Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
hát nemtom, crumában én még egy fia orkot nemláttam....

bár nem is voltam nagyon lejjebb, de lvl1-en tuti nincsenek. lvl2-n meg sztem csak erõsebbek vannk.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Van meg taik orc(lvl40), es tamlin orc(lvl41), vemlyik nincs esetleg crumaba?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hat tegnap dumaltam 1 gyerekkel, akinek mar megvolt a recept, es aszonta hogy "krumaba dobjak T-vel kezdodo lvl40-es orcoc, talan timac".

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pont ezt akartam írni, hogy messze vannak a Timac orkok crumától 😊
Most mi is azt farmolunk Acroval ezekért a headekért.
De azt nem tudom, hogy a sima vagy soldier vagy warrior dobja e

igen pontosan ök azok 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

timac orcnak nincs tulsok koze crumahoz
Orentol eszakra vannak
ha biztos vagy benne hogy ok dobjak akkor en beszerzem neked konnyen

Tudom hogy még kicsit korán ugrálok , de ha egyszer megcsinálod , és majdan használat után szeretnéd eladni akkor légyszi elöbb ide sg -re ird ki majd , mert én is nagyon szeretnék egyet , de még messze vagyok a 40 tõl ,szal nem most lesz . Receptet még nem láttam de tegnap valaki árult stick of faith -et dion ban 3,2 milláért.

Nethyrrea
tegnap/ma a war klán újabb trükkjét leplezte le valaki és shoutolta körbe. természetesen scammolás volt.

nemtudom pontosan a karaktereket ki-micsoda, de egy létezõ, PrincessNell nevü kari hasonló nevû változatát csinálták meg a WaR-osok, csak princessneii-nek hívták, és így haveroktól/barát kariktól húztak le cuccokat (gondolom hogy az illetõ el akarta adni valamijét hogy jobbat vegyen vagy nemtomhogy majd õk eladják, vagy ilyesmi). ilyen brigandin-felsõ szintû scamokat csináltak.

mindenesetre a mooch-nevû kis törpéjüknek is olyan cucca van, hogy a játékban olyat még nemláttam....és gyanúsan ritka, szóval nem lehet piskóta. vajon mibõl volt rá pénze? 😛 😄

Hmm ez a Skill egyre gyanusabb: elõször adenát ad el pénzért majd kínai adena farmerekkel szovetkezik, nincs véletlenül húzott szemed ? 😊))
(nehogy komolyan vedd amit leírtam 😊 )

Nethyrrea
akkor asszem az lesz, ha el sikerült adnom ma este a half plate felsõket, hogy beruházok elven éxer-szettbe.....

ha valakinek van eladó, és baráti áron megszámítja, megköszönöm 😊

Nethyrrea
nemcsakazt, a fekete badge-osokat is bekempelték elég erõsen, neveket is tudok mondani, hogy kik:

StntS, BEASTLOVE, CARZEYMAN, meg még pár. ottvoltam egy hétig kb, és elég jól fel tudtam mérni a terepet. az ény, hogy rengeteg farmer van a piros/kék jelvényeket dobálóknál is.

Nethyrrea
igen, ezzel csak az a baj, hogy egyetlen farmer egynapi adagjával kitermelnek egy új account árát.

magyarán banolhatnak szinte akármeddig, már most rendelkeznek többszáz új account vásárlására elegendõ fölös pénzzel.

Nethyrrea
"namonnyátokmeg, de hirtelen, hogy hogy lehet ingyen jáccani...assetudom, teccene-e, ha megvenném..."

menj vissza az idõben, és regisztrálj a bétatesztre 😊

Már hogyne lenne (sajnos): nagy M def ( ki hinné😊) ), de persze sokan (még😊 ) sajnálják a pénzt éxerekre. Pl Willnek majd 300 az Mdefje és így átlag minden 3-4. próbálkozásra sikerült sleepelnem/rootlonom (ennyi idõ alatt meg simán kinyírhatott volna...)

Nekem hamarabb lesz bibiíííííí! 😄D

Majd bent megdumáljuk! 😄

Gugger
Vennék: Stick Of Faith RECIPE-t, aki lát üzenjen rám! köszi!

Cromac Mac Art
mennyiert nyomod?..😄

Van eladó Half-Plate felsõ!
PM Cukipofa 😊

LeonSilver
Skacok,volna itt valaki aki komoly kisállat tenyésztõi tapasztalatokkal rendelkezik???
Szükségem lenne néhány jótanácsra a farki fejlesztésével kapcsolatban,például olyasmire, hogy hogyan fejleszthetõ a farki.Mert ugye a keltirel elbir de azért nemigen kap xp-t,stb .....
Elõre is köszönöm.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ezt honnan tudod, hogy ezek dobjak?

ja egy megjegyzés : a kinaiak nem a fekete cucot dobalokat kempelik hanem a kékeket... már ott vagyok egy ideje

Vennek:
- 8 bonebreaker headet, 40k/db (lvl40es timac orc dobja cruma toverbe)
- 1 bonebreaker receptet, 60k (marsh spider dobja, cruma korul)

ja estleg meg az ulti def melle egy ulti resistancia is kéne ? 😊
nehogy má legyen esélye varinak...

