Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wizárdoknak pedig csak chron1-ben lesz altatás.
Addig csak a hílereknek.

Orphus forumán egy gyerek +11-es Gastrát akart adni 13 milláért 😊)

En tegnap lattam +6os gastrat, az is 3m korul volt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BlackArt
Ma lattam Dionban arultak egy +6-os Maingauche-t. Hulyenek is megerte volna 2.9m-ert

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Jockey
no vasárnapig nem leszek netközelbe, szal addig is jó hentelést😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Acro
Ez már eddig elég sok ember(33-35 körül).
Így talán tudnánk kezdeni valamit.
És bár egyik klán se adja fel a nevét,és nem fog beolvadni a másikba,de lehetne amolyan"testvérklán".
Lvl 3 as szinten jon be ugye a klánnév a logó,és még 1 plusz kiiras a playerek feje fölé.
A klánnevek maradnának,a logó lehetne közös,vagy hasonló,és efuthatnánk egy kiiras alatt(ezzel jelezvén hogy együtt vagyunk).És így senkinek nem kell feladni a klánját,de mégis egy csapatba tartoznánk..

Khold- 52 SR

Strahd_
mob-okon fejlödünk .) szoval azok ellen kellene .)) márha elalszanak és nem kelnek fel a nukolástol 😄

este megnézem van e vagy sem...

Strahd_
eszerint van
Orpheus

lin szerint meg nincs bár it tmeg van .) csak alapbol lvl 10 esen akkor most melyiknek van igaza?
Warcry

én mondjuk nem látam 😞(

B@lu
keresek manticore also felsot

Meghalni meg ne hallj meg 😄DDD

😊 Most számoltam össze: 180 000 sp-t lehet elköleteni a lvl 30-as skillekre összesen 😊 és 247 000-t szerezhetsz mire eléred a lvl 35-t ,szal ne aggódj 😄.
A sleep spell nem tom hogy van e wiznek mert a lineage warcry szerint nincs (én Oracle vagyok és annak van az biztos), mindenesetre egész soxor bejön az altatás MOb-ok ellen, de pvp-be ha normális M deffel bír az ellen akkor szart se ér 😞

csuzlee
kosz kosz

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Strahd_
köszi .) akkor megnyugodtam bár épp majdnem elég volt az sp lvl 30 on csak pár skill kimaradt .) DE wizardnak van sleep ? használható?? vagy tök felesleges...

mert azért midnenre mégsem elég az sp .) bár ha igy haladok lvl 30 on eddig sikeresen 6 szor haltam

Olyan alacsony szinten meg nem erdemes gyujtogetni. Add el oket jo aron playershopba. Legjobb ha sell itemsbe teszed ki, mer eleg sokan nevetseges aron akarjak megvenni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

csuzlee
Jah es meg 1 kerdes, dwarvs itemekkel erdemes foglalkozni vagy inkabb adjam el? 😄

csuzlee
Egyebkent en nagyon tamogatnam az un. "NAGY MAGYAR" osszjatekot, vegulis ennek a jateknak is ez lenne a celja, minel tobben egyutt, es akkor mar miert ne tartsunk ossze 😄D

csuzlee
Mi nem vagyunk klanban mivel csak 2 napja nyomjuk (kiveve a betas idoszak) de HunM4n0 es HUNcsuzlee is a 2-es szerveren nyomjak es mind a ketten lvl_10 human fighterek kesobbi cel tolvaj!

Lvl 30 és 35 között kb 247 000 sp-t szerzel (ha meg meghalsz parszor akkor még többet is 😊) ), ez pedig bõven fedezi a lvl 30-as skilljeidet

A flame strike is meg a Poison cloud is jó farmolni szal fejleszd.
Másrészrõl meg sose törõdj ilyenekkel hogy mit érdemes fejleszteni: Mindent fejlessz, úgy is bõven lesz sp-d mire eléred a lvl 35-t még akkor is ha minden skillt megvettél. (direkt így van kiszámítva a game)

énis😛P
Strahd_
vaslaki magas wizard megmondana nekem melyik érdemesebb a poison cloud vagy a sima curse poison?

vagy magas szinten a szörnyek ugysem fekszenek meg töle?

másik szintén De wizardhoz érdemes e a flamstrikeot felvinni magasab szintre vagy felesleges....

Strahd_
😊 neharagudj legközeleb megemlitelek 😄

eh mindig lemaradok listakrol😊

Gugger
GAT baszod Te is eldönthetnéd, mivel akarsz lenni, inkább a wizardot tápold, mert szükség lenne rá!

GAthersw
Hehe, az én törpöm már 11-es.

01110000 01110010 00110000

Már írtam jómúltkorában, azt hova játszottátok el? 😄

Nincs kedve vkinek a DarkSoulCult (remélem jól írtam) klánból írni a tagokról pár infót?
Név/faj/kaszt/lvl

Strahd_
én nem felejtettem le én másokat felejtettem le .)

Strahd_
Ha a magyarok a lista .) kimaradt jópár ember pl
2 server

Kryn
Diniz
Hesseni
Hedroxis
MathAth
PaliHUN
Barshem
Ironsider
Danar
Zaki
Aylakistigris
Isendur

Jah még van egy Kryn nevû is, de szegényt mindig elfelejtem. 😄

Aylakistigris
Barshen
Danar
Diniz
Goffi
Hedrox
Hesseni
Ironsider
Isendur
Kyell
LazaHUN
Linnei
Mathath
Palihun
Seferin
Sintia v. Csendpenge
Zaki

Acro
2-es szerver:

Reonel
KogHUN
BitanGPower
Whitesis3
Gugg3r
ArteHUN
Gathersw
Tapi
Cromac
Whiteric
Jolsnhun
Cukipofa
SemoHUN
AcroHUN
Szeg007HU

Williamdarktear
Nethyrrea
Azirafael
Csendpenge

zonca lvl 22 warriot 2es server
Hovirag lvl 22 Scavenger - Siege

elBartHUNo" Human Warrior - Gustin

Khold- 52 SR

Cromac Mac Art
2-es szerver:

Reonel
KogHUN
BitanGPower
Whitesis3
Gugg3r
ArteHUN
Gathersw
Tapi
Cromac
Whiteric
Jolsnhun
Cukipofa
SemoHUN
AcroHUN
Szeg007HU

Williamdarktear
Nethyrrea
Azirafael
Csendpenge

Acro
Háát én se igazán értettem ,,de biztos nem hal meg csak annyi energia van benne hogy le kell feküdjön egy kicsit kipihenni magát

Khold- 52 SR

Taptarap
kössz hogy gondoltal rám

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

ehh, gaz😞

hpzolee
Ehh megneztem a lin2 chron muvit.Vajon milehet ez, és miért hall meg töle a shillen oracle ?Megvan összes muvi a lineagébol de nem tudom összerakni a képet..

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
foggalmam sincs hogy mikorra kapcsolják vissza aszámközpontba a rendes netet de sztem addig tuti nem amig az ottani szervergépük visszajelzést kap, hogy a kolis gépekröl virustámadás van.Már utánna jártunk meg minden(személlyesen mennek az emberek ,email, koli forum ilyen belsö hálozat az egyetemen stbstb).Semmi választ enm kaptunk 😞

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Bazzeg csinalj ma vmit😞 De mi ez hogy lekorlatozzak. Mocskos gecik. Mar reg 30asok lenenk ha ez nincs😛
Tudsz vmi idot hogy mikro javul meg vagy vmi?

hpzolee
Basszus de irigyellek titeket,hogy tudtok gamelni lineaget. Énis erre a pár napra vártam már miota(vizsga idöszak elöt kigameljam magam) erre tessék lekorlátozzák a netet a koliba.... 😞((

zonca lvl 22 warriot 2es server

skillH töpeeeeeeeeeeeeee 2 es server 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Acro
http://forums.lineagecenter.com/showthread.php?t=1265
Ezeket nézzétek meg.E3 as videók..Nagyon komoly.Természetesen a Shilien Oracle-nek drukkoltam😄

Khold- 52 SR

Hovirag lvl 22 Scavenger - Siege
Acro
2-es szerver:

Reonel
KogHUN
BitanGPower
Whitesis3
Gugg3r
ArteHUN
Gathersw
Tapi
Cromac
Whiteric
Jolsnhun
Cukipofa
SemoHUN
AcroHUN

Williamdarktear
Nethyrrea
Azirafael

Khold- 52 SR

ElBart
Akkor kezdem én (bár az aláírásomban úgyis benne van):

"elBartHUNo" Human Warrior - Gustin

L2 -- Inactive

Acro
Nem csak a 2-es szerver érdekel..Mert úgyis lesz transfer
Aztán gondolom össze kéne hozni a magyarságot egy szerverre,hogy tudjunk kezdeni valamit mi is.És megmutassuk hogy van beleszólásunk a történésekbe😊
Szóval mindenki írja ide magát és hogy melyik szerver

Khold- 52 SR

ElBart
Vagy csak a Sieghardt-osokról beszélünk,mert akkor nem szóltam

L2 -- Inactive

Acro
Reonel
KogHUN
BitanGPower
Whitesis3
Gugg3r
ArteHUN
Gathersw
Tapi
Cromac
Whiteric
Jolsnhun
Cukipofa
SemoHUN
AcroHUN

Williamdarktear
Nethyrrea
Azirafael

Ha kihagytam valakit akkor elnézést,csak már mindjárt leesek a székrõl

Khold- 52 SR

ElBart
Privátba írjuk, vagy csak bökgyük ide a karink nevét+a servert?!

L2 -- Inactive