam meg hogy van egy másik 15 fõs klán is..:/
A karaktertranszfert meg még ne keverjük bele ,mert abból megint fejetlenség lenne.
Szóval ..csak kik azok akik játszanak? és fognak is még egy darbig?

Khold- 52 SR

csuzlee
Koszonjuk szepen az infot!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Hat ez kurvajo, epphogy bemegyek serverre, erre serwer down...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Cukipofa tud csinalni belõle mindenféle vackot 😊
(Vagysis törp tud gyartani belõle fegyvereket ruhakat stb, ha megvan a kellõ alapanyag /szint és a hozzávaló recept)

csuzlee
Le tudnatok irni roviden mit lehet kezdeni a dwarvs items-ekkelm, amiket talalunk? Iron meg mittomen Animal Skin meg egy csomo minden, csak hogy hova kell vinni vagy mire jo, mert nem adom el addig 😄D Elore is koszi!

Van vki gludio kornyeken aki 10secre kolcson tudja adni birg felsojet? Meg akarom nezni mennyit dob overallyn, hogy armort vagy inkabb sipkat bovitsek.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

aktualis ...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Most Te mivel vagy?
(írd át az aláírásod)

hpzolee
*120 vízszint pixeleket

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
faszom kivan megcsinalom itt kiszenvedem a 12 pixerleket és ere tessék beadja bugosan valamiéert a íszint nem üt 😄DD

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Lynx_TWL
micsoda logók baze😄

๏̯͡๏﴿

hpzolee
Jockey sancaval tudod csak fel venni a kapcsolatot én ideiglenesen ki vagyok vonva a forgalom ból 😞

elado: gastraphates, manticor felsö also, némi ékszer nem dsek :/

vennék: long spear,bronz sett

Lynx_TWL
ja hogy lehet ilyet cisnálnik, hogy veszek lófaszt cukorért amikor nincs is cukrom 😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hehe a végét nem értem😊

๏̯͡๏﴿

semo1
Ez a szopás

Davidus
x csávó leül árulni egy iron hammer head-et 20k adenaert. A haverja beül mellé hogy vesz iron hammer headet 30k adenaert. A kicsi Lynx rögtön rohan megvenni a 20k-s hammer headet DE JAJJ nem tudja eldani x csávó haverjának mert nincs nála 30k adena😛

V9ykn8_TZL0

csuzlee
van rajtun kkivul egyaltalan aki humanoid? 😄DD

Lynx_TWL
neked nagyon fekszik ez a scammer szöveg, de mi a franc az?😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
van oylan magyar torpunk aki, ossze tud rakni ket kardot?????????

๏̯͡๏﴿

csuzlee
csuzlee.ini.hu , ott az 2.1-es versio ami meg nem fizetos volt!

nekjem a progi kene szaél plz linket

csuzlee
Jah es valaki tudna adni ventrilo ip-t ahova a magyarok jarnak???

csuzlee
Akkor most koltozes lesz Gustinra vagy maradnak a magyarok a Sieghardton?

Nethyrrea
ahhoz elég sokszor kéne nagy szövetségben leverni õket...

justice is hiába verte el õket fejenként milla drpért, ismét a klán krémjének fejenként 10 millás cucca van, és a törpéik 5-6 millákért árulnak a piacokon. namostakkor fenetuggya, hogy hány (száz) milla a "pártvagyon" még tartalékban dupolással, scammolással szerezve...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jockey
k, negyedig varok, aztan 8kr meg belepek 10 percre, es uatan vasarnap a kovi idopont

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
gyere be most

Ez vmi sajat szabaly vagy l2-es?😊 Mer en ugy tom hogy megn incs kialakitva ilyen pvp rendszer hogy haboruzni lehetne.

BlackArt
Nem voltam ott, Joker 4 csatarol irt a forumon, valszeg arra emlexem. Most latom mas meg 3-at emleget. Az igazsag odaat van 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
hm, mindent ketszer mondok?

BlackArt
Ha leolod a leadert, megnyerted a haborut 😊 A szarosvalagu azert bujt el... Ilyenek ezek...

BlackArt
Ha leolod a leadert, megnyerted a haborut 😊 A szarosvalagu azert bujt el... Ilyenek ezek...

A leader mer jejtozott el? Hogy tudjon parancsokat osztogatni vagy mi?

Teves black, csak az elso csatat nyertek utana kovetkezo 2 csataba szivtak mint a torkosborz😊

En itt vagyok vegig es 10 percenkent refreselgetek😊 Szal nekem akar most is jo, mondj 1 idopontot, tok mind1 mikor(lehetoleg ma).

Jockey
SANCA/ZOLEE
ma irjatok be mikor lesztek online, szerdan megyek el itthonrol, es nem leszek vasarnapig, szal ha kell cucc ma meken ejteni a dolgot, vagy kovi idpont vasarnap lesz

BlackArt
Most keresgel mindenki screenshot-okat, egyenlore semmi 😊

Hanem: Olvastatok mar ezt? Full C1 leiras (elvileg...)

Ha készült video és hozzáférhetõ lesz légyszi linkeld be fórumra .

BlackArt
TAO szovetsegesunk volt meg SB-ben, de aztan a haboruk soran hirtelen elarult bennunket es atallt az ellenseges oldalra. Most itt levertek egyik emberunket, persze egy csoportunk azonnal odament es leolte oket, erre war-t hirdettek amit orommel elfogadtunk.
Rovid beszamolo Wagner urtol, aki lvl40+ abyss walker:
"A few observations on today's battles: First of, I missed the initial fight, but made it in time for the decisive second battle. I think we had roughly 20 vs 20, with DoO losing 3-5 max and TAO 10-15 (not that sure about the numbers). We had a couple of targets precalled and assigned main tanks to assist. Our first target went down quickly and that's when things got very messy. We had about 40 players standing in a fairly small area with fighting all around and at least the same number of spectators, white healers, and what not. That made movement rather difficult and I was unable to assist our main tanks. Having wasted precious seconds trying to figure out how to get to the next target, I simply started backstabbing every soft target within reach, which worked extremely well."

BlackArt
Na, megvolt az elso klan war a szerveren 😊
TAO kihivott bennunket. Elso ket csatat megnyertek, de aztan annyi lett nekik. Ja es a klan leader vegig Giran templomban rejtozkodott roflamao 😊))

Ok, te ismered õket .Most hogy belegondolok tényleg nem lenne túl sok értelme osztódniuk mert gyengülne az esélyük az esküdt ellenségeikkel szemben.

BlackArt
A WaR nem fog terjeszkedni 😊 Mar leirtam parszor: ok (is) egy tobb eves multra visszatekinto klan, nem itt osszealt tapsifulesek. Eredetileg nem is akartak folvenni ujakat, de rajottek hogy kell a golyofogo 😊 Addig nem fognak elhuzni Sieghardtrol amig vagy el nem lesznek verve rendesen, vagy nem lesz tul unalmas a jatek. Bar L2-ben el se lehet rendesen verni senkit, hiszen nincs sajat varosa 😞((
Amikor SB-ben elseggeltuk oket, akkor mentek at masik szerverre. Most meg itt vannak 😊 Velunk egyutt 😊))

Mivel itt csak foglalni lehet varost, epiteni nem, ezert szerintem jo moka lesz egy siege de gyakorlati haszna nem sok 😞 (Hiaba tied a kastely meg a falu, boltban csak a hulyek vasarolnak. Mint en... 😊))

B@lu
Sieghardt

gustinon Tur-nak van egy ork samanja

Gugger
Rajtam kívûl ki az aki ORK varázsló-val játszik? Hányas szerveren és a játékban mi a neve?

Gugger
ORK Sámán vagyok, lvl 31, de sajnos ez a Life Stick sehol sem található, így a Tarbar-om éppen most cseréltem le egy varázskönyvre, ami 67/66-os. Remélem ez átmenetileg jó lesz, de ha találok valami jó buzogányt azonnal veszek, mert így most nem müxik a Stun skill. Ez a sámán csak úgy tud érvényesûlni, ha az m.atk jó erõs. Pont ezért tele a ph@szom az NC Soft-al, hogy nincs se boltban se kraftban sámánnak való fegyver!

Strahd_
mint ahoyg én szoktam halni... kiadom a parancsot hoyg ölj .) és ekkor kifagy a kép semmi nem történik köv pillanatban már holtan fekszem a földön (márha a pillant nem hosszabb ideig tart) A legjobb ledobo a szerver mikor viszeajöttem már halott voltam.

Az nem lag, szimplan(tolt) szaggat a geped. Az se lag ha vki bemegy gludioba es megall a kep. A lag az a kliens es server kozti kapcsolat ideiglenes megszunese.

B@lu
Hi!

Te most perpill milyen fegyvert hasznalsz?

Én meg azt vettem észre, hogy akkor lagolgat, ha a messzeségben megjelenik 1 hegy amiben van valamiextra, pl. a sötét elf torony. Nem látni tisztán, de ha azt kirajzolja akkor remeg a kép... szerintem a belejét is érzékeli és ezt is ki akarja rajzolni... takarás mögé...

dömike tippelget, de ezt észrevette