Erre az ice boltra nincs vmi ellenszer? Mer meele karinak eleg gaz😞

😊 lol
elmesélem mi történt ma:
uriahun szolt hogy le kene gyakni valakit meg is tettuk!
nem volt gond... jot ujra akkor majdnem megolt szerencsemre a mantijaval nem sikerult hátbaszurnia min elözöleg is megette ice boltot es mint egy csiga vanszorgott utanunk. 😊
3 madjara mikor jott nagyon ugy gondoltuk hogy megint ugyan az a séma de nem! a köcsg vett valami szutyok bowot és bestunolt engem közben meg megölt uriat! 😞 aztán megint tudtam mozogni futottam mint a nyul mert dev setben ugy halad a manti mint kés a vajban... erre megint bestunlot (a szemét) melém ált már azt hittem jön a vééééég ! de nem fehér lettem 😛

a történet másik fele ac ban épp partyztunk huzak a moobokat én meg mérgeztem öket egy darabig jo is volt meg minden csak se xp nem jött se mani 😞 csak jol nézett ki 😊
ott összehaverkodtam két emberrel akik ac ban farmoltak és 2x is leölték még az assamat régebben...

fredlist meg minden (2 elenség böl 2 barát) azátn valami balé kerekedett megkérdeztem segitsek e persze menyek nyugottan! mentem is! 😊 nagyban magyarazom hogy vigyazzanak azzal az emberrel mert stunolni tud...
semim reakcio már épp gondolkodtam mi lessz végül is megindultunk a csoport felé... hirtelen bekerült meg 1 ember a csapatba na vajon ki? hát persze hogy az akit 2x leöltünk... ezek után én ac ban qrwajol el vagyok kapom a fekete bigyokat nem baztatnak stb... következö 5 szintet valoszinüleg itt fogom megszerezni.... remélem nem kell választanom majd a 2 társaság közt farmervadaszok <=> farmerek

"kinai szerver"

Ezt ketlem mivel kinabol oda szarabb ping van. Biztos DE dungeonba jart, vagy ilyesmi. Meg lassan sztem lesz majd kinai server is, azt szepen athuzzak oda a beluket.

Laza
Gogo ma benezett Gustinram azt mondja annyi ott a kinai, mint kinaban... kva sok 😊
a chat ablakban nem lehet mast olvasni, csak xin-xui xanamun csi szovegelest...

lehet, hogy megis marad a 2-es szerver... legalabb itt van sok nem kinai is 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
me bannoltak?! farmerkedessel vadoljak oket? 😊))
gyors el kell adjam akkor a tehencsordat 😊)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

GAthersw
Ha valaki szeretne játszani péntek szombat vasárnap és hétfõn egy íjásszal az privizzen.

01110000 01110010 00110000

BlackArt
na azert eBayen nem hiszem hogy csokkent volna az eladas

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

akko mar cs 88m kell😊

hehe nemsokára én jövök van vagy 2m em 😛

csöppet durva csak 😊

Hmm, ez 90 millio adena acconkent. Azt hogy a faszba😊

BlackArt
nem nagyon voltam 2 napig de allitolag bannoltak 100+ accountot 9 milliard adenaval egyutt.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

A 2.on csak akkor vettem eszre a torp csajszit, mikor mar keszultem becsukni az ablakot😊

Laza
allatok.. 😊
en is be akartam nevezni, de lehet csak idopazarlas... 😊
a 2.-at felulmulni nem lehet 😊)

Alapjaba nem a kinaiakkal van a baj mert nem csak ok csinaljak am ezt. Csak itt mindenki kinafob😊

Kínai farmerek nagy mennyiségben találhatóak, és szerintem kurvára zavaróak, lehet lesz aki mást mond, én már kerültem összetûzésbe farmerrel. Jelenleg playerek nagyrésze 2es szerveren van. A jelenleg könnyen megváltozhat, karakter transfer bejövetelével, de errõl egyelõre erõsen megoszlanak az elképzelések itt a fórumon, idõvel kiderül az is, mint minden. EU szerver nincs, csak vannak szerverek nyugati illetve keleti parton.

MrStokes
Elore is kosz a valaszokert!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Sziasztok!
Van koztetek vki aki Lineage 2 melett jatszott/jatszik SWG-t?
Mert en SWG-t probaltam, de nem jott be anyira es kivancsi lennek, h a Lineage2 jobb-e. Pl SWG-ben rohadt sok bug volt, meg hamar ki lehetett egy mesterseget master-olni es semmi ertelmes celja nem volt. 1ebkent irhatnatok 1 kicsit a gazdasagrol is. Mellesleg visszaolvasva latom, h sok a kinai farmer es arra lennek kivancsi h ez mennyire zavaro, ill. h minden szerveren ez-e a helyzet, es h van-e europai szerver? Telleg menyiken vannak a legtobben honfitarsak es melyiken a legkevesebb a ferdeszemuek jelenlete? Na asszem 1enlore ennyi...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

semo1
Nagyon jók

Kis érdekesség.A CutnPaste versenyre jelentkezett pár ember képei 😊
Gone Fishin'
Work of Art
Ouch

A 2es képen csak másodikra vettem észre a törpét, olyan jól belerakta a készítõje a környezetbe 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Ketten kerdeztek jatekban hogyan is nez ki az armor
hat rajtam igy:

GSXR
Vegyél már fel a levlistre pls. Az én accuntomat ne fizesd be mert tudod milesz😊 Feltéve ha valaki 2 hét alatt bevállalja hogy 40-es szintre felnyomja.