Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
😞

Strahd_
érdekes modon 28. a szerepel a billing statnál

Sáska
1. meguntam a masszív tápolást. 2. semmi változást nem látok, lehet hogy több a pénz, meg talán a drop is (de arányosan- kvázi ugyanott vagy), 3. nyáron nem fogok nagyon játszani, mert itt a jó idõõõõ

Birk@
Mivel hónap elején indult el 1általán a game, nem igazán tud lejárni még😊 AKi a klános számlán van, annak holnap küldöm a levelet ezzel kapcsolatban

Birkus Maximus

Lynx_TWL
miért hagyod abba?

๏̯͡๏﴿

Strahd_
Senkinek nem járt még le az elöfizetése?

Keresd meg Sis3-at (feletted 2-vel hozzaszolas) es vedd meg tole a cd-kulcsat, vagy fizess elo egy ujat. Mindenkepp meg kell venned a gamet es elofizetned hogy jatszhass!
Sáska
Van egy aladó cd kulcsom + a hozzá tartozó lvl 32-es kari cirka 1.5M értékû felszereléssel. Ha vkit érdekel, priviben keressen meg. thx.

csuzlee
BAJVAN! Eldobtam az elobb a szerveren a Hunting Bow-t jott a szerver leallas, es a Hunting Bow elveszett!!! Most nem tudok mivel harcolni, mert most vettem es csak 30.000-em van! Ha valaki tud segitsen ki egy Hunting Bowal whipser to huncsuzlee vagy hunm4n0, megegyezunk!!!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Shan
namonnyátokmeg, de hirtelen, hogy hogy lehet ingyen jáccani...assetudom, teccene-e, ha megvenném...
Strahd_
lenne egy kérdésem htha már valaki átesett rajta. 😊 most hoyg van ha lejárt a havidij akkor inactivvá válik a kari és akkor tudom befizetni a pénz vagy a most még aktiv karinál változtassam meg (deactiváljam és ujbol activáljam?) mert a billing infonál lévö kártyárol nehezen tudna pénzt levonni lévén nem létezik .)

Crazyn

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

gPROject
hmmm... nagyon ismerõs nekem a játék logoja, mintha az egyik klánnak ugyanez lenne

Crazyn
Bocsi az OFFért:
Tabula Rasa™
lehet, hogy már páran ismerik, de azért belinkelem 😊

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

nagyon ugy tünik 😞
pedig még le akartam ölni néhány mahumot mer vizsga elött az kell!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

gPROject
most 1 órát állnak a szerverek? 😞(

gPROject
2-es szerveren 😊

gPROject
na, szerencséd van, nekem van a gustinon egy hunting bowm, asszem most éppen a DE városva vagyok, kölcsön adom, majd visszaadod, nem adhatom el, mert akkor semmim nem lenne annál a karinál
ha megfelel priv rám 2-en
hunnia 😊

Gugger
Keresek olyan embert akinek van karaktere a 6. szerveren, tud nekem egy Hunting Bow-t vagy Forest Bow-t adni, vagy Adenat. Én pedig a 2. szerveren fizetem ki! Tehát a 6. ill 2. szerveren is van karaktere es tudunk cseret csinalni!

Nethyrrea

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Mi az msn azonosítód? [email protected] ?😛

hát van pedig 😊
csak most megyek még bugázott alaplapért, meg garis csere ramokkal, melóhelyi kiküldetés...

amúgy [email protected] az msn ájdí-m

Nethyrrea
te yvan, nemtucc összedobni egy msn elérést? melóhelyen nincs icq, és kellene az iq-d kölcsönbe

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

So true...

Nethyrrea
LOL 😄

Sõt, van egy-két elmeháborodott aki még játékbeni pénzért is csenget. 😄

Igen, a látszat nem csal, mi mindannyian megvettük 10 rugóért a játékot és csengetünk havonta 3ezret. 😄

Shan
Ti itt mindannyian megvettétek 10 rugóért a gamét? és fizettek havonta 3-at????
Nethyrrea
ha nézted a hivatalos oldal, úgy egy hónapja már nem....

Shan
Szevasztok!

Szeretnék játszani a gaméval, de sajna nem küld ellenõrzõ emilt a regisztráció után...
Ingyenesen még lehet egyébként játszani?
Nethyrrea
unatkoznak.... mennyenek inkább iskolába 😛

Strahd_
Tuti nem mert magyarul szidtama felmenöit de nem reagált.

Jó sok köcsög van már megint a szerveren és nem csak botok.

Asher nevü csok a ahaverjával csupan hecböl leölt egy 44 es human sorcerer el együt 3 na nekem ugottak hogy mekkora fun.

:/

Nethyrrea
egyébiránt rájöttem, hogy a bladedancer mint olyan inkább egy erõ parti-supporter karakter, semmint solo, vagy tank. ennélfogva ha a klánunk azt akarja, hogy kellõen jó felszereléssel rendelkezzek, majd erõsen függõvé teszem magam az íjászok által összefarmolt adenák iránt 😊

Nethyrrea
lol

reggel sikerült kicsikét jáccanom....kb 6-8k-t össze is szedtem. ha így folytatom, karácsonyra lesz is egymillám talán 😄DD (most van valamivel több mint 450k)

Mindig annyival ahány éppen a piacon van... sajnos. 😄

semo1
Te hány mmorpg-vel játszol 1xre?

Hehe, kar hogy nem maradt ugy😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Laza
segitettem atadni Skill egyik karijatol a masiknak, mikor olyan tortent, hogy majd beszartam 😊

amit adott manit nem az en penzkupacomhoz adta hozza, hanem csinalt egy ujjat, ami az en penzem+az o penze osszegnek felelt meg... tehat 2 kupac lett, de alul egybeszamolta 😊))))
a masodik kupacbol nem tudtam kidobni a foldre...

aztan egyszercsak mind a ket kupac ugyanannyi lett, tehat a skill alltal atadott oszeggel megnovekedett, es igy az osszesiotes is tobb lett...
gondoltam kiprobalom, hogy el tudom e kolteni, de mikor exchangeban atadtam par cuccat vissza, akkor eltunt az egyik kupac mani, es maradt a normal allapot...

erdekes 😊))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jockey
van egy kis félreértés úgylátom😊
magasabb szinten jobb mindenképp a ligth armour assasinon, persze ha azt nézd xp-hez lehet jobb a heavy, csak azt sokan elfelejtik hogy pvp-be a light sokkal jobb evasion alapu klaszon, mert csak amob accuracijat toltak fel😊
szal pvphez jobb alight, xphez talán jobb a heavy, bár ha ijjászkodsz sztem tök mind1

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nethyrrea
akár adhatok is, nem oszt nem szoroz

valaki 100k ? skillH holnap megadnám

Laza
Vanguard beta mikor indul, tudja vki?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

szerintem lehet azt 2975nek is szamolni mert annyiert aruljak es nincs minden masodik playernek 40+ torpehaverja..
Nekem van

Nethyrrea
c kristály ha ingyér vereted szét haverral, általában darabra olyan 2600-2700 adenára jön ki a fegyver BOLTI árával számolva (giran shop)

de te mennyiert szamoltad a kristalyokat?

sanc 42es

Nethyrrea
SAJNA???

LOL

dzsonesz
nyavegre online

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Nethyrrea
nekem még ékszerre se fogja futni. arról meg hogy eleve c grade kardot vehetek 40-en már rég letettem, nemhogy delusiont akarjak venni......