Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ilyeneket honnan lehet szedni? Keresem fooldalon de nem talalom😞 Csak az eventet.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Erre COH forumba akadtam ra😄:

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lynx_TWL
devotion ring 20k 😊
és ring nem nyaklánc

๏̯͡๏﴿

ha rossz az osszeg minek adnank el neked?

iron + coal kene sok 100+
ha tud valaki segitsen de ne számitson csilagászati öszegekre...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

nah meguntam szenvedést törpével...
sok miss sorozat mintha lvl 10 ijaszal wyrmet olnék...
kiszámoltam minimális haszon van cuccokon szal elszenvedem
lvl 20 ig töpém aztán megyek vissza valoszinüleg wizardnak 😊

Irjatok mar ossze OB kezdete ota milyen dropjaitok voltak

lineagecenteren jopar c-s cuccnak le van irva mennyi kristaly lesz belole

hp 200-300 giranba
3.4-4kert meg devotion ringet kapsz nem? nem biztos😛
C-s kristaly nekem is kell majd

meghivlak par hpra ha jossz golemet gyakni 😉

nekem kell skillh neven vagyok

Lynx_TWL
árulok necklace of anguisht is 3.5-4kért ma is volt 2 dropom belõle😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Linnei, de most pont abba hagytam csak késõbb leszek😊

๏̯͡๏﴿

Gludioba mennyi a hp? (azt tom hogy giranba vmi 380korul ha jol emlexem) Nekem lehet hogy kene 20db. Nicked mi a jatekba?

Lynx_TWL
van 90 healing potionom 400a darabja, nincs rábeszélõs szolgenem úgyhogy vegyétek 1000el😊

๏̯͡๏﴿

vagyis én vagyok ehez kevés na most hianyzik a 2m :p

kira vagy!

de sajnos ez még keves 😞

Also: 573c+2860d

nem tul sokan aktivak itt...

nem tudom eldönteni hogy milyen törpee legyek
mert ugy látom sokan kivannak éhezve az ssre és azok a törpök akik vannak nagyon be vannak havazva meg nem nagyon szeretik csinalni...

Nethyrrea
nem sokkal kevesebb. kb 7-800 c kristály, és szintén olyan 3-4000 d. nemhiába LUXURY shop a neve....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

akkor meg kozom sincs ehez...
ez a feslo kategoria
az also kb milyen lehet?

Nethyrrea
ami c-s fegyver van általában, abból a felsõ kategória jelenleg a következõ áron van fegyverben, sztem páncélban is:

1075 c kristály, és 5370 d kistály (ha jólemléxem)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
kell. sword of delusion rendel

kurulneztem és lehetne manit csinalni csak tudni kéne mire van igény milyen c-s cuccra!
ha valakinek kell c-s cucc szoljon ...

valaki jár grianban a luxuri shopban felirna nehány
olcsobb c s fegyver nek az árát? (hány kristaly)
meg egy 2 armor ét?

Nethyrrea
shoutolj körbe, énis ezt tettem. egy törpe aki kellõen tápos, fog válaszolni.

énis palominótól kérdeztem a kettesen, hogy dual crimsonból mennyi c kristály lenne (784 az állítása szerint)

kösz de c s nincs ? 😊

http://lineage.dungeons.ws/index.php?page=Crystalization+Yields
Hat de hogy en milyen kurvajo fej gyerek vagyok😊

😊

vaaki a multokr idekopizott valami kristalyositasi tablazatot plz ujra !
viszanéztem 7 oldalt de kifojt a szemem 😞

Lynx_TWL
õ vmi vírus van itt, mert nem látom mit írtál😄

๏̯͡๏﴿

OK, akkor fizetsz.

Lynx_TWL
hát én kurvajól állok dropokkal a vagyonom fele dropokból van, 4db 60k+os cucc plusz receptek darabok minden ami kell😊

๏̯͡๏﴿

köszönöm 😊
most már ezt is tudom...
valakninek van kedve/PÉNZE gazdagodni?

Nethyrrea
a leghátsó kép egy valódi kép a maximról: amerikai FHM-féle újság, csak jobb.

a muscle n fitness meg valami testépítõújság. újságosnál szoktam látni amikor megyek bikemag-ot venni. mindig valami 600-as mellbõségû pasi, vagy valami szarrá szilikonozott testépítõ babe feszít az elején 😊

korlatolt vagyok ... 😞
mik ezek az ujsagok?
max tankonyvet meg forumot olvasok ....

én csak a karaktert meg a lineage feliratot ismerem

szerintem nincs gaz a droppal, nekem mar sokminden esett

Nethyrrea
nehéz lenne megvenni.... 😊)))

ez a cut-n-paste verseny gyõztesének a képe 😊
az volt a lényeg hogy játékból vett képeket kellett betenni minél ügyesebben máshova 😊

nemesik le hogy a muscle n fitness és a maxim létezõ magazinok? 😄

hmm meg veném tudnék agolul...

Nethyrrea

elvileg szetvernek c cuccot abbol c kristaly lessz csak?

nem 😊 amenyi van lessz az kell a legjobb ds cuccokra!
viszont !!! üzlet! ki van 40 felett?
mert vagy lessz 1000 d-kristalyom ami melle meg egy par cs es mar jo fegyot is lehet venni en meg kapok manit 😊

ja legkésöbb holnap szerintem lessz egy sabrém viszont nagyon tré árért vennék scak meg szal inkabb kristalyositanam...

Nethyrrea
te skill te egy szerencsés mocsoládi vagy 😛 nemhiába te voltál a szeretetszolgálat 😄

apropó, semmi feles pénzed nemmaradt? 😊

hehe akkor csak én nem panaszkodom dropp miatt?😛

Én már elég régóta nyomom a gamet de össz vissz 3 értékes (30K feletti) droppom vol: Bow of forest (még job-on), Near forest necklake, és egy Enchant weapon D scroll.. de ezen kívül találtam még elhagyva egy gladiust és egy cedart is.
A loot rendszer meg egy nagy szívás: ezért én általában úgy szoktam partyzni hogy egy vki gyûjt minden vackot és a végén eladjuk (vagy beszámítjuk) és Egyenlõ részre osztjuk a pénzt... (jó párszor partyztam külföldiekkel de pont a kapzsiságuk miatt kellett leszoknom róla 😞(, ja és valahogy nagy partykba azaz 5 embernél több esetén se sikerül ezt megoldani, tehhát marad a bunyó a lootert amit nem szeretek 😞

Nekem a legjobb dropom lvl 26 monkkal 1 wisdom necklace volt😛
A mostani karival meg 1 bracer jott 1 szemtol.

Most haltam eloszor a karimmal(amit zolee vitt 19ig). Penszerzes celjabol lementem SODAba, kb kozepebe. Latom jon 1 15os drone sereg, mondom ezek pont jok lesznek, betamadom oket. Azt ezekl eleg taposak voltak, mer fejenkent 5-8 dmg-t kaptam, mivel 15enn voltak ez 75-120 dmg/utes. Ezt meg tul is eltem volna siman, mivel 2 utesre csapok le 1et, de eleg nagy kavarodas volt, es csak annyit lattam h kurvagyorsan megy le a hp-m. Na akkor visszvonulas😊 Persze kierek a dung vegere, belagzik, es meghalok😛 Aztan visszaneztem logot, azt latom hogy 1 kocsog faszkalap(LLK) stingelt...

Nethyrrea
esküszön írni fogok petíciónak, sztem a karimnál valami bug van a dropokkal kapcsolatba, eddig egy értékesebb dropom nemvolt sehol. pedig mahumot is ütöm már tööbb mint egy hete, anno meg a cristalline beasteket is farmoltam folyamatosan 3 szintig, és nemvoltak képesek eldobni egy kib--- throwing knife-ot se.... amikor meg tartottam félperc szünetet, egy kari az orrom elõtt kapott egyet.....hát aszittem felborítom az asztalt.....

Hat en csak ugy partizom vkivel ha MINDENT elosztunk. Meg a szoraos materialokat is😛
FT-be meg kb 28-asok vannak 1. par szobaba, ami neked siman jo.

Nethyrrea
FT-be érdemes EGYEDÜL is menni? mert mostanába nemhiszem hogy számíthatok partizásra valakitõl, meg egyébként is szólóban jobban jön a drop meg a lóvé. tegnap este vagy 4 órát voltam partizni külföldiekkel crumában, random looton volt a társaság, és míg õk tucatszám kapták az elven earing beadseket, orihaukon ore-ket meg hasonlókat, nekem egy plate gaiters part, és jóccakát. eccer majdnem el is hagytam az iron bootsom, de partitag ingyér visszaadta miután rez-eltek.