Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár nem is voltam nagyon lejjebb, de lvl1-en tuti nincsenek. lvl2-n meg sztem csak erõsebbek vannk.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Most mi is azt farmolunk Acroval ezekért a headekért.
De azt nem tudom, hogy a sima vagy soldier vagy warrior dobja e

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Orentol eszakra vannak
ha biztos vagy benne hogy ok dobjak akkor en beszerzem neked konnyen
nemtudom pontosan a karaktereket ki-micsoda, de egy létezõ, PrincessNell nevü kari hasonló nevû változatát csinálták meg a WaR-osok, csak princessneii-nek hívták, és így haveroktól/barát kariktól húztak le cuccokat (gondolom hogy az illetõ el akarta adni valamijét hogy jobbat vegyen vagy nemtomhogy majd õk eladják, vagy ilyesmi). ilyen brigandin-felsõ szintû scamokat csináltak.
mindenesetre a mooch-nevû kis törpéjüknek is olyan cucca van, hogy a játékban olyat még nemláttam....és gyanúsan ritka, szóval nem lehet piskóta. vajon mibõl volt rá pénze? 😛 😄
(nehogy komolyan vedd amit leírtam 😊 )
ha valakinek van eladó, és baráti áron megszámítja, megköszönöm 😊
StntS, BEASTLOVE, CARZEYMAN, meg még pár. ottvoltam egy hétig kb, és elég jól fel tudtam mérni a terepet. az ény, hogy rengeteg farmer van a piros/kék jelvényeket dobálóknál is.
magyarán banolhatnak szinte akármeddig, már most rendelkeznek többszáz új account vásárlására elegendõ fölös pénzzel.
menj vissza az idõben, és regisztrálj a bétatesztre 😊
PM Cukipofa 😊
Szükségem lenne néhány jótanácsra a farki fejlesztésével kapcsolatban,például olyasmire, hogy hogyan fejleszthetõ a farki.Mert ugye a keltirel elbir de azért nemigen kap xp-t,stb .....
Elõre is köszönöm.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

- 8 bonebreaker headet, 40k/db (lvl40es timac orc dobja cruma toverbe)
- 1 bonebreaker receptet, 60k (marsh spider dobja, cruma korul)
nehogy má legyen esélye varinak...
elmesélem mi történt ma:
uriahun szolt hogy le kene gyakni valakit meg is tettuk!
nem volt gond... jot ujra akkor majdnem megolt szerencsemre a mantijaval nem sikerult hátbaszurnia min elözöleg is megette ice boltot es mint egy csiga vanszorgott utanunk. 😊
3 madjara mikor jott nagyon ugy gondoltuk hogy megint ugyan az a séma de nem! a köcsg vett valami szutyok bowot és bestunolt engem közben meg megölt uriat! 😞 aztán megint tudtam mozogni futottam mint a nyul mert dev setben ugy halad a manti mint kés a vajban... erre megint bestunlot (a szemét) melém ált már azt hittem jön a vééééég ! de nem fehér lettem 😛
a történet másik fele ac ban épp partyztunk huzak a moobokat én meg mérgeztem öket egy darabig jo is volt meg minden csak se xp nem jött se mani 😞 csak jol nézett ki 😊
ott összehaverkodtam két emberrel akik ac ban farmoltak és 2x is leölték még az assamat régebben...
fredlist meg minden (2 elenség böl 2 barát) azátn valami balé kerekedett megkérdeztem segitsek e persze menyek nyugottan! mentem is! 😊 nagyban magyarazom hogy vigyazzanak azzal az emberrel mert stunolni tud...
semim reakcio már épp gondolkodtam mi lessz végül is megindultunk a csoport felé... hirtelen bekerült meg 1 ember a csapatba na vajon ki? hát persze hogy az akit 2x leöltünk... ezek után én ac ban qrwajol el vagyok kapom a fekete bigyokat nem baztatnak stb... következö 5 szintet valoszinüleg itt fogom megszerezni.... remélem nem kell választanom majd a 2 társaság közt farmervadaszok <=> farmerek

a chat ablakban nem lehet mast olvasni, csak xin-xui xanamun csi szovegelest...
lehet, hogy megis marad a 2-es szerver... legalabb itt van sok nem kinai is 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
gyors el kell adjam akkor a tehencsordat 😊)))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
01110000 01110010 00110000
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
en is be akartam nevezni, de lehet csak idopazarlas... 😊
a 2.-at felulmulni nem lehet 😊)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Van koztetek vki aki Lineage 2 melett jatszott/jatszik SWG-t?
Mert en SWG-t probaltam, de nem jott be anyira es kivancsi lennek, h a Lineage2 jobb-e. Pl SWG-ben rohadt sok bug volt, meg hamar ki lehetett egy mesterseget master-olni es semmi ertelmes celja nem volt. 1ebkent irhatnatok 1 kicsit a gazdasagrol is. Mellesleg visszaolvasva latom, h sok a kinai farmer es arra lennek kivancsi h ez mennyire zavaro, ill. h minden szerveren ez-e a helyzet, es h van-e europai szerver? Telleg menyiken vannak a legtobben honfitarsak es melyiken a legkevesebb a ferdeszemuek jelenlete? Na asszem 1enlore ennyi...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Gone Fishin'
Work of Art
Ouch
A 2es képen csak másodikra vettem észre a törpét, olyan jól belerakta a készítõje a környezetbe 😊
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
hat rajtam igy: