Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Birkus Maximus
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Auto Assault - MMVCG
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
pedig még le akartam ölni néhány mahumot mer vizsga elött az kell!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ha megfelel priv rám 2-en
hunnia 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
csak most megyek még bugázott alaplapért, meg garis csere ramokkal, melóhelyi kiküldetés...
amúgy [email protected] az msn ájdí-m
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szeretnék játszani a gaméval, de sajna nem küld ellenõrzõ emilt a regisztráció után...
Ingyenesen még lehet egyébként játszani?
Jó sok köcsög van már megint a szerveren és nem csak botok.
Asher nevü csok a ahaverjával csupan hecböl leölt egy 44 es human sorcerer el együt 3 na nekem ugottak hogy mekkora fun.
:/
reggel sikerült kicsikét jáccanom....kb 6-8k-t össze is szedtem. ha így folytatom, karácsonyra lesz is egymillám talán 😄DD (most van valamivel több mint 450k)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
amit adott manit nem az en penzkupacomhoz adta hozza, hanem csinalt egy ujjat, ami az en penzem+az o penze osszegnek felelt meg... tehat 2 kupac lett, de alul egybeszamolta 😊))))
a masodik kupacbol nem tudtam kidobni a foldre...
aztan egyszercsak mind a ket kupac ugyanannyi lett, tehat a skill alltal atadott oszeggel megnovekedett, es igy az osszesiotes is tobb lett...
gondoltam kiprobalom, hogy el tudom e kolteni, de mikor exchangeban atadtam par cuccat vissza, akkor eltunt az egyik kupac mani, es maradt a normal allapot...
erdekes 😊))))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
magasabb szinten jobb mindenképp a ligth armour assasinon, persze ha azt nézd xp-hez lehet jobb a heavy, csak azt sokan elfelejtik hogy pvp-be a light sokkal jobb evasion alapu klaszon, mert csak amob accuracijat toltak fel😊
szal pvphez jobb alight, xphez talán jobb a heavy, bár ha ijjászkodsz sztem tök mind1
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nekem van

LOL
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